Badoo credits: wat zijn het en wat kun je ermee?

Michelle Mulder
Door Michelle Mulder
5 minuten leestijd

Badoo is inmiddels één van de bekendste websites van Nederland waar je terecht kunt om te chatten en nieuwe mensen te ontmoeten. Het succes van het ontdekkingsnetwerk is vooral te danken aan het feit dat het gratis is. Tenminste, de voornaamste functies zijn gratis te gebruiken, maar niet alles. Je kunt iedere dag gratis berichten versturen naar een beperkt aantal contacten, chatten met wie je wilt en onbeperkt profielen van andere leden bekijken.

Voor de meeste singles is dit meer dan genoeg, anderen willen graag het uiterste uit de ervaring halen en kiezen ervoor om Badoo Premium te nemen of credits te kopen. Wat kun je nu precies met deze credits?

Inhoud van deze pagina

Credits

Badoo heeft een aantal premium functies beschikbaar gesteld voor leden die meer willen dan de standaard mogelijkheden. Om er gebruik van te kunnen maken is een betaling nodig in de vorm van credits. Met andere woorden, deze credits geven je de aandacht die je niet krijgt als gratis lid. Zo kun je je profiel in de Spotlight zetten door de Stijg naar de top-functie gebruiken op de zoekpagina, prominent getoond worden aan leden bij je in de buurt en vaker gezien worden in het Kennismakingsspel. Hiernaast kun je met de credits je contactenlimiet verhogen. Dit zijn de premium functies die je kunt kopen met de Badoo credits:

Nu populair:

lexa "Serious Dating, Crazy Love: Lexa is waar je moet zijn. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken."

Getoond worden

Met deze functie kun je jezelf in de Spotlight zetten voor alle leden bij jouw in de buurt. Je wordt direct door veel Badoo leden gespot waardoor je binnen enkele seconden één van de meest bezochte profielen uit de buurt wordt.

Extra vertoningen in het Kennismakingsspel

Het Kennismakingsspel van Badoo is één van de populairste features van de datingsite. Gebruikers kunnen aangeven of ze jou willen ontmoeten en als jij er ook zo over denkt dan is er een match. Met de credits kun je ervoor zorgen dat je vaker in het spel getoond wordt wat als gevolg heeft dat je vaker gezien wordt en meer mensen jou willen ontmoeten.

Contactenlimiet verhogen

Voor de personen die veel contacten leggen is de limiet van vijf contacten per dag niet genoeg. Om deze limiet te verhogen kun je je profiel verifiëren. Door credits te kopen kun je deze limiet nog verder verhogen naar 25 personen per dag.

Cadeautjes versturen

Als je iemand leuk vindt dan kun je de persoon bij je favorieten zetten of een persoonlijk bericht versturen maar wat ook kan is het versturen van een cadeautje. Deze cadeautjes kun je aankopen met behulp van de credits. Je kunt een cadeautje versturen vanaf de profielpagina van de persoon maar ook vanuit de gesprekken.

Stickers

De credits die je gekocht hebt kun je ook gebruiken om stickers te kopen. Deze kun je toevoegen aan je berichten. Er zijn verschillende stickerpakketten te koop. Let op, deze zijn voor een beperkte tijd beschikbaar. De meeste pakketten zijn te koop voor 250 credits.

Credits kopen

De credits zijn te koop in de Badoo app maar ook op de website. Per keer dat je credits koop kun je er 100, 550, 1250 of 2750 kopen. Wat je met dit aantal credits kunt doen verschilt per functie die je gebruikt. Zo kun je bijvoorbeeld een stickerpakket kopen voor 250 credits.

Als je geregeld gebruik maakt van de credits op Badoo, dan kun je automatisch opwaarderen inschakelen. Je hoeft je dan geen zorgen te maken dat je zonder credits komt te zitten. Iedere keer dat het aantal credits onder 200 komt, worden deze automatisch opgewaardeerd zodat je er geen omkijken naar hebt. Dit kun je in- en uitschakelen via de Betalingsinstellingen.

Bundelpakket

Bij aankoop van één van de premium functies van Badoo is het mogelijk dat een bundelpakket aangeboden wordt. Dit is een korting waarbij je drie functies kunt gebruiken voor de prijs van twee. Je krijgt na het gebruiken van de eerste functie de aanbieding om nog twee functies bij te kopen voor de prijs van één. Het is niet verplicht om van deze aanbieding gebruik te maken.

Verliefd worden is meer...

... dan geluk hebben. Er zijn twee personen voor nodig die ervoor openstaan. Bij één app weten ze precies hoe ze die twee mensen kunnen samenbrengen voor een langdurige relatie. De matching in deze succesvolle app heeft één doel: het koppelen van mensen die écht bij elkaar passen. Ontdek zelf hoe Elitedating een extreem hoog succespercentage behaalt.

Deel dit artikel
Geef je reactie