Home Second Love

Second Love

“Flirten is niet alleen voor singles!”, dat is de slogan waarmee Second Love al meerdere keren in het nieuws is geweest. Second Love is dé datingsite voor de man en vrouw die wat meer spanning willen. De datingsite voor vreemdgangers wordt het ook wel genoemd. Het is niet voor iedereen weggelegd, maar alleen voor mensen die een relatie hebben en op zoek zijn naar een avontuur. Dat is waar het bij Second Love gaat, flirten met anderen die ook in een relatie zitten.

Hoe werkt Second Love?

Bij Second Love maak je eerst je profiel aan. Je kunt je eigen profiel beheren en foto’s toevoegen (als je dat wilt). Je bent niet verplicht om een foto toe te voegen waar je volledig herkenbaar op bent. Op de datingsite kun je snel contact leggen met andere leden door berichten te versturen. Er is ook een chat die drukbezocht is en voor veel leden een manier om nog sneller met anderen in contact te komen.

Bezoek Second Love

Second Love gratis

Het is bij Second Love mogelijk om gratis een profiel aan te maken. Met dit gratis profiel kun je profielen bekijken van anderen maar geen foto’s bekijken of contact leggen. Als je deze mogelijkheid wel wilt dan is een betaald lidmaatschap nodig. Je kunt dan zelf contact leggen met anderen en je kunt dan ook de foto’s bekijken. Als betaald lid heb je hiernaast het voordeel dat je bovenaan de lijst met leden te zien bent als je ingelogd bent. Second Love biedt al deze voordelen voor het betaalde lidmaatschap om fakers te vermijden, die niet betalen om foto’s te kunnen zien. Je blijft hierdoor grotendeels anoniem op de datingsite.

Tips voor Second Love

  • Vergeet de wink functie niet om te laten merken dat je interesse hebt.
  • Stuur een uniek eerste bericht zodat je opvalt tussen de rest van de berichten.
  • Ga niet te diep op persoonlijke informatie in.
  • Maak het spannend en begin niet meteen over seks.

Privacy

Lid zijn van Second Love is waarschijnlijk iets dat je moet verbergen voor je omgeving. Je wil immers niet dat je partner lucht krijt van je online escapades. Gebruik daarom een nieuw email adres, niet het standaard email adres dat je voor alle andere zaken gebruikt. Vraag een Gmail email adres aan dat je exclusief voor de digitale avontuurtjes gebruikt. Dit voorkomt dat e-mails van Second Love in je reguliere mailbox belanden. Om je privacy te waarborgen is de Second Love datingsite voorzien van een geavanceerde SSL-encryptie. Dit biedt je de garantie dat alles wat je met de website deelt, waaronder je persoonlijke gegevens, niet door kwaadwillenden onderschept kunnen worden. Dit geldt niet alleen voor betalingen voor het lidmaatschap maar ook voor berichten die je verstuurd. Alleen Second Love kan je gegevens inzien, verder niemand op de website. Om te vermijden dat je naam herkent wordt mag je bij Second Love een fictieve naam gebruiken, ook wel bekend als de gebruikersnaam.

Bezoek Second Love

Premium lid

Man vrouw bedEen betaald premium lidmaatschap geeft je toegang tot alle denkbare functies. Dit is niet het geval bij het gratis lidmaatschap. Als premium Second Love lid kun je het heft in eigen hand nemen. Je kunt de live chat benutten, flirten door winks en berichten te versturen en uiteraard kun je reacties van andere leden beantwoorden. Kortom, met het Premium lidmaatschap ben je altijd een stapje voor op de andere leden die een gratis lidmaatschap hebben. Je krijgt de maximale aandacht en hebt de grootste kans op een seksdate of flirt. Dit komt doordat je op diverse manieren in de spotlight wordt gezet, waaronder met een plek in de top van zoekresultaten.

Voor wie is het?

Second Love is niet voor singles, alleen voor mensen met een relatie die serieus op zoek zijn naar meer spanning en avontuur. De één heeft een oppepper nodig om uit de sleur van de relatie te komen, de ander zoekt een one-night-stand om “wraak” te nemen op de partner. Je komt er zelfs stellen tegen die tussen de lakens willen belanden met een derde persoon. Terwijl je zou denken dat het enkel en alleen om de seksdates gaat is dit niet het geval. Er zijn ook leden die niet durven af te spreken maar wel genieten van de erotische gesprekken en de “wat als ik..” gedachte.

Flirten is niet alleen voor singles! – Second Love

Waarom Second Love?

Overspel en vreemdgaan zitten geworteld in de samenleving. Iedereen kent wel iemand die vreemdgegaan is. Het hoort er nu eenmaal bij. Als je vastgeroest zit in de dagelijkse sleur van een langdurige relatie dan wil je wel eens wat anders. De spanning van een eerste date, het avontuur om het geheim te houden; het laat je weer jong voelen. Stiekem een tweede relatie beginnen is gewaagd. Durf jij het aan om dit risico te nemen? Zodra je de stap gezet hebt is er geen weg meer terug. Bedenk je vooraf goed of je bereid bent om d risico te nemen.

Over Second Love

De profielen worden stuk voor stuk door Second Love beoordeeld op echtheid. Alleen de mannen en vrouwen die aan de eisen voldoende worden opgenomen in het ledenbestand. Als je vragen hebt dan staat de klantenservice voor je klaar. Je kunt contact opnemen met behulp van e-mail maar ook per telefoon als je dat graag wilt.