Tinder, Lexa, Parship, happn; als je er nog nooit van hebt gehoord, dan is de kans groot dat je nog maar nét single bent. Het zijn de datingapps die singles voorzien in hun behoeften, of dat nu een hook-up is of een liefdesrelatie. Met een druk op de knop, of eigenlijk een tik op het scherm, ben je binnen enkele seconden aan het chatten met iemand bij je uit de buurt. Maar welke app moet je nu downloaden?

Verschillende mensen, verschillende wensen: het is de reden waarom er werkelijk honderden apps zijn voor online dating. Voor elke religie, interesse, cultuur en leeftijd is er een app ontwikkeld die expliciet voor deze kleine doelgroep beschikbaar is. Van 50plusmatch voor de 50-plus singles tot UkraineDate voor de mannen die hun Oekraïense bruid online willen ontmoeten: er is een app voor iedereen. Dit zijn de beste dating apps in elke categorie:

Top 3 dating apps

Of je nu een iPhone hebt of een Samsung Galaxy tablet; als je er apps op kunt draaien, dan kun je het gebruiken om te daten. Datingapps hebben het leven van de Nederlandse single voorgoed veranderd. Mocht je het nog niet eerder geprobeerd hebben, dit zijn nu de populairste dating apps van Nederland, volgens onderzoek.1

tinder

Tinder

De ‘one and only’ nummer één dating app van Nederland is bij iedereen bekend onder de naam Tinder. De dating app heeft het landschap van casual daten verandert met vlugge beoordelingen op basis van het uiterlijk. Oppervlakkig of niet, het sloeg aan en binnen korte tijd was de wereld verslaafd aan swipen.

Tinder is snel toegankelijk met de koppeling via Facebook, zodat je spoedig kunt beginnen met het evalueren van de profielen. Of je maakt een account aan met je telefoonnummer, wat ook zo gebeurt is. Met slechts een handvol foto’s en een korte introductie zet je jezelf in de markt en geef je jezelf over aan het oordeel van anderen.

Wijzig de instellingen zodat je alleen singles tegenkomt van je eigen leeftijd en bij jou in de buurt. Vind je een single leuk? Veeg de foto naar rechts. Veeg naar links als je snel door wilt gaan naar de volgende. Als jij en de ander elkaar leuk vinden dan is er een match. Je kunt vervolgens met elkaar chatten en elkaar leren kennen. De nieuwste features van Tinder laten je gif’s en foto’s versturen, chatberichten liken en profielfoto’s uploaden vanaf je smartphone.

App StoreGoogle Play

lexa

Lexa

‘Start something real,’ want in een wereld van fake nieuws, beauty filters en onrealistische social media-berichten zoekt Lexa naar échte verbindingen tussen haar leden. Daarmee zet Lexa zich in de markt als een dating website en app voor de serieuze singles. Geen spel van swipes, geveinsde likes en vluchtig contact: bij Lexa gaat het juist niet om de kwantiteit, maar de kwaliteit van de ontmoetingen en echte connecties tussen singles. En dat zie je terug in de uitgebreide profielomschrijvingen, de leden met oprechte intenties en gedetailleerde zoek- en selectiecriteria.

App StoreGoogle Play

happn

Happn

Happn is de app om te downloaden als je nooit de vrouw (of man) van je dromen mis wilt lopen. Met de Happn app op je smartphone geïnstalleerd word je namelijk gelinkt aan een groep singles die op dezelfde plek als jij geweest zijn. Singles die bij je in de buurt komen, komen zo wel erg dichtbij.

Als je pad kruist met dat van een ander, dan kun je dat terugzien in de app. Je ziet dan het profiel van de single op je tijdlijn. In de app kun je precies zien hoe vaak je bij iemand in de buurt bent geweest, en ook of je beide op hetzelfde moment op dezelfde plek bent geweest.

Mocht je interesse hebben in de voorbijganger, met een Charm kun je de ander dit laten weten. Als jullie beiden elkaar leuk vinden dan is er een Crush. Vanaf dit moment is het mogelijk om berichten naar elkaar te versturen. Als je bij niemand een like achterlaat, dan ontvang je nooit een bericht. Wees dus op tijd met het liken van de singles om geen enkele kans op liefde te missen.

App StoreGoogle Play

Serieuze dating apps

Als je aan het daten bent om ‘de ware’ te vinden, volstaat slechts een handvol dating apps. Want laten we eerlijk zijn: sommige apps worden bijna exclusief gebruikt voor het vinden van een korte termijn fling. En hoewel er veel opties zijn om te matchen, zijn dit de apps waarmee je dieper kunt duiken en iemand kunt vinden die een optie is voor de lange termijn: relatiemateriaal. Dit zijn de bekendste apps voor serieuze singles:

lexa

Lexa

Het is de queen onder de Nederlandse datingsites, de retro datingsite voor serieuze singles verpakt in een moderne dating app. Lexa is anti-swipe, maar heb je dat echt nodig als je op zoek bent naar een vaste relatie met diepgang? Gebruik de uitgebreide zoek- en filterfunctionaliteiten van Lexa om geschikte kandidaten te vinden, zoek tussen de actieve leden en maak naast de gebruiksvriendelijke app gebruik van de website.

App StoreGoogle Play

Parship

Parship

Parship is een van de eerste dating apps die op de proppen kwam met een uniek persoonlijkheidsrapport. Het Parship-Principe brengt je in vijf stappen naar geluk, aldus de dating app zelf. Met het matchingssyssteem koppelt de app je aan andere serieuze singles, die gekozen worden aan de hand van de uitgebreide persoonlijkheidstest die jij en zij hebben ingevuld. En natuurlijk kun je ook zelf een aantal criteria doorgeven, zodat je partnervoorstellen van Parship krijgt die ook daadwerkelijk in je straatje passen.

App StoreGoogle Play

Hoger opgeleiden dating apps

Als hoogopgeleide single heb je waarschijnlijk al veel van je leven ontdekt. Je hebt je routine, verschillende hobby’s, ambities en doelen, vaste vrienden en uiteraard je carrière. Maar het enige dat ontbreekt, is een levenspartner die past bij je huidige levensstijl.

Verschillende onderzoeken uit verschillende vakgebieden, waaronder psychologie, sociologie en economie, hebben het aangetoond: huwelijken tussen partners met vergelijkbaar opleidingsniveau komen aanzienlijk vaker voor dan wat door toeval verklaard kan worden.2,3 En onderzoeken daargelaten, je wil natuurlijk zoveel mogelijk op hetzelfde niveau kunnen communiceren. Al is het alleen maar om onbegrip, ruzies en irritaties te voorkomen. Deze dating apps richten zich specifiek op hoger opgeleiden:

Elitedating

EliteDating

EliteDating richt zich specifiek op de professionals, de hoogopgeleide singles van Nederland. In dit opzicht betekent ‘elite’ simpelweg dat de leden in het bezit zijn van een diploma. Of nu een hbo-bacheloropleiding hebt afgerond of je analytische vermogen hebt opgekrikt met een wo-master: jij bent de single die zich mag rekenen tot de ‘elite’. Bij EliteDating is 85% van de leden hoogopgeleid.

Bij EliteDating leg je in eerste instantie een (vrij lange) persoonlijkheidstest af voordat je matches getoond kunnen worden. Deze persoonlijkheidstest is gebaseerd op het big-five-model (B5M), dat sinds de jaren 80 tot een van de belangrijkste concepten behoort in de moderne persoonlijkheidspsychologie.4 Op basis van de resultaten word je gekoppeld aan andere hoogopgeleide singles die enerzijds aansluiten op je eigen criteria en anderzijds zo goed mogelijk bij je passen aan de hand van de testresultaten.

App StoreGoogle Play

Match4Me

Match4me

Doelgericht daten en dan alleen voor hoger opgeleide singles. Dat is waaraan Match4me al sinds 2002 werkt. Al bijna twintig jaar blijkt dat die keuze voor een duidelijk omlijnde doelgroep goed werkt. En eigenlijk is dat niet zo vreemd: er zijn immers meteen al voldoende relatiekandidaten aan een belangrijk criterium voldoen: een hoog opleidingsniveau. Bij Match4me maak je een datingprofiel aan, voeg je foto’s toe, interesses en vervolgens hoef je het profiel alleen nog maar te activeren. Zowel voor Android- als voor iOS-apparaten is er een Match4me-app beschikbaar.

App StoreGoogle Play

ematching

e-Matching

“Durft u het aan?” Geen one-night-stands of friends with benefits, maar vaste relaties voor hoger opgeleiden. Met deze werkwijze is e-Matching al vele jaren actief op de Nederlandse datingmarkt en is het alleen toegankelijk voor singles die een duurzame en vaste relatie zoeken. Ben je hbo of wo opgeleid? Dan ben je welkom op e-Matching, de datingsite die is aangesloten bij het Thuiswinkel waarborg en Keurmerk Veilig Daten.

App StoreGoogle Play

50-plus dating apps

Op een bepaalde leeftijd denk je alles wel een keer gezien te hebben, totdat je online dating probeert. Dating voor senioren lijkt moeilijk, maar dat ligt niet aan je leeftijd. Het is eigenlijk altijd intimiderend. Ja, er zijn misschien minder potentiële partners in de datingpool als je 50+ bent, maar als je erover nadenkt, is het gemakkelijker dan ooit om die ene speciale persoon op te sporen. En om het je wat gemakkelijker te maken, is dit een opsomming van de populairste dating apps voor de vijftigplusser:

50plusmatch

50plusmatch

‘Dating voor actieve 50-plussers,’ dat is de slogan van 50plusmatch, de oudste en grootste 50+ datingsite. Het is de enige datingsite voor 50-plussers dat over het Keurmerk Veilig Daten beschikt, maar ook was het de winnaar van de Thuiswinkel Awards in de categorie datingsites en als beste getest door Vara’s Kassa. Kortom, 50plusmatch is geen eendagsvlieg, maar een blijvertje onder de datingsites. Stuur persoonlijke berichten, chat met leden die online zijn, praat mee op Things2Share en speel de online quiz met andere leden: er is genoeg te doen op deze datingsite voor 50-plussers.

App StoreGoogle Play

ourtime

Ourtime

Van de makers van Lexa: een datingsite exclusief voor leden ouder dan 50 jaar. We hebben het over OurTime, een internationale datingsite voor de 50-plusser. Deze datingwebsite en app is er voor singles die oud genoeg zijn om te weten wat ze belangrijk vinden. Op OurTime kun je mensen vinden met je jouw passies kunt delen, voor betekenisvolle connecties met mensen die op dezelfde golflengte zitten. Gebruiksvriendelijk en gratis inschrijven: wat heb je te verliezen?

App StoreGoogle Play

Gay dating apps

Ben je gay, single en ready to mingle? Dan is er nog nooit een betere tijd geweest om op jacht te gaan. Of je nu op zoek bent naar liefde, lust of alles daar tussenin, er is een app voor. Fetisjisten die hun fantasieën willen waarmaken, nieuwsgierige jongens zonder profielfoto, de chemsex organisatoren en de escorts die hun clientèle proberen te vinden: er is werkelijk voor ieder wat wils. Dit zijn de beste apps voor gay’s, van top 🍆 to bottom 🍑:

grindr

Grindr

Sinds de lancering in 2009 heeft Grindr naam gemaakt als de allereerste dating app voor homo- en biseksuele mannen. Waar deze mannen elkaar eerder nog tegenkwamen tijdens het cruisen in de buitenlucht of in een van de duistere darkrooms, dankzij Grindr was het opeens heel erg gemakkelijk om gelijkgestemde mannen te ontmoeten. Hoewel de app gebruikt wordt door singles met allerlei uiteenlopende datingsdoelen, gebruiken homo’s de locatie-gebaseerde app vooral om een one-night stand of fuckbuddy te vinden.

App StoreGoogle Play

GayParship

GayParship

Homo-, bi- en heteroflexibele mannen weten het als geen ander: de gay datingcultuur draait vooral om één ding. Seks. En als je daar wel een beetje klaar mee bent, dan vraag je jezelf af: “Zijn er geen serieuze mannen?” Want als je niets liever wilt dan een man om de rest van je leven mee te delen, dan zit je niet goed op de Grindr’s van deze wereld. Een dating app waar je de beste kans hebt op een leuke relatie is gayParship, de gay-variant van het bekende Parship.

Bij gayParship weten ze welke aspecten belangrijk zijn voor relaties. Hun matchingsprincipe heeft ook maar één doel: het samenbrengen van mensen die bij elkaar passen en samen gelukkig zijn, en dat natuurlijk voor een lange tijd. Na het invullen van de persoonlijkheidstest, wordt er een gepersonaliseerd rapport opgemaakt, dat alleen op jou van toepassing is. Aan de hand van deze test word je gekoppeld aan kandidaten die goed bij je passen.

App StoreGoogle Play

romeo

Romeo

Social media ontmoet dating op Planet Romeo, voor het gemak vaak afgekort tot Romeo. Het is de app voor de horny hook-up, platonische contacten en voor het vinden van Mr. Right. Oftewel, je bent ongeacht het doel altijd op je plek. De Romeo-app beschikt over een fris en intuïtief ontwerp, gratis zoekopties, lijsten met online mannen (in de buurt), foto’s en statistieken. Het is zelfs mogelijk om je private pics te delen met een tijdslimiet, voor als je wilt laten wat je in huis hebt.

App StoreGoogle Play

bilove

BiLove

Bischierig? Bi-curious? Bi? Het maakt niet uit hoe je jezelf noemt, vrouwen die op vrouwen vallen en ook mannen niet links willen laten liggen: het kan allemaal. Als je jezelf als vrouw wilt verdiepen in je eigen seksualiteit, dan kan dat nergens anders beter dan bij BiLove. Hoewel dit technisch gezien geen echte “app” is, kun je de website wel gebruiken op je smartphone of tablet. Voel je je aangetrokken tot vrouwen? Fantaseer je over hen? Of wil je ervaringen uitwisselen met andere vrouwen? Het kan op BiLove.

App StoreGoogle Play

Meer gay dating apps

Affaire dating apps

Mannen en vrouwen kunnen beloven er altijd voor elkaar te zijn in goede en slechte tijden, tot de dood hen scheidt, maar statistieken tonen aan dat getrouwde mannen en vrouwen nu vaker vreemdgaan dan ooit tevoren. En natuurlijk zijn er dating apps die bewust zijn van dit feitje. Sterker nog: het is de reden dat ze bestaan. “Het leven is kort. Begin een affaire,” aldus een van de apps. Ben je ook zo’n stoute levensgenieter? Dit zijn de dating apps voor affaires:

secretflirt

Secretflirt

Er is een anoniem en discreet platform waar veel Nederlanders nog nooit van hebben gehoord: Secretflirt. Dit platform heeft als doel om mensen uit allerlei verschillende leefsituaties samen te brengen. Ben je weer op zoek naar passie in je leven? Of dat nu een nieuwe liefde is, friends with benefits, open relatie of een escapade: Secretflirt is een plek waar je kunt flirten met anderen, anoniem en zonder flauwekul. En hoewel Secretflirt’s app niet te vinden is in de Google Play Store en Apple App Store, word je op de website doorverwezen naar de mobiele applicatie.

App StoreGoogle Play

second love

Secondlove

“Flirten is niet alleen voor singles?” De geslaagde reclamecampagne van Second Love is een doorn in het oog voor de SGP, maar wat ze bij de politieke partij niet lijken te beseffen is dat er vraag is naar deze datingsites voor affaires.5 Geen seks meer, ziekte en andere relatieproblemen: er zijn meer dan genoeg redenen om een affaire te beginnen.

Zo is er een groep mannen en vrouwen die weer spanning en avontuur zoeken. En dat doen ze op een datingsite zoals Second Love, waar ze contacten kunnen leggen met mensen die in net zo’n situatie zitten. Hoewel Second Love technisch gezien geen app beschikbaar heeft, is de website wel gebruiken op smartphone of tablet.

App StoreGoogle Play

victoria milan

Victoria Milan

Wanneer voelde jij je voor laatst jong? Dat moment waarop je hart sneller begon te kloppen toen je iemand zag? Die vlinders in de buik? Volgens Victoria Milan kun je dat gevoel herleven, zelfs als je al een relatie hebt. Victoria Milan is een van de bekendste dating apps voor affaires, met naar eigen zeggen meer dan 312 duizend Nederlandse gebruikers. Op deze dating app kun je anoniem en discreet navigeren tussen het aanbod gelijkgestemden bij jou in de buurt.

App StoreGoogle Play

ashley madison

Ashley Madison

De dating app met de lieve meisjesnaam was de eerste in zijn soort. Toen Ashley Madison in 2001 begon, waren er niet veel plekken waar volwassenen terecht konden voor een discrete date. Getrouwd en gebonden? Ashley Madison was de eerste website die open en eerlijk was over wat je daar kon vinden: mensen die op zoek zijn naar een affaire of buitenechtelijke relatie. En het duurde dan ook niet lang voordat Ashley Madison zichzelf de internationale leider mocht noemen onder de datingsites voor vreemdgaan.

