Home e-Matching

e-Matching

E-Matching: “De datingsite voor hoger opgeleiden”. Waarschijnlijk heb je deze slogan wel eens voorbij horen komen op televisie of radio. De datingsite richt zich op een kleine doelgroep, de hoger opgeleide single. Het is geen datingsite voor een snelle hook-up maar meer voor een langdurige en liefdevolle relatie. Het voordeel van de datingsite is dat je alleen singles van niveau tegenkomt. Onder hoger opgeleiden is dit een belangrijke eigenschap. Zeg nu zelf, communiceren en je gevoelens delen gaat veel makkelijker als beiden op hetzelfde niveau denken. E-Matching brengt deze singles bij elkaar; of je nu op zoek bent naar een hetero-, gay- of lesbische relatie. Er is voor ieder wat wils op de datingsite.

Bezoek e-Matching

Hoe werkt e-Matching?

Bij E-matching kun je na het aanmelden je profiel aanmaken en aangeven waar je naar op zoek bent. Vervolgens wordt je profiel eerst gekeurd. Dit doet de datingsite om nepprofielen van de website te weren.

E-Matching gratis?

De E-matching datingsite is gratis tot op een bepaalde hoogte. Je kunt zonder kosten een eigen profiel aanmaken. Een gratis E-Matching lid kan bijna hetzelfde als een betalend lid. Het enige verschil is dat je als gratis lid niet niet zelf het initiatief tot een contact kunt nemen. Als je benaderd wordt door een betalend lid dan kun je nog wel een bericht terugsturen. In de praktijk komt dit erop neer dat vrouwen die nooit het initiatief nemen gratis van de datingsite gebruik kunnen maken. Je kunt als gratis lid tot maximaal 5 berichten per dag beantwoorden.

E-matching app

E-Matching gaat met de tijd mee en heeft uiteraard een handige dating app beschikbaar gesteld voor de leden. De app is beschikbaar voor alle Android en iOS apparaten.

Tips voor E-Matching

  • Log iedere dag in om maximaal gebruik te maken van je gratis berichten.
  • Vrouwen op E-Matching ontvangen veel berichten. Wees uniek en stuur een bericht dat opvalt.
  • Laat merken dat je met interesse profiel gelezen hebt door iets uit het profiel te vermelden. Dit vergroot de reactie op je bericht.

Veiligheid en privacy

Als één van de weinig datingsites heeft E-Matching het Keurmerk Veilig Daten dat het mag dragen. De datingsite is zelfs één van de oprichters van het keurmerk. De stichting achter dit keurmerk controleert de datingsites op een groot aantal punten zodat de leden duidelijkheid krijgen over wat ze mogen verwachten. E-Matching heeft ook een certificaat ontvangen van Thuiswinkel.org. Na een strenge controle krijgen alleen de meest betrouwbare datingsites dit certificaat. Wat betreft de privacy en veiligheid zit je dus goed bij e-Matching. Alle gegevens die je verstuurt worden hiernaast verzonden met een versleutelde verbinding zodat niemand het kan onderscheppen. Je profiel is alleen te bekijken door de leden, niet door niet-leden en ook niet in Google.

Bezoek e-Matching

Over E-Matching

De datingsite is één van de voornaamste datingsites waar je als hbo’er of academici een relatie kunt vinden. Dit doet de datingsite al vanaf 1998. De profielen wordt handmatig gekeurd voordat deze via de zoekfunctie te vinden zijn. Het aanbod singles wordt actief gecontroleerd. Als een single bijvoorbeeld een tijdje niet online is geweest dan wordt het profiel op inactief gezet. Dit voorkomt dat je contact opneemt met leden die nooit meer inloggen op de datingsite. Als een gratis lid voor een periode van 16 weken niet inlogt dan wordt het profiel verwijderd. Uiteraard kun je ook zelf het profiel verwijderen op E-matching. E-Matching is aangesloten bij het Thuiswinkel waarborg waardoor je zeker weet dat er correct met je gegevens omgegaan wordt.