Home Bilove

Bilove

Bilove; voor vrouwen die op zoek zijn naar leuke vrouwen. Dat is de slogan van deze datingsite voor biseksuele en bischierige dames. Vraag en aanbod ontmoeten elkaar op datingsites en Bilove is het antwoord op de vraag van vele bischierige vrouwen die zichzelf en hun fantasieën willen ontdekken. In tegenstelling tot vele andere datingsites en apps richt deze datingsite zich niet op iedere single, maar alleen op vrouwen die interesse hebben in andere vrouwen. Dit is een overzicht van wat Bilove precies doet, hoe het werkt en alles wat je nog meer moet weten.

Hoe werkt Bilove?

Om te beginnen, zoals bij iedere datingsite, is het nodig om je in te schrijven op de datingsite. Gelukkig is deze stap snel achter de rug bij Bilove. Je hoeft in eerste instantie alleen maar je gebruikersnaam (zelf te verzinnen), wachtwoord en e-mailadres in te vullen. Hierna ontvang je een bevestigingsmail waarna je gevraagd wordt om je e-mailadres te bevestigen. Als je dit gedaan hebt dan heb je al toegang tot de website; klaar om je profiel in te vullen. Voeg je foto’s en verzin een leuk stukje over jezelf en wie je zoekt.

Wie bekend is met de traditionele datingsites zal geen probleem hebben om wegwijs te worden in de werkwijze van Bilove. Wat dat betreft is het een simpele maar gebruiksvriendelijke website. Als je begint met daten op Bilove dan start je met een gratis account. Hiermee kun je rondneuzen, alle profielen bekijken, zoeken naar andere vrouwen maar ook kun je berichten en winks ontvangen. Deze winks zijn interesseberichten van andere vrouwen, de digitale vorm van de knipoog. Je kunt deze berichten echter niet beantwoorden, daar is een Premium lidmaatschap voor nodig. Met dit lidmaatschap krijg je toegang tot alle functies van de datingsite, in ruil voor een maandelijkse vergoeding.

Bezoek Bilove

Tips voor Bilove

 • Verzin een interessante gebruikersnaam, maar gebruik niet je volledige echte naam.
 • Begin met een gratis account om eerst de website te testen.
 • Vrouwen op Bilove ontvangen veel berichten. Wees uniek en stuur een bericht dat opvalt.
 • Laat merken dat je het profiel gelezen hebt door iets uit het profiel te vermelden. Dit vergroot de reactie op je bericht.

vrouw blik kijken

Voor wie is het?

Heb je weinig of geen ervaring met andere vrouwen? Of juist wel en ben je op zoek naar een groentje die zichzelf nog aan het ontdekken is? Wat de reden ook is dat je lid wilt worden, voor beiden is er wat wils. Op Bilove kun je vrouwen ontdekken, leren kennen en als het klikt, afspreken. Het maakt dus niet uit of je al heel lang weet dat je exclusief op vrouwen valt of je je eigenlijk hetero voelt maar nieuwsgierig bent naar al dat vrouwelijk schoon. De enige voorwaarden om lid te mogen worden van Bilove is dat je een vrouw bent en ouder dan 18 jaar.

Premium lidmaatschap

Wie zich bij Bliove inschrijft wordt aangeraden om in eerste instantie het gratis lidmaatschap te benutten. Waarom zou je immers betalen als je nog niet zeker weet wat je wilt. Als je dat wel weet, omdat je bijvoorbeeld al wat leuke berichten ontvangen hebt, dan kun je een Premium lidmaatschap overwegen. Je kunt met dit lidmaatschap veel meer functies gebruiken dan als gratis lid voor een bedrag vanaf 9.99 euro per maand. Zo kun je niet alleen berichten ontvangen maar ook lezen en verzenden. Bovendien kun je zelf ook winks versturen en chatten met alle potentiële kandidaten. Als extra functies kun je ook van deze opties gebruikmaken:

 • Foto’s uploaden en alleen toegankelijk voor vrienden maken
 • Uitgebreid zoeken en profielen toevoegen aan je favorieten
 • Alle openbare foto’s bekijken
 • Prive fotoalbums bekijken als je uitgenodigd bent
 • Onbeperkt alle profielen bekijken
 • Voorrangsbehandeling bij de helpdesk
 • Boven in de zoekresultaten verschijnen

harten divider

Klinkt dit interessant? Je hebt vier lidmaatschappen om uit te kiezen: 1 maand, 2 maand promotie, 3 maanden of 6 maanden. De promotie aanbieding heeft een wisselende duur en prijsstelling.

 • 1 maand voor 39,95 euro per maand
 • 2 maanden promotie voor 19,95 euro per maand, gefactureerd in één betaling van 39,95 euro
 • 3 maanden voor 16,65 euro per maand, gefactureerd in één betaling van 43,95 euro
 • 6 maanden voor 9,99 euro per maand, gefactureerd in één betaling van 59,70 euro

Bischierig: een toenemende trend

Van vrouwen is bekend dat ze vaker op andere vrouwen vallen dan mannen onderling. Er wordt zelfs gesteld dat bischierigheid bij 60 procent van alle vrouwen voorkomt. Voor als je het nog niet weet, bischierig samengesteld uit de woorden biseksueel en nieuwsgierig. Het is dus heel normaal dat je een date zoekt met een andere vrouw, omdat het bij veel vrouwen een natuurlijke drang is om dit deel van zichzelf te ontdekken. Zo kun je je hetero voelen maar toch seksuele fantasieën hebben over vrouwen; dit maakt je nog niet meteen lesbisch of biseksueel. Bilove is dus de datingsite die zich specifiek op deze vrouwen richt, zodat ook zij een plek hebben om zichzelf beter te leren kennen en fantasieën werkelijkheid te laten worden.

Bezoek Bilove

Gelijkstemde vrouwen

Dating bij Bilove heeft het grote voordeel dat het de zoektocht naar een date wat makkelijker voor je maakt. Verschillende mensen hebben verschillende behoeften, maar bij Bilove komen de mensen met dezelfde behoeften bijeen. Dit maakt het eenvoudig om iemand te vinden die hetzelfde wil als jij. Als je je in het openbaar begeeft dan herken je het gevoel waarschijnlijk wel; voelt ze zich tot me aangetrokken of doet ze alleen zo om aardig te zijn? Het is niet makkelijk om deze situaties te ontcijferen, dat weet iedereen.

Gelukkig vermijd je deze situaties op een datingsite zoals Bilove, een gemeenschap waar je in contact kunt komen met gelijkgestemde vrouwen die hun biseksuele gevoelens op willen sporen en bloot willen leggen. Naast daten kun je Bilove ook gebruiken om over je gevoelens te praten, ervaringen uit te wisselen of om alleen te chatten met andere vrouwen. Of dit uiteindelijk tot een date leidt of niet ligt volledig aan jezelf.

Over Bilove

Als datingsite voor biseksuele en bischierige vrouwen heeft Bilove een specifieke doelgroep waar het zich op richt. Dat doet het nu al een aantal jaren, zoals terug te lezen is in de mediavermeldingen. Achter de datingsite zit een bedrijf met de naam Brunique BV, dat gevestigd is in Delft. Mocht je vragen hebben over de datingsite, dan kun je met de helpdesk van de datingsite contact opnemen. Deze is per e-mail en telefoon bereikbaar.