Victoria Milan heeft zichzelf een titel gegeven: ‘Nederlands nummer 1 datingsite voor mensen in een relatie’. Deze titel zegt genoeg: het is niet bedoeld voor singles, maar voor het vinden van een geheime (liefdes)affaire. De datingsite is exclusief voor ontmoetingen buiten de eigen relatie. Echte mensen en echte profielen; dat is waar de datingsite zich op richt. Met al meer dan 10 jaar ervaring in de online datingwereld is de datingsite één van de oudere datingapps gericht op affaires en seksdating.

Ben je toe aan een online escapade? Verlang je naar meer spanning, passie en intimiteit in je leven? En misschien nog belangrijker: wil je je weer gewild voelen? Victoria Milan geeft je liefdesleven de welverdiende oppepper.

Victoria Milan is Europa’s snelstgroeiende datingplatform voor getrouwde en gebonden mensen die op zoek zijn naar iets meer. Of dat nu een one-night stand is, een relatief onschuldig flirtcontact of een gepassioneerde en langdurige affaire; Victoria Milan biedt je de plek om dat contact te vinden via de anonieme en discrete app en website.

Hoe werkt Victoria Milan?

Victoria Milan is een echte datingsite dat zowel via de website beschikbaar is als via een app. Welke methode je ook kiest: het begint in elk geval met de registratie van je account. In eerste instantie vraagt de datingsite om slechts een klein aantal gegevens waardoor de registratie zelf binnen een oogwenk is afgerond. Als nieuwe gebruiker start je automatisch met het gratis lidmaatschap en krijg je de beschikking over een aantal basistools.

Elke gebruiker van het affaireplatform heeft een eigen datingprofiel, inclusief kenmerken, voorkeuren en persoonlijke info over je doelen. En natuurlijk wordt dit bijgestaan door de foto’s die je kunt uploaden. Maak je geen zorgen: je kunt de foto’s vervagen zodat je niet wordt herkend.

Andere gebruikers kunnen je profiel vinden door middel van de zoekfunctie, zoals jij ook het profiel van andere leden kunt lokaliseren. Zoek bijvoorbeeld in je eigen land, op bepaalde voorkeuren of eigenschappen, of lokaliseer een potentiële match in een stad of land waar je ‘toevallig’ later in de maand op werkbezoek gaat.

Als je tevreden bent met de deelnemers en features, dan kun je eventueel het Premium Plus-lidmaatschap overwegen. Dit betaalde lidmaatschap geeft toegang tot extra communicatiemiddelen zoals privéberichten, knipogen en live-chat. En zoals je begrijpt, geven deze middelen je meer mogelijkheden om je doelen te bereiken. Dit is een korte samenvatting van Victoria Milan, maar we vertellen je ook hoe alles werkt, voor wie het is en wat je allemaal kunt doen op het platform.

Begin hier met je profiel op Victoria Milan

Aanmelden

Het is tegenwoordig nauwelijks een optie om te daten zonder registratie. Hoe graag je ook zou willen inloggen met een anonieme naam en zonder registratie, het is uit veiligheidsoogpunt voor niemand goed om het zo makkelijk te maken. Een gebrek aan een registratie heeft in het verleden aangetoond dat het geautomatiseerde aanmeldingen, bots en criminelen uitnodigt om hun gang te gaan. En dat is wat werkelijk niemand wil. Die mening wordt gedeeld door Victoria Milan, het platform waar anonimiteit juist extreem belangrijk is.

Bij Victoria Milan is het aanmelden gelukkig spoedig voltooid, omdat het een gestroomlijnd registratieproces is. Tijdens je aanmelding geef je aan of je een man of vrouw bent, wat je relatiestatus is en waar je interesses liggen. Vul je e-mailadres in, een zelfgekozen profielnaam en je geboortedatum. Victoria Milan vraagt je vervolgens om wat je zoekt, wat je turn-ons zijn en over je fysiek. Dat is alles: het enige dat nodig is om je Victoria Milan-account aan te maken.

victoria milan app

Anoniem blijven

Wat een datingplatform als dat van Victoria Milan kenmerkt, is dat de meeste mensen die er lid worden dat in het geheim doen. Wil je dat niemand erachter komt dat je actief bent op een affaire-app als Victoria Milan? Dan zijn de volgende tips van belang.

Voordat je je aanmelding afrondt is het in je eigen belang om na te denken over de gegevens die je invult. Je zelfverzonnen profielnaam? Iedereen begrijpt dat het onverstandig is om je volledige paspoortnaam te gebruiken, maar ook verwijzingen naar je echte identiteit worden afgeraden. Een combinatie van je woonplaats en leeftijd kan bijvoorbeeld al voor problemen zorgen. Of een alias die je ook op een forum gebruikt. Het advies? Verzin een compleet nieuwe naam voor je Victoria Milan-account – het voorkomt dat je anonimiteit wordt geschonden.

Om anoniem te blijven is ook je e-mailadres een manier om geïdentificeerd te worden. Je zou zonder na te denken je beste e-mailadres op kunnen geven, maar dat is meteen ook de slechtste keuze. Ook een e-mailadres van je werk is ongeschikt, omdat het te herleiden is naar je identiteit. Creëer voor datingsites zoals Victoria Milan altijd een nieuw e-mailadres die je nergens anders voor gebruikt dan online contacten.

 1. Gebruik een unieke profielnaam.
 2. Meld je aan met een nieuw e-mailadres.
 3. Pas een nieuw en moeilijk wachtwoord toe.

Voorkomen is beter dan genezen: in de wereld van geheime contacten is dit het beste advies dat je kunt krijgen. Met de bovenstaande tips voorkom je in ieder geval al veel problemen die kunnen leiden tot de onthulling wat je identiteit.

“Schrijf iets over jezelf. Onze statistieken tonen aan dat gebruikers 70% vaker een bericht sturen naar iemand die een paar zinnen over zichzelf heeft geschreven.” – Victoria Milan

Profiel invullen

Heb je de aanmelding voltooid? Dan kun je nog voor het bevestigen van je e-mailadres al inloggen op de datingsite van Victoria Milan. Wel zo handig, om meteen aan de slag te gaan met je profiel. Hoe verleidelijk het ook is om direct op zoek te gaan; je succes is afhankelijk van de kwaliteit van je profiel. Zoals Victoria Milan het zelf ook al zegt: de leden die hun profiel invullen en een stukje over zichzelf schrijven ontvangen de meeste berichten. Als dat je doel is, wat eigenlijk het doel van iedereen is, dan doe je er goed aan om je profiel te perfectioneren.

Je Victoria Milan-profiel bestaat uit verschillende onderdelen: uiterlijk, achtergrond en lifestyle, persoonlijkheid en op zoek naar. Aanvullend krijg je ook nog de mogelijk om iets over jezelf te vertellen en waar je naar op zoek bent. De gegevens die je hebt ingevuld tijdens de registratie worden automatisch ingevuld in je profiel. Maar een Victoria Milan-profiel kun je verder uitbreiden met extra informatie over jezelf, voorkeuren en wensen. En natuurlijk is er de optie om een foto toe te voegen.

“Profielen met een foto krijgen 10X meer aandacht.” – Victoria Milan

In vergelijking met de populaire datingapps die door het grote publiek worden gebruikt, zijn de foto’s op Victoria Milan lang niet zo belangrijk. Alleen betekent dit niet dat je foto’s onbelangrijk zijn. Dankzij de anonieme insteek en discrete manier van daten is het mogelijk om een foto te uploaden waar je gezicht niet op staat. Bijvoorbeeld een deel van je lichaam waarmee je niet herkend kan worden. Of een foto van je complete lichaam met uitzondering van je hoofd. Het is aan jezelf hoe je hiermee omgaat, maar een foto scoort altijd beter dan helemaal geen foto – ook al is het een onvolledige foto. Let er wel op dat de foto aan de voorwaarden voldoet.

victoriamilan leden

Foto’s anonimiseren

De beste manier om je foto’s te plaatsen op Victoria Milan is door deze te vervagen met de ‘Anonimiseer-blur’-tool van het platform. Deze tool kun je gebruiken om je foto’s te censureren waardoor je onherkenbaar bent voor anderen, maar toch een indruk geeft van je uiterlijk. Met behulp van een vervaging kun je delen van je foto blurren. De grootte en sterkte zijn zelf in te stellen zodat je de look kunt bereiken die je voor ogen hebt.

Tip: je kunt de ‘Anonimiseer-blur’-tool herhaaldelijk gebruiken voor dezelfde foto.

Een tweede manier om jezelf onherkenbaar te maken op de foto’s kan met het ‘Anonimiseer-masker’. Wanneer je deze functie gebruikt verschijnt er een masker in het midden van de foto. Roteer het masker, verander de grootte en beweeg het naar de juiste plek om het passend te maken voor je foto. De tool biedt 4 verschillende maskertypes om uit te kiezen; van een basic model tot een extravagante stijl.

Als je dit anonimiseren door een tool te gewaagd vindt, dan kun je de profielfoto ook op privé zetten – je bepaalt dan zelf wie de foto te zien krijgt. Als je privéfoto’s upload naar Victoria Milan, moeten anderen je om toegang vragen om deze te kunnen zien. Bij Victoria Milan noemen ze dit een privésleutelverzoek. Een verzoek om toegang is vereist om iemand toestemming te geven dat deze je privéfoto’s mag bekijken.

victoria milan verifiëren

Profiel verifiëren

Om anderen de bevestiging te geven dat je een bestaand persoon bent, kun je je profiel verifiëren. Omdat Victoria Milan ook liever heeft dat je dit doet, krijg je een aantal credits cadeau wanneer de verificatie is afgerond. Je kunt je profiel op verschillende manieren verifiëren: met je mobiel + de koppeling met je Google+ of Windows Live-account. Als de verificatie is voltooid kunnen andere gebruikers zien dat je geverifieerd bent. En volgens Victoria Milan leidt dit ertoe dat anderen eerder contact met je opnemen.

Zoeken

Victoria Milan heeft een gebruiksvriendelijke werkwijze waar werkelijk iedereen mee overweg kan. Swipen is niet mogelijk, maar zoeken wel. Een wederzijdse like is niet vereist, iemand die contact opneemt wel. Diegene kun jij zelf ook zijn wanneer je een profiel tegenkomt die je prikkelt. Een match is dus niet nodig om een gesprek te starten op de app of website.

In plaats van de swipe-methode hanteert Victoria Milan de zoekmethode. Met andere woorden: je zoekt het zelf maar uit, letterlijk. Want op het platform mag je zelf gaan zoeken naar potentiële kandidaten. In het zoekgedeelte kun je je zoekopdracht starten bij de nieuwe leden, leden die online zijn en je favorieten. Je kunt de zoekopdracht verkleinen en vergroten door het leeftijdsbereik aan te passen en de straal om je locatie heen. Is dat nog niet genoeg? Dan kun je op nog meer kenmerken en eigenschappen filteren – om de perfecte affairematch te vinden.

Ben je op zoek naar een slanke blondine uit Nederland van 20 tot 30 jaar? Of juist een temperamentvolle latina die woonachtig is in België? Of die gespierde gentleman? Met de geavanceerde filters kun je inzoomen op specifieke persoonlijkheidseigenschappen zoals lengte, gewicht, uiterlijk, lichaamstype, interesses en meer. Wanneer je de filters hebt aangepast naar je wensen, worden alle profielen getoond die overeenkomen met die criteria.

victoria milan bericht

Contact leggen

Uiteindelijk draait een bezoek aan Victoria Milan om één ding: contact. Zoals jij een doel hebt om contact te leggen met andere leden, hebben die anderen dat ook. Victoria Milan heeft een breed aanbod van communicatiemiddelen die eigenlijk vrij logisch en gebruikelijk zijn. Door te zoeken zie je allerlei profielen voorbij komen en als je er eentje tussen zit die je wilt ontdekken, dan leg je het eerste contact.

