Sekspartner gezocht? De plekken waar ze te vinden zijn

Michelle Mulder
Door Michelle Mulder
11 minuten leestijd

Niet iedereen in Nederland is te porren voor een vaste relatie. Een duurzame, langdurige liefdesrelatie? Dat is helemaal niet wat zij willen. Het enige waar zij iemand voor zoeken is het seksuele contact. Ze willen niet te maken hebben met de hele rompslomp die bij liefdesrelaties van toepassing zijn. Ze willen maar één ding van iemand: alleen seks.

Het scheelt dat er best veel mensen zijn die er net zo over denken, zij die puur en alleen op zoek zijn naar een sekspartner. Dit wordt ook wel een fuckbuddy genoemd, seksbuddy of friends with benefits, en het is tegenwoordig een vrij normale manier om letterlijk aan je trekken te komen. De voordelen? Je hebt niet te maken met ruzies, jaloers gedrag, je hoeft niet te voldoen aan verplichtingen en je hebt geen onzekerheden of de gevoelens wederzijds zijn. Maar hoe vind je een sekspartner?

Wat is een sekspartner?

Een sekspartner is iemand waar je mee afspreekt om maar één enkele reden en dat is… seks. Klinkt logisch, maar je kunt immers ook een sekspartner zijn van iemand waar je een vaste relatie mee hebt. Maar dat wordt er niet mee bedoeld. Als je een sekspartner zoekt, dan ben je niet op zoek naar een vaste relatie.

Dating vol passie?

novamora"Laat je VERLEIDEN tot een pittige date: Novamora is dé datingsite voor singles en stellen die op zoek zijn naar spanning en avontuur."

Het gaat puur en alleen om iemand vinden om plezier mee te hebben, tussen de lakens. Dit is wat mensen zoeken die een sekspartner willen. En als we eerlijk zijn, dan zijn het over het algemeen vooral mannen die op zoek zijn naar een sekspartner, maar toch zijn er ook vrouwen die op zoek zijn naar seks zonder verplichtingen.

3 datingsites voor sekspartners

In de huidige tijden kan het best moeilijk zijn om iemand tegen te komen. In de kroeg kom je op het moment niet snel iemand tegen. Om op deze vraag in te spelen zijn er verschillende websites te vinden waar je zo’n sekspartner kunt vinden. Deze seksdating websites zijn er juist voor vinden van een sekspartner, niet voor het vinden van liefde. Het voordeel van dergelijke websites is dat je precies weet wat je mag verwachten en dat weten de andere gebruikers ook.

Het feit dat jij en de ander staan ingeschreven op zo’n datingsite haalt al een hoop zenuwen en onzekerheden weg die je op andere datingsites wel hebt. Het biedt duidelijkheid. Op de “normale” datingsites is het namelijk nog maar de vraag of jullie dezelfde doelen hebben. En vaker wel dan niet, kom je iemand tegen die alleen een liefdesrelatie wil, geen sekspartner. Dit zijn 3 datingsites voor het vinden van een sekspartner:

novamora

1. Novamora

Een van de meest bekende datingsites die we in Nederland kennen voor het vinden van een sekspartner is Novamora. Voor een serieuze relatie hoef je niet aan te kloppen bij deze site. Het gaat puur en alleen om seks. Je moet ouder dan 18 zijn om gebruik te kunnen maken van de site en er zijn naast leeftijd geen eisen waaraan je moet voldoen.

Bekijken op Novamora

novamora
Casual chat tip: Novamora
  • Chatten en flirten bij Novamora (18+)
  • Discreet en anoniem chatten
Bekijken op Novamora

Je kunt je profiel invullen en op zoek gaan naar onder meer een sekspartner. Aanmelden is gratis, maar aangezien de site ook geld moet verdienen ben je maar beperkt in wat je kan. Je kunt ook kiezen voor een VIP lidmaatschap. Dan heb je toegang tot alle mogelijke tools die de website te bieden heeft. Het is dus maar net wat je zelf wilt.

ondeugend daten

2. Ondeugend Daten

Een andere website waar je prima op zoek kunt naar een sekspartner is Ondeugend daten. Dit is een website waar je voor avontuur en seks terecht kunt. Het is vooral gecreëerd voor iedereen die erotische avontuurtjes wilt beleven: een sekspartner dus.

Bekijken op Ondeugend daten

Op de site weet iedereen waarom ze daar zijn. Dit zorgt ervoor dat er verwachtingen en ook zenuwen weggenomen worden. Je bent er immers om een sekspartner te vinden en de mensen die er ook op aangemeld zijn, zoeken precies hetzelfde. Het is eenvoudig om een profiel aan te maken en hierin alle informatie die je wilt delen te plaatsen. Ook hier kun je als gratis lid van gebruik maken of kiezen voor VIP-toegang voor extra mogelijkheden.

regio sexcontact

3. Regiosexcontact

Verder is er ook nog de website Regiosexcontact waar je een sekspartner kunt vinden. Dit is een website waar je voor een open relatie, een avontuurtje of juist een erotisch dat aan het juiste adres bent. Als je geen lange termijn relatie wilt, is Regiosexcontact een prima plek om een sekspartner te vinden.

Bekijken op Regiosexcontact

De website heeft als doelgroep mannen en vrouwen die ouder dan 18 zijn en enkel seksueel contact als doel hebben. Via de website kun je je profiel invullen, maar er ook voor kiezen om relatief anoniem te blijven. Het is dan maar net wat jezelf wilt.

Verschillende vormen van sekspartners

Er zijn veel verschillende vormen van sekspartners en dan is het maar net waar je op zoek naar bent. Zo zijn er friends with benefits. Dit is misschien iets waar je wel eens eerder van gehoord hebt, er is namelijk zelfs een film over gemaakt. Friends with benefits houdt in dat je een vriend of vriendin hebt waar je gewoon een vriendschappelijke relatie mee hebt en je elkaar soms ook als sekspartner gebruikt.

Naast vriendschap heb je dus ook het voordeel van seks met een vriend of vriendin: een vriendschap plus relatie. Dit kan een heel makkelijke manier zijn om aan een sekspartner te komen. Zo hoef je iemand niet te leren kennen alvorens je het bed in duikt, wat natuurlijk bij een sekspartner ook wel een beetje moet.

Ga voor een one-nightstand

Een andere manier om een sekspartner te krijgen, is een one-nightstand. Dit is iemand die je bijvoorbeeld na een avond stappen mee naar huis neemt, of waar je mee naar zijn of haar huis gaat puur voor de seks. Dit is vaak maar één keer waarna je elkaar niet meer ziet. De beste manier om een one-nightstand te vinden, is door tijdens het uitgaan tot op het laatst te wachten.

Als je dan nog redelijk scherp bent, is er vast wel iemand te porren die nog een leuk einde van de avond of nacht met jou wil beleven. Alcohol trekt mensen sowieso makkelijker over de streep en zullen mensen wat losser zijn. De kans dat een vrouw of man dan ja zegt, is op dat moment relatief groot.

Nieuwe sekspartner online vinden

Je kunt natuurlijk ook gewoon een onbekend iemand leren kennen, bijvoorbeeld online. Na wat berichten uitwisselen kun je afspreken voor een spannende date, eentje zonder liefdesverwachtingen. Dit is dan wel als jullie beiden aan hebben gegeven dat je niet op zoek bent naar iets vast. Wanneer je online op zoek gaat naar een sekspartner, is het wel slim om er subtiel mee om te gaan.

Zorg dat je eerste zin niet direct is dat je een sekspartner zoekt. Dit schrikt mensen al gauw een beetje af. In je chat begint natuurlijk het voorspel al. Dus als je iemand geïnteresseerd genoeg maakt, draait het vanzelf wel uit op een date. Geef dus subtiel aan dat je geen serieuze relatie zoekt om bepaalde verwachtingen weg te nemen.

Wees subtiel in aangeven wat je zoekt

Wanneer je op zoek bent naar een sekspartner zijn er een paar dingen belangrijk. Om te zorgen dat geen van jullie beiden gevoelens gaat krijgen, is het goed om dit van tevoren aan te geven. Zo voorkom je namelijk dat één van jullie er een gebroken hart en verdriet aan overhoudt. Door direct te zeggen dat je niet uit bent op een vaste liefdesrelatie, maak je je bedoelingen duidelijk.

Je zou bijvoorbeeld kunnen aangeven dat je op dit moment niet op zoek bent naar een serieuze relatie en enkel wat plezier wilt maken. Het is daarbij wel verstandig om niet te zeggen dat je echt een scharrel of fuckbuddy zoekt. Dit kunnen sommigen als denigrerend ervaren en dat wil je natuurlijk voorkomen.

Wees bij aanvang al duidelijk

Het is bij een sekspartner ook zo dat je hem of haar niet hoeft voor te stellen aan je familie of vrienden. Het is dus vrij anoniem, zonder dat iemand het hoeft te weten en wanneer je dit zelf wilt. Het is de manier om toch aan je behoeftes te komen, zonder dat je heel veel moeite hoeft te doen om de relatie te onderhouden.

Het kan ook zijn dat je een sekspartner zoekt die dezelfde seksuele voorkeuren heeft als jij hebt, bijvoorbeeld een fetisj of kinky seks. Dit kan behoorlijk bevrijdend werken en als je iemand hebt gevonden waar het mee matcht, dan is het iemand waar je regelmatig mee kunt afspreken – als je dat zou willen. En omdat het relatief anoniem kan, hoef je niet bang te zijn dat iemand ergens achter komt wanneer je dit niet wilt.

Je bent niet de enige...

... die zich afvraagt wat de meest sexy datingsite is. Avontuur, passie en een beetje pittig: wist je dat je ergens discreet en anoniem kunt daten? Er is één datingsite waar dat allemaal kan: Novamora is het geheime online plekje voor de avontuurlijke dater. Nieuwsgierig waarom deze Nederlandse datingsite zo snel in ledenaantal is gegroeid?

Deel dit artikel
Geef je reactie