Gratis seksdate regelen? Hoe je gratis seksafspraken kunt hebben

Thomas Lammers
Door Thomas Lammers
10 minuten leestijd

Casual sekscontacten, onenightstands en friends with benefits: ze zijn tegenwoordig helemaal ingeburgerd. Toch is het voor jou niet altijd een eitje om zo’n date te scoren. Maar waarom? Nou, dat is eigenlijk simpeler gezegd dan gedaan.

Het vinden van een sekspartner die – net als jij – gewoon de menselijke basisbehoeften wil bevredigen, is soms als zoeken naar een speld in een hooiberg. Zelfs met al die handige datingapps op je smartphone is lid worden van een seksdatingsite geen gegarandeerde weg naar succes. In de praktijk is de vraag naar een stomende seksdate vaak groter dan het aanbod.

Als je een vrouw bent of als je tot de LGBTQ+ gemeenschap behoort, heb je misschien geluk. Maar voor heteromannen zoals jij is het een heuse strijd, met een leger van concurrenten die allemaal achter dezelfde vrouwen aanjagen. Dus, hoe krijg jij nu die felbegeerde seksdate, en het liefst nog gratis ook?

Dating vol passie?

novamora"Laat je VERLEIDEN tot een pittige date: Novamora is dé datingsite voor singles en stellen die op zoek zijn naar spanning en avontuur."

De scheve verhouding

Allereerst is het goed om te beseffen dat je niet de enige man bent die op zoek is naar een opwindende seksdate. Er zijn talloze mannen die net als jij verlangen naar wat plezier en spanning in hun leven. Sterker nog: het zijn voornamelijk mannen die op zoek zijn naar een gratis seksdate. Het is niet dat er geen geïnteresseerde vrouwen zijn. Wat je echter goed moet beseffen is dat het grootste deel van deze mensen man is en maar een klein percentage vrouw.

Voor iedere vrouw die op zoek is naar een hookup, zijn er vele mannen die zich snel en voor niets aanbieden als sekscontact. Dat is nu eenmaal hoe het werkt. De concurrentie is groot en moordend. Maar als je een seksdate wilt, dan ontkom je er niet aan om interesse te tonen, de vrouw te vleien en over te halen tot een seksdate. Het is een spel dat alleen gewonnen wordt als je er moeite én je best voor doet. Maar laat dat je niet ontmoedigen, want met de juiste aanpak kun jij absoluut je doelen bereiken.

Seksdatingapps

Voordat we uitleggen hoe je een gratis seksdate kunt regelen, geven we je eerst een tip over waar je dat kunt doen. Er zijn honderden datingapps, maar lang niet allemaal zijn ze geschikt voor het vinden van een seksdate. Sommige apps zijn namelijk meer geschikt dan anderen. Een app als Tinder brengt je bijvoorbeeld in contact met véél singles. Maar deze singles zijn niet allemaal op zoek naar een seksdate – helemaal niet eigenlijk. De meeste gebruikers van Tinder gebruiken het platform als entertainment en tijdverdrijf, voor niets anders.

Bespaar jezelf tijd en verspil geen energie aan deze apps. Richt je op de apps die zich richten op mensen met seksuele behoeften, zoals Novamora. De kans is tien keer groter dat je daar een seksdate regelt dan op een mainstream app. Dit zijn een paar hotspots voor seksuele ontmoetingen die je kunt verkennen:

Deze datingapps geven aan geen fictieve profielen te gebruiken.

Voor wie is het?

Op deze seksdatingapps vind je verschillende typen mensen. Sommigen zijn nieuwsgierig en willen alleen even ‘kijken’ hoe het werkt, een ander zoekt een affaire en weer iemand anders zoekt een sekscontact in de vorm van een friend with benefits. Het resultaat is een gevarieerde groep mensen die soms wel en soms niet over willen gaan tot de daadwerkelijke daad. Maar ze staan er wel open voor, want het veel makkelijker maakt om tot actie over te gaan.

Hoe regel je een seksdate?

Als jij zo snel mogelijk een seksdate wilt scoren, kan het soms behoorlijk verwarrend zijn. Je verlangt naar een snelle ontmoeting, maar in de praktijk lijkt het allemaal niet zo simpel te zijn als je zou willen. Gelukkig, degenen met wat meer ervaring weten precies hoe je de kansen op een intieme date aanzienlijk vergroot. Laten we eens kijken hoe jij dat ook kunt doen:

De juiste app

Waar je jouw intieme avontuur probeert te starten, is cruciaal voor jouw kansen op succes. Hoe briljant jouw profiel ook is, als de verkeerde doelgroep het ziet, kom je nergens. Je gaat tenslotte ook geen boodschappen doen in een kledingwinkel. Om echt te scoren, moet je kiezen voor een datingapp die specifiek gericht is op jouw behoeften en verlangens, zoals een seksdatingapp.

Je persoonlijke advertentie

Jouw profiel op de app. Dat is jouw persoonlijke advertentie, jouw spotlight op het web. Het doel hier is niet om de liefde van je leven te vinden, maar eerder om een pittige, intieme ontmoeting te regelen. En dat werkt anders dan op een gewone datingapp, dat is zeker.

Hier draait het om het prikkelen van nieuwsgierigheid en verlangen bij anderen. Vergeet die lange blogposts en houd het kort, krachtig, en vooral, spannend. Concentreer je op jouw meest aantrekkelijke eigenschappen, maar deel niet te veel. Laat ze smachten naar meer. Met een verleidelijke ‘advertentie’ zullen anderen jou benaderen, niet andersom.

De verleidelijke chat

Als je denkt dat je te veel nadenkt over wat je moet zeggen, stop dan met piekeren. Onthoud, daten is vaak een kwestie van vallen en opstaan. Besteed niet te veel tijd aan de berichten als ze eenmaal verstuurd zijn en maak je geen zorgen achteraf. Je hoeft geen diepgaande connectie op te bouwen voordat je elkaar ontmoet.

Als je de spanning snel kunt opvoeren, is de naam van de ander zelfs niet eens belangrijk. Dit is anders dan traditioneel daten; hier draait het om een seksdate, niet om een levenslange relatie. Verplaats het gesprek snel naar WhatsApp zonder druk uit te oefenen om telefoonnummers te delen.

  • Wees duidelijk vanaf het begin: Laat vanaf het begin van het gesprek subtiel doorschemeren dat je geïnteresseerd bent in een echte ontmoeting. Zorg ervoor dat je intenties helder zijn, maar doe het op een respectvolle manier.
  • Gebruik humor: Humor kan de spanning verlichten en het gesprek aangenamer maken. Maar wees voorzichtig, en vermijd ongepaste grappen.
  • Blijf respectvol: Onthoud dat niet alle gesprekken tot een date hoeven te leiden, en dat is prima. Als ze niet geïnteresseerd lijkt, forceer dan niets en respecteer haar beslissing.
  • WhatsApp of telefoonnummer: Als de chat goed verloopt en jullie beiden comfortabel zijn, kun je voorstellen om over te schakelen naar WhatsApp. Dit maakt het plannen van de date vaak gemakkelijker.

De overtuigende chat

Zodra je elkaars nummer hebt, is het tijd om die spannende date te regelen. Je hoeft niet te vertellen wat je de hele dag hebt uitgespookt, dat is allemaal niet zo relevant als je een seksafspraak wilt. Je kunt genoeg te weten komen zonder persoonlijke gegevens te delen, dus doe dat dan ook niet. Vertel haar wat je in gedachten hebt, maak het persoonlijk en overtuig haar om af te spreken.

  • Deel jouw plannen: Wanneer het gesprek goed loopt en jullie wat gemeenschappelijke interesses (of kinks) hebben ontdekt, kun je voorstellen om samen iets specifieks te doen.
  • Bied opties aan: Geef haar de keuze. Stel bijvoorbeeld twee verschillende dingen voor en vraag welke haar voorkeur heeft. Dit geeft haar het gevoel dat ze controle heeft over de situatie.
  • Tijd en locatie: Zodra ze instemt met een seksdate, stel dan een specifieke tijd en locatie voor. Dit maakt het concreter en gemakkelijker om het daadwerkelijke afspraakje te plannen.
  • Let op haar comfort: Respecteer haar tempo en comfortniveau. Als ze terughoudend lijkt of meer tijd wil nemen om je te leren kennen voordat ze akkoord gaat met een seksdate, respecteer dat dan. Dwing haar niet en dring jezelf niet op.
  • Een positieve afsluiter: Zorg ervoor dat je het gesprek positief afsluit, zelfs als de date nog niet is bevestigd. Zeg iets als “Ik kijk ernaar uit!” Dit houdt de deur open voor toekomstige interacties.

Volg deze stappen en jouw gratis seksafspraak is binnen handbereik, als het geluk aan jouw zijde staat. Onthoud wel, de concurrentie is stevig, want velen azen op die ene bereidwillige persoon voor een snelle, intieme connectie. Nu je weet hoe je het moet aanpakken, hoef je alleen nog maar lid te worden van een datingapp zoals Novamora om van start te gaan.

Je bent niet de enige...

... die zich afvraagt wat de meest sexy datingsite is. Avontuur, passie en een beetje pittig: wist je dat je ergens discreet en anoniem kunt daten? Er is één datingsite waar dat allemaal kan: Novamora is het geheime online plekje voor de avontuurlijke dater. Nieuwsgierig waarom deze Nederlandse datingsite zo snel in ledenaantal is gegroeid?

Deel dit artikel
Geef je reactie