Knipoog

Stel, je doet een drankje op het terras met vrienden en terwijl je een slok van je drankje neemt zie je in een ooghoek iemand voorbij lopen die je interesse trekt. Sterker nog, je kunt je ogen niet van deze persoon afhouden. En tot je verbazing lijkt dat andersom ook het geval te zijn. Maar dan komt het: diegene knipoogt ook nog – wat uiteraard betekent dat deze persoon jou wel ziet zitten. Victoria Milan bootst deze situatie na met de virtuele knipoog. Als een eerste stap in de communicatie om met anderen te flirten kun je andere leden een virtuele knipoog sturen.

Privéberichten

Heel leuk zo’n knipoog, maar echt origineel is het niet. Vooral niet als je het type bent dat graag het initiatief neemt en sterk is in woorden. Terwijl de knipoog vrijblijvend en afwachtend is, neem je met een privébericht zelf het initiatief om een gesprek te starten. Dit doe je door op het e-mail icoon te tikken, een bericht te schrijven en dat te versturen. Alle privéberichten die je verstuurt komen terecht in je inbox. Mocht de ander ‘online’ zijn dan is het ook mogelijk om live te chatten met elkaar.

Geschenken

Wil je de aandacht trekken met een cadeautje? Dat kan. Je kunt naar je contacten een virtueel geschenkje sturen. De geschenkjes bestaan uit verschillende cadeautjes zoals een roos en kus tot een massage en gouden ring – allemaal virtueel dan wel. Vanaf 20 credits kun je een geschenkje versturen tot het maximale aantal credits van 50 stuks.

Paniekbutton

Is je partner huis? Of zit je op Victoria Milan tijdens je werk? Met de paniekknop kun je de datingsite snel afsluiten en doorgeleid worden naar een “gewone” website zoals Google of YouTube. Mocht je bijna betrapt worden, dan is de panniekknop je snelle exit-strategie.

victoria milan profielen

Spelregels

Alle content die je publiceert op het platform wordt beoordeeld door het moderatieteam. Dat wil zeggen dat het eerst gecontroleerd wordt voordat het zichtbaar is in je profiel. Dit zijn de spelregels die gelden voor de profieltekst:

 • Geen onbeleefde, agressieve, vernederende teksten.
 • Geen expliciete seksuele inhoud.
 • Geen vloekwoorden.
 • Geen bank- en contactgegevens (e-mailadres, telefoonnummer en meer).
 • Geen identificatiegegevens.
 • Geen links naar andere sites.

Met andere woorden: Victoria Milan wil dat je het netjes houdt. Het moderatieteam kan de berichten inzien als deze gerapporteerd worden door de leden. Houdt het dus netjes, accepteer afwijzingen en vertoon geen ongepast gedrag, zowel in je profieltekst als in het contact. Doe je dit niet? Dan kom je in aanraking met het waarschuwingssysteem. Dit systeem heeft drie niveaus met verschillende uitkomsten:

 1. Eerste waarschuwing: lockdown van je profiel voor een uur.
 2. Tweede waarschuwing: lockdown van je profiel voor 24 uur.
 3. Derde waarschuwing: permanent verwijderen van je profiel.

Als je een waarschuwing krijgt, ontvang je een e-mail met de reden van de waarschuwing. Zelf kun je andere leden ook rapporteren en blokkeren, mocht je dat nodig vinden.

“Namaakprofielen zijn absoluut niet toegestaan.” – Victoria Milan

Voor wie is het?

Uit onderzoek is gebleken dat zo’n 30% van de singles die zich inschrijven op datingapps voor singles over de relatiestatus liegt. Want dit percentage is niet single: ze bevinden zich al in een relatie met een partner. Victoria Milan is opgericht met het idee om deze mensen hun eigen plek te geven zodat ze met gelijkgestemden kunnen chatten, daten en afspreken. Zo blijven ze anoniem, kunnen ze discreet afspreken en vallen ze de singles niet lastig met leugens.

Victoria Milan is speciaal ontwikkeld voor getrouwde, verloofde, samenwonende en anderszins gebonden mannen en vrouwen die een contact met een ander zoeken. Noem het een tweede liefde, affaire, one-night stand of een buitenechtelijke relatie. Met het grote voordeel dat niemand erover hoeft te liegen op de datingapp, kan iedereen sneller vinden van hij of zij zoekt. Althans, dat is hoe Victoria Milan het voor zich ziet.

Begin hier met je profiel op Victoria Milan

Volgens Victoria Milan zijn veel van de leden op zoek naar minnaar of minnares die ver van hun eigen woonplaats woont, of zelfs in een ander land. Vanzelfsprekend met de reden dat dit een ontdekking voorkomt. Een korte maar gepassioneerde romance tijdens een zakenreis in het buitenland of tijdens een trip met vrienden? Of toch iemand die bij jou in de buurt woont, omdat je een relationele afspraak hebt dat het is toegestaan? Alles is mogelijk; je bepaalt zelf hoe je het verblijf op Victoria Milan invult.

Victoria Milan heeft een enorm netwerk van geregistreerde leden met in totaal al meer dan 8 miljoen registraties. Nu zijn lang niet al deze registraties zijn nog actief op het platform, maar het geeft wel aan hoeveel mensen op zoek zijn naar deze vorm van contact. De leden van Victoria Milan komen uit Nederland en België, maar ook uit alle andere delen van Europa, zoals Frankrijk, Duitsland, Zweden en Denemarken.

Geen nepprofielen

Victoria Milan is een echte datingsite, met echte leden – en daar zijn ze trots op, zo zegt de datingapp zelf. Namaakprofielen zijn absoluut niet toegestaan op de datingapp en website. De registratie en profielverificatie voorkomen dat kwaadwillenden eenvoudig en geautomatiseerd lid kunnen worden, maar nepprofielen voor 100% voorkomen lukt geen enkele app. Daarom moedigt Victoria Milan alle leden aan om verdachte profielen te melden zodat ze deze kunnen verwijderen.

Ondanks deze beweringen is het altijd goed om je gezonde verstand te gebruiken. Is het ‘too good to be true’? Dan is het vaak niet helemaal pluis. Als voorbeeld nemen we een aantrekkelijke jongedame van modellenkwaliteit die met jou contact opneemt, een man van in de vijftig met grijze haren en die in het echte leven nooit kans zou maken bij zo’n vrouw. Als het lijkt dat het niet klopt, dan klopt het vaak ook niet.

victoria aanmelding

Gratis en betaald

Zoals bij vrijwel iedere datingsite het geval is kun je je zonder kosten inschrijven bij Victoria Milan. Met een gratis lidmaatschap kun je gebruik maken van de basisfuncties van de datingsite. Dit geeft je de mogelijkheid om eerst rond te kijken en te bekijken of het je bevalt. Met andere woorden: je kunt gratis het platform verkennen. Als je meer functies wilt, dan is een Premium lidmaatschap nodig. Dit zijn alle functies van het gratis lidmaatschap:

 • Aanmelden.
 • Profiel invullen.
 • Foto’s toevoegen.
 • Anonimiseer-tools gebruiken.
 • Profiel verifiëren.
 • Uitgebreid zoeken.
 • Profielen en foto’s bekijken.
 • Privéberichten ontvangen.
 • Controle over je instellingen.

Meer informatie

Premium

Mocht je van alle functies van de website gebruik willen maken, dan is het Premium lidmaatschap nodig. Dit lidmaatschap is beschikbaar in ruil voor een vergoeding en in drie varianten:

 • Premium Bronze (3 maanden)
 • Premium Gold (6 maanden)
 • Premium Platinum (12 maanden)

Het verschil tussen de drie varianten zit niet in functies en features die je krijgt. Het is alleen een verwijzing naar de periode. Alle Premium-varianten zijn uitgerust met dezelfde features. Dit zijn ze:

 • Onbeperkt chatten.
 • Onbeperkt berichten versturen.
 • Zien wie jou leuk vindt.
 • Zien wie je profiel heeft bekeken.
 • Toegang tot privéfoto’s vragen.
 • Geschenken versturen.
 • Ongelimiteerde likes.
 • Knipogen inzien.
Premium Plus

Met het Premium lidmaatschap krijg je toegang tot alle functies die Victoria Milan kent. Maar degenen die dit lidmaatschap niet hebben, kunnen geen toegang met jou opnemen. Je kunt zelf het initiatief nemen om iemand te benaderen, maar zij kunnen dan niet antwoorden. Met ‘Premium Plus’ kun je het Premium lidmaatschap upgraden zodat iedereen – ook de gratis leden – contact met je kunnen opnemen. Als je dit selecteert tijdens de aankoop van je lidmaatschap kunnen gratis leden je volledige profiel bekijken, een bericht versturen en op elk moment met je chatten.

victoria milan prijzen

Prijzen

Wil je toegang tot de chat, geschenken versturen en zelf berichten versturen? Het betaalde Premium lidmaatschap is beschikbaar in periodes van 3, 6 en 12 maanden.

 • 3 maanden voor € 117,- (€ 39,- p/m)
 • 6 maanden voor € 174,- (€ 29,- p/m)
 • 12 maanden voor € 228,- (€ 19,- p/m)

Het Premium Plus lidmaatschap kun je kiezen voor een periode van 1, 3, 6 en 12 maanden. Hoe langer de looptijd van dit lidmaatschap, hoe voordeliger het is op basis van de gemiddelde maandelijkse kosten. Dit zijn de kosten van het Premium Plus lidmaatschap dat bovenop de kosten van het Premium lidmaatschap komt.

 • 1 maand voor € 39,99
 • 3 maanden voor € 59,-
 • 6 maanden voor € 74,99
 • 12 maanden voor € 99,-
Belangrijk

Goed om te weten: na de vervaldatum wordt je lidmaatschap automatisch vernieuwd. De verlenging geldt voor dezelfde prijs en periode. Houdt er dus rekening mee dat het abonnement automatisch wordt verlengd, tenzij je de automatische verlenging uitschakelt in je account. Je kunt het lidmaatschap eenvoudig opzeggen via de instellingen onder ‘Mijn lidmaatschap’. De betalingen die je uitvoert worden niet gefactureerd als ‘VictoriaMilan’. Alle afschriften worden discreet gefactureerd zodat er geen vermelding is van het woord ‘VictoriaMilan’ of iets met dating.

App en website

Victoria Milan is een multi-platform datingsite: het is beschikbaar op zo’n beetje alle apparaten met een display. Het is beschikbaar op smartphones en tablets, maar ook op de pc en laptop. Oorspronkelijk was VictoriaMilan alleen beschikbaar als datingsite, maar door de snelle interesse in apps is het nu ook beschikbaar als datingapp. In de app exacte hetzelfde doen wat via de website kan, met het grote voordeel van de datingapp dat je altijd en overal op de hoogte blijft. De app is gratis te downloaden in de App Store en Google Play.

App StoreGoogle Play

Privacy en veiligheid

De medewerkers voeren regelmatig controles uit om de veiligheid te waarborgen, zo stellen de makers van Victoria Milan. Ze zijn er immers om de website leuk én veilig te houden. Wat betreft die veiligheid valt in eerste instantie op dat het over de essentiële encryptie beschikt. Vandaag de dag is het een must om deze vorm van beveiliging op orde te hebben – wat in het geval van Victoria Milan zo is.

Omdat Victoria Milan’s leden anonimiteit waarderen zijn de profielen niet toegankelijk voor niet-leden. Een registratie is vereist. Dat voorkomt pottenkijkers en geïnteresseerden die alleen maar willen kijken wie erop zitten. Om je meer privacy te geven heeft Victoria Milan verschillende tools om foto’s te blurren en je onherkenbaar te maken op afbeeldingen. En daarnaast geeft het je de mogelijkheid om foto’s privé op te slaan. Je behoudt daarmee de volledige controle over je foto’s en wie deze mogen zien.

