Home Novamora

Novamora

Novamora; gun je seksleven een boost! Dat is de slogan van de nieuwe datingsite voor sekscontacten. Als je overdag de radio aan hebt staan dan is de kans groot dat je de commercial voorbij hebt horen komen. De Novamora datingsite heeft groots uitgepakt om snel veel nieuwe leden welkom te heten. Als je op zoek bent naar een serieuze relatie dan zit je er verkeerd; bij Novamora kun je terecht voor erotische avonturen en spannende contacten. Niets moet, alles mag.

Voor wie is het?

Op de Novamora website staat duidelijk vermeld dat de website inhoud voor volwassenen bevat. Iedereen die jonger is dan 18 wordt niet tot de website toegelaten. Als je ouder dan 18 bent dan ben je welkom. Er zijn geen harde eisen die gesteld worden om lid te worden. Het maakt niet uit of je nu 50 bent of 24, welke opleiding je hebt gevolgd en of je een man of vrouw bent; iedereen ouder dan 18 jaar kan zich gratis inschrijven. Als stel ben je ook welkom en ook kun je datingsite gebruiken voor het vinden van een vriendschap.

Bezoek Novamora

Hoe werkt Novamora?

De eerste stap is het invullen van slecht vier vragen. Je kiest een profielnaam, geeft aan of je een man of vrouw bent (of een stel), wat je zoekt en als laatste wordt er gevraagd om je email adres. Dit zijn de enige gegevens die Novamora van je vraagt om lid te kunnen worden. Geen lange lijst met vragen en persoonlijke gegevens. Zodra je je hebt ingeschreven en je email adres geverifieerd hebt kun je direct inloggen en de datingsite uittesten. Je merkt al snel dat alles zichzelf wijst en het gebruik erg makkelijk is. Direct na het inloggen kun je al op zoek gaan naar andere leden en profielen bekijken. Vergeet niet je interesses, eigenschappen en voorkeuren in te vullen zodat je meer kans maakt in deze grote vijver met vissen. Hoe meer je van jezelf laat zien, hoe beter je kans.

Novamora gratis?

Meisje bed met boekZoals je mag verwachten van een datingsite is het inschrijven gratis. De gratis inschrijving bij Novamora geeft je de mogelijkheid om vrijblijvend de datingsite uit te proberen zodat je niet direct voor iets betaald waar je geen trek in hebt. Maak kennis met Novamora en als het je niet bevalt kun je zonder kosten je profiel verwijderen. Als gratis lid kun je jammer genoeg niet gebruik maken van alle functies. Dat valt te begrijpen, iedere datingsite moet op een bepaalde manier geld verdienen, vooral als deze adverteert op televisie en handmatig profielen controleert. Zonder een betaling te doen kun je profielen en hoofdfoto’s van andere leden bekijken, standaardberichten versturen, foto’s plaatsen op je profiel en gebruik maken van de standaard zoekfunctie.

Kies voor VIP toegang voor alle functionaliteiten

Als je wilt chatten, berichten versturen of uitgebreid wilt zoeken dan is VIP toegang nodig. Dit is niet verplicht maar als je VIP toegang wilt dan is een betaald lidmaatschap vereist. Met dit lidmaatschap kun je alle denkbare functies van de datingsite benutten. Je kunt bijvoorbeeld ook de extra foto’s bekijken, laatste bezoekers van je profiel en sneller contact leggen via de Fotozapper. Het tarief van VIP toegang tot Novamora ligt op 24,99 euro. Je krijgt voor de betaling dit bedrag aan credits die je kunt gebruiken. Als je direct voor twee maanden VIP toegang neemt dan daalt de prijs per maand naar 19,99 euro p/m en voor vier maanden naar 14,99 p/m. Als je hiervoor kiest dan kun je de betaling via een veilige verbinding overmaken door middel van een iDEAL overschrijving, bankoverschrijving, met creditcard of met BanContact.

Tips voor Novamora

  • Houdt het spannend en ga niet te diep in op persoonlijke onderwerpen.
  • Maak gebruik van de fotozapper functie.
  • Probeer de datingsite eerst uit met een gratis lidmaatschap.

Bezoek Novamora

Spelregels, voorwaarden en veelgestelde vragen

Hoewel Novamora.nl een relatief nieuwe datingsite voor sekscontacten is hebben ze het goed op orde. De datingsite is beveiligd met een SSL encryptie waardoor alle gegevens die je verzendt versleuteld worden. Niemand kan hierdoor deze gegevens onderscheppen en misbruiken. Voor een datingsite anno 2017 is dit een essentiële stap in de beveiliging van de website. Hiernaast zijn de meest gestelde vragen al beantwoord op de FAQ pagina. Als je een vraag hebt voordat je lid wilt worden of als je al lid bent van de datingsite dan kun je hier het antwoord vinden. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact op met de datingsite via het reactieformulier op de website. Novamora staat klaar om al je vragen over de datingsite.

Bedenktermijn

14Al spittend door de veelgestelde vragen pagina van Novamore lees je er een bedenktermijn is. Dit is belangrijk om te weten, mocht je betaald hebben en niet tevreden zijn. Je kunt dan vragen om een restitutie van je geld. Als je de credits nog niet opgemaakt hebt kun je een vergoeding vragen voor deze credits. Let op, de bekendtermijn is 14 dagen geldig na aankoop van VIP toegang tot de datingsite.

Keurmerk

In Nederland zijn er slechts een handjevol datingsites met het datingkeurmerk veilig daten. Novamora is één van de vele datingsites die dit keurmerk niet draagt. Dit hoeft nog niet meteen te betekenen dat de datingsite niet te vertrouwen is. Integendeel zelfs, de datingsite en voorwaarden zien er op het eerste gezicht prima uit zoals je kunt merken aan de bedenktijd. De veelgestelde vragen pagina geeft antwoord op veel vragen waardoor het erop lijkt dat de datingsite open en eerlijk is. Vergeet ook niet om de tips op de website te lezen om oplichting en misbruik te voorkomen.

Over Novamora

Novamora is eigendom van Novamora B.V. dat gevestigd is in Nederland. Dat is altijd fijn om te weten dat het om een Nederlands bedrijf gaat. Het hoofdkantoor van de datingsite is te vinden in Nijmegen. Het KvK-nummer van de datingsite is 67870910. Dit nummer hebben we geverifieerd op de website van de Kamer van Koophandel. Op de website van Novamora is hiernaast te lezen dat alle profielen met de hand gecheckt worden wat één van de kenmerken is van een veilige datingsite. Zoals gezegd beschikt de website ook over een SSL encryptie.

Bezoek Novamora