Home Parship

Parship

Parship is al vanaf het jaar 2003 online. Vanaf deze datum konden mensen elkaar ontmoeten via de datingwebsite Parship. Het is nu uitgegroeid tot één van de populairste datingsites van Nederland. De kans is groot dat je wel eens een reclamespotje van Parship op tv hebt gezien of op de radio hebt gehoord. Parship draait al een tijdje mee in de online datingwereld en het richt zich voornamelijk op de hoog opgeleide single van 30 jaar en ouder. Op ieder moment van de dag zijn er duizenden singles online bij Parship. Deze singles zijn ook nog eens erg actief met meer dan 100.000 berichten per maand.

Bezoek Parship

Hoe werkt Parship?

Het is niet moeilijk om te begrijpen hoe de Parship datingsite werkt. Het wijst zich allemaal vanzelf doordat het een “simpele” datingsite is. Na aanmelding word je een vragenlijst voorgeschoteld met 32 vragen die inhaken op alle belangrijke aspecten in een relatie. Dit is een persoonlijkheidstest wat de basis is voor het op wetenschap gebaseerde persoonlijkheidsprofiel. De uitkomsten van de test bepalen aan welke singles je gekoppeld wordt. Anders dan bij de “klassieke” datingsites kun je niet door de profielen van andere singles bladeren. Je krijgt alleen de profielen van singles te zien die gekozen zijn door het algoritme van de datingsite.

Singles van Parship

De singles van Parship zijn goed verdeeld qua geslacht. Zo is 52 procent man en 48 procent vrouw. Het percentage vrouwen bij Parship ligt hoger dan bij de andere datingsites, mogelijk door het serieuze karakter van de datingsite. Op de website adverteert Parship met het gegeven dat 38 procent van de singles een relatie vindt via de datingsite. Hiernaast is 76 procent van de singles 30 jaar of ouder. Het aanbod van Parship is met name bedoeld voor singles met een hoog opleidingsniveau, bijvoorbeeld een afgeronde HBO if academische opleiding.

Parship gratis?

Elk lid begint op Parship als een gratis lid. Je krijgt bij Parship een persoonlijk profiel, een berichten inbox en toegang tot de profielen van andere leden. Met behulp van ijsbrekers en digitale glimlachen kun je laten merken dat je een single leuk vindt. Zonder een vorm van betaling kun je berichten ontvangen en beantwoorden. Dit is echter niet onbeperkt en als gratis lid zijn er meer beperkingen. Zo kun je de lokale zoekfunctie niet gebruiken, kun je niet het eerste contact leggen en ontvang je het uitgebreide persoonlijkheidsrapport niet. Voor de meeste gebruikers gaat het echter om het berichten versturen, en dat is gedeeltelijk zonder kosten. Als je eerst de datingsite wilt testen voordat je een betaling doet dan kun je met een gratis lidmaatschap relatief veel doen. Mocht je daarna gebruik willen maken van alle functionaliteiten dan kun je op elk ogenblik een betaald lidmaatschap nemen.

Bezoek Parship

Tips voor Parship

  • Vul de persoonlijkheidstest serieus in. Dit wordt gebruikt om je te matchen met andere singles.
  • Maak gebruik van de ijsbrekers en glimlach functies.
  • Probeer de datingsite eerst uit voor je een betaald lidmaatschap neemt.
  • Interesse tonen in een betalend lid heeft meer succes op een daadwerkelijk contact.