Home Lexa

Lexa

Lexa bestaat sinds het jaar 2002. In al deze tijd is Lexa in de top van de datingsites aanwezig geweest. Duizenden Nederlanders staan ingeschreven bij de datingsite, allen op zoek naar een date, een leuk gesprek of relatie. Lexa is bekend van tv reclames en radio spotjes met de slogan #LoveYourImperfections. De datingsite is al vier keer verkozen tot de meest betrouwbare datingsite van Nederland. Wat je ook zoekt; bij Lexa kun je het vinden. De datingsite is er voor iedereen.

Hoe werkt Lexa?

De Lexa datingsite is precies wat je zoekt als je profielen wilt bekijken van singles bij je in de buurt. Doordat Lexa is behoorlijke naamsbekendheid in Nederland heeft groeit de database van leden nog iedere dag. Inschrijven is gratis waarna je je gegevens invult en een foto toevoegt. Je profiel wordt vervolgens handmatig gevalideerd voordat het voor iedereen op de datingsite te zien is. Deze controle is voor je eigen veiligheid en die van anderen. Ondertussen kun je al beginnen met het zoeken tussen de profielen. Met behulp van handige filters kun je je zoekgebied verkleinen en singles laten tonen die aan je eisen voldoen. Zie je opeens die leuke man of vrouw waar je maar al te graag een beschuitje mee zou willen eten? Dan ben je nog maar een muisklik verwijderd van het eerste gesprek. Stuur een bericht of vraag een chatgesprek aan en de rest is aan jou.

Bezoek Lexa

Singles van Lexa

Op de website van Lexa kun je door profielen van andere leden bladeren. Je kunt foto’s bekijken van andere leden en zo je toekomstige partner of date proberen te vinden. Gratis en betalende members kunnen beide een eigen profiel aanmaken. Op je profiel kun je aangeven wie je bent en waar je naar op zoek bent. Andere leden kunnen je vervolgens vinden via je profiel en contact met je opnemen.

Lexa app

Lexa appJe kunt Lexa bereiken via de website maar ook via je iPhone, Windows of Android mobiele telefoon. Als één van de weinig datingsites is Lexa te downloaden in de Windows Store maar uiteraard draait het vooral om de andere twee systemen. De app is kosteloos te downloaden in de app stores. Wat je op de website kunt, is ook mogelijk in de app. Het heeft voor veel singles zelfs de voorkeur aangezien je met de app altijd op de hoogte blijft van je berichten. Je zou die knappe single maar mislopen terwijl je een aantal dagen niet ingelogd bent. Door de app van Lexa te downloaden voorkom je dat dit gebeurt.

Lexa gratis?

Als gratis lid kun je jammer genoeg niet veel op Lexa. Je kunt geen berichten versturen en geen berichten van anderen lezen. Zo is het niet mogelijk om met andere members in contact te komen als gratis lid bij Lexa. Alleen betalende leden kunnen berichten versturen of gebruik maken van de Lexa messenger om te chatten. Om in contact te komen met andere leden moet je een betalend lid zijn. Als gratis lid kun je bij Lexa kennismaken met de functionaliteiten maar ook bekijken of er iemand tussen zit die je leuk vindt.

Full lidmaatschap

Een gratis lidmaatschap kun je op ieder moment aanpassen naar een Full lidmaatschap. Met dit lidmaatschap kun je de Messenger gebruiken, onbeperkt profielen bekijken en berichten versturen maar ook alle persoonlijke albums inkijken. Hiernaast kun je dit lidmaatschap nog uitbreiden met de Control en Premium features. Van deze twee vergroot Premium de kans op succes op Lexa. Je profiel wordt hiermee als eerste voorgesteld aan nieuwe leden, je komt voor in de lijst met voorgestelde matches van anderen en alle gratis leden kunnen contact met je opnemen.

Bezoek Lexa

De veiligheid

Van een gerenommeerde en betrouwbare datingsite als Lexa mag je verwachten dat de veiligheid hoog in het vaandel staat. Dat wordt bevestigd door het Keurmerk Veilig Daten dat Lexa met zes andere datingsites en de Consumentenbond opgericht heeft. Lexa doet er alles aan om nepprofielen te voorkomen. Zo werkt de helft van de werknemers alleen maar aan het valideren en keuren van nieuwe profielen. De kans op een nepprofiel op Lexa is hierdoor minimaal. Je hebt bij Lexa hiernaast diverse opties om zelf in actie te komen. Je kunt een lid op de “Zwarte lijst” zetten waardoor contact tussen jou en dit lid op geen enkele manier meer mogelijk is. Er is een Afwezig modus zodat je op je dooie gemak profielen kunt bekijken maar ook is er een contactfilter. Met dit filter stel je in wie contact met je mag opnemen. Leden die niet aan je eisen voldoen kunnen je geen berichten versturen. Al met al zit het met de veiligheid van Lexa goed. De datingsite heeft hiernaast een certificatie bij het Thuiswinkel waarborg waarmee het aan alle gestelde eisen voldoet.

Gezellige events

Als het online gebeuren niet helemaal je ding is doordat je moeilijk kunt inschatten hoe iemand in het echt is dan is het goede nieuws dat Lexa borrels en events organiseert voor alle leden. De sfeer is ongedwongen en luchtig zodat je op een makkelijke manier met verschillende singles kennis kunt maken. Is dit single op Lexa echt zo leuk in het echt? Op de single events van de datingsite kom je er snel achter. De evenementen vinden verdeeld over Nederland plaats en verschillen iedere keer van onderwerp. De ene keer is het een zondagmiddagborrel terwijl je de andere keer gaat varen met een groep singles.

Tips voor Lexa

  • Stuur een unieke openingszin om meer kans te hebben dat het bericht gelezen wordt.
  • Besteedt tijd aan je profiel. Uitgebreide profielen ontvangen meer reacties.
  • Voeg meerdere foto’s toe zodat andere singles een goed beeld van je krijgen.

Bezoek Lexa

Over Lexa

Lexa, wie kent de naam niet? De datingsite is onderdeel van het Franse Meetic. Dit is de marktleider in Europa maar is in nog veel meer landen actief. Meetic is al vanaf 2002 aanwezig in de markt van online daten, een tijd waarin daten via het internet nog in de kinderschoenen stond. Als je single bent en nog nooit Lexa hebt geprobeerd dan wordt het tijd om dit eens te doen. Het is één van de bekendste websites voor singles van Nederland met een gebruiksvriendelijke app en datingssysteem.