Home Secretflirt

Secretflirt

In het geheim flirten met anderen doe je op SF.dating, ook wel bekend als Secretflirt. Anoniem op zoek gaan een geheime liefde, een vrije LAT-relatie of als stel iemand zoeken voor erbij; het is allemaal mogelijk. Contact met andere mensen die dezelfde behoeften als jou hebben?
Het is toegankelijk voor mannen, vrouwen, maar ook voor stellen: iedereen die op zoek is naar een spannende flirt is welkom. Is je privacy essentieel en wil je niet dat iemand erachter komt dat je online daten probeert? Dan is Secretflirt de datingsite waar je onbezorgd en anoniem kunt daten.

Voor wie is het?

Secretflirt is er voor iedereen die wil flirten. Dat is waar het om draait bij de datingsite. Of je nu single bent, met plezier een LAT relatie onderhoudt of getrouwd bent en op zoek naar avontuur. Er is niemand die over je oordeelt. Zelfs als je samenwoont eens een derde persoon erbij wilt proberen is Secretflirt een optie. Het gaat bij Secretflirt om de ervaring van het aandacht geven en krijgen. Het is de datingsite waar sekscontacten gelegd worden maar dat is nog maar het topje van de ijsberg. Voor wie de reguliere datingsites met oppervlakkige contacten zat is kan Secretflirt een leuke verademing zijn. Een groot deel van de leden van de datingsite heeft een hoge opleiding en een druk leven maar een ander deel heeft weer een huiselijke rol en wil dit juist zo nu en dan even ontsnappen.

Bezoek Secretflirt

Het doel

Hoewel je misschien verwacht dat het alleen om de seks gaat is dit niet het geval. De nadruk ligt expliciet op flirten. Als je geen seksdate wilt maar wel wilt flirten dan kan dat ook. Je bent vrij om te bepalen wat je wel en niet doet. Een fysieke afspraak maken met één van de leden mag, maar het hoeft niet. Voor veel leden draait het om de spanning en avontuur; het creëren van ervaringen die je de rest van je leven kunt koesteren.

Hoe werkt Secretflirt?

SecretflirtOm gebruik te kunnen maken de Secretflirt datingsite kun je je zonder kosten registreren op de website. Dit neemt maar een ogenblik van je tijd in beslag en is volledig gratis. Met je gratis account kun je kennismaken met de website en gebruik maken van een beperkt aantal mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld uitgebreid zoeken, actieve profielen bekijken, Q-Reply berichten versturen en de foto’s van andere leden bekijken. Uiteraard kun je met het gratis lidmaatschap ook je eigen profiel inrichten. Dit is het profiel dat gezien wordt door de leden van de website. Anderen die op zoek gaan naar iemand om mee te flirten kunnen met behulp van de zoekfunctie je profiel vinden. Je kunt iedere dag drie berichten versturen, maar maximaal één bericht aan ieder lid. Dit doe je met de mailfunctie. Je kunt ook 1 op 1 chatten met andere leden.

SF Topmember

Mocht je van alle functies van de website gebruik willen maken dan kun je dit met het SF Topmember lidmaatschap. Dit is een betaalde versie van het lidmaatschap waarmee je alle deuren opent. Er zijn geen beperkingen. Je kunt ongelimiteerd berichten versturen en chatten, flirts versturen en externe gegevens wisselen met je contacten. Dat is wel zo makkelijk als je doel een fysieke afspraak is.

Tips voor Secretflirt

  • Verzin een unieke profielltekst voor meer succes
  • Maak gebruik van de Q-Reply functie.
  • Probeer de website eerst uit met een gratis lidmaatschap.

SF app

Als je graag van de app gebruik wilt maken dan is het slechte nieuws dat dit nog niet mogelijk is. De website is echter zonder problemen op de smartphone te gebruiken, alleen dan via de browser. Zodra je de website van SF dating bezoekt dan wordt je automatisch doorverwezen naar de mobielvriendelijke versie van de website. Je kunt dan net als op de website met andere leden chatten en profielen bekijken.

Privacy en veiligheid

computer sslAls je privacy je lief is dan zit je natuurlijk goed bij Secretflirt. Wat je privacy betreft kun je zo anoniem mogelijk navigeren op de website zonder dat iemand er ooit achterkomt. Tenzij je toevallig iemand die je kent op de datingsite tegenkomt, wat in de praktijk bijna nooit gebeurt. Je profiel is alleen te bekijken door de leden van Secretflirt, niemand anders kan je profiel bekijken en al helemaal komt het niet tevoorschijn als je in Google op je naam zoekt. Alles wordt afgeschermd voor niet-leden zodat je anoniem kunt flirten.

Om de kwaliteit van de leden te waarborgen controleert Secretflirt alle profielen die aangemaakt worden. Het is wat werk maar dan heb je ook wat. Iedere zichzelf respecterende datingsite doet dit. Je wil immers als lid geen nepprofielen op de datingsite tegenkomen die alleen maar kwade bedoelingen hebben. De gegevens die je invult voor het aanmaken voor je profiel zijn en blijven vertrouwelijk. Deze worden nooit aan derden doorgespeeld. Anderen kunnen je gegevens niet onderscheppen. Alles wat je verstuurt wordt namelijk via een beveiligd SSL protocol verzonden.

Bezoek Secretflirt

Over Secretflirt

SF.dating is al een oudje tussen het overspoelde landschap van nieuwe datingsites gericht op vreemdgaan en contact dat niet in een hokje past. De datingsite is al vanaf 2010 actief en heeft gedurende de succesperiode de naam gewijzigd naar SF.dating. Het is nog steeds hetzelfde: SF is Secretflirt. De datingsite omschrijft zichzelf als de virtuele loungebar waar je contact kunt leggen door te luchtig en levendig te flirten. SF wil het platform zijn waar eensgezinde personen elkaar kunnen vinden; of dit nu voor een vlugge flirt is of voor de nodige entertainment om de dagelijkse sleur te ontvluchten. De website en ondersteuning zijn volledig in het Nederlands. Mocht je vragen hebben over de werking van de datingsite neem dan contact op met de klantenservice. Deze staat iedere dag voor je klaar om je vragen te beantwoorden.