Bilove: “Voor vrouwen die op zoek zijn naar leuke vrouwen.” Dat is de slogan van deze datingsite voor biseksuele en bischierige dames. Vraag en aanbod ontmoeten elkaar op datingsites en Bilove is het antwoord op de vraag van vele bischierige vrouwen die zichzelf en hun fantasieën willen ontdekken. In tegenstelling tot vele andere datingsites en apps richt deze datingsite zich niet op iedere single, maar alleen op vrouwen die interesse hebben in andere vrouwen. Dit is een overzicht van wat Bilove precies doet, hoe het werkt en alles wat je nog meer moet weten.

Hoe werkt Bilove?

Om te beginnen, zoals bij iedere datingsite, is het nodig om je in te schrijven op de datingsite. Gelukkig is deze stap snel achter de rug bij Bilove. Je hoeft in eerste instantie alleen maar je gebruikersnaam (zelf te verzinnen), wachtwoord en e-mailadres in te vullen. Hierna ontvang je een bevestigingsmail waarna je gevraagd wordt om je e-mailadres te bevestigen. Als je dit gedaan hebt dan heb je al toegang tot de website; klaar om je profiel in te vullen. Voeg je beste foto’s toe en verzin een leuk stukje over jezelf en wie of wat je zoekt.

Wie bekend is met de traditionele datingsites zal geen probleem hebben om wegwijs te worden in de werkwijze van Bilove. Wat dat betreft is het een simpele maar gebruiksvriendelijke website. Al vanaf de start is duidelijk hoe het Bilove werkt, want op de beginpagina worden alle vrouwen getoond die recentelijk online waren. Dit geeft je een shortcut naar de profielen van actieve leden, degenen die nu of onlangs online waren op het platform.

Begin hier met je profiel op Bilove

Zoekfilters

We hebben allemaal onze voorkeuren voor een partner. Tussen de 25 en 35 jaar, blond haar, blauwe ogen, een sterke persoonlijkheid en begripvol: deze voorkeuren zijn voor iedereen anders. Om zo snel mogelijk tot de beste bi-match te komen, kun je op Bilove zoekfilters instellen.

Je kunt zoeken in een straal om je eigen locatie heen, maar ook binnen een specifieke provincie. Omdat afstand een dealbreaker kan zijn, is het mogelijk om bij je in de buurt te zoeken. Wil je alleen vrouwen beoordelen en benaderen die een foto hebben? In de zoekfilters kun je de dames uitsluiten die geen foto’s op hun profiel hebben staan. Geen foto? Geen kans op een date met jou. Is er een prachtige vrouwen waarvan je de naam weet? Dan kun je specifiek op haar naam zoeken. En tot slot kun je ook filteren op vrouwen die online zijn – een contactpoging heeft bij hen een grotere kans op een snelle reactie.

Als je begint met daten op Bilove, dan start je met een gratis account. Hiermee kun je rondneuzen, alle profielen bekijken, zoeken naar andere vrouwen maar ook kun je berichten en winks ontvangen. De winks zijn interesseberichten van andere vrouwen, de digitale vorm van de knipoog. Je kunt deze berichten echter niet beantwoorden, daar is een Premium lidmaatschap voor nodig. Met dit lidmaatschap krijg je toegang tot alle functies van de datingsite, in ruil voor een maandelijkse vergoeding.

bilove zoekfilters

Voor wie is het?

Heb je weinig of geen ervaring met andere vrouwen? Of juist wel en ben je op zoek naar een groentje die zichzelf nog aan het ontdekken is? Wat de reden ook is dat je lid wilt worden, voor beiden is er wat wils. Op Bilove kun je vrouwen ontdekken, leren kennen en als het klikt, afspreken. Het maakt dus niet uit of je al heel lang weet dat je exclusief op vrouwen valt of je je eigenlijk hetero voelt maar nieuwsgierig bent naar al dat vrouwelijk schoon. De enige voorwaarden om lid te mogen worden van Bilove is dat je een vrouw bent en ouder dan 18 jaar.

“ Alleen serieuze vrouwen worden opgenomen in ons bestand.” – Bilove

Bischierig: een toenemende trend

Van vrouwen is bekend dat ze vaker op andere vrouwen vallen dan mannen onderling. Er wordt zelfs gesteld dat bischierigheid bij 60 procent van alle vrouwen voorkomt. Voor als je het nog niet weet, bischierig samengesteld uit de woorden biseksueel en nieuwsgierig. Het is dus heel normaal dat je een date zoekt met een andere vrouw, omdat het bij veel vrouwen een natuurlijke drang is om dit deel van zichzelf te ontdekken. Zo kun je je hetero voelen, maar toch seksuele fantasieën hebben over vrouwen; dit maakt je nog niet meteen lesbisch of biseksueel. Bilove is dus de datingsite die zich specifiek op deze vrouwen richt, zodat ook zij een plek hebben om zichzelf beter te leren kennen en fantasieën werkelijkheid te laten worden.

