“Wees gewoon jezelf.”

Hoe vaak is je niet verteld dat ‘jezelf zijn’ dé manier is om liefde te vinden? Je hoort het van je beste vrienden, broers en zussen, en zelfs van je moeder. Maar hoe werkt dat voor jou?

Als je net zoals de meest singles bent, dan heb je er helemaal niets aan. Elke keer wanneer je jezelf bent, word je met de neus op de feiten gedrukt: jezelf zijn werkt helemaal niet. Als het om datingtips gaat, dan zwerft er heel wat slecht advies rond op het internet en daarbuiten.

Het is niet eens zo dat het advies om ‘jezelf te zijn’ verkeerd is. Je familie loog niet en je vrienden waren je niet opzettelijk aan het misleiden. Waar het fout ging, is dat je niet wist hoe je jezelf moest presenteren. Dat heb je niet op school geleerd. Niemand heeft het je uitgelegd. En er was niemand die je behoedde voor de (vele) fouten die je ging maken.

Goedbedoelde adviezen hebben geleid tot een opeenstapeling van afwijzingen en teleurstellingen. Dacht je nu al een relatie te hebben? Of getrouwd te zijn? Kinderen, alles erop en eraan?

Je bent niet de enige.

Miljoenen alleenstaande mannen en vrouwen leven alleen, plannen hun toekomst alleen, kopen alleen huizen en gaan zelfs alleen op vakantie met een groep singles, omdat ze ook een keer níet alleen willen zijn. Stuk voor stuk willen ze – het liefst morgen nog – in een gelukkige relatie belanden. Maar als ze de volgende morgen wakker worden, beseffen ze ineens hoeveel tijd al is verstreken en snel beginnen ze weer met swipen… alsof dat gaat helpen.

Wat wel helpt?

De realiteit is dat velen van ons écht verliefd willen worden, maar verward raken door tegenstrijdige adviezen en een ongelijk speelveld. Onvoorbereid springen ze in het diepe om die ene vis uit de vijver te hengelen, want iedereen zegt dat er ‘nog genoeg vissen in de zee zwemmen’. Maar niemand vertelt ze dat…

…de vissen zich niet zo makkelijk laten vangen.

…de grote vissen de kleine eten.

…er lelijke vissen zwemmen in mooie vijvers.

…er meer mensen vissen in dezelfde vijver.

…je geen vis vangt als je in de verkeerde vijver vist.

…97% achter het net vist.

In onze e-mailcursus met datingtips vertellen we je dat wel. Aan de hand van 30 dagelijkse datingtips ontdek je de ins and outs van de huidige datingscene; 100% gratis.

We geven je de tools en inzichten om je berichten een upgrade te geven, je datingprofiel te verbeteren en je foto’s te updaten, terwijl je vanuit de basis begrijpt wat er nodig is om te slagen. Voorbeelden, tactieken, strategieën en achtergronden: alles wat je moet weten.

Geef ons je naam en je beste e-mailadres en wij zorgen ervoor dat je je als een vis in het water voelt op de datingapps. 30 dagen, 30 datingtips: schrijf je in.

Niet overtuigd?

In onze gratis datingcursus hebben we de allerbelangrijkste informatie gestopt wat eigenlijk iedereen zou moeten weten over online dating. Maar als je niet gelukkig wilt worden, een relatie wilt vinden of alleen maar profielen swipet voor je dagelijkse dosis entertainment, dan vragen we je om je NIET aan te melden. De training met datingtips is alleen voor degenen bedoeld die écht iets met hun liefdesleven willen doen.

Datingtips, nu nog gratis

Vergeet niet, de e-mailcursus is nu nog gratis. De training blijft niet voor altijd beschikbaar. Waarschijnlijk gaan we er op korte termijn zelfs geld voor vragen. Maar nu nog niet. Wacht dus niet langer, onderneem actie en transformeer je datingleven in slechts 30 dagen. Dit kun je verwachten:

 1. Wat Einstein en Abraham Lincoln je kunnen leren over online dating
 2. Dit is wat niemand je vertelt over online dating
 3. De valkuil van clichés
 4. Wat je moet weten over swipen
 5. Je bent zo uniek als je eigen presentatie
 6. Zoeken op de verkeerde plek? Dat werkt niet
 7. Fouten maken is menselijk
 8. Klassieke fouten die vooral JIJ niet wilt maken
 9. We gaan je niet behoeden voor afwijzing
 10. Weet je wel wat jij wilt?
 11. Beoordeel jij boeken op de kaft?
 12. Dit is wat te veel keuze met je liefdesleven doet
 13. Een foto zegt meer dan duizend woorden
 14. Alles valt of staat met deze ene keuze
 15. Ik weet hoe jij (nog) beter kan scoren op Tinder
 16. Met deze simpele tip wordt jouw Tinder-profiel weer gezien
 17. Wist jij dat je met de Elo-score meer matches kunt krijgen?
 18. Deze Tinder-tip is wat radicaal, maar het werkt
 19. Maak niet dezelfde fout met deze veelgebruikte Tinder-tactiek
 20. Deze effectieve Tinder-tactiek werkt niet altijd
 21. Zó kom je er (gratis) achter of iemand jou heeft geliket op Tinder
 22. Waarom vallen matches zó tegen in het echt?
 23. Hoe een beetje vaag zijn je kan helpen
 24. Van informatie verzamelen tot de ijsbreker
 25. Perfectie is overrated
 26. De profieltekst: 3 voorbeelden om zelf in te vullen
 27. De mensen die je beter kunt vermijden
 28. 3 emoji’s waar singles een hekel aan hebben (+3 turn-ons)
 29. Wat wij jou aanraden
 30. Wat waren wij naïef

Datingtips die je beter maken

Maak gebruik van onze dating training om betere berichten te versturen, een beter profiel te creëren en om beter te weten wat je zoekt. Alles wat je voortaan doet op datingapps wordt beter. In dertig dagen versturen we je informatie waar anderen je voor laten betalen. Maar je leert er pas echt van als je actie onderneemt, dus schrijf je snel in (nu het nog gratis is).