Gratisdatingtips.nl is de autoriteit voor alle tips en adviezen die je nodig hebt in je zoektocht naar liefde, vriendschap of intimiteit. Duizenden Nederlanders (en Belgen) vertrouwen dagelijks op onze waardevolle tips en expertise op het gebied van daten, sociale media en vriendschap. Inmiddels zijn we in 2023 de grens van 200.000 maandelijkse bezoekers al ruim gepasseerd. Met dit aantal bezoekers kunnen we ons met recht een van de toonaangevende datingblogs van Nederland noemen.

Gratisdatingtips logo

Wij zijn Michael, Jay, Michelle en Thomas; samen verzorgen wij de inhoud van deze website. En dat doen we samen met nog meer freelance schrijvers. Iedere dag houden we je op de hoogte van wat er speelt in de datingwereld. Inmiddels heeft de website al meer dan 2400+ artikelen en 225+ reviews; meer dan menig andere datingsite. Voor meer achtergrondinformatie verwijzen we je graag naar een artikel over ons dat is geschreven door de internationale DatingAdvice autoriteit.

Onze gegevens

De Roerdomp 65
7609WB Almelo
KVK 62583239
info@gratisdatingtips.nl

Wij helpen je bij je keuze

Bij het maken van een keuze uit de ruime collectie websites is de reputatie het belangrijke onderdeel dat het verschil maakt. Een consistente aanwezigheid over meerdere jaren met weinig klachten is bijvoorbeeld een teken dat het om een bonafide website gaat. Het is soms moeilijk om erachter te komen of een website betrouwbaar is. Is de website alleen maar op zoek naar een manier om je geld afhandig te maken of is het doel van de website daadwerkelijk om mensen samen te brengen?

Nu begrijpen we dat jij er geen zin in hebt om handmatig alle datingsites af te gaan op zoek naar tekenen van reputatie en betrouwbaarheid. Daarom doen wij dit voor je.

Wat hebben wij eraan?

Waarom doen wij al dit werk voor jou? Wij verdienen niets als je alleen onze artikelen leest. De artikelen op onze website zijn gratis te lezen door iedereen en dat willen we graag zo houden. Zo hoef je hier nooit een irritante pay-wall te verwachten. Op deze website staan reviews van datingapps waarmee we een samenwerking hebben. Voor nieuwe leden die via onze website naar een datingapp worden geleid, ontvangen we een kleine vergoeding. Het is niet veel, maar voldoende om deze website draaiende te houden. Dit kost jou niets, het komt uit de zak van de datingapp.

Het is niet alsof je opeens moet betalen voor de datingapp, terwijl anderen gratis lid zijn. Voor jou als gebruiker is er geen enkel verschil. Zie het als een intermediair die een commissie verdient door een nieuwe klant aan te melden bij een verzekeraar. Dit is hoe we toch rond kunnen komen in de kosten van onderhoud van deze website.

Waarom we datingapps beoordelen

In de reviews die je op deze website leest nemen we een gestructureerde lay-out zodat het eenvoudig is om de verschillende datingapps met elkaar te vergelijken. Zo lees je in de reviews wat de achtergrond en historie van een datingapp is, maar ook of er een app is en voor wie het geschikt is. Van de basics tot de complexe werking van de datingapp; in de reviews lees je precies wat je kunt verwachten van een app of datingsite.

Over onze recensies en gebruikersfeedback

We snappen het: je wilt niet zomaar elke recensie vertrouwen die je op het internet tegenkomt. Wij ook niet. Daarom nemen we de beoordelingen en feedback van gebruikers zeer serieus. Elk commentaar, elke sterbeoordeling en elke ervaring telt. Maar voordat we het delen met onze lezers, doorlopen we een gedetailleerd verificatieproces.

Je vraagt je misschien af hoe dat in zijn werk gaat. We hebben een team dat elke recensie en elk stuk feedback onder de loep neemt. We kijken naar de authenticiteit van de review en onderzoeken de ervaring die ze beschrijven. Dat doen we soms door contact op te nemen met de reviewer, maar vaker verifiëren we het aan de hand van onze eigen ervaringen met de app. Dit geeft jou, onze trouwe bezoeker, een extra laagje vertrouwen. Je weet dat wat je leest door ons team is gecheckt en goedgekeurd (en soms aangepast op grammatica). We zorgen ervoor dat loze claims en valse beschuldigingen geen podium krijgen.

Van de belangrijke en misschien zelfs unieke kenmerken van een datingapp tot de kleine details die het verschil maken; we doen er alles aan om je zoveel mogelijk informatie te geven voordat je lid wordt van een datingapp. Gebruik de datingtips op onze website en je voorkomt dat je dezelfde fouten maakt als anderen. Succes!