Home Ourtime

Ourtime

Ourtime.nl; de nieuwe datingservice van Meetic is nu ook beschikbaar in Nederland. Met de 50-plusser als doelgroep begint Ourtime aan een felle strijd om het op te nemen tegen de gevestigde orde. Opgericht in 2018 is het een nieuwe datingsite maar achter de schermen is het een betrouwbare partij die ervoor zorgt dat je het naar je zin hebt. Het is namelijk dezelfde partij dat achter de bekende datingsite Lexa zit. Met Ourtime wil het nu ook de 50-plusser de mogelijkheid geven om te daten en liefde te vinden.

Hoe werkt Ourtime?

De werkwijze van Ourtime is zoals je kunt verwachten van een datingsite. Ten eerste dien je je aan te melden op de website. In eerste instantie hoef je alleen aan tegen of je een man of vrouw bent, wat je zoekt en wat je geboortedatum is. Het aanmelden wijst zich vervolgens zelf waarbij er gevraagd wordt naar enkele basisgegevens om een account voor je aan te kunnen maken.

Julia, de virtuele coach

Wie wel wat hulp kan gebruiken om aan te melden kan de hulp inschakelen van Julie, de virtuele Ourtime coach. Met behulp van de vragen die gesteld worden kun je op een snelle manier een account aanmaken. Julia stelt je de vragen en maakt ondertussen je account gereed om te gebruiken.

Bezoek Ourtime

Zodra je je account hebt geregistreerd kun je direct door met het invullen van je profiel. Hoe beter je dit invult, hoe meer informatie de bezoekers van je profiel hebben over jou als persoon. Vergeet ook zeker niet een aantal leuke foto’s toe te voegen. Profielen met foto’s krijgen veel meer foto’s terwijl profielen zonder foto’s bijna geen aandacht krijgen. Met je profiel ingevuld en de foto’s toegevoegd ben je ready to go; je kunt zoeken met behulp van de uitgebreide zoekcriteria en profielaanbevelingen bekijken. Zoek bij je in de buurt of op een gemeenschappelijke interesse.

Mocht je er zin in hebben dan kun je ook deelnemen aan de groepsactiviteiten. Dit zijn uitjes die door OurTime georganiseerd worden met haar leden. Zo kun je op een relaxte manier gelijkgestemden ontmoeten die ook op zoek zijn naar liefde.

ourtime

Voor wie is het?

Ourtime is niet geschikt voor jongvolwassenen die eens wat anders willen dan Tinder of Badoo. De nieuwe datingsite richt zich namelijk niet op jongeren maar op ouderen met een leeftijd van 50 jaar of hoger. Dit betekent dat je als 45-jarige niet toegelaten wordt omdat het niet bedoeld is voor de jongere generatie. Als deze zich proberen aan te melden op de website van worden deze jonge gebruikers doorverwezen naar Lexa. Ben je jonger dan 50 jaar? Dan hoef je het niet te proberen maar kun je je beter direct aanmelden bij Lexa.

De groep mensen met leeftijd van meer dan 50 jaar is één van de snelstgroeiende demografieën op de markt en daar speelt deze datingpartij op in. Er zijn maar liefst 1.6 miljoen alleenstaande singles in Nederland met een 50+ leeftijd wat betekent dat er een grote vraag is naar een betrouwbare datingsite voor deze doelgroep. Als je contact wil met iemand van je eigen leeftijd dan is Ourtime een online community waar je dit kunt vinden. Het is nu nog eenvoudiger geworden doordat ook oudere singles zich in grote aantallen op de datingsites begeven. Ontmoet volwassen mannen en vrouwen op de website van Ourtime.

Is Ourtime gratis?

Inschrijven voor Ourtime is volledig gratis. Iedereen begint op deze manier met een gratis lidmaatschap. Met dit lidmaatschap kun je zelf je profiel invullen maar ook profielen met foto’s bekijken en volledige profielinformatie. Het gratis lidmaatschap is ervoor bedoeld om kennis te maken met de datingsite zodat je een goed beeld hebt van wat je kunt verwachten en hoe het eruit ziet. Met een gratis account bij Ourtime kun je echter nog geen persoonlijke berichten versturen. Dit is alleen mogelijk met een Full membership.

Full Membership

Om van alle denkbare opties gebruik te kunnen maken is een Full Membership pakket nodig. Dit is een betaalde variant van het lidmaatschap waarmee je de beschikking krijgt over alle functies die de datingsite rijk is. Je kunt bijvoorbeeld je berichten lezen en naar andere gebruikers berichten versturen maar ook kun je ongelimiteerd gebruik maken van de zoekopdrachten, alle foto’s van een member bekijken en onbeperkt profielen bekijken. Het Full Membership van Ourtime is verkrijgbaar in vier verschillende pakketten:

  • 6 maanden voor 9,99 euro per maand (59,94 euro totaal)
  • 6 maanden voor 9,99 euro per maand (drie keer 19,98 euro)
  • 3 maanden voor 16,99 euro per maand (50,97 euro totaal)
  • 1 maand voor 24,99 euro per maand

hartjes

Ouderen weten wat ze willen

Met vele jaren ervaring weten oudere singles veel beter wat ze willen. Dat is het voordeel van een datingsite die zich richt op een oudere doelgroep zoals de 50-plussers. Singles in deze leeftijdcategorie weten dat het leven uit meer bestaat dan de oppervlakkige dingen. Daten op je 50ste is daarom heel anders dan als je een twintiger bent. Wat je hebt meegemaakt tijdens je vorige relaties neem je mee naar het heden. Je weet dus veel meer over jezelf, anderen en relaties in het algemeen dan jaren geleden. Dit maakt dat je op oudere leeftijd veel beter weet wat je wilt en zoekt. Of het nu een latrelatie is, vriendschap of iets dat niet in een hokje geplaatst kan worden; op een datingsite zoals Ourtime kun je mensen vinden die er hetzelfde over denken.

Bezoek Ourtime

De veiligheid

Een essentieel onderdeel van een datingsite is de beveiliging van je gegevens. Niet alleen geeft je dit de gemoedsrust dat je gegevens veilig zijn maar ook zul je niet te maken krijgen met gelekte gegevens die misbruikt kunnen worden. De Ourtime website is beveiligd met een SSL-certificaat wat betekent dat alle gegevens die je via de website verstuurd beveiligd worden met een encryptie. De berichten die je verstuurd kunnen op deze manier niet onderschept worden door kwaadwillenden. Verder zijn er vaste medewerkers die de profielen met de hand controleren op echtheid. Profielen die een raar luchtje hebben en niet authentiek lijken worden niet toegelaten tot de datingsite. Het Costomer Care team van Ourtime.nl staat bovendien voor je klaar als je vragen hebt. Als je een vraag hebt, wat het ook is, dan kun je contact opnemen met het team.

Over Ourtime

Zoals gezegd is Ourtime een nieuwe datingsite met een doelgroep van 50-plussers. Het is bijna een exacte kopie van de Lexa website met dezelfde mogelijkheden, functies en lidmaatschappen. De service die Lexa biedt zal daardoor ook gelijk zijn aan dat van OurTime. Wie graag date op een betrouwbare datingsite zal dit bij Ourtime vinden. Achter de datingsite zit de grootste datingpartij ter wereld. OurTime is een Meetic netwerk website; de marktleider in Europa. Het netwerk beheert vele andere datingsites zoals Match, Lexa en Lovescout24.