Het is niet makkelijk om een keuze te maken uit de tientallen datingsites: de één zegt dit, de ander belooft dit. Wie moet je geloven? Natuurlijk, een onafhankelijke partij zoals wij. En daarom ben je op de juiste plek beland. Maar om de perfecte datingsite te presenteren is wel een stukje eigen inbreng vereist.

Wat verwacht je van de datingsite en waaraan moet het voldoen? Waar kun je gratis lid worden en een geschikte date vinden? Met de vergelijker hieronder kun je je wensen kenbaar maken, waarna je de datingsites ziet die hier bij passen. Vergelijk de Nederlandse datingsites en vind de datingsite die bij je past.

3 beste datingsites

Of je nu nog exclusief internet op je desktop pc, op je smartphone of tablet: datingsites zijn op elk apparaat met een internetbrowser te gebruiken. Zelfs als dat apparaat dus geen App Store heeft waar je apps kunt downloaden. Het zijn de websites waar vele relaties ontstaan, tegenwoordig zelfs veel meer dan via de andere kanalen. Mocht je het nog niet eerder geprobeerd hebben, dit zijn nu de populairste datingsites van Nederland, volgens onderzoek.1

tinder

Tinder

Als we het hebben over een dating app, dan mag Tinder nooit ontbreken. En nu Tinder ook te gebruiken is via de website, valt het ook onder noemer ‘datingsite’. Het is de vernieuwende app die online daten in een stroomversnelling bracht. Sinds 2012, toen Tinder werd gelanceerd, is de datingwereld nooit meer hetzelfde geweest. Het revolutionaire veegsysteem veranderde de manier waarop singles met elkaar communiceren.

Alleen berichten ontvangen van degenen die je vooraf hebt goedgekeurd: simpel, maar baanbrekend op z’n eigen manier. Het was een instant hit en binnen korte tijd veroverde Tinder de harten van singles wereldwijd. En nu is het dus ook beschikbaar als datingsite: een online omgeving waarop je kunt inloggen, hoewel de app nog altijd veruit het populairst is.

Bekijken op Tinder

lexa

Lexa

Lexa is duidelijk een grote naam in de datingscene. Deze site bestaat al heel wat jaren en inmiddels is ook de Lexa-app gelanceerd om te voldoen aan de eisen van een snelgroeiend mobiel publiek. Vanaf het begin stond liefde centraal in de datingdiensten van Lexa en dat is onveranderd. Het beproefde datingsysteem werkt zoals je verwacht van een conventionele datingsite: profielen met profielfoto’s en uitgebreide informatie, gedetailleerde zoekfuncties en lijsten met profielen. Is het tijd om uit je comfort zone te komen? Maak tijd in je agenda vrij en neem deel aan de Lexa-events voor singles.

Bekijken op Lexa

parship

Parship

Je zou het misschien niet verwachten, maar Parship is nog steeds een van de beste datingsites van Nederland. Maar niet voor iedereen, want Parship is vooral succesvol onder singles die daten serieus nemen. Parship heeft duizenden leden in Nederland. Het is hun missie om de beste technologie te bieden zodat mensen elkaar kunnen ontmoeten, omdat geluk het best gedeeld kan worden. Leer nieuwe mensen kennen via deze datingsite met persoonlijkheidstest, bekijk de partnervoorstellen en stuur virtuele gebaren naar de gebruikers die je ziet zitten.

Bekijken op Parship

Serieuze datingsites

Wil het maar niet lukken om relatiemateriaal te vinden op de dating apps? Dan is het tijd voor wat anders, voor echte connecties. De datingsites voor duurzame relaties zijn de moderne cupido’s die niet zomaar willekeurig pijlen schieten om mensen verliefd op elkaar te laten worden.

In plaats daarvan gebruiken ze het beproefde concept van uitgebreide profielen en geavanceerde algoritmetechnieken die berekenen hoe goed je bij iemand zou kunnen passen, volgens onderzoek. En dat dit een solide basis is om op te bouwen, dat wordt bevestigd door de vele succesverhalen. Dit zijn de datingsites voor singles die liefde willen vinden, geen hook up.

lexa

Lexa

Bovenaan onze lijst met serieuze datingsites staat Lexa, een van de langstlopende datingsites met Nederlandse roots. Sinds 2002 is Lexa een pionier in de online datingwereld en is het verantwoordelijk geweest voor het creëren van meer relaties en huwelijken dan alle concurrenten. En daardoor heeft de datingsite door de jaren heen allerlei awards gewonnen. Met andere woorden: de prijzenkast is behoorlijk gevuld.

Ben je in de race voor liefde? Maar vlieg je steeds uit de bocht, omdat je nergens diepgang vindt? Lexa staat voor een platform vol serieuze singles die liefde zoeken: geen tijdelijke dingen, maar vaste relaties. Stel je eigen profiel samen en ga op zoek naar relatiemateriaal met de hulp van de geavanceerde filters en gebruikersvriendelijke Lexa website.

Bekijken op Lexa

Parship

Parship

Je laten matchen door een matchmaking-systeem dat gebaseerd is op een uitvoerige persoonlijkheidstest? Het kan bij Parship. Deze datingsite, bekend van televisie en radio, gebruikt een systeem dat gestuurd wordt door de persoonlijkheidstest die alle leden invullen. Dat invullen kost wat tijd, maar dan heb je wel een matchingsprincipe met wat diepgang. Parship’s persoonlijkheidstest stelt 32 eigenschappen vast die belangrijk zijn voor een stabiele relatie. En op basis daarvan word je gekoppeld aan singles die bij jouw eigenschappen passen.

Bekijken op Parship

Hoger opgeleiden dating apps

Beauty and no brains? Hoe vaak komt het wel niet voor dat je iemand ontmoet die qua uiterlijk helemaal je type is, maar op een compleet ander niveau door het leven gaat? Als je het de meeste hoger opgeleiden vraagt, dan herkennen ze dat allemaal. Want als je gestudeerd hebt, jarenlang de nieuwste en experimentele onderzoekstechnieken hebt geleerd en nu zelfs een titel mag voeren, dan verwacht je ook een bepaalde mate van intelligentie van je (toekomstige) partner.2

Gelukkig zijn er een aantal datingsites die zich specifiek richten op hoogopgeleiden. Singles op deze datingsites hebben de brains, maar omdat beauty subjectief is mag je er zelf achter komen of jouw perfecte combinatie op een van de datingsites te vinden is.

Elitedating

EliteDating

EliteDating is een datingsite waar professionals elkaar kunnen ontmoeten, de “elite” onder de singles. Hoewel elite misschien een beetje overdreven is, kunnen hoogopgeleiden er sneller hun match vinden. Naar eigen zeggen is 85% van de leden hoogopgeleid, meer dan 90% van de leden 30 jaar of ouder en heeft meer dan 70% van hen een universitaire opleiding afgerond. Bovendien zijn al deze singles serieus op zoek naar een liefdesrelatie. Om deze slimme singles samen te brengen maakt EliteDating gebruik van een populair wetenschappelijk persoonlijkheidsmodel, ook wel bekend als The Big Five. Benieuwd of dat meerwaarde biedt voor het vinden van liefde?

Bekijken op Elitedating

ematching

e-Matching

Het omschrijft zichzelf als de ‘datingsite waar hbo’ers en academici een vaste relatie vinden.’ E-Matching is bekend als een van de datingsites voor hoger opgeleiden. En omdat steeds meer Nederlanders onder de noemer “hoogopgeleid” vallen, neemt ook het aantal leden van e-Matching steeds verder toe. Met een traditionele werkwijze van profielen en zoekopties is deze datingsite vooral geschikt voor serieuze singles die een relatie zoeken. Kennismaken met e-Matching? Nieuwe leden krijgen 3 gratis contacten.

Bekijken op e-Matching

Match4Me

Match4me

‘Dating voor hoger opgeleiden’: veel duidelijker kan de slogan van Match4me niet zijn. Maar wat is hoogopgeleid dan precies? Match4me legt de lat op hbo en hoger. Singles die een hoge opleiding hebben afgerond of zich identificeren met het niveau van deze singles worden toegelaten tot de datingsite. En dat werkt, al heel lang. Match4me bestaat immers al 18 jaar en nog steeds is het prominente naam in dit segment van de datingmarkt.

Bekijken op Match4me

50-plus datingsites

Het is nooit te laat om liefde te vinden. Dus of je nu 30 jaar oud bent en iedereen om je heen ziet settelen, of 50 jaar oud met kinderen die het nest al hebben verlaten: dating is voor elke leeftijd. En omdat we tegenwoordig alles online bestellen, ontmoeten we onze partners nu ook steeds vaker op het internet. Maar omdat swipen nu eenmaal niet zo past bij de 50+ leeftijdscategorie zijn de datingsites voor deze doelgroep iets anders ingericht. Traditiegetrouw blijven deze datingsites zich richten op de inhoud: kwaliteit boven kwantiteit. Benieuwd welke kwaliteit deze datingsites voor jou in petto hebben? Dit zijn de beste datingsites voor de vijftigplusser.

50plusmatch

50plusmatch

Inhoudelijke gesprekken, gezelligheid en een leuke online quiz: 50plusmatch staat voor dating voor actieve 50-plussers. Deze Nederlandse datingsite is de oudste én de grootste in de 50+ categorie. Het beschikt niet alleen over het Keurmerk Veilig Daten, maar ook is een winnaar van de Thuiswinkel Awards in de datingsite-categorie en als beste getest door Vara’s Kassa. Met andere woorden, kies je voor 50plusmatch, dan maak je geen verkeerde keuze. Complete profielen, leeftijdgenoten, persoonlijke berichten en een actief ledenbestand: wat wens je nog meer?

Bekijken op 50plusmatch

ourtime

Ourtime

Van de makers van Lexa: een datingsite exclusief voor leden ouder dan 50 jaar. We hebben het over Ourtime, een internationale datingsite voor de 50-plusser. Deze datingwebsite en app is er voor singles die oud genoeg zijn om te weten wat ze belangrijk vinden. Op Ourtime kun je mensen vinden met je jouw passies kunt delen, voor betekenisvolle connecties met mensen die op dezelfde golflengte zitten. Gebruiksvriendelijk en gratis inschrijven: wat heb je te verliezen?

Bekijken op Ourtime

50liefde

50liefde
Zodra je een bepaalde leeftijd bereikt, kun je moe worden van kortetermijndating en eenmalige afspraken. Je kunt beginnen te verlangen naar een partner om leuke dingen mee te doen, iemand die je bijstaat in het leven en gezelschap houdt in je gouden jaren. Misschien ben je eerder getrouwd geweest en mis je dat dagelijkse gezelschap, of je bent nooit getrouwd geweest, maar voelt dat je klaar bent om die sprong in het diepe te wagen.

50liefde is een van de datingsites waar je precies dat kunt vinden: leeftijdsgenoten die samen met jou die sprong willen wagen. Maak een profiel aan, vul je gegevens en interesses in, voeg foto’s toe en bekijken je matches: 50liefde is ongecompliceerd en eenvoudig in gebruik.

Bekijken op 50liefde

Gay datingsites

Van alle gebruikers van datingsites heeft de LGBTQ+ gemeenschap online dating waarschijnlijk het meest omarmd. Gevaarlijke afspraken in het openbaar zijn verleden tijd en ook de homohoreca kreeg te maken met een sterke teruggang: allemaal te danken aan online dating. Wist je dat zelfs 65% van de homoparen elkaar inmiddels online ontmoet?4

Het helpt je om anderen te ontmoeten zonder signalen te hoeven lezen, gedrag te analyseren en de seksuele identiteit van een persoon te raden. Niemands gaydar is 100% van de tijd accuraat dus het is fijn dat er een manier is waarop je geen verkeerde inschatting meer maakt. In het datingveld van de gay datingsites kun je erop vertrouwen dat iedereen geïnteresseerd is in een date of relatie met iemand van hetzelfde geslacht.

Gaybuddy

Gaybuddy

Laten we eerlijk zijn, contacten tussen gay mannen die anoniem met elkaar willen afspreken lopen meestal uit op een intiem onderonsje. Maar hoe kom je in contact met mannen bij jou in de buurt die daar wel voor in zijn? Gaybuddy is een van de datingsites die daar duidelijk over is: ‘Gegarandeerd gay contact!’ Met de uitgebreide zoekfunctie kun je door heel het land andere mannen zoeken, gratis profielen bekijken en natuurlijk (erotisch) chatten.

Bekijken op Gaybuddy

GayParship

GayParship

Moe van de frivole gay datingsites en app waar je behandeld wordt als een stuk vlees? Verlang je naar meer? Wil je een blijvende liefde en een duurzame relatie? Dan is gayParship een datingsite om te proberen. Of je nu een man bent die op zoek is naar een man, of een vrouw die niets liever wil dan een relatie met een vrouw: het kan allemaal. GayParship biedt single homo’s en lesbiennes in 13 landen een unieke manier om te matchen. Met een persoonlijkheidstest als de basis worden elke dag partnervoorstellen gedaan waarop je kunt reageren.

Bekijken op GayParship

romeo

Romeo

Zie je jezelf als een Bear of Twink of ben je al die labels wel een keer zat? Bij Romeo maakt het gelukkig allemaal niet uit. Gay, bi(schierig, transgender: iedereen is welkom. Volgens Romeo zelf gaat gay dating dieper op de datingsite, en dat kun je op twee manieren opvatten 😉 Of je nu op zoek bent naar de man van je dromen of een man voor in je bed, eigenlijk is alles mogelijk op dit sociale netwerk voor de gay man. Gebruik de zoekfunctie en filters om in te zoomen op je perfecte man.

Bekijken op Romeo

bilove

BiLove

Vrouwen die hun onverklaarbare verlangen naar vrouwen willen ontdekken? BiLove is er voor jullie. Biseksueel of bischierig? Dat je op mannen valt en hen aantrekkelijk vindt, sluit niet meteen uit dat je niet hetzelfde kan denken over vrouwen. Maar omdat niet iedereen zichzelf de ruimte heeft gegund om dat deel van zich te ontcijferen, is er een steeds grotere groep vrouwen die zich daarin willen verdiepen.

Droom je over seks met vrouwen? Voel je een curieuze klik met sommige vrouwen? Je bent niet de enige. Maar liefst 18 procent van de vrouwen zegt zich (ook) seksueel aangetrokken te voelen tot vrouwen. Dat wonderlijke deel van je seksualiteit kun je ontdekken op BiLove.

Bekijken op BiLove

Affaire datingsites

Marco Borsato gaf het toe: hij had een affaire met pianiste Iris Hond. Miley Cyrus ging vreemd en Khloé Kardashian werd bedrogen. En hoewel het deze beroemdheden ongetwijfeld veel drama heeft opgeleverd, zijn ze nu stuk voor stuk weer gelukkig. Soms overkomt het je, andere keren hebben ze er een goede reden voor. Affaires horen bij het leven, zoals schaduw bij licht hoort.

Mis je de WOW in de slaapkamer? Ben je emotioneel ontevreden? Worden je behoeftes niet vervuld? Het zijn redenen waarom mensen vreemdgaan. En dat doen ze via deze datingsites:

secretflirt

Secretflirt

Aandacht en flirten, vriendschap plus, friends with benefits: het kan allemaal in het geheim, zonder dat iemand erachter komt. Secretflirt, zoals de naam al doet vermoeden, is er voor gebonden en ongebonden mensen die anoniem willen flirten en misschien meer willen dan alleen flirten. Er zijn mensen die vanuit een open relatie opereren, maar ook mensen met een relatie gebaseerd op een ‘ik hoef het niet te weten’-afspraak. In welke situatie jij je bevindt, Secretflirt is een plek waar je kunt flirten met anderen, discreet en anoniem.

Bekijken op Secretflirt

second love

Secondlove

Is je hart (of verlangen) groot genoeg voor een tweede liefde? Bij Second Love zijn ze van mening dat ‘flirten niet alleen voor singles is’. Terwijl lang niet iedereen het daarover eens is, is er overduidelijk een brandende vraag naar dit soort datingsites voor vreemdgaan. En omdat deze vraag er is, zorgt Second Love voor het aanbod. De affaire-datingsite met Nederlandse wortels heeft zo’n grote naamsbekendheid dat het vaak in één adem wordt genoemd met vreemdgaan. Meld je gratis aan, vul wat basisgegevens in en zoek tussen de profielen of je 2e liefde ertussen zit.

