Secretflirt

4,6 van 5

Secretflirt is een bruisende datingapp, speciaal bedoeld voor die heerlijke stiekeme kriebels. Struin eindeloos door profielen, begin een spannend gesprek of flirt erop los, met een druk op de knop. Geen complexe procedures of eindeloze vragenlijsten, maar simpelweg plezier en spanning op je scherm. Dus zet je schrap, je wilt Secretflirt niet missen in jouw datingavontuur.

PluspuntenVeel actieve gebruikersGelijkgestemden vindenVeilig en discreet platform
MinpuntenBeperkte functionaliteitGeen moderne appGedateerd ontwerp

In het geheim flirten met anderen? Dat doe je op SF.dating, ook wel bekend als Secretflirt. Anoniem op zoek gaan naar een geheime liefde, een vrije latrelatie of korte maar gepassioneerde affaire; het is allemaal mogelijk. Wil je contact met mensen die dezelfde behoeften als jou hebben?

Secretflirt is toegankelijk voor mannen en vrouwen die zowel gebonden als ongebonden kunnen zijn. Iedereen die op zoek is naar een spannende flirt is welkom. Is je privacy essentieel en wil je niet dat iemand erachter komt dat je iets extra’s zoekt in je leven? Dan is Secretflirt de datingsite waar je onbezorgd en discreet kunt daten.

Hoe werkt Secretflirt?

Om gebruik te kunnen maken van de Secretflirt datingsite moet iedereen zich registreren op de website. Dit neemt maar een ogenblik van je tijd in beslag en is volledig gratis. Met de gratis toegang kun je kennismaken met de website en gebruik maken van een beperkt aantal mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld uitgebreid zoeken, actieve profielen bekijken, Q-Reply berichten versturen en de foto’s van andere leden bekijken.

Uiteraard kun je met het gratis lidmaatschap ook je eigen profiel inrichten. Dit is het profiel dat gezien wordt door de leden van de website. Anderen die op zoek gaan naar iemand om mee te flirten kunnen met behulp van de zoekfunctie je profiel vinden. Je kunt als gratis lid iedere dag drie berichten versturen, maar maximaal één bericht per ontvanger. Wil je van alle functies gebruik maken? Dan is er de mogelijkheid om TopMember te worden – het premium lidmaatschap van Secretflirt. Dit is een korte samenvatting van Secretflirt, maar we vertellen je ook hoe alle functies en features werken.

Begin hier met je profiel op Secretflirt

Registreren

Waar de chatsites uit het verleden geen enkele vorm van registratie vereisten, kan dat tegenwoordig niet meer uit veiligheidsoverwegingen. Enerzijds is het natuurlijk enorm snel en handig om niet te hoeven registreren, anderzijds brengt het de nodige risico’s met zich mee. Welke risico’s? Leden die zich voordoen als een ander (catfish), nepprofielen, criminelen en mensen die je geld afhandig willen maken. De registratie is de eerste verdedigingslinie om je te beschermen tegen degenen die geen goede bedoelingen hebben.

De registratie bij Secretflirt is de moeite bovendien meer dan waard. En wat vooral fijn is: het is in enkele seconden afgerond. Voor de aanmelding heeft Secretflirt een aantal gegevens van je nodig: je profielnaam (zelfverzonnen), wachtwoord (zelfverzonnen), geboortedatum (voor leeftijdsbepaling), e-mailadres, geslacht en je seksuele voorkeur. Meer gegevens hoef je niet op te geven; het is echt zo simpel. Vervolgens hoef je alleen nog maar je e-mailadres te verifiëren (in je mailbox) om door te gaan naar je profiel invullen.

“SF is de gelegenheid om (nieuwe) en/of 2e liefde, spanning en passie in je leven te brengen.” – Secretflirt

Wat wij aanraden

De datingsite draagt niet voor niets de naam Secretflirt. Voor de meeste aanmeldingen geldt dus dat zij de voorkeur hebben om in het geheim te daten. Wil je ook zo onopvallend mogelijk daten zodat het onopgemerkt blijft? We hebben een aantal tips voor je.

Bij Secretflirt ben je vrij in de keuze van een profielnaam. Het is verleidelijk om je vaste alias in te vullen, maar dat is niet de beste manier. Een alias die je ergens anders hebt gebruikt kan mogelijk herleid worden naar je echte naam. En dat is niet wat je wilt. Wat helemaal onverstandig is? Je echte naam gebruiken. Verzin dus een compleet nieuwe profielnaam voor Secretflirt, want we willen geen broodkruimels achterlaten.

Het tweede punt is je e-mailadres. Terwijl je waarschijnlijk geneigd bent om je normale e-mailadres in te vullen, is het verstandig om een nieuw e-mailadres aan te maken die je alleen voor Secretflirt gebruikt. Want hoewel Secretflirt zelf je e-mailadres niet aan derden bekend zal maken, weten we allemaal dat datalekken aan de orde van de dag zijn. Dus hoe goed de beveiliging van Secretflirt ook is: het is altijd slimmer om een nieuw e-mailadres te creëren.

 • Bedenk een nieuwe profielnaam (nieuwe alias, niet echte naam).
 • Verzin een nieuw wachtwoord dat alleen op Secretflirt wordt gebruikt.
 • Creëer een nieuw e-mailadres voor de Secretflirt-registratie.

Met het motto ‘better safe than sorry’ voorkomen deze tips allerlei problemen die zich in de toekomst zouden kunnen voordoen. Van het lekken van een database met gebruikersgegevens tot mensen die stiekem meekijken in de e-mails die binnenkomen in je normale e-mail-inbox.

secretflirt profiel

Profiel invullen

Met de registratie voltooid kun je direct inloggen en beginnen met je profiel. Zoals geldt voor elke app of website: je profiel is wat anderen aantrekt of afstoot. Het belang ervan mag niemand onderschatten, omdat het voor 90% je succes bepaalt. De persoonlijke gegevens die je hebt ingevuld tijdens de registratie worden automatisch ingevuld in je profiel. Maar een profiel bestaat uit veel meer dan je leeftijd en geslacht.

Je flirtprofiel bestaat uit verschillende delen die samen een zo goed mogelijk beeld over jou geven. Het eerste deel bestaat uit ‘Mijn profiel details’ met vragen over je lifestyle, karakter, opleidingsniveau en rook- en drinkgewoonten. Het tweede deel vertelt iets over je looks. Ben je tall, dark and handsome of blank met blond haar, blauwe ogen en een atletische bouw? In dit deel kun je vertellen hoe je eruit ziet, zonder het te tonen. En aansluitend kun je ook iets kwijt over je wensen: wie je zoekt, waarom en wat het doel is van je bezoek aan Secretflirt.

 1. Je lifestyle
 2. Je looks
 3. Je wensen

Hoewel een foto niet verplicht is, mag het eigenlijk niet ontbreken. Sterker nog, zelfs met één foto kom je meestal niet ver. Omdat het flirten een digitale ervaring is, kan niemand zien hoe diegene achter het profiel eruit ziet. De foto’s zijn dus van cruciaal belang. Daar komt nog bij dat de leden van SF bijna allemaal zoeken op leden mét foto’s. Het is niet meer dan logisch dat leden zonder foto’s daardoor nauwelijks bezoekers trekken naar hun profiel.

Bekijken op Secretflirt

Bij Secretflirt kun je je foto’s wel verbergen en alleen tonen aan degenen die van jou toestemming krijgen om ze te bekijken. Wie van discretie houdt, houdt van deze functie. Want het voorkomt dat iedere SF-member je foto’s kan bekijken, terwijl je zelf de controle houdt over wie ze mag zien. Als je op deze manier je foto’s wilt verbergen, dan kun je tijdens het uploaden kiezen voor ‘beveiligde weergave’ dat wordt bijgestaan door een slot-icoon.

Zoeken

In tegenstelling tot de datingapp met de bekendste naam (Tinder) behoort swipen niet tot de mogelijkheden op Secretflirt. Je gaat ook niet van profiel naar profiel, zoals dat gebeurt bij swipen. En ook is er geen match nodig om te kunnen chatten. In plaats daarvan kun je de zoekfunctie gebruiken om andere leden te vinden: de traditionele wijze.

Bij Secretflirt heb je de keuze om te filteren tussen alle leden. Zoek je een slanke man die langer is dan 1.80m en uit Overijssel? Of een vrouw van in de veertig, met foto’s en brunette? Met de uitgebreide zoekopties kun je heel breed zoeken tussen alle beschikbare leden of juist heel specifiek: het is maar net wat je voorkeuren en wensen zijn. Wanneer je de filters hebt ingesteld worden alle profielen getoond die aan de criteria voldoen.

secretflirt zoeken

Contact leggen

Wanneer je profiel gereed is en de zoekfunctie ingesteld komen we uit bij de contactfase. Kom je tijdens je zoektocht een profiel tegen die je niet kunt negeren? Dan zijn er verschillende manieren om het contact aan te gaan. De meest logische en eerste keuze voor velen is de mail van SF. Het gebruiksvriendelijke mailsysteem is bedoeld als berichten-inbox waar je berichten met elkaar kunnen uitwisselen.

Durf je dat nog niet aan of wil je het contact eerst wat aftasten? Dan kun je een Q-reply of Flirt versturen, om aan te geven dat je wel contact zou willen. Je geeft het initiatief daarmee aan de ander, waarbij je in feite zegt: “Ik heb interesse, als jij mij benadert.”

1:1 chat

De vervolgstap is een 1-op-1 chat met degene die je wilt spreken. Het is de populaire manier om sneller berichten uit te wisselen, zoals bekend is van de vele chatapps. Om te kunnen chatten moet je wel een aanvraag doen bij je SF chatvriend. De ander kan je aanvraag voor een chat goedkeuren of afwijzen.

Let op: bij gebruik van Safari op iPhone of iPad dient de functie ‘Blokkeer pop-ups’ uitgeschakeld te zijn.

Een 1:1 chat kan pas ontstaan als iemand het aanvraagt en de ander het goedkeurt. Wanneer deze wederzijdse goedkeurig er is, ontstaat er een ‘Chat match’. Wanneer de ander online is komt diegene tevoorschijn in je chatbox. Als de ander offline is, dan is deze persoon niet te zien in je chatbox.

Ster worden

Heb jij het in je om een ster te worden? Op Secretflirt krijgt iedereen die mogelijkheid, maar niet iedereen verdient de felbegeerde ‘Ster’. Als je profiel in positieve zin opvalt, dan kun je de beloning krijgen in de vorm van een ster. Deze Ster-profielen herken je aan een ster-pictogram dat in de profielsamenvattingen wordt getoond. Hoe je de Ster krijgt?

Om een Ster te bemachtigen heb je ten eerste een representatieve, boeiende en aansprekende profieltekst nodig. Ten tweede heb je minimaal één of meer goede foto’s. Maar dat niet alleen, want ook je gedrag telt mee. Leden die actief zijn in zowel het aantal contacten als het aantal verstuurde berichten maken meer kans om de titel te ontvangen.

Belangrijke spelregels

Hoe kan iedereen veilig en anoniem daten op het platform? Dat kan door een aantal simpele regels te volgen. Deze spelregels zorgen voor een eerlijk speelveld waarin iedereen zichzelf kan zijn – ongeacht hun doel of voorkeuren. Dit is bijvoorbeeld niet toegestaan volgens de spelregels:

 • Contactgegevens tonen in je profiel (zoals telefoonnummer of e-mail).
 • Meteen in eerste bericht contactgegevens delen.
 • Aanstootgevend, gewenst of onbeleefd gedrag.
 • Foto’s plaatsen of versturen met ongepaste inhoud.
 • Plagiaat, gekopieerde teksten gebruiken.
 • Meer dan één account hebben.
 • Onjuiste gegevens in je profiel gebruiken.

Over het algemeen wordt er van je verwacht dat je de beleefde versie van jezelf bent. Val niemand lastig, houdt het netjes en accepteer eventuele afwijzingen. Bij Secretdating gaan ze streng om met deze regels zodat iedereen er een leuke en gezellige tijd heeft.

secretflirt profielen

Pauzeren

De situatie waarin je een klik met iemand wilt ontdekken kennen we allemaal. Je Secretflirt profiel verwijderen is nog niet echt een optie, maar je bent liever ook niet actief op het platform – zodat je benaderd wordt door anderen. Secretflirt maakt het mogelijk om je profiel te pauzeren. Je profiel is dan niet meer zichtbaar in de zoekresultaten en ook kunnen nieuwe leden geen berichten meer naar je versturen. Daarentegen kun je nog wel met je bestaande contacten blijven mailen en chatten. En ook als je iemand een label hebt gegeven van ‘Cute’ of ‘Favoriet’ kan deze persoon je profiel nog wel zien.

“Geweldig leuke en interessante mannen ontmoet en ik had moeite om een keuze te maken. Die heb ik wel gemaakt uiteindelijk. Sommige mannen op SF zijn echte gentlemans die weten hoe je je als vrouw echt (weer heerlijk) vrouw voelt. Wow! In de maanden dat ik op SF was geen enkele reactie gekregen die onbeleefd of grof was. Alles met respect.” – Annabelle (37), Secretdating lid

Onze beoordeling van Secretflirt

Het is vrijdagavond na een lange werkweek. Ik zit comfortabel op de bank, een glaasje cola in de hand, en ik voel de behoefte naar wat flirtende speelsheid. Dus wat doe ik? Ik pak mijn telefoon en herinner mij dat ik ook nog app Secretflirt moet testen. Ik open de website, klaar om mijn ervaringen met jou te delen.

Terwijl de ronddraaiende laadindicator tevoorschijn komt, heb ik even tijd om terug te denken aan de honderden datingapps die ik heb uitgetest. Waar zal Secretflirt me vandaag brengen? Geen moment later opent de website en dat laat nog niet veel zien. Eenmaal aangemeld begin ik met scrollen en de actieve leden schieten voorbij en de speelse profielteksten wachten om gelezen te worden. Hier is het duidelijk: deze mensen zijn op zoek naar plezier, ze zijn open-minded en verwelkomen nieuwe avonturen.

Ja, ik moet toegeven, het design heeft niet het strakke, moderne uiterlijk van sommige van de nieuwere datingapps die ik heb gezien. Maar laat je niet misleiden door de vintage techno-look. Ja, het doet denken aan een nostalgische tijd, toegegeven. Maar hopla, terwijl mijn ogen over de pagina dwalen, besef ik dat dit misschien wel de charme is van Secretflirt. Het is alsof je een unieke vintage wijn proeft die alleen maar beter wordt met de jaren. Geldt dat ook voor jou, Secretflirt? Laten we het hopen.

Gebruiksvriendelijkheid is iets dat voor mij hoog op de lijst staat. Niemand wil zijn tijd verspillen aan het ontcijferen van ingewikkelde interfaces en menu’s. Secretflirt is daarin zeker geslaagd. Ondanks het verouderde uiterlijk, is de bediening van de app een fluitje van een cent. Zonder enige handleiding kan ik me soepel door de verschillende onderdelen navigeren. Baanbrekend? Nee. Maar waarom iets veranderen dat al goed werkt, toch?

Afijn, in de lijsten met gebruikers kwam ik een bericht tegen dat mijn aandacht trok. “Zin in een geheime flirt?” Het bericht was speels, uitnodigend en precies dat beetje ondeugend dat je hoopte te vinden op een vrijdagavond. Terwijl ik antwoord en het gesprek begin, besef ik het: deze app doet wat het belooft. Het levert flirten, helemaal in het geheim, precies wat ik nodig had voor mijn saaie vrijdagavond. In de dagen erna log ik vaker in en SF stelt absoluut niet teleur, zo is mijn ervaring.

Zo, dat is het dan, de kern van mijn ervaring met Secretflirt. Ondanks een paar kleine haken en ogen, is het voor mij een app die boeit en levert waar het voor staat. Secretflirt, de vintage wijn van datingapps, een 4.6 op de datingschaal.

Beoordeling vond plaats in augustus 2023 door Thomas Lammers.

Voor wie is het?

Secretflirt is er voor iedereen die wil flirten. Dat is waar het om draait bij de datingsite. Of je nu single bent, met plezier een latrelatie onderhoudt of getrouwd bent en op zoek naar avontuur in je leven: er is niemand die over je oordeelt. Zelfs als je samenwoont en een derde persoon erbij wilt proberen of wat anders dan je partner is Secretflirt een optie. Zo komen gebonden én ongebonden mensen elkaar tegen op het platform waar anonimiteit en discretie hoog in het vaandel staan.

Het gaat bij Secretflirt om de ervaring van het aandacht geven en krijgen. Het is de datingsite waar sekscontacten gelegd worden en vriendschappen gesmeed, maar dat is nog maar het topje van de ijsberg. Voor wie de reguliere datingsites met oppervlakkige contacten zat is, kan Secretflirt een verademing zijn. Velen zien SF als dé gelegenheid om weer iets nieuws te ervaren met de bijbehorende energieboost en spanning. En daarbij stellen ze hun anonimiteit en privacy op prijs.

Wie vind je er?

Een groot deel van de leden van de datingsite is hoogopgeleid en heeft een druk leven, maar een ander deel heeft weer een huiselijke rol en wil daar zo nu en dan even ontsnappen. De SF-leden laten dus een gevarieerd patroon zien wat betreft hun leefsituatie en levensstijl. Op SF is de verhouding actieve mannen versus vrouwen ongeveer 3.2 op 1. De vrouwen zijn daarentegen wel actiever dan de mannen.

Je komt er ongebonden mensen tegen, zoals singles, gescheiden mensen, weduwes en weduwnaars, die een keuze hebben gemaakt zich – voor nu – aan niemand te vinden. Maar ook kom je er gebonden mensen tegen die met medeweten van hun partner met anderen afspreken. Andere hebben een ‘ik wil het niet weten’-regel of doen het volledig in het geheim.

Geen nepaccounts

Het zijn de accounts die niemand wil zien: nepprofielen. Terwijl veel schimmige datingsites met chatoperators werken, is Secretflirt een van de weinige datingplatforms waar alleen natuurlijke personen aanwezig zijn. Geen chatmedewerkers die je langdurig aan het lijntje houden om je geld afhandig te maken. SF zegt zelf dat het een ‘zuiver memberbestand’ nastreeft zonder fictieve profielen. “Elke vorm van fake is daarom niet toegestaan en wordt streng bestreden”, zegt de datingsite.

Kom je toch een verdacht profiel tegen waarvan je vermoedt dat het om een fictief persoon gaat? Dan ben je volgens de voorwaarden verplicht om dit te melden aan de helpdesk. Met behulp van de snelle rapportage knop die onder elk profiel wordt getoond kun je het profiel direct rapporteren aan de redactie. Dit geldt overigens ook voor berichten die vermoedens oproepen van oneigenlijk gebruik van het platform.

Het doel

Hoewel je misschien verwacht dat het alleen om de seks gaat is dit niet het geval. De nadruk ligt expliciet op flirten. Als je geen seksdate wilt maar wel wilt flirten, dan kan dat ook. Je bent vrij om te bepalen wat je wel en niet doet. Een fysieke afspraak maken met één van de leden mag, maar het hoeft niet. Zo mag veel, maar ben je niets verplicht. Voor veel leden draait het om de spanning en avontuur; het creëren van ervaringen die je de rest van je leven kunt koesteren.

Gratis en betaald

Registreren is voor iedereen gratis bij Secretflirt. Met dit gratis lidmaatschap dat ‘Gratis Member’ wordt genoemd heb je toegang tot een beperkt aantal functies. Het geeft daarentegen wel goed weer wat de mogelijkheden zijn van SF waardoor het voldoende is om het platform te verkennen. En zonder kosten te maken kun je de eerste stappen zetten op weg naar een contact. Dit zijn alle functies van het ‘Gratis Membership’:

 • Uitgebreid zoeken.
 • Toegang tot actieve profielen.
 • Privé mailbox.
 • Gratis Q-reply berichten versturen.
 • Controleren of berichten zijn gelezen.
 • Bekijken wie je profiel hebben bezocht.
 • Overzicht van foto inzages.
 • Controle over je foto-instellingen.
 • Foto’s andere members bekijken.

Het lidmaatschap waar iedereen mee begint is met name bedoeld als test. Biedt SF het platform waar je mee overweg kunt? Is het gebruiksvriendelijk genoeg? Of zijn er genoeg leden waarmee je contact zou willen? Als ‘Gratis Member’ kun je zonder kosten te maken controleren of het wat voor je is. Wil je de toegang tot alle functies ontgrendelen? Dan is een TopMember lidmaatschap nodig.

Man en vrouw verschil

Als je op zoek bent naar een vrouw op SF, dan begin je als ‘Gratis Member’. Je kunt dan tegen betaling je account upgraden naar TopMember. Maar ben je op zoek naar een man? Dan is het het Topmember-abonnement gratis. Althans, als je verder aan de geldende voorwaarden voldoet.

In de praktijk komt dit erop neer dat Secretflirt voor heterovrouwen volledig gratis is. Dankzij deze voordelen voor heterovrouwen is Secretflirt een aantrekkelijke keuze voor de vrouwelijke flirts, omdat het een van de weinige datingsites is met dit aanbod. Waar bij andere datingsites iedereen moet betalen voor een profielupgrade, geldt dit bij SF dus alleen voor de mannen.

Hoewel je misschien denkt dat dit een nadeel is voor de mannelijke flirts, of misschien zelfs een vorm van discriminatie op geslacht, is het voor hen ook voordelig. Want als het gratis TopMember voor vrouwen meer vrouwelijk schoon aantrekt, dan profiteren ook de mannen op SF ervan.

Meer informatie

Vraag je je af wat nu exact de verschillen zijn tussen Gratis Member en TopMember? Over het algemeen komt het erop neer dat écht contact met onbeperkte mogelijkheden alleen mogelijk zijn met het TopMembership. Als Gratis Member kun je de datingsite uitproberen, dan loop je al snel tegen de beperkingen aan.

SF Topmember

Mocht je van alle functies van de website gebruik willen maken, dan kun je dit met het SF Topmember lidmaatschap. Dit is een betaalde versie van het lidmaatschap waarmee je alle deuren opent. Er zijn geen beperkingen. Je kunt ongelimiteerd berichten versturen en chatten, flirts versturen en externe gegevens wisselen met je contacten. Dat is wel zo makkelijk als je doel een fysieke afspraak is. Dit zijn alle functies van het TopMember lidmaatschap:

 • Onbeperkt mailen.
 • Onbeperkt chatten.
 • Chatverzoeken versturen.
 • Flirts versturen.
 • Alle inbox en outbox berichten bekijken.
 • Contactgegevens uitwisselen.
 • 1:1 livechatten.

Prijzen

Wil je toegang tot de 1-op-1 livechat, je telefoonnummer delen of chatten met anderen? Voor de mannen die niet genoeg hebben aan het Gratis membership is er de upgrade naar het TopMembership. Het betaalde lidmaatschap is beschikbaar in periodes van 1, 3, 6 en 12 maanden.

 • 12 maanden voor € 149,- (€ 11,70 p/m)
 • 6 maanden voor € 99,- (€ 15,90 p/m)
 • 3 maanden voor € 69,99 (€ 22,30 p/m)
 • 1 maand voor € 35,99 p/m

Goed om te weten: al deze betalingen worden niet automatisch verlengd na de vervaldatum. Als je ervoor kiest om het lidmaatschap niet te verlengen, dan word je automatisch overgezet naar het Gratis Membership. Alle betalingen worden veilig en anoniem uitgevoerd. Op de afschrijving is alleen een transactiecode zichtbaar, geen vermelding van Secretflirt of datingsite.

secretflirt mobiel

App en website

Als je graag van een app gebruik wilt maken, dan is het slechte nieuws dat dit nog niet mogelijk is. De website is echter zonder problemen op de smartphone te gebruiken, alleen dan via de browser. Zodra je de website van SF dating bezoekt, word je automatisch doorverwezen naar de mobielvriendelijke versie van de website. Je kunt dan net als op de website met andere leden chatten en profielen bekijken.

Zowel op je smartphone als op de tablet heb je toegang tot je SF-account via de speciaal ontwikkelde webapplicatie, een mobiele variant van de desktopsite. Je vindt Secretflirt daardoor niet in de App Store of in Google Play en is er dus ook geen download of installatie nodig.

Bekijk de webapp van Secretflirt

Privacy en veiligheid

Als je privacy je lief is, dan zit je goed bij Secretflirt. Wat je privacy betreft kun je zo anoniem mogelijk navigeren op de website, zonder dat iemand er ooit achter komt. Tenzij je toevallig iemand die je kent op de datingsite tegenkomt, wat in de praktijk bijna nooit gebeurt. En zelfs dan kun je de instellingen zo aanpassen dat identificerende informatie alleen zichtbaar is voor de leden die jij toestemming geeft tot deze informatie.

Je profiel is alleen te bekijken door de leden van Secretflirt, niemand anders kan je profiel bekijken en al helemaal komt het niet tevoorschijn als je in Google op je naam zoekt. Alle foto’s worden afgeschermd voor niet-leden zodat je anoniem kunt flirten. En als aanvulling daarop zijn er geen data-connecties met social media, zoals Facebook, Instagram of LinkedIn. In tegenstelling tot andere datingapps word je dus niet ‘gevolgd’ door cookies die deze partijen op je apparaat achterlaten.

Om de kwaliteit van de leden te waarborgen controleert Secretflirt alle profielen die aangemaakt worden. Het is wat werk, maar dan heb je ook wat. Iedere zichzelf respecterende datingsite doet dit. Als lid wil je immers geen nepprofielen op de datingsite tegenkomen die alleen maar kwade bedoelingen hebben. Elke aanmelding en iedere wijziging van een profiel wordt handmatig door de medewerkers van SF Dating gecontroleerd.

De gegevens die je invult voor het aanmaken voor je profiel zijn en blijven vertrouwelijk. Deze worden nooit aan derden doorgespeeld. Anderen kunnen je gegevens niet onderscheppen. Alles wat je verstuurt wordt namelijk via een beveiligd SSL-protocol verzonden.

Bekijken op Secretflirt

Over Secretflirt

Secretflirt is al een oudje tussen het overspoelde landschap van nieuwe datingsites gericht op vreemdgaan en contact dat niet in een hokje past. De datingsite is al vanaf 2010 actief en heeft gedurende de succesperiode de naam gewijzigd naar SF.dating, ook wel SF Dating of SF genoemd. Het is echter nog steeds hetzelfde: SF is Secretflirt.

De datingsite omschrijft zichzelf als de virtuele loungebar waar je contact kunt leggen door te luchtig en levendig te flirten. Het is de perfecte combinatie tussen een datingsite voor vreemdgaan en een app voor casual dating. SF wil het platform zijn waar eensgezinde personen elkaar kunnen vinden; of dit nu voor een vlugge flirt is of voor de nodige entertainment om de dagelijkse sleur te ontvluchten. De website en ondersteuning zijn volledig in het Nederlands.

Mocht je vragen hebben over de werking van de datingsite neem dan contact op met de klantenservice. Deze staat iedere dag voor je klaar om je vragen te beantwoorden.

secretflirt

Beoordeel Secretflirt

Alle beoordelingen van Secretflirt

3,6
Rated 3,6 out of 5
3,6 van 5 sterren (op basis van 10 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed70%
Gemiddeld20%
Slecht10%
Verschrikkelijk0%

Teleurstellende ervaring

Rated 3,0 out of 5
24 juni 2024

Ik moet toegeven dat mijn ervaring met Secretflirt teleurstellend is geweest. De site voelt een beetje verouderd aan en er lijken maar weinig mensen online te zijn. Ik ben op zoek naar iets serieus en heb hier helaas nog niet de juiste persoon gevonden

Regenboog
Gecontroleerd

Leuke functies. maar weinig actieve leden

Rated 4,0 out of 5
9 juni 2024

Secretflirt heeft een aantal leuke functies, zoals de mogelijkheid om virtuele cadeaus te sturen

Eli
Gecontroleerd

Gemakkelijk te gebruiken

Rated 3,0 out of 5
7 juni 2024

Ondanks mijn teleurstellende ervaringen, moet ik toegeven dat Secretflirt gemakkelijk te gebruiken is. De interface is intuïtief en ik heb geen problemen gehad met het navigeren door de site. Een 3 op 5 voor gebruiksgemak

S
Gecontroleerd

Spannende ontmoetingen

Rated 4,0 out of 5
19 april 2024

Het biedt de perfecte mix van spanning en flirten. Ik heb enkele spannende ontmoetingen gehad. Het is belangrijk om duidelijk te zijn over je intenties. Soms wat meer oppervlakkige gesprekken, maar dat past bij het concept van de chatsite

Femke 67
Gecontroleerd

Discreet

Rated 4,0 out of 5
7 april 2024

SF leeft echt op zijn naam. Discreet, effectief en soms een beetje ondeugend. Niet voor degenen die op zoek zijn naar iets serieus, maar het kan leuk zijn voor avontuur

Eva
Gecontroleerd

Mysterieus

Rated 4,0 out of 5
1 april 2024

Secretflirt voegt een vleugje mysterie toe aan online daten. Interessante ontmoetingen hier. Ik zit er nog niet lang op maar tot nu toe ben ik erover te spreken!

Laura S
Gecontroleerd

Flirten, Geheim, Intiem

Rated 4,0 out of 5
7 maart 2024

SF geeft een geheime touch aan flirten. Soms wat langzaam, maar de intieme connecties maken het goed. Ik zou graag een normale mobiele app willen. Maar volgens mij kan dat niet in de App Store?

Kweker88
Gecontroleerd

Weinig voor mij

Rated 2,0 out of 5
16 februari 2024

Niet veel in mijn regio die voldoen

Lisa
Gecontroleerd

Variatie

Rated 4,0 out of 5
27 januari 2024

Veel variatie in mensen, nooit saai

Daan Darko
Gecontroleerd

Leuke tijd gehad

Rated 4,0 out of 5
17 oktober 2023

Het is al een tijdje geleden dat ik bij SF ben geweest. Jaren terug was het een goudmijn voor wat ik zocht. Geen tekort aandacht gehad, om het zomaar te zeggen. Mannen genoeg en al die aandacht was precies wat ik nodig had op dat moment in mijn leven!

Ellen
Gecontroleerd