Home Seks Hoe krijg je een fuckbuddy? 5 manieren om een seksmaatje te vinden

Hoe krijg je een fuckbuddy? 5 manieren om een seksmaatje te vinden

4 minuten leestijd
2
seks gezocht

De fuckbuddy; een benaming voor een partner waar je alleen seks mee hebt en niets meer. Geen ruzies, verplichtingen en onzekerheden maar wel het genot van seks; dat is waar het om draait bij een fuckbuddy. In tegenstelling tot wat veel mensen denken zijn het niet alleen mannen die een fuckbuddy willen. Hoewel er misschien meer mannen zijn die dit willen, zijn er veel vrouwen die er voor openstaan. Hoe krijg je nu een fuckbuddy?

Waar moet je op letten?

Als je op zoek bent naar een spannende scharrel voor seks-only, dan is het belangrijk dat je dit van tevoren aangeeft. In het geval dat je zegt dat je de persoon leuk vindt, dan gaat deze er in de meeste gevallen van uit dat je een romantische relatie wilt. Wil je dit niet, dan is het essentieel dat je je bedoelingen duidelijk maakt om een gebroken hart en onnodig verdriet te voorkomen.

De fuckbuddy wordt ook wel een seksmaatje, neukertje of scharrel genoemd.

Hoe pak je het aan?

Om aan te geven dat je niet op zoek bent naar een vaste relatie kun je het op de volgende manier aanpakken. Je zegt dat je het wel even gehad hebt met serieuze relatie en dat je op dit moment gewoon plezier wilt hebben. Je bent single, je vindt hem of haar leuk en bovendien sexy. Dit geeft in het kort precies weer wat je wilt. Als je meteen aangeeft dat je niet op zoek bent naar een vaste relatie dan zijn de verwachtingen in het begin al anders. Pas later heb je het over seks, in het begin niet.

Dating vol passie?

novamora"Laat je VERLEIDEN tot een pittige date: Novamora is dé datingsite voor singles en stellen die op zoek zijn naar spanning en avontuur."

Bekijk hoe het werkt

Laat de persoon weten dat je hem of haar aantrekkelijk vindt en bekijk hoe het verder verloopt. Zodra de persoon ook met jou begint te flirten dan weet je dat hij of zij ervoor open staat om met je af te spreken zonder de verwachtingen van een serieuze relatie. Maak als man niet te fout om te vragen of ze je fuckbuddy wil zijn; neem het woord zelf nooit in je mond en geef het geen naam.

Niet andersom

Waar veel mannen de fout ingaan, is dat ze al direct vanaf de eerste woorden over seks beginnen te praten. Zo werkt het niet als je een vrouw wilt versieren om haar tot je fuckbuddy te bekronen. Je moet laten zien dat je kieskeurig bent en niet zomaar met iedereen seks wilt hebben. Als je het meteen in het begin al over seks hebt dan is dit wel het beeld dat je overbrengt.

Bovendien houdt niemand ervan om meteen al over seks te praten. Er is zoiets als voorspel, dat zich steeds verder opbouwt in spanning en verlangen zodat een seksdate onvermijdelijk is. Voorspel is niet alleen voor in bed bedoeld maar ook als je een vrouw wilt verleiden tot een seksrelatie.

Fuckbuddy vinden

Voor veel mannen is het vinden van een fuckbuddy als streven naar de heilige graal: een ongrijpbaar doel dat maar niet bereikt wordt. Dit komt grotendeels doordat er op de verkeerde plek gezocht wordt en op de verkeerde wijze. Dit zijn de manieren waarop je een fuckbuddy kunt vinden.

Gebruik je netwerk

Je kent iemand die iemand kent die jij leuk vindt. Bovendien weet je dat het geen type is dat van de ene naar de andere lange relatie overstapt. Gebruik je vrienden en kennissen om in contact te komen met singles die net als jou niet op zoek zijn naar een vaste relatie. Misschien heb je eens iets opgepikt in je gesprekken met je kennis dat de persoon er wel voor open staat of vaker dit soort relaties heeft.

Benut het nachtleven

Tot laat in de nacht blijven hangen aan de bar van een café kan je een fikse kater bezorgen, maar als je scherp blijft en niet veel drinkt is dit de perfecte plek om een fuckbuddy te vinden. Het is het tijdstip en de locatie waar je met gemak een one night stand kunt regelen. Als je eenmaal met de persoon het bed gedeeld hebt is het makkelijker om het voorstel van een sexrelatie te bespreken.

Probeer het bij ex-collega’s

Onlangs was het nog in het nieuws; maar liefst 1 op de 5 Nederlanders flirt wel eens met een collega. Waar je niet snel een sexrelatie aangaat met een collega is dit anders als het een ex-collega is. Je ziet elkaar niet meer iedere dag op de werkvloer maar je weet precies met wie je te maken hebt. Hierdoor weet je al een beetje of de ander ervoor open zou staan of niet. Zelfs als je geen contact meer hebt gehad na je vertrek bij het bedrijf kun je nog uit het niets contact opnemen.

Flirt met kennissen

Iedereen heeft een aantal kennissen in de Facebook vriendenlijst die geschikt zouden zijn voor een no strings attached relatie. Je kunt ze misschien een tijdje niet gesproken hebben en waarschijnlijk ook al een tijd niet gezien. Dit zijn de perfecte kandidaten om een seksrelatie mee te hebben. Reageer eens op een foto, vraag iets later hoe het met de persoon is via Facebook Messenger en voor je het weet ben je aan het flirten om later af te spreken.

Profiteer van de datingsites

In het echte leven is het soms moeilijk om in te schatten of iemand ervoor open staat of niet.
Het is voor de gemiddelde single de standaard om een romantische relatie te willen met alle toeters en bellen. Je kunt er niet zomaar vanuit gaan dat degene die je ontmoet ook alleen op de seks uit is. In tegendeel zelfs, een puur seksuele relatie is iets voor de minderheid. Daarom zijn er specifiek voor deze doelgroep datingsites opgericht om deze personen bij elkaar te brengen. Het begint met een online flirt dat uitmondt in een uitdagend maar vooral stout gesprek. Voor je het weet spreek je af met iemand die net als jou niet op zoek is naar onvoorwaardelijke liefde, maar enkel en alleen seks. Dat is waar het om draait als je een fuckbuddy zoekt. Dit zijn de sexdatingsites waar je terecht kunt als je een fuckbuddy zoekt:

Deze datingsites geven aan geen fictieve profielen te gebruiken.

Je bent niet de enige...

... die zich afvraagt wat de meest sexy datingsite is. Avontuur, passie en een beetje pittig: wist je dat je ergens discreet en anoniem kunt daten? Er is één datingsite waar dat allemaal kan: Novamora is het geheime online plekje voor de avontuurlijke dater. Nieuwsgierig waarom deze Nederlandse datingsite zo snel in ledenaantal is gegroeid?

Bekijk hoe het werkt
Laad meer artikelen
Laad meer in Seks

2 Reacties

 1. Anoniem

  6 juli 2020 at 09:40

  Ik heb nog nooit zoveel onzin gelezen als hier! Ik ben zelf man 44 jaar en nog maagd in Nederland zoals zovelen, maar niet daarbuiten want in het buitenland zijn de vrouwen wel vrouwelijk en flirten zij met jou! Hoe kan dit? In Nederland loopt men achter want hier denkt men echt nog dat de man moet jagen en als hij dat doet dan wordt hij afgewezen hahaha. Wat een idioten! Nee in het buitenland zijn zij veel verder ontwikkeld daar flirten de meiden en gaan op de man af! Daar zijn jonge meiden van 20 die kijken niet raar naar een man van 40+ want daar zegt men de man is volwassen en rijp en dat wordt gezien als sexy! Maar in het achterlijk droogneukers Nederlandje zijn meisjes van 20 nog kinderen tot aan 30 toe zonder ervaring en arrogant en droog als wat!

  Ik ben single een maagd in Nederland zoals zovelen omdat ik half duits ben (buitenlandse achternaam) en niks te bieden heb aan een vrouw in “Nederland” omdat ik al heel mijn leven wordt gediscrimineerd door werkgevers (dus nooit een contract en toekomst heb kunnen opbouwen in dit achterlijke land en daarom bijna altijd werkloos). Ik ben naar het buitenland gegaan omdat ik hier werd uitgebuit en opgelicht door uitzendbureaus en er geen toekomst is en dus de kans op het vinden van een vrouwelijke vrouw in Nederland ook heel er klein is! Want Nederlandse vrouwen zijn aseksueel psychisch gestoord! Flirten kennen zijn niet, zijn niet spontaan, zijn niet sympathiek en zijn zeer arrogant en mannelijk! Ik heb al heel wat vrienden een exotische vrouw voorgesteld want die zijn leuk, vriendelijk en verzorgd, zijn heet en sexy! Leuk en spontaan en niet zoals die mannelijke vrouwen in achterlijk Holland! In het kleine Nederlandje is zoveel mis een landje met 17 miljoen mensen en hoeveel singles zijn er? 6 miljoen? Hoeveel dating sites zijn er? Wat een land! Nee ik zit liever in Azie of latijns Amerika want met Nederland heb ik niks meer sinds mijn (17).

  Reageer

 2. Ja doei!

  27 januari 2021 at 13:19

  Met die instelling blijf je de komende 44 jaar ook nog maagd.

  Wat een sukkel…

  Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

‘Condoom niet vanzelfsprekend tijdens onenightstand of losse seks’

Het gebruik van een condoom is geen gewoonte voor jonge mannen die losse seks hebben. Dat …