Bekijken op Second Love

victoria milan

Victoria Milan

Maar liefst meer dan 300.000 Nederlanders ging je voor op Victoria Milan, een datingsite voor het vinden van een affaire. Of u nu op zoek bent naar een onschuldige en vriendelijke webflirt, een one-night stand of een langdurige real-life affaire, Victoria Milan belooft er alles aan te doen om deze datingervaring zo veilig, anoniem en vertrouwelijk mogelijk te maken. De leden zijn mensen zoals jij, die dat magische gevoel opnieuw willen herbeleven. Zoek in de buurt naar een affairepartner of verder weg bij huis voor een spannend chatcontact.

Bekijken op Victoria Milan

ashley madison

Ashley Madison

Ashley Madison is waarschijnlijk de grootste naam in de affaire-industrie, omdat het niet alleen een van de oudste datingsites in het algemeen is, maar al helemaal in de vreemdgaan niche. Het was de eerste datingsite in zijn soort met de brutale slogan: “Life is short. Have an affair.”

Sinds 2001 hebben zich al miljoenen niet-singles aangemeld en dagelijks neemt dit aantal verschrikkelijk snel toe. Ashley Madison is discreet en zonder oordeel, je hoeft je niet aan te melden via een social media-profiel en het biedt tal van extra privacyfuncties, zoals maskeertools voor je foto’s.

Bekijken op Ashley Madison

Seks datingsites

Een erotische ontmoeting, one-night stand, vleselijke daad of brommer kiek’n: hoe je het ook noemt, dat alles vind je op een select groepje seks datingsites. Heb je erotische fantasieën die je wilt waarmaken? Hou je van seks, maar wil je geen relatie? Of voel je een drang naar (seksuele) spanning en avontuur? Als je “ja” antwoord op deze vragen, dan zit je goed bij de volgende datingsites. In de kern is het hun doel om aan al je erotische behoeften te voldoen, terwijl je anoniem blijft tijdens het discrete avontuur.

novamora

Novamora

Bekend van televisie, gehoord op de radio: Novamora is de trendy place to be voor casual dating. Hoewel de datingsite simpel is in opzet, is het op dit moment een van de populairste seks datingsites. En niet geheel onbelangrijk: ze zijn fel tegen nepprofielen. Anonimiteit staat hoog in het vaandel, omdat je natuurlijk niet wilt dat iemand erachter komt dat je er lid bent. Een profielfoto is zelfs helemaal niet vereist. Voor sekscontacten, seksgesprekken en seks: Novamora staat voor dating met passie.

Bekijken op Novamora

cdate

Ondeugend daten

Op zoek naar een spannende date, voor jezelf of jullie twee? Het kan anoniem en discreet op deze datingsite. Ondeugend daten is de plek waar je je dirty mind kunt temmen met intense gesprekken. Heb je fantasieën die je met niemand kunt bespreken? Wil je deze laten uitkomen? Of hou je het liever bij erotisch chatcontact? Alles kan en niets moet bij deze ondeugende datingsite.

Bekijken op Ondeugend daten

Internationale datingsites

We houden allemaal van de sprookjesachtige girl next door (of boy next door) scenario’s die in films worden geromantiseerd. Lekker dichtbij lijkt de ideale manier om liefde te vinden, maar wat als je soulmate aan de andere kant van wereld woont? Dan kun je blijven zoeken en swipen in je eigen woonomgeving, maar krijg je nooit dat dromerige gevoel zoals ze dat in films zo mooi weten uit te beelden.

Juist om deze reden is internationaal daten nooit echt weggeweest, terwijl de locatiegebaseerde dating app zo populair werden. We willen nu eenmaal niet allemaal een single die dichtbij woont, soms is veraf de enige keuze als je op een bepaald type valt. Internationaal daten brengt bovendien een andere dimensie en dynamiek met zich mee wat op zichzelf al een hele ervaring is. Deze internationale datingsites kunnen je helpen om je horizon te verbreden en liefde te vinden over de landsgrenzen.

international cupid

InternationalCupid

De pijlen van de internationale cupido reiken verder dan de landsgrenzen bij InternationalCupid. Het is dé internationale datingsite voor het vinden van een buitenlandse liefde. Maar omdat het buitenlandse aanbod vooral al vrouwen bestaat, is dit dus vooral een datingsite die geschikt is voor mannen die een buitenlandse schone aan de haak willen slaan.

Wil je je niet beperken tot één land, cultuur of werelddeel? Of heb je een extreem brede smaak, maar ben je toe aan wat niet-Hollandse invloeden in je leven? Met meer dan 1 miljoen leden uit alle werelddelen zoals Azië en Zuid-Amerika is er genoeg ruimte op InternationalCupid om te ontdekken waar je interesse ligt.

Bekijken op InternationalCupid

okcupid

OkCupid

“OkCupid, zoek een date voor mij.” Helaas is OkCupid geen spraakassistent en luister het niet naar commando’s, maar deze datingsite kan je wel helpen om een internationale liefde te vinden. Als een van de old kids on the block is OkCupid van een Amerikaanse datingsite uitgegroeid tot een wereldwijde grootmacht. Ben je vooral op zoek naar Engelstalige singles die niet in Nederland wonen? Dan is dit een datingsite die bij je wensen past.

Bekijken op OkCupid

zoosk

Zoosk

Stel je voor: 40.000.000 singles wereldwijd die dagelijks 3.000.000 berichten versturen. Voor een internationale datingsite is dat een bizar aantal gebruikers én berichten. Niet geheel verrassend is Zoosk dan ook beschikbaar in meer dan 80 landen en 25 talen. Bekend geworden als de ‘Facebook Dating App’ is Zoosk nu veel meer dan dat. Je kunt er uitgebreid zoeken naar de perfecte match, filters instellen en je laten matchen door de datingsite.

Bekijken op Zoosk

Niche datingsites

Op zoek naar de perfecte vegetariër die waarde hecht aan climate change? Naar een man met een grote, volle baard? Of gaat je voorkeur uit naar een fitgirl die samen met jou marathons kan lopen? De online dating-industrie is booming met niche-datingsites die steeds meer marktaandeel afsnoepen van de gevestigde orde. Waarom?

Er wordt weleens gezegd dat tegenovergestelden zich tot elkaar aangetrokken voelen, maar onderzoek wijst wat anders uit.6 In werkelijkheid zijn het degenen met wie je dingen in gemeen hebt waarmee je het best matcht. En dat hoeven niet eens de dingen te zijn die je vanaf de buitenkant zien, maar vooral de dingen die je niet ziet. Religie, waarden, overtuigingen, opleiding, seksualiteit en interesses: de niche datingsites zoomen in op een specifiek onderdeel van jezelf, zodat je iemand kunt vinden die daarbij past.

opzoeknaarjou

Opzoeknaarjou

Opzoeknaarjou is een van de bekendste Nederlandse datingsites voor christelijke singles. Omdat religie voor hen een grote rol speelt, zoeken ze iemand voor wie het geloof ook belangrijk is. Opgericht in 2004 is deze datingsite met de tijd meegegaan, waardoor Opzoeknaarjou nu zowel via de website bereikbaar is als via de app. Maak snel en eenvoudig een datingprofiel aan en je kunt direct contact leggen met medechristenen.

Bekijken op Opzoeknaarjou

seek for sugar

SeekForSugar

Je studeert 24/7, hebt een bijbaan en slechts enkele uren vrije tijd. Maar toch hou je bar weinig over, omdat het leven als een studente bijzonder duur is. Alleen neem je daar geen genoegen mee. Zijn er geen mannen die je kunnen helpen om meer van het leven te kunnen genieten? Die zijn er.

Op SeekForSugar word je gekoppeld aan welgestelde mannen die alles al goed voor elkaar hebben. En niet onbelangrijk, de financiële middelen hebben om voor je gezelschap te betalen. Er is een groeiende vraag naar sugar dating, waarbij jonge aantrekkelijke singles worden betaald door singles die goed bij kas zitten. Vraag je je af hoe dat precies werkt? Op de Nederlandse SeekForSugar-website lees je daar alles over.

Bekijken op SeekForSugar

Wat is een datingsite?

Een datingsite is een datingsite? Niet helemaal. Als we het over een ‘datingsite’ hebben, dan hebben we het over een traditionele dating website: eentje die je in de browser kunt bezoeken. Hoewel veel van de klassieke dating websites nu ook beschikbaar zijn als app, gaat het erom dat ze een website hebben waarop je kunt inloggen. En als we het strikt hebben over datingsites, dan geldt ook dat sommige apps technisch gezien geen datingsite zijn, omdat ze geen actieve website hebben. Aangezien er schrikbarend veel van deze datingsites zijn, zowel in Nederland als internationaal, is de keuze onmenselijk groot. Dus, hoe maak je een datingsite keuze?

Wat zijn je voorkeuren?

Bij de keuze voor een datingsite zijn je voorkeuren leidend. Wat zoek je precies en welke singles wil je tegenkomen? Ben je op zoek naar een man of vrouw? Hoe oud mag je date zijn? Al deze vragen geven je antwoord op de vraag wat je voorkeuren zijn. Als je niet zeker weet waar je naar op zoek bent, bijvoorbeeld de leeftijdsvoorkeur, dan is het verstandig om ruim te zoeken. Je komt hierdoor singles tegen in meer leeftijdsklassen.

Naar wie ben je naar op zoek?

Wat zijn de eigenschappen die je leuk vindt of zelfs essentieel? Met behulp van de datingvergelijker kun je eenvoudig aangeven naar wie je op zoek bent. Je kunt de datingsites filteren zodat je alleen de datingsites te zien krijgt die bij je passen. Zo kun je datingsites selecteren voor ouderen, christelijk, gay, hoger opgeleid, ouders en erotisch daten. Deze uitgebreide keuze bepaalt al voor een groot deel welke datingsites aan je eisen voldoen. Je kunt het echter nog verder filteren door aan te geven welke intenties je hebt. Ben je op zoek naar een relatie, wil je vreemdgaan of verlang je naar een nieuwe vriendschap?

dating apps

Welke opties wil je?

Terwijl de één niet zonder een dating app kan, is dit voor de ander niet nodig. Hetzelfde geldt voor videochat functionaliteit. Als je geen webcam hebt dan is dit bijvoorbeeld geen vereiste. Doordat datingsites qua werking uiteenlopen verschillen ook de opties die je hebt. In de vergelijking van de datingsites kun je diverse opties selecteren waaronder de eerste genoemde features maar ook of de datingsite een Keurmerk heeft, persoonlijkheidstesten uitvoert, een mobiele pagina heeft of evenementen organiseert. Als je dit allemaal niet uitmaakt dan kun je de datingsites sorteren zonder opties te selecteren.

Wat kun je als gratis lid?

De vergelijking van de datingsites op deze pagina geeft duidelijkheid of de datingsite gratis is of niet. Bij de meeste websites is registreren gratis. Dit is bij vrijwel iedere keuze die je maakt van toepassing. Hiernaast zijn er vaak gelijkenissen tussen de websites over wat je wel en niet kunt als je niet betaalt. Zonder kosten is het over het algemeen niet mogelijk om berichten te versturen, maar er zijn uitzonderingen. Wat je als gratis lid exact kunt doen verschilt per datingwebsite. De precieze informatie over wat een gratis member kan is te vinden op de website van de betreffende datingpartij.

Wat zijn de kosten?

Uiteraard is niet iedereen op zoek naar een betaalde datingsite. In de datingvergelijker kun je precies zien wat de eventuele kosten zijn van een lidmaatschap. Met dit lidmaatschap kun je van (bijna) alle functies gebruik maken en vaak ook onbeperkt berichten versturen en bekijken evenals alle foto’s inzien. Doe de datingtest om erachter te komen welke datingsite past bij de voorwaarden die je stelt.

Veiligheid en betrouwbaarheid

Als je de datingsites naast elkaar legt dan kom je erachter welke datingsite het beste bij je persoonlijke situatie past. De datingsites die wij vergelijken hebben een goede naam en doen er alles aan om dating zo veilig mogelijk te maken. Als je twijfelt of een datingsite te vertrouwen is dan kun je kijken naar een aantal aspecten en deze verifiëren bij de datingsite zelf. Betrouwbare datingsites zijn meestal aangemeld bij de Autoriteit Persoonsgegevens en mogen het Thuiswinkel waarborg dragen.

Beoordeel Datingsites

Alle beoordelingen van Datingsites

0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Geef je reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *