Ondeugend daten

4,5 van 5

Voel je die kriebels om iets spannends en avontuurlijks te proberen? Maak dan kennis met de datingapp Ondeugend Daten. Deze gewaagde en pikante app biedt je de kans om je ondeugende kant te verkennen en gelijkgestemde mensen te ontmoeten. Pak je kans, spring erin en bereid je voor op enkele van de meest prikkelende gesprekken die je ooit zult hebben.

PluspuntenRuime keuze aan singlesGeavanceerde zoekfunctiesDiscrete omgeving
MinpuntenHoge abonnementskostenBeperkte functiesGeen mobiele app

Online daten bestaat al heel wat jaren en is inmiddels aardig uit de taboesfeer gekomen. Dat geldt in ieder geval voor de reguliere datingsites waar mannen en vrouwen op zoek zijn naar een partner voor een serieuze relatie. Het geldt ook voor daten zonder een vast doel en een ‘we zien wel waar het schip strandt’-mentaliteit. En zelfs swipen voor een hook-up is iets waar tegenwoordig zonder enige schaamte over wordt gesproken. Dat we zo vrij zijn geworden op seksueel gebied heeft ertoe geleid dat datingsites als Ondeugend-daten zijn ontwikkeld: datingsites voor casual contacten.

De datingsite met de toepasselijke Ondeugend Daten-naam laat niets over aan de verbeelding. Op deze site zijn mensen op zoek naar flirtcontacten, intieme gesprekken en erotische avontuurtjes. Er wordt niