10 signalen dat hij alleen met je naar bed wil

Jay
Door Jay
9 minuten leestijd

Je hebt iemand leren kennen die je regelmatig ziet. Hoewel dat aanvankelijk wel relatiemateriaal leek te zijn, krijg je steeds meer het gevoel dat hij je alleen maar gebruikt om aan z’n seksuele behoeften te voldoen. Die gedachte vreet aan je, want je ziet jezelf allesbehalve als een seksueel object die even door een ander mag worden gebruikt.

Een hoop vrouwen zijn bang zijn om gebruikt te worden als soort van seksspeeltje en jij bent inmiddels één van hen. Om te voorkomen dat je alleen maar een seksuele relatie met iemand hebt zijn er een aantal manieren om dit te herkennen. Met als doel natuurlijk dat je al het contact met hem verbreekt en je aandacht besteedt aan iemand die jou wel verdient. We gaan nader in op de tien signalen dat hij alleen met je naar bed wil.

10 signalen dat hij alleen met je naar bed wil

Iemand leren kennen kan behoorlijk uitdagend zijn. Ben je ooit een leuke jongen tegengekomen waarvan je eerst dacht dat hij de meest attente, romantische en zorgzame man was; om er daarna achter te komen dat hij alleen maar met je naar bed wilde? Als dat de enige beweegredenen zijn voor hem om contact met je te hebben, dan kan dat best een klap in je gezicht zijn, om het maar zo te zeggen.

Dating vol passie?

novamora"Laat je VERLEIDEN tot een pittige date: Novamora is dé datingsite voor singles en stellen die op zoek zijn naar spanning en avontuur."

Terwijl jij gevoelens voor hem had, heeft hij je alleen maar gebruikt om aan z’n trekken te komen. Toch zijn er ook voorbeelden van verstandhoudingen die daartussenin hangen en waarvan je niet precies weet wat er nu precies tussen jullie speelt. Om daar antwoord op te geven hebben we tien signalen voor je. Zo kun je voor jezelf bepalen of hij inderdaad alleen maar met je naar bed wil of meer met je van plan is.

1. Hij geeft alleen complimenten over uiterlijke kenmerken

Het doet je ego goed om te horen over hoe fysiek aantrekkelijk je wel niet bent, maar dat is lang niet alles wat je te bieden hebt. Als hij je niet complimenteert met hoe intelligent, sterk, getalenteerd, zorgzaam of lief je bent, dan komt dat waarschijnlijk omdat dat het fysieke ook meteen het enige is dat hij opmerkt.

Pas daarom op voor tekenen, signalen, of opmerkingen die alleen maar over je billen of borsten gaan. Let ook op z’n blik daarbij. Dit alles kan je vertellen wat hij werkelijk in jou ziet.

2. Hij voert regelmatig een verdwijn-act op

Hij gedraagt zich als een soort van goochelaar die opduikt als hij jouw lichaam nodig heeft, en dan poef, is hij meteen weer weg nadat hij klaar met je is. Je ziet of hoort niets van hem tot de volgende keer dat hij jeuk heeft en weer eens lekker met je van bil wil gaan. En als je ongesteld bent? Dan is hij nergens te bekennen.

Als een man jou leuk vindt, dan zal hij contact met je houden, zelfs als er geen seks in het spel is. Gebrek aan communicatie is overigens een van de grootste tekenen dat een relatie niet lang meer zal duren.

3. Hij stopt met romantisch zijn na de seks

Als een man je echt leuk vindt, dan zal niet stoppen met het doen van lieve dingen zodra hij z’n behoeften heeft bevredigd. Een man die stopt met leuke dingen voor je te doen, omdat hij al heeft gekregen wat hij wilde, is niet iemand met wie je gelukkig zult zijn in een relatie. Het wordt waarschijnlijk nog stukken erger als jij er juist van alles aan doet om de relatie meer te laten lijken dan bootycall. Die prince charming van eerst is echter nergens meer te bekennen.

novamora
Casual chat tip: Novamora
  • Chatten en flirten bij Novamora (18+)
  • Discreet en anoniem chatten
Bekijken op Novamora

4. Hij annuleert vaak dates in een opwelling

Mannen annuleren geen dates met vrouwen die zij echt leuk vinden. Als hij zonder reden regelmatig afspraakjes afzegt, dan betekent dit simpelweg dat je niet zoveel voor hem betekent. Mensen om wie je wel geeft, daar maak je immers tijd voor.

Het is alsof je alleen belangrijk bent als hij geil is. En op de momenten dat hij dat niet is, zegt hij doodeenvoudig af. Alsof het niets is. Om vervolgens op de meest gekke tijdstippen juist een appje te sturen.

5. Hij behandelt je als een object in bed

Een man die van je houdt of jou echt leuk vindt, zal de liefde met je bedrijven. Je zult de passie, de liefde en de inspanning van zijn kant voelen. Een egoïst zonder enige aandacht voor jou zal alleen zijn eigen plezier willen beleven. Als de vrijpartijen meer weg hebben van een harde pornofilm dan van een romantische vrijscène, dan weet je hoe het zit.

6. Hij maakt geen plannen waar jij deel van uitmaakt

Zijn dates met jou zijn altijd gehaast, de seks is altijd overhaast en je komt ook nooit voor in zijn plannen. Of dat nu weekendplannen zijn, vakanties, of andere uitjes. Het is bijna alsof je altijd een soort van last-minute alternatief bent. Dit is ook meteen één van de grootste tekenen dat hij alleen seks met je wil en helemaal niets mee dan dat.

7. Jullie zijn geen vrienden op sociale media

Je zou kunnen zeggen dat dit op zich geen probleem is, maar vrienden zijn op sociale media betekent toch wel wat. Het is een minimale connectie die je met iemand aangaat. Heeft hij nog steeds een actieve Tinder-account? Staat hij nog als vrijgezel op Facebook? Waarom ben je geen vrienden op sociale media?

Nee, het is uiteraard niet de bedoeling dat je hem moet stalken of iets dergelijks. Maar sociale media geeft in ieder geval wel een idee of hij net zo in jou geïnteresseerd is als jij in hem. Je snapt ons punt hier waarschijnlijk wel.

8. Zijn telefoon is verboden terrein

Daarover gesproken. Privacy is heilig, ook in een relatie. Als je echter heel nauw contact hebt met een man die van je houdt, dan kan het voorkomen dat jullie elkaars telefoons soms moeten gebruiken. Als hij zich daarbij maar al te duidelijk haast om zijn telefoon weer van je af te pakken, of je botweg vertelt dat je zijn telefoon niet mag aanraken, dan is dat een teken dat je geen deel uitmaakt van zijn inner circle. En ook dat je dat waarschijnlijk nooit zult worden.

9. Jullie zien elkaar alleen maar binnenshuis

Waarom altijd bij jou thuis of bij hem? Een man die je leuk vindt, zal met je willen pronken. En ook al is hij niet zo’n buitenmens, hij zal in ieder geval af en toe met je op stap willen gaan. Als jullie elke keer bij hem of bij jou thuis zijn en hij vermijdt om elkaar in het openbaar te zien, dan zou er een belletje bij je moeten gaan rinkelen. Voorzichtig met dit soort gasten.

10. Hij belt nóóit

Hij is misschien het drukke type, maar niemand heeft het te druk om iemand te bellen. Ook al is het maar voor een minuut. Als hij je niet belt, dan zal hij de telefoontjes van jou waarschijnlijk ook niet opnemen. Het kan of een teken zijn dat hij je niet leuk vindt en geen aandacht voor je heeft of dat hij iets te verbergen heeft. Hoe dan ook: het is niet bepaald het ideale uitgangspunt voor een gezonde relatie.

Je bent niet de enige...

... die zich afvraagt wat de meest sexy datingsite is. Avontuur, passie en een beetje pittig: wist je dat je ergens discreet en anoniem kunt daten? Er is één datingsite waar dat allemaal kan: Novamora is het geheime online plekje voor de avontuurlijke dater. Nieuwsgierig waarom deze Nederlandse datingsite zo snel in ledenaantal is gegroeid?

Deel dit artikel
Geef je reactie