Home Dating apps Badoo Premium: wat is het en wat kun je ermee?

Badoo Premium: wat is het en wat kun je ermee?

3 minuten leestijd
3
badoo premium

Badoo staat bekend als een open plek om nieuwe mensen te ontmoeten. Of dat nu is om vrienden te maken of te daten, via de app en website kun je zowel in je eigen regio zoeken als ver daarbuiten. Met de look en feel van een sociaal netwerk is Badoo al vele jaren populair onder Nederlanders. En dat komt vooral doordat het ‘gratis’ is.

Zoals met alles in het leven is niets helemaal gratis en dat geldt ook voor de speciale functies van Badoo. Hoewel je vrij veel kunt doen zonder ook maar een cent te betalen, is het met deze extra functies mogelijk om op te vallen in de massa. Want gezien het aantal gebruikers op de app en website is dat niet zo eenvoudig. Met Badoo Premium bereik je dat wel: het helpt je om op te vallen plus nog veel meer.

Wat is Badoo Premium?

Badoo Premium is de lidmaatschapsvorm waarmee je tegen betaling de beschikking krijgt over een groot aantal extra functies. Deze premium-functies geven je meer mogelijkheden tijdens het chatten, bij het zoeken naar nieuwe mensen, het delen van foto’s en video’s en helpen je om het maximale uit de Badoo-ervaring te halen. Bovendien worden dan ook alle advertenties geblokkeerd zodat je de app en website advertentievrij kunt gebruiken. Dit zijn de functies van Badoo Premium die standaardgebruikers niet hebben:

Nu populair:

lexa "Serious Dating, Crazy Love: Lexa is waar je moet zijn. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken." Bekijk de leukste singles

Vinden jou leuk

Nieuwsgierig wie jou leuk vindt? Zie wie ‘Ja’ op je foto stemde in het Kennismakingsspel.

Onzichtbare modus

Blijf je liever anoniem terwijl je de profielen van anderen bekijkt? Blader door de profielen zonder dat iemand weet dat jij het bent.

Vorige stem ongedaan maken

Druk je weleens op de verkeerde buttons? Maak je “Nee”-stemmen in het Kennismakingsspel ongedaan.

Hebben je aan hun favorietenlijst toegevoegd

Wil je weten wie jou als een van de favorieten bestempeld? Ontdek welke gebruikers je profiel hebben toegevoegd aan hun lijst met favoriete gebruikers.

Chat met de populairste gebruikers

Val je toevallig steeds op de populaire gebruikers maar kun je ze niet benaderen? Met Premium krijg je exclusieve toegang tot de populairste gebruikers op Badoo.

Chat als eerste met nieuwe gebruikers

Heb je de bestaande leden allemaal al gecontroleerd maar zit er niets voor je tussen? Chat met gebruikers op het moment dat ze lid zijn geworden van Badoo.

Markeer je bericht

Wat te doen tegen een overvolle inbox van iemand die je een bericht stuurt? Met Premium worden je berichten als eerste door al je contacten gelezen.

Stickers

Hoe kun je nog meer opvallen op Badoo? Door wat anders te sturen dan een tekstbericht. Krijg met Premium toegang tot coole stickers.

functies badoo premium

Het is tegen betaling

Zoals je kunt begrijpen, moet elke dating app of website ergens iets aan verdienen. In de regel zijn dit de extra functies die tegen betaling worden aangeboden. Zo is het ook geval met Badoo Premium: een dienst op abonnementsbasis. Je kunt Badoo Premium voor verschillende perioden kopen met behulp van een ruim aanbod van populaire betaalmethoden. In Nederland kun je Badoo Premium betalen met deze betaalmethoden:

 • iDEAL-account
 • Creditcard
 • PayPal
 • Mobiel

Kosten

Badoo Premium is beschikbaar voor verschillende perioden. Je kunt de premiumfuncties al voor 1 dag aanschaffen, maar het ook mogelijk om eenmalig een bedrag te betalen om vervolgens Levenslang te beschikken over Premium. Kies je voor de levenslange versie? Dan betaal je eenmalig en is het geen abonnement. Badoo Premium is beschikbaar voor deze periodes en prijzen:

 • 1 dag: 1,99 euro
 • 1 week: 5,99 euro
 • 1 maand: 17,99 euro
 • 3 maanden: 43,99 euro
 • 6 maanden: 65,99 euro
 • Levenslang: 129,99 euro

Hoe langer de periode, hoe goedkoper het abonnement. Kies je het 1-dagabonnement en blijf je 30 dagen lang gebruikmaken van de automatische verlenging? Dan ben je in totaal 59,70 euro kwijt. Vergelijk dit met het 1-maandabonnement van 17,99 euro en je ziet meteen hoeveel je kunt besparen door direct een langer abonnement te kiezen. Houd er rekening dat alle abonnementen – in tegenstelling tot de Badoo credits – automatisch worden verlengd, tenzij je het abonnement stopzet.

kosten premium

Badoo Premium opzeggen

Heb je om wat voor reden dan ook genoeg van Badoo Premium, dan kun je het abonnement opzeggen. Open daarvoor je profielpagina en tik rechtsboven op het tandwiel-icoon om naar de Instellingen te gaan. Scrol vervolgens naar beneden tot Betalingsinstellingen en klik op Abonnement opzeggen. Tik erop en je abonnement wordt geannuleerd aan het einde van de periode die je hebt gekocht. Dit hoef je vervolgens alleen nog maar te bevestigen via het bevestigingsbericht dat je per e-mail of SMS ontvangt.

Meer mensen zoals jij...

... willen weleens wat anders proberen dan swipen. Zij willen meer diepgang, iets serieus, een échte kans op liefde. Uit onze statistieken blijkt dat 68% van deze groep singles dezelfde datingapp kiest. Ontdek zelf waarom elke maand 5.5 miljoen berichten worden verzonden op deze datingapp.

Bekijk welke app dit is
Laad meer artikelen
Laad meer in Dating apps

3 Reacties

 1. jan

  25 november 2020 at 11:01

  Niet aan beginnen, datingsite vol nepprofielen.

  Reageer

 2. Wouter

  7 februari 2021 at 22:56

  Met badoo premium kun je nog niet met populaire mensen chatten maar moet je nog steeds credits kopen zoals ik.

  Reageer

 3. Gabrielle

  25 november 2021 at 11:15

  Toen ik in het verleden badoo had kreeg ik als vrouw na bepaalde periode premium gratis. Is dat nu niet meer?

  Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Deze saaie beroepen, hobby’s en interesses horen niet in je datingprofiel

Mark heeft een interessante baan. Althans, dat denkt hij. Als datamanager voor een grote N…