Home Victoria Milan

Victoria Milan

Victoria Milan heeft zichzelf een titel gegeven: Nederlands Nummer 1 voor buitenechtelijke affaires. Deze titel zegt genoeg: het is niet bedoeld voor singles. De datingsite is exclusief voor ontmoetingen buiten de eigen relatie. Echte mensen en echte profielen; dat is waar de datingsite zich op richt. Met al tien jaar ervaring in de online datingwereld is de datingsite één van de oudere websites gericht op affaires en seksdating.

Alle leden die worden toegelaten bij Victoria Milan moeten de account verifiëren. Dit wordt gedaan met behulp van een koppeling met Facebook, Google, LinkedIn of andere social media account. Op deze manier weet de datingsite dat je een echt bestaand persoon bent, die zich niet voordoet als iemand anders.

Bezoek Victoria Milan

Hoe werkt Victoria Milan?

Je kiest ten eerste een gebruikersnaam die niet te herleiden is naar je echte naam. Hierdoor kun je je anoniem op de website begeven. Persoonlijke informatie wordt automatisch geweigerd door Victoria Milan. Je kunt vervolgens een profielfoto uploaden. De datingsite raadt een profielfoto aan waarop je gezicht niet te zien is of andere kenmerken waar je aan te herkennen bent. Met de unieke feature AnonymousBlur™ kun je eventueel je gezicht wazig maken zodat je niemand je kan herkennen. Als je dit te gewaagd vindt dan kun je de profielfoto op privé zetten, je bepaalt dan zelf wie de foto te zien krijgt. Na het creëren van je profiel kun je op zoek gaan naar je affaire. Je kunt zoeken op verschillende kenmerken zoals de leeftijd, land, provincie, stad, afstand, lengte, gewicht, uiterlijk, lichaamstype, persoonlijkheid en interesses. Als er een lid tussen zit die je interesse gewekt heeft dan kun je eenvoudig en snel contact opnemen.

victoria milan app

Victoria Milan gratis?

Zoals bij vrijwel iedere datingsite het geval is kun je zonder kosten inschrijven bij Victoria Milan. Met een gratis lidmaatschap kun je gebruik maken van de basis functies van de datingsite. Hiermee kun je eerst rondkijken of het je bevalt. Als je meer functies wilt dan is een betaald lidmaatschap nodig. Met dit lidmaatschap kun je met behulp van alle communicatiemiddelen contact opnemen met de andere leden.

Victoria Milan app

De VictoriaMilan datingsite is ook via de app te gebruiken. De app van de datingsite is te vinden in de Apple App store, Google Play en Windows Phone store.

Tips voor Victoria Milan

  • Gebruik de knipoog functie om een ander lid te laten weten dat je geïnteresseerd bent. Deze vorm van flirten wordt veel gebruikt op Victoria Milan.
  • Bijna betrapt? Gebruik de paniek button. Je wordt dan direct uitgelogd en doorgestuurd naar een neutrale website.
  • Vrouwen op Victoria Milan ontvangen veel berichten. Wees uniek en stuur een bericht dat opvalt.
  • Laat merken dat je met interesse profiel gelezen hebt door iets uit het profiel te vermelden. Dit vergroot de kans op een reactie op je bericht.

Bezoek Victoria Milan

Over Victoria Milan

Victoria Milan is één van de toonaangevende datingsites voor gehuwde en gebonden mensen die op zoek zijn naar een affaire. Het gaat bij de datingsite vooral om de anonimiteit. Zo hoef je geen persoonlijke gegevens in te vullen op de datingsite. Victoria Milan is onderdeel van Digisec Media Limited dat gevestigd is in Malta.