Home Dating apps Het Kennismakingsspel van Badoo: hoe werkt het?

Het Kennismakingsspel van Badoo: hoe werkt het?

2 minuten leestijd
1
badoo app

Badoo is één van de grootste sociale ontdekkingsnetwerken dat niet alleen gebruikt wordt om te daten maar ook om vrienden te maken. Om nieuwe contacten te stimuleren heeft Badoo het Kennismakingsspel geïntroduceerd dat inmiddels al vele jaren door de leden gebruikt wordt. Dit eenvoudige spel kunnen leden gebruiken om nieuwe mensen te ontmoeten. Dat is immers waar het bij Badoo om draait; nieuwe mensen leren kennen, plezier hebben en open staan voor nieuwe ervaringen. Het Kennismakingsspel lijkt op de werking van Tinder. Hoe het precies werkt?

Badoo kennismakingsspel

Als lid bij Badoo kun je van verschillende manieren gebruik maken om contact te leggen met anderen. Er is de profielenlijst met personen bij je in de buurt maar ook is er het Kennismakingsspel. Als je het Kennismakingsspel binnen de app of op de website opent dan stel je ten eerste de criteria in. Zo kun je ervoor kiezen om mannen en vrouwen te tonen, alleen mannen of alleen vrouwen en ook de leeftijd kun je instellen.

Foto’s keuren

Als je dit gedaan hebt dan krijg je meteen een foto voorgeschoteld van een ander Badoo lid die aan de criteria voldoet inclusief de naam en de leeftijd van de persoon. In het spel komen de foto’s voorbij van leden wiens interesses overeenkomen met die van jou. Je kunt naast de profielfoto meer foto’s bekijken van de persoon om te bekijken of het wat voor je is. Je kunt vervolgens kiezen of je de persoon wilt ontmoeten of niet. Druk op het kruisje om door te gaan naar een andere foto of op het hartje als je de persoon wilt ontmoeten.

Nu populair:

lexa "Serious Dating, Crazy Love: Lexa is waar je moet zijn. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken." Bekijk de leukste singles

petra 33

De personen die jij leuk vindt krijgen hier bericht van zodat men weet dat iemand hen wil ontmoeten. Gratis leden kunnen niet meteen zien dat jij hen leuk vindt, leden met Superkrachten wel. Als de persoon jou tegenkomt in het Kennismakingsspel en aangeeft jou te willen ontmoeten dan ontstaat er een wederzijdse interesse en kun je direct met elkaar chatten. Bij deze matches staat een hart-icoon vermeld zodat je weet dat het iemand is die je ontmoet hebt via het Kennismakingsspel.

Bezoek Badoo

Vinden jou leuk

In de sectie “Vinden jou leuk” worden alle leden weergegeven die in het Kennismakingsspel aangegeven hebben jou te willen ontmoeten. Als gratis lid heb je echter geen toegang tot de daadwerkelijke namen en profielen. Deze zijn alleen in te zien door de leden met Superkrachten.

Het Kennismakingsspel is door alle leden te gebruiken. Er is geen betaling nodig om het spel te spelen. In de instellingen van de website of app kun je aangeven hoe vaak je in het spel wilt verschijnen. Als je meer matches wilt dan is het mogelijk om Extra vertoningen bij te kopen. Niet tevreden met Badoo? In dit artikel leggen we uit hoe je Badoo kunt verwijderen.

Meer mensen zoals jij...

... willen weleens wat anders proberen dan swipen. Zij willen meer diepgang, iets serieus, een échte kans op liefde. Uit onze statistieken blijkt dat 68% van deze groep singles dezelfde datingapp kiest. Ontdek zelf waarom elke maand 5.5 miljoen berichten worden verzonden op deze datingapp.

Bekijk welke app dit is
Laad meer artikelen
Laad meer in Dating apps

Eén reactie

  1. tenderwolf

    16 januari 2019 at 19:24

    De moeite om te chatten. vergt wel wat denkwerk. Vind het best leuk om grijze massa te verrijken alsook te ontspannen, praten, leuke en zowel avontuurlijke dingen te doen. Kortom, alles way plezier omvat is welkom.

    Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

OkCupid voegt Nederlands toe als voorkeurstaal

Liefde kent geen grenzen. Maar het helpt wel als je een datingapp in je eigen taal kunt ge…