Home GayParship

GayParship

Als hoogopgeleide en single homo of lesbienne zoek je iemand die bij je past, net als iedereen. Bij GayParship kom je deze tegen. De datingsite is speciaal ontwikkeld als aparte versie naast de Parship datingsite voor hetero’s. Het valt op dat een groot deel van de singles bij GayParship een hoog opleidingsniveau heeft. Maar liefst 76% heeft een opleiding op HBO- of WO-niveau. Met een hoog succespercentage van 38% is de kans groot dat je een potentiële partner tegenkomt op de datingsite. De leeftijd past hier ook bij met een groot deel van de singles in de leeftijdscategorie van 30+. Dit wordt vaak gezien als de “serieuze” leeftijden waarbij een groter deel op zoek is naar een langdurige relatie.

Bezoek GayParship

Hoe werkt GayParship?

Net zoals bij iedere andere datingsite maak je eerst een account aan. Zodra je dit gedaan hebt word je gevraagd een persoonlijkheidstest in te vullen. Dit is een lijst met vragen die waarmee de datingsite een rapport kan opstellen over je persoonlijkheid. Deze krijg je zelf om te bekijken maar het wordt ook gebruikt voor het geavanceerde matchingssysteem. Met dit systeem word je gekoppeld aan andere singles. Volgens GayParship is dit de manier om de kans op succes aanzienlijk te verhogen. Het systeem koppelt jou met andere singles op basis van het rapport. Anders dan bij veel andere datingsites kun je dus niet zelf op zoek gaan naar leuke mannen. De zoekfunctie is niet aanwezig waardoor je volledig afhankelijk bent van de matches die aan je voorgesteld worden. Als je dit nog niet eerder geprobeerd hebt dan kan het een eye-opener zijn; je komt in contact met mannen die je misschien zelf niet zou aanspreken.

GayParship gratis?

Natuurlijk is het bij GayParship gratis om een account aan te maken. Op dit gebied is vrijwel iedere datingsite gratis. Het gaat er echter om wat je verder kunt met een gratis lidmaatschap bij GayParship. Je kunt zonder kosten profielen bekijken van andere leden, foto’s toevoegen, en berichten versturen en ontvangen. Dit is echter niet onbeperkt. Als gratis lid kun je niet onbeperkt berichten uitwisselen, daar is een premium lidmaatschap voor nodig. Met een betaald lidmaatschap krijg je de beschikking over alle mogelijk functies waaronder de lokale zoekfunctie, onbeperkt berichten uitwisselen, profielcheck en bezoekers van je profiel bekijken.

Tips voor GayParship

  • Vul de persoonlijkheidstest serieus in. Dit wordt gebruikt om je te matchen met andere singles.
  • Maak gebruik van de ijsbrekers en glimlach functies.
  • De leden besteden veel aandacht aan het profiel bij Parship. Laat merken dat je het profiel gelezen hebt.
  • Interesse tonen in een betalend lid heeft meer succes op een daadwerkelijk contact.

Bezoek GayParship

Over GayParship

Parship is één van de grootste online datingsites in Europa voor singles. GayParship is onderdeel van PE Digital NL/BE en is één van de favoriete datingsites voor homo’s en lesbiennes. De datingsite voert het Thuiswinkel Waarborg. Dit is een vooraanstaand keurmerk voor het kopen van producten en diensten via internet.