Algemene Voorwaarden – Gratisdatingtips.nl

Laatst bijgewerkt op: 03-10-2023

Welkom bij Gratisdatingtips.nl. Lees alsjeblieft deze algemene voorwaarden zorgvuldig door voordat je onze website gebruikt. Door toegang te krijgen tot of gebruik te maken van onze website, ga je akkoord met deze voorwaarden. Als je niet akkoord gaat met deze voorwaarden, verzoeken we je onze website niet te gebruiken.

  1. Gebruik van de Website: a. Gratisdatingtips.nl biedt informatieve content en beoordelingen van datingapps. Deze informatie is bedoeld voor algemene doeleinden en we garanderen niet de nauwkeurigheid, volledigheid of actualiteit ervan. b. Je bent zelf verantwoordelijk voor de keuzes die je maakt op basis van de informatie op onze website.
  2. Intellectueel Eigendom: a. Alle content op Gratisdatingtips.nl, inclusief teksten, afbeeldingen, logo’s en andere materialen, zijn beschermd door auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten. Deze content mag niet worden gereproduceerd, gedistribueerd of gebruikt zonder onze toestemming.
  3. Externe Links: a. Onze website kan links naar externe websites bevatten. We zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud of privacypraktijken van deze externe websites.
  4. Aansprakelijkheid: a. Gratisdatingtips.nl streeft ernaar accurate en nuttige informatie te verstrekken, maar we garanderen niet de juistheid, betrouwbaarheid of geschiktheid van de informatie. b. We zijn niet aansprakelijk voor enig verlies of schade die voortvloeit uit het gebruik van onze website of de informatie die daarop wordt verstrekt.
  5. Privacy: a. Ons privacybeleid beschrijft hoe we persoonlijke informatie verzamelen, gebruiken en delen. Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met ons privacybeleid.
  6. Cursussen: a. Gratisdatingtips.nl biedt mogelijk cursussen en trainingen aan die gericht zijn op het verbeteren van datingvaardigheden en het vergroten van het succes in de liefdeswereld. Het volgen van deze cursussen kan onderhevig zijn aan aanvullende voorwaarden en kosten, die op het moment van inschrijving duidelijk worden gecommuniceerd. b. Deelname aan cursussen is op eigen risico en Gratisdatingtips.nl is niet verantwoordelijk voor de resultaten die worden behaald door deelnemers.
  7. Wijzigingen: a. We behouden ons het recht voor om deze algemene voorwaarden op elk moment te wijzigen. Het is jouw verantwoordelijkheid om regelmatig te controleren op updates.
  8. Toepasselijk Recht: a. Deze voorwaarden worden beheerst door en geïnterpreteerd in overeenstemming met de Nederlandse wetgeving.

Dank je wel voor het gebruik van Gratisdatingtips.nl. We hopen dat je onze website nuttig vindt in je zoektocht naar liefde en vriendschap. Als je vragen hebt over deze voorwaarden, neem dan contact met ons op via info@gratisdatingtips.nl.

Veel succes en plezier met daten!