Home Badoo

Badoo

Badoo is een dating website maar je kunt er ook mensen ontmoeten voor de fun. Het is een internationale website met wereldwijd meer dan 343 miljoen leden. Ook in Nederland heeft Badoo al een aardige reputatie opgebouwd. Met recht mag het zichzelf het grootste sociale ontdekkingsnetwerk ter wereld noemen. De luchtige en speelse benadering zorgt ervoor dat de datingsite toegankelijk is voor iedereen. Aangezien het ledenaantal in Nederland steeds minder wordt, raden wij een andere datingsite aan. Of je nu op zoek bent naar een date of liefdevolle relatie; het is bij deze dating app mogelijk.

Bekijk de app

Badoo gratis?

Als gratis en betalend lid kun je berichten sturen naar andere personen. De gratis Badoo datingsite is één van de betere opties als je niet wilt betalen voor online daten. Waarom zou je immers betalen als het niet nodig is? Je kunt bij Badoo zoeken door de profielen, bijvoorbeeld op online leden of leden in de buurt of beide. Dit geldt voor de betalende leden maar ook de niet-betalende leden op de dating website. Als je geen kosten wilt maken dan is Badoo simpelweg één van de beste opties die je hebt.

Hoe gebruik je Badoo?

Om van de badoo datingapp gebruik te kunnen maken hoef je alleen maar een account aan te maken. Dit is binnen een minuut geregeld als je snelle vingers hebt. Het is verstandig om één of meerdere van je beste foto’s toe te voegen. Deze kun je toevoegen uit Facebook, Instagram en Google+ maar ook vanaf je computer. Andere leden zien in eerste instantie alleen je foto en leeftijd. Je kunt de eerste indruk maar één keer maken; make it count. Een profieltekst invullen is niet nodig maar als je meer succes wilt dan verzin je een leuke maar ook interessante intro over jezelf.

Badoo screenshot

Credits en Superkrachten

De credits geven je de mogelijkheid om een aantal extra functies te gebruiken. Als je beter op wilt vallen tussen de singles dan is het mogelijk om credits te kopen; je kunt jezelf dan bovenaan de lijst zetten en meer aandacht krijgen. Met de credits kun je jezelf ook vaker voorbij laten komen in het Kennismakingsspel. Voor de romantici onder ons zijn de credits een uitkomst; je kunt dan speciale cadeautjes geven en likes geven aan de personen die je interesse hebben gewekt.

Superkrachten

Als je er ooit van hebt gedroomd om als superman (of vrouw) door het leven te gaan dan is het goede nieuws dat je Superkrachten kunt krijgen op Badoo. Dit kun je zien als een poweruser feature zodat je beter opvalt en sneller meer mensen ontmoet. De Superkrachten functie opent de deuren naar alle functionaliteiten. Je hebt meer opties en mogelijkheden tijdens het chatten en je berichten verschijnen bovenin de inbox van je favoriete singles. Je kunt ook gebruik maken van de onzichtbare modus, bekijken welke leden je profiel als favoriet opgeslagen hebben maar ook zien wie je leuk heeft gevonden in het Kennismakingsspel. Wederom, als je deze functies niet nodig hebt, of niet wilt betalen voor daten, dan is het niet nodig als je gratis wilt daten op Badoo.

Kennismakingsspel Badoo

Het kennismakingsspel brengt mensen bij elkaar. Speel het kennismakingsspel van Badoo om aan te geven wie je wel en niet leuk vind. Bij het kennismakingsspel zie je foto’s van andere leden waarna je kunt aangeven of je deze persoon wel of niet wilt ontmoeten. Stem Ja’ of ‘Nee’ om je keuze te maken. Uiteraard kun je het spel afstemmen op je voorkeuren zodat je alleen de personen ziet die aan je eisen voldoen. Als de andere persoon jou ook wil ontmoeten ontvangen jullie beiden een bericht van wederzijdse interesse waarna jullie contact met elkaar kunnen opnemen. Als betalend lid kun je direct zien wie jou leuk vindt, als niet betalend lid is dat niet mogelijk.

Alternatief Badoo

Is Badoo niet precies wat je ervan verwachtte? Of wil je iets anders proberen dan Badoo? Er zijn verschillende dating apps in Nederland die evenveel – of meer – singles hebben. Dit is de top 3 van dit moment:

Badoo app

Badoo wordt tegenwoordig veel gebruikt op de mobiele telefoon. Je kunt vanaf je mobiele telefoon je profiel updaten, andere personen in je buurt zoeken en berichten versturen. Dezelfde functies van de website zijn beschikbaar in de Badoo app. De app is beschikbaar voor meer dan 2500 types mobiele telefoons.

Tips voor Badoo

  • Maak gebruik van het kennismakingsspel om erachter te komen wie je leuk vindt. Bekijk welke naam er bij het interesse bericht staat en vergelijk deze met de voorstellen. Personen die je leuk vinden worden meestal snel getoond.
  • Vrouwen op Badoo ontvangen veel berichten. Wees anders en stuur een unieke openingszin om op te vallen.
  • Laat merken dat je het profiel gelezen hebt door iets uit het profiel te vermelden in het eerste contact.

Bekijk het beste alternatief

Over Badoo

Badoo zet zichzelf in de markt als een sociaal netwerk en niet zozeer als een datingsite. Als je de gratis datingapp echter probeert dan kom je er al snel achter dat er veel singles lid zijn. De ledendatabase neemt iedere dag snel toe. Met 60 miljoen maandelijkse actieve gebruikers en 350 miljoen verzonden berichten per dag is het een datingnetwerk van formaat. Er zijn maar weinig datingsites die deze aantallen kunnen overleggen. Per dag komen er daar nog eens honderdduizenden nieuwe leden bij. De website is sinds 2006 online en momenteel is het beschikbaar in 40 verschillende talen.

Onze Badoo tips

Veelgestelde vragen

Is er een beter alternatief voor Badoo?

Ja, in Nederland is Lexa een beter alternatief voor de meeste singles.

Zijn er vergelijkbare apps als Badoo?

Ja, een andere maar vergelijkbare app is Lexa.

Is Badoo voor iedereen?

Nee, dat is het niet. Badoo is alleen voor je weggelegd als je casual wilt daten.

Is Badoo gratis?

Nee, niet helemaal. Er zijn functies te gebruiken als gratis lid, maar een abonnement is vereist om van alle functionaliteiten gebruik te kunnen maken.

Kun je swipen op Badoo?

Nee, Badoo biedt niet de mogelijkheid om te swipen. Badoo heeft wel een vergelijkbare functie waarmee je profielen kunt beoordelen.

Wat is de minimumleeftijd voor Badoo?

Iedereen die meerderjarig is kan zich aanmelden op de Badoo. Voor Nederlandse gebruikers geldt een leeftijd van 18 jaar en ouder.

Heeft Badoo een website?

Ja, datingsite Badoo is beschikbaar via app en website.