In de privacy-instellingen kun je je profiel bovendien uitsluiten van de zoekresultaten. Je profiel is dan nog wel zichtbaar voor je huidige contacten, maar niet voor anderen die zoeken tussen de profielen. Daarnaast kun je de instellingen zo aanpassen dat je na een X aantal minuten van inactiviteit automatisch wordt uitgelogd en doorgeleid naar een andere website naar keuze. Je kunt zelf instellen na hoeveel tijd dit gebeurt en welke website geladen moet worden.

Verdenk je een profiel van criminele activiteiten? Krijg je te maken met ongepast gedrag? Of andere verdachte activiteiten? Je kunt deze profielen gemakkelijk melden met de ‘rapporteer deze gebruiker’-functie die bij elk profiel zichtbaar is. Gebruikers die zich niet aan de voorwaarden houden worden direct geblokkeerd en op een zwarte lijst geplaatst.

Bekijken op Victoria Milan

Over Victoria Milan

Victoria Milan is één van de toonaangevende datingsites voor gehuwde en gebonden mensen die op zoek zijn naar een affaire. Het staat voor dating voor gehuwde mensen en die zich in een relatie begeven en gelijkgestemden. Voor deze doelgroep is het platform ontworpen dat een hoge prioriteit geeft aan anonimiteit en discretie. Victoria Milan valt in de categorie vreemdgaan dating.

Victoria Milan is de grootste concurrent van Ashley Madison op wereldwijd niveau, in Nederland is het de concurrent van Second Love en Secretflirt. Het is zowel op iOS als op Android beschikbaar in zo’n beetje alle landen ter wereld met een grote aanwezigheid in Europa. Victoria Milan is onderdeel van Digisec Media Limited dat gevestigd is in Malta en ook kantoren heeft in Bulgarije en Noorwegen. Digisec Media Limited is ook eigenaar van datingsite RichMeetBeautiful en Nextlove.

victoria milan

Veelgestelde vragen

Is Victoria Milan voor iedereen?

Nee, Victoria Milan is bedoeld voor gehuwde mannen en vrouwen en zij die al een relatie hebben. De datingsite is ontworpen om die mensen een manier te geven om contact te leggen met een ander dan hun partner. Voor flirtcontact, one-night stand, seksrelatie of een langdurige relatie; het is allemaal mogelijk. Hoe ver je gaat en wat je er doet, is volledig aan jezelf.

Is Victoria Milan gratis?

Ja, Victoria Milan is deels gratis. Hoewel veel functies gratis te gebruiken zijn, kun je pas echt contact hebben met andere leden als je een Premium lidmaatschap neemt. Het gratis lidmaatschap is bedoeld om het datingplatform te verkennen; profiel aanmaken, zoeken en rondkijken. Voor de communicatiemiddelen is een Premium lidmaatschap nodig.

Kun je swipen op Victoria Milan?

Nee, swipen is niet mogelijk zoals dat bij andere datingapps kan. Het datingsysteem van Victoria Milan bestaat uit profielen die opgezocht kunnen worden met de zoekfunctie. Op Victoria Milan zijn er andere manieren om contact op te nemen met andere leden.

Is er een minimumleeftijd voor Victoria Milan?

Ja, Victoria Milan laat alleen aanmeldingen toe van personen ouder dan 18 jaar. Alleen volwassenen worden toegelaten tot de datingapp en website. Minderjarigen worden uitgesloten. Victoria Milan vraagt tijdens de aanmelding om je geboortedatum om je leeftijd te bepalen.

Zijn er vergelijkbare datingsites als Victoria Milan?

Ja, een vergelijkbare datingsite is Second Love. Hoewel Victoria Milan wereldwijd beschikbaar is komen de functies en doelgroep van beide datingsites overeen. Victoria Milan heeft in tegenstelling tot Second Love echter wel een app.

Heeft Victoria Milan een app?

Ja, Victoria Milan is op elk platform te gebruiken. Het is te gebruiken via de browser en via de app. Het is beschikbaar voor smartphones en tablets als app, als datingsite op de laptop en desktop computer.