De leden zijn vrijgezel of gebonden en op zoek naar een affairepartner, of op zoek naar iets polyamoreus. Vastgeroest in een dagelijks patroon van verplichtingen? Tel je de uren af in plaats van te genieten? Ashley Madison denkt het antwoord te hebben. Voel de vlinders, ervaar het verlangen en weet wat het is om niet alleen te leven, maar echt tot leven te komen met Ashley Madison.

App StoreGoogle Play

Seks dating apps

Sex on your mind? Geloof ons: je bent niet de enige. Op elk moment van de dag zijn er miljoenen anderen die dezelfde gedachten hebben. En een deel van deze mensen in een donker hoekje van het internet waar ze anoniem kunnen zoeken naar seks. En nee, het is niet alleen Tinder waar je een seksdate kunt regelen. Dit zijn de populairste seksdating apps en websites van Nederland:

novamora

Novamora

Dating vol passie, een beetje pittig: zo omschrijft Novamora zichzelf, de datingsite voor intieme contacten. Je kent deze datingsite van de reclames van je dagelijkse portie muziek van Q-Music of van de posters in bushokjes aan de straatkant. Dankzij de agressieve marketingcampagnes is er bijna niemand die de naam niet kent.

Hoewel het geen app is, maar een mobielvriendelijke website kan deze naam niet ontbreken in dit sexy lijstje. Geen chatoperators, geen fictieve profielen: Novamora is er juist trots op dat ze niets van dat alles moeten weten. Fair Play, dat is hun motto.

App StoreGoogle Play

Internationale dating apps

Handig, al die dating applicaties voor je smartphone en tablet. Maar de meeste van deze apps zijn ontworpen om singles te vinden die bij je in de buurt wonen. Maar wat als je op zoek bent naar buitenlandse datingervaring? Of als je een fervent reiziger bent die van land tot land reist om te genieten van de verschillende culturen? Ook daar zijn apps voor, die zich specifiek op sommige landen richten, of juist op alle landen ter wereld. Dat zijn deze internationale dating apps:

international cupid

InternationalCupid

Gestart in 2004 is InternationalCupid een onderdeel van het welbekende Cupid Media-netwerk dat meer dan 30 zeer gerespecteerde websites beheert op het internationale dating gebied. Van dating apps zoals ThaiCupid en ColombianCupid tot de app die gebruikers uit alle landen koppelt: InternationalCupid is de globale versie van de dating app. De ledendatabase bestaat uit duizenden mannen en vrouwen uit Rusland, Oost-Europa, Azië, Midden-Amerika, Latijns- Amerika en Afrika.

App StoreGoogle Play

okcupid

OkCupid

Als een van de “oudste” datingsites is OkCupid van een Amerikaanse app uitgegroeid tot een app die wereldwijd actief is. Met meer dan 50 miljoen gebruikers sinds de lancering en een geschat aantal van 1 miljoen actieve gebruikers per maand, is het beschikbaar in de VS, Europa, Canada en Azië.

Met een reeks vragen, ontworpen om je perfecte match te vinden, stelt OKCupid potentiële kandidaten voor. OkCupid streeft naar duurzame verbindingen tussen singles met een combinatie van niet-traditionele vragen en wiskunde, en dat is weer wat anders dan het eindeloze swipen.

App StoreGoogle Play

zoosk

Zoosk

Met met een app die beschikbaar is in meer dan 80 landen en 25 talen, is Zoosk een van de internationale apps waar je mensen vanuit de hele wereld kunt vinden. En daarnaast biedt het verschillende manieren om mensen te ontmoeten. Je kunt zoeken naar mensen met behulp van filters, maar ook kun je je laten matchen door de Behavioral Matchmaking™-technologie van Zoosk. Dit algoritme leert doorlopend van de acties van 40 miljoen leden, om zo betere matches aan te bieden.6

App StoreGoogle Play

bumble

Bumble

Bumble lijkt griezelig veel op Tinder, maar naast de andere kleuren functioneert het een beetje anders. Het grote verschil is dat wanneer tegenovergestelde geslachten matchen bij Bumble, alleen de vrouw het eerste bericht kan versturen. En ze heeft 24 uur om dit te doen, terwijl de man niets anders kan doen dan wachten.

Mannen hebben er niet de macht, maar ze kunnen matchen wel met 24 uur verlengen als ze echt een bericht hopen te krijgen van een bepaalde vrouw. Voor matches van hetzelfde geslacht kan elk van beiden het gesprek beginnen. Bovendien heeft Bumble naast Dating ook secties voor het maken van vrienden (BFF) en zakelijke contacten (Bizz).

App StoreGoogle Play

badoo

Badoo

Wie kent Badoo niet? De dating app omschrijft zichzelf als een sociaal ontdekkingsnetwerk. Dit komt omdat het zichzelf niet neer wil zetten als een app exclusief voor singles die elkaar willen ontmoeten. Nieuwe vrienden zoeken en chatten voor de fun kan er namelijk ook. In werkelijkheid wordt Badoo vooral als datingapp gebruikt met wereldwijd meer dan 400 miljoen gebruikers.

In Nederland verkiezen veel singles Badoo boven het gevestigde aanbod van datingsites. De reden? Badoo biedt de mogelijkheid om gratis berichten te versturen. Dat de Nederlandse single niet graag betaalt voor online dating is te zien aan de sterke groei van de Badoo-database met leden.

Net als bij Tinder kun je bij Badoo foto’s beoordelen in het Kennismakingsspel. Bij een wederzijdse interesse is er een match en kun je met elkaar chatten. Anders dan bij Tinder kun je bij Badoo door profielen scrollen en zoeken op woonplaats. Zo kun je alleen de online leden selecteren en contact opnemen met wie je maar wil.

App StoreGoogle Play

capido app

Voordelen van dating apps

Het voordeel van daten via dating apps is dat je alleen maar personen tegenkomt die ook op zoek zijn naar een date. De kans op een blauwtje lopen bij iemand die al een relatie heeft is hierdoor heel erg klein en komt bijna niet voor. Iedereen die je vindt op de dating app is op zoek naar contact. De kans op een date of zelfs een relatie is hierdoor vele malen hoger.

Je kunt ook personen selecteren en vinden op basis van interesses of op bepaalde kenmerken die jij belangrijk vindt. Je kunt zo het kaf van het koren scheiden: de mensen waarin jij geïnteresseerd bent blijven over.

1. Het is geaccepteerd

Mocht je de jaren 90 gemist hebben, het was toen niet makkelijk voor de online single. Slechts tien jaar geleden werd er nog heel anders over internetdaten gedacht. Dating apps bestonden toen nog niet eens en datingsites begonnen geleidelijk een beter imago te krijgen. Dit heeft heel wat jaren geduurd wat de single van nu gelukkig niet mee hoeft te maken. Dating via de apps is volledig geaccepteerd; wie kent er immers niet iemand die aan Tinder een relatie heeft overgehouden?

2. Zoeken in je omgeving

Op de dating apps kunnen andere singles gevonden worden zoals dat ook kan op een normale datingsite. Bij de meeste dating apps kun je zoeken op personen in je omgeving. De maximale afstand kun je doorgaans instellen in de app. De dating apps geven je de mogelijkheid om personen in je omgeving te bekijken en ze een bericht te sturen. Het is meestal ook mogelijk om foto’s te keuren. Dit is bij bijna elke dating app mogelijk. Je kunt dan snel aangeven of je iemand leuk vindt of niet.

3. De meeste zijn gratis

Van alle populaire dating apps zijn de meeste grotendeels gratis. Het kost niets om te registreren en een account aan te maken. Na het aanmaken van een account kun je foto’s plaatsen van jezelf en doorgaans is het ook mogelijk om een profieltekst toe te voegen. Doordat het niets kost om de apps te gebruiken is het erg populair onder singles. Het kost niets om te proberen. Als het niets is kun je altijd nog overstappen naar een echte online datingsite.

4. Groot gebruiksgemak

Het is tegenwoordig heel erg makkelijk om apps te gebruiken om te daten. Er zijn dating apps beschikbaar voor Android telefoons maar ook voor de iPhone en toestellen met andere besturingssystemen. Dit zorgt ervoor dat iedereen met een smartphone gebruik kan maken van de dating apps. Elke single kan met de apps in contact komen met andere singles. Het maakt niet uit of je op zoek bent naar een gezellig gesprek, een luchtig contact of een vaste relatie. Met de dating apps kan iedereen elkaar vinden op een snelle maar vooral leuke manier.

Geef je reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *