Home Gaybuddy

Gaybuddy

Gaybuddy presenteert zichzelf als dé ontmoetingsplaats voor mannen. Niet in het echt, maar virtueel op de datingsite. Het gaat er vooral om de spanning en het avontuur en dat is bijna een garantie als je je aanmeldt op de datingsite. De datingsite is geschikt voor alle mobiele apparaten zodat je overal en altijd op de hoogte blijft van wat er op je profiel gebeurt. Als je op zoek bent naar leuke maar vooral enerverende contacten dan hoef je niet verder te zoeken; bij Gaybuddy zit je goed. Het is niet voor niets één van de populairste datingsites voor mannen. Er is een 100% contact garantie en tijdelijk gratis registratie.

Hoe werkt Gaybuddy?

Om contacten te leggen met andere mannen vul je in het inschrijfformulier in. Je account wordt aangemaakt waarna je je profiel kunt invullen en je beste foto’s kunt toevoegen. Of je een ontbloot bovenlichaam gebruikt of alleen je gezicht; je mag het allemaal zelf weten. Kies de foto waar jij je goed bij voelt en waar jij jezelf mee wilt presenteren aan de andere mannen. Als je geen profielfoto wilt gebruiken dan mag dat ook. Je kunt dan anoniem navigeren door de datingsite maar je krijgt dan wel minder reacties zoals je kunt begrijpen.

Begin hier met je profiel op Gaybuddy

Na het invullen van je profiel en het toevoegen van je foto’s kun je op jacht naar leuke mannen. Je kunt zoeken in de lijst met profielen en als je wil kun je dan met de single contact opnemen of een wink of flirtbericht versturen. Meer functies heb je in feite niet nodig als je sekscontacten wilt leggen. Een wink is een digitale versie van de aloude knipoog om iemand te laten weten dat je misschien interesse hebt.

gay man

Gaybuddy profielen

Gaybuddy is een datingsite voor volwassenen en gericht op seksuele contacten. Houdt er rekening mee dat je seksuele of erotisch getinte beelden te zien krijgt. Op de homepage van de datingsite word je bovendien duidelijk gemaakt dat de website mede bedoeld is voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers. Een deel van de profielen is dus fictief en fysieke afspraken zijn niet mogelijk met de gebruikers achter deze profielen.

Gaybuddy gratis?

Het is geen verrassing dat je je gratis kunt aanmelden bij Gaybuddy. Het aanmaken van je profiel en foto’s toevoegen kan zonder kosten. Je kunt ook gratis profielen van andere leden bekijken inclusief de foto’s. Wat je als gratis lid echter niet kan is berichten versturen en daar draait het uiteraard om. Om dit te kunnen doen heb je credits nodig, die je kunt kopen op de website. Dit is ervoor bedoeld om alleen de échte leden toe te laten op de website en geen nepprofielen. Als gratis lid kun je de datingsite uitproberen voordat je ervoor kiest om credits te kopen. Op de website kun je diverse pakketten met credits aanschaffen, beginnend bij €10,-. In vergelijking met andere datingsites voor gay’s zoals LexaGay is dit geen hoge prijs. De credits zijn ook nodig als je een flirtbericht wilt versturen. Winkberichten zijn gratis op de website.

Tips voor Gaybuddy

  • Houdt het spannend en ga niet te diep in op persoonlijke onderwerpen.
  • Maak gebruik van de wink en flirt functies.
  • Probeer de website eerst uit met een gratis lidmaatschap.

Bezoek Gaybuddy

Over Gaybuddy

Gaybuddy.nl is eigendom van een bedrijf dat eigenaar is van meerdere datingsites. Als het op de veiligheid aankomt is het goed om te weten dat de profielen die aangemeld worden altijd handmatig gecontroleerd worden. Dit is ervoor bedoeld om te voorkomen dat je niet opgelicht wordt of te maken krijgt met louche personen of zaken. De website is hiernaast beveiligd met een SSL encryptie zodat je gegevens niet onderschept kunnen worden.