Meer dan 60.000 inschrijvingen

Gelijkstemde vrouwen

Dating bij Bilove heeft het grote voordeel dat het de zoektocht naar een date wat makkelijker voor je maakt. Verschillende mensen hebben verschillende behoeften, maar bij Bilove komen de mensen met dezelfde behoeften bijeen. Dit maakt het eenvoudig om iemand te vinden die hetzelfde wil als jij. Als je je in het openbaar begeeft dan herken je het gevoel waarschijnlijk wel; voelt ze zich tot me aangetrokken of doet ze alleen zo om aardig te zijn? Het is niet makkelijk om deze situaties te ontcijferen, dat weet iedereen.

Gelukkig vermijd je deze situaties op een datingsite zoals Bilove, een gemeenschap waar je in contact kunt komen met gelijkgestemde vrouwen die hun biseksuele gevoelens op willen sporen en bloot willen leggen. Naast daten kun je Bilove ook gebruiken om over je gevoelens te praten, ervaringen uit te wisselen of om alleen te chatten met andere vrouwen. Of dit uiteindelijk tot een date leidt – of niet – ligt volledig aan jezelf.

bilove website

Gratis en betaald

Wie zich bij Bilove inschrijft wordt aangeraden om in eerste instantie het gratis lidmaatschap te benutten. Waarom zou je immers betalen als je nog niet zeker weet wat je wilt. Het gratis instaplidmaatschap is precies daarvoor bedoeld: om alles eens goed onder de loep te nemen. Is het wat je zoekt? Past het bij je nieuwsgierige wensen? Is het de plek waar je je biseksuele gevoelens kunt onderzoeken? Met het gratis lidmaatschap krijg je toegang tot de basisfuncties van het platform. Dat zijn deze functies:

 • Profiel aanmaken en invullen
 • Basis zoekopdrachten uitvoeren
 • Berichten ontvangen
 • Winks ontvangen
 • Onbeperkt toegang tot profielen

Meer informatie

Premium lidmaatschap

Als je besluit om door te gaan met Bilove, omdat je bijvoorbeeld al wat leuke berichten ontvangen hebt, dan kun je een Premium lidmaatschap overwegen. Je kunt met dit lidmaatschap veel meer functies gebruiken dan als gratis lid voor een bedrag vanaf 9.99 euro per maand. Zo kun je niet alleen berichten ontvangen maar ook lezen en verzenden. Bovendien kun je zelf ook winks versturen en chatten met alle potentiële kandidaten. Als extra functies kun je ook van deze opties gebruikmaken:

 • Foto’s uploaden en alleen toegankelijk voor vrienden maken
 • Uitgebreid zoeken en profielen toevoegen aan je favorieten
 • Alle openbare foto’s bekijken
 • Prive fotoalbums bekijken als je uitgenodigd bent
 • Onbeperkt alle profielen bekijken
 • Voorrangsbehandeling bij de helpdesk
 • Boven in de zoekresultaten verschijnen

Prijzen

Klinkt dit interessant? Je hebt vier lidmaatschappen om uit te kiezen: 1 maand, 2 maand promotie, 3 maanden of 6 maanden. De promotie-aanbieding heeft een wisselende duur en prijsstelling. Dit zijn de prijzen van Bilove:

 • 1 maand voor € 39,95 p/m
 • 2 maanden promotie voor € 39,95 p/m (€ 19,98 p/m)
 • 3 maanden voor € 43,95 (€ 16,65 euro p/m)
 • 6 maanden voor € 59,70 (€ 9,99 euro p/m)

Neem je het Premium lidmaatschap? Dan wordt het direct geactiveerd na ontvangst van de betaling. En wat voor sommige vrouwen belangrijk kan zijn: op je afschriften wordt niet verwezen naar Bilove. De betaling worden door een relatief anonieme bedrijfsnaam verwerkt.

Houdt er rekening mee dat de Bilove-abonnementen automatisch worden verlengd, tenzij je dit hebt uitgeschakeld tijdens het afsluiten van het abonnement. Wil je niet dat het lidmaatschap automatisch voor dezelfde periode wordt verlengd? Zet dan het vinkje uit dat de automatische verlenging inschakelt.

