Home Seks Gratis seksdate regelen? Hoe je gratis seksafspraken kunt hebben

Gratis seksdate regelen? Hoe je gratis seksafspraken kunt hebben

4 minuten leestijd
0
alleen seks

Casual sekscontacten, one night stands en afspreken voor een seksdate is meer dan ooit geaccepteerd maar toch is het niet voor iedereen makkelijk om een seksdate te regelen. Waarom? Het is simpelweg niet zo makkelijk als het lijkt.

Een sekscontact vinden, die net als jij alleen voorzien wil worden in de menselijke behoeften, is soms net als het zoeken naar een spel in een hooiberg. Hoe goed we ook overweg kunnen met de smartphone apps, het lid worden van een datingsite voor seks is geen garantie op een seksdate. In de praktijk in de zin in een seksdate vaak groter dan het aanbod.

Als vrouw of gay man is het misschien niet moeilijk, maar voor de heteromannen onder ons is het een felle strijd met hevige concurrentie van tientallen andere mannen die allen achter dezelfde vrouw aan zitten. Hoe krijg je nu een seksdate en het liefst volledig gratis?

Dating vol passie?

novamora"Laat je VERLEIDEN tot een pittige date: Novamora is dé datingsite voor singles en stellen die op zoek zijn naar spanning en avontuur."

Bekijk hoe het werkt

Het aanbod

Het is niet dat er geen geïnteresseerde partijen zijn. Tientallen datingsites richten zich immers specifiek op deze doelgroep en gezien de aantallen leden zijn er genoeg gewillige singles. Zelfs op dit moment zijn er honderden singles te vinden op deze zogenoemde hook-up sites. Wat je goed moet beseffen is dat het grootste deel van deze groep mannelijk is en maar een klein percentage vrouw.

Voor iedere vrouw die op zoek is naar seks zijn er vele mannen die zich snel en voor niets aanbieden als sekscontact. Dat is nu eenmaal hoe het werkt bij deze datingsites. De concurrentie is groot maar als je een seksdate wilt dan ontkom je er niet aan om interesse te tonen, de vrouw te vleien en over te halen tot een seksdate. Het is een spel dat alleen gewonnen wordt als je er je best voor doet.

Waarom online?

Dankzij de relatieve anonimiteit van online daten kun je je verbergen achter een verzonnen gebruikersnaam en kun je zonder een blauwtje te lopen iedereen aanspreken. Alsof je onzichtbaar door de datingsite navigeert weet niemand wat je allemaal aan het doen bent. Dit geeft je meer vrijheid in het benaderen van singles en interesse te tonen. Dit zijn de populaire datingsites voor sekscontacten:

Deze datingsites geven aan geen fictieve profielen te gebruiken.

Voor wie is het?

Op deze seksdatingsites vind je verschillende typen mensen. Sommigen zijn nieuwsgierig en willen alleen even “kijken” hoe het werkt, de ander zoekt een affaire naast een ongelukkige relatie en weer iemand anders zoekt een sekscontact naast een drukke baan met weinig vrije tijd.  Het resultaat is een groep mensen die soms wel en soms niet over willen gaan tot de daadwerkelijke daad. Voor degenen die zo snel mogelijk een seksdate willen kan het soms frustrerend zijn met verwarring alom. Wat je wil en wat je krijgt kan soms ver uiteen liggen doordat het in de werkelijk niet makkelijk is om een seksdate te regelen. De personen die er ervaring mee hebben weten inmiddels hoe het werkt en hoe je de meeste kans op een seksdate maakt. Dit is hoe je dat doet:

De advertentie

Je profiel op de datingsite is je persoonlijke advertentie waarin je jezelf aanprijst en aanbiedt voor een sekscontact. Het doel van je profiel is niet om een relatie te vinden maar seks. Dit werkt op een wat andere manier dan bij een normale datingsite. De truc is om een profiel te maken waarin je de ander uitdaagt en intrigeert om meer van je te weten te komen. Het is geen blog waarin je al je gedachten op papier zet. Houdt het kort, simpel te lezen maar bovenal spannend. Leg de aandacht op je beste eigenschappen maar geef niet teveel informatie. Laat de ander benieuwd worden naar wat je nog meer in petto heeft. Met een goede “advertentie” nemen andere contact met jou op, niet andersom.

De juiste website

Waar je een seksdate probeert te regelen is een belangrijk aspect dat voor een groot deel je succes bepaalt. Hoe goed je profiel ook is, als de verkeerde doelgroep je profiel bekijkt heb je er niets aan. Je gaat ook niet op zoek naar meubels in een supermarkt. Om succes te hebben kies je een datingsite waar de kans op seks het grootst is. Daarvoor kun je het beste terecht bij de datingsites die zich hierop richten zoals Novamora.

De verleidende chat

Als je het moeilijk vind om te bedenken wat je moet zeggen dan denk je er te moeilijk over. Het voordeel van seksdating is dat het tijdelijk is en het lukt vaker niet dan wel om iemand te overtuigen. Besteed daarom niet teveel tijd aan wat je zegt en maak je achteraf geen zorgen of je misschien de verkeerde dingen gezegd hebt. Je hoeft elkaar niet te leren kennen om af te spreken. Als je in staat bent om snel de spanning te laten stijgen dan hoef je niet eens te weten hoe de ander heet. Dit is heel wat anders dan normaal daten. Het gaat om de seks, niet om of iemand bij je past. Probeer het gesprek zo snel mogelijk naar WhatsApp te verplaatsen zonder dat je de ander onder druk zet om het telefoonnummer te delen.

De overtuigende chat

Zodra je het nummer van de ander hebt is het tijd om een date te regelen. Je hoeft niet te delen wat je vandaag gedaan hebt of wat je gaat doen. Dat is allemaal irrelevante informatie als je een seksdate wil. Je kunt al genoeg over elkaar te weten komen zonder persoonlijke gegevens te delen; doe dit dan ook niet. Vertel wat je van plan bent, houdt het persoonlijk en overtuig je date om af te spreken.

Als je dit stappenplan aanhoudt dan is een gratis seksdate niet ver weg. Tenminste, als je geluk hebt. De concurrentie is groot en vele strijden om die ene gewillige persoon voor een snel sekscontact. Nu je weet hoe je het moet aanpakken hoef je je alleen nog maar aan te melden bij een datingsite zoals Novamora om te beginnen.

Je bent niet de enige...

... die zich afvraagt wat de meest sexy datingsite is. Avontuur, passie en een beetje pittig: wist je dat je ergens discreet en anoniem kunt daten? Er is één datingsite waar dat allemaal kan: Novamora is het geheime online plekje voor de avontuurlijke dater. Nieuwsgierig waarom deze Nederlandse datingsite zo snel in ledenaantal is gegroeid?

Bekijk hoe het werkt
Laad meer artikelen
Laad meer in Seks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Wat is wraakporno? 5 dingen die je moet weten

Het was 2015 toen Chantal uit het Brabantse Werkendam uitgebreid in het nieuws verscheen. …