Home Date Een vrouw mee uit vragen? Dit is wat je niet moet doen

Een vrouw mee uit vragen? Dit is wat je niet moet doen

3 minuten leestijd
0
vrouw date vragen

Het mee uitvragen van een date is niet moeilijk; je moet alleen even weten hoe het spelletje werkt. Je kunt het zelf op talrijke manieren proberen maar dat is zonde van je tijd. Daarom kun je beter gebruik maken van de kennis van anderen, die het wel zelf geprobeerd hebben. Er zijn veel manieren waarop je een date kunt voorstellen aan iemand die je nog niet (goed) kent. Zo kun je het voorstel op een directe manier doen maar ook op een indirecte manier. Door de ervaringen van anderen weten we inmiddels veel over wat wel en niet werkt bij uitvragen van een vrouw voor een eerste date. Als je meer succes wilt bij het eerste date voorstel dan doe je het volgende niet:

Vragen of ze wil afspreken

“Heb je zin om een keer met me af te spreken?” Deze vraag is niet wat de meeste vrouwen willen horen. Het moet niet de vraag zijn of ze wil afspreken. Je weet van jezelf wat je waard bent en gaat er vanuit dat ze wel je wil afspreken. Stel daarom de vraag niet en maar doe een voorstel dat je wilt afspreken. Het laat zien dat je ervaring hebt met vrouwen en dat vinden vrouwen vaak aantrekkelijk, een man die weet wat een vrouw wil.

Het onverwacht zeggen

Bij het voorstellen van een date is het kiezen van het juiste moment vaak het moeilijkst. Wanneer moet je het konijn uit de hoed toveren en doe je het voorstel om af te spreken? Het goede moment is ten eerste tijdens een lopend gesprek, waarbij het niet als een verrassing komt. Als het gesprek tempo heeft en vloeiend verloopt dan kun je de vrouw voor een date vragen, bijvoorbeeld nadat je wat inleidende vragen hebt gesteld of geflirt.

Wanhopig klinken

Als je merkt dat ze niet meteen reageert op je voorstel om af te spreken vraag dan niet waarom ze er geen reactie op geeft. Misschien is ze er nog niet klaar voor en wil ze je nog wat beter leren kennen. Ga verder met het gesprek alsof er niets gebeurt is. Zodra je weer een kans ziet dan doe je het voorstel nog een keer. Als ze niet reageert op je voorstel dan is dit een signaal dat ze het misschien niet wil.

Een specifieke dag voorstellen

Wat je niet moet doen is een vraag stellen of ze beschikbaar is op een specifieke dag. Dit maakt de kans groter dat ze die specifieke dag al wat anders heeft waarna je de vraag nog een keer moet stellen voor een andere dag. Hierdoor raak je de controle over het voorstel kwijt doordat je meerdere keren een dag moet voorstellen. Dit kun je voorkomen door het niet over specifieke dag te hebben tijdens het voorstel. Een betere aanpak is het vragen over haar planning voor de volgende week. “Hoe ziet je agenda eruit voor aankomende week?” of “Heb je al plannen voor het weekend?” zijn bijvoorbeeld betere vragen als je wilt weten wanneer ze tijd voor een ontmoeting heeft. Deze indirecte suggesties geven haar ook meteen een hint dat je wilt afspreken, wat vrouwen vaak snel door hebben en gepast reageren zoals in dit voorbeeld:

Voorbeeld

  • Jij: ..En zo ben ik dus vandaag al de hele dag bezig. Hoe ziet jouw agenda eruit volgende week?
  • Zij: Maandag wijntjes doen met vriendinnen, donderdag volleybal maar woensdag en dinsdag heb ik wel tijd.

Alle hoop op één persoon vestigen

Op een dating app zoals Badoo zitten niet alleen vrouwen die op zoek zijn naar een relatie of date. De één zit er voor een ego-boost om erachter te komen welke mannen interesse hebben, de ander voor de entertainment, weer een ander wil alleen maar chatten; zo zijn er veel vrouwen die geen date willen. Het is daarom belangrijk om niet al je hoop op één vrouw te vestigen. Voor je het weet verspil je veel tijd aan een vrouw die nooit van plan is om met je te daten. Als je niets vreemds gezegd hebt of gedaan en ze wil nog niet met je afspreken dan is het tijd om verder te gaan, op zoek naar iemand anders. Het heeft geen nut om aan het lijntje gehouden te worden.

Bij online daten is een ontmoeting het doel en om dit te bereiken is het nodig om een date voor te stellen. Onthoud dat je haar vraagt om jou te ontmoeten, niet om jou een plezier te doen. Hoe moeilijk het soms ook lijkt om het voorstel te doen, het ergste wat je kan overkomen is geconfronteerd te worden met een Nee. Dat is het, de wereld vergaat niet. Maak niet de fouten die anderen maken en voorkom dat je teleurgesteld wordt door een vrouw die niet met je wil afspreken. Hopelijk kunnen deze tips je daarbij helpen.

Een vrouw mee uit vragen? Dit is wat je niet moet doen

5 (100%) 1 stemmen

Wil je de tips op deze website in het echt uitproberen? Uit de statistieken blijkt dat 68% van onze bezoekers de traditionele datingsite Relatieplanet kiest. Jij ook?

Bezoek Relatieplanet
Laad meer artikelen
Laad meer in Date

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Speurders dating: is de ‘Contacten rubriek’ wel zo’n goed idee?

Als je op zoek wilt gaan naar een leuke relatie of vriendschap, dan kun je ook op de verko…