“Ik wist niet dat er zoveel lieve, mooie, intelligentie biseksuele vrouwen zijn. Ik heb mijn maatje gevonden en wil graag verder met haar de “wereld ontdekken.” – Simone, 35 jaar

App en website

Bilove is beschikbaar als datingsite, niet als app. In de appstores van Apple en Google is dus geen Bilove-app te vinden. Daarentegen is de website wel geschikt voor gebruik op een mobiel apparaat zoals een smartphone of tablet. Een installatie of download is niet nodig. Via de internetbrowser kun je altijd en overal inloggen op Bilove. Welk apparaat je ook gebruikt, de datingsite past zich aan het apparaat en het scherm aan.

Bekijken op Bilove

Privacy en veiligheid

Omdat elke aanmelding op een datingsite gepaard gaat met een gevaarlijke combinatie van persoonsgegevens en intieme details is het belangrijk dat de beveiliging functionerend en van hoge kwaliteit is. De eerste manier om dit te verifiëren is het slotje in het adresbalk, wat garandeert dat de gegevens (berichten, foto’s en meer) met een versleuteling worden verzonden. Deze zogenoemde SSL-encryptie is bij Bilove voorzien van een geldige licentie.

Wat betreft de privacy valt te melden dat de profielen vanaf de ‘buitenkant’ niet bereikbaar zijn. Niet-leden kunnen de profielen van Bilove niet bekijken. En ook zijn de profielen afgeschermd van de zoekmachines. Dus wil je niet dat anderen op je naam zoeken en een datingprofiel tegenkomen? Bij Bilove zal dat niet gebeuren.

Over Bilove

Als datingsite voor biseksuele en bischierige vrouwen heeft Bilove een specifieke doelgroep waar het zich op richt. Dat doet het nu al een aantal jaren, zoals terug te lezen is in de mediavermeldingen. Achter de datingsite zit een bedrijf met de naam Brunique BV, dat gevestigd is in Delft.

Bereikbare klantenservice

Heb je een vraag voor het team van Bilove? Geen zorgen, de medewerkers beantwoorden je vraag binnen 24 uur. Of als dat niet lukt, dan ontvang je binnen een dag een indicatie van wanneer je wel een antwoord krijgt. Je kunt contact opnemen met de helpdesk door een e-mail te versturen.


bilove

Veelgestelde vragen

Is Bilove voor iedereen?

Nee, Bilove is alleen bedoeld voor biseksuele, bischierige en lesbische vrouwen. Mannen zijn niet welkom op de dating. Het is exclusief voor vrouwen die met vrouwen willen chatten, praten en eventueel afspreken. Dankzij deze toelatingseisen is Bilove niet voor iedereen geschikt.

Is Bilove gratis?

Ja, Bilove is zoals vrijwel iedere datingsite gratis. Maar zoals alle anderen is niet alles gratis. Alle vrouwen die zich aanmelden bij Bilove starten met een gratis lidmaatschap dat meer gezien kan worden als een test-lidmaatschap. Door een beperkt aantal functies beschikbaar te stellen is het mogelijk om – zonder kosten te maken – een gevoel te krijgen of het bij je past. Zo kun je zelf een profiel aanmaken en invullen, maar ook profielen zoeken en bekijken. Alle functies die nodig zijn om daadwerkelijk contact te leggen met andere vrouwen zijn echter niet gratis. Daar is een Premium lidmaatschap voor nodig, een abonnementsvorm van Bilove.

Kun je swipen op Bilove?

Nee, swipen behoort niet tot de mogelijkheden van Bilove. In die zin is Bilove een vrij typische datingsite zoals ze al jaren bestaan. Dat houdt in: geen swipen langs profielen, maar zelf op zoek naar profielen. Likes zijn nodig en matches bestaan er niet; je hebt alles zelf in de hand en kunt naar iedereen een bericht versturen.

Is er een minimumleeftijd voor Bilove?

Ja, Bilove is alleen beschikbaar voor volwassen vrouwen. De minimumleeftijd die geldt voor aanmelden is 18 jaar. Minderjarige vrouwen worden dus niet toegelaten tot het datingplatform.

Zijn er vergelijkbare datingsites als Bilove?

Nee, Bilove is de enige in haar soort. Er zijn in Nederland geen datingsites die zich exclusief richten op biseksuele en bi-curious vrouwen. Andere datingsites die wel toegankelijk zijn voor deze vrouwen zijn GayParship en Lexa Gay.

Heeft Bilove een app?

Nee, Bilove is niet te downloaden als app. Voor het gebruik van Bilove is helemaal geen download of installatie vereist. De datingsite is op alle toestellen te gebruiken via de internetbrowser, ongeacht het apparaat. Bij kleine apparaten zoals smartphones wordt de lay-out automatisch aangepast aan het scherm. Zo is Bilove weliswaar niet per app beschikbaar, maar wel te gebruiken op tablets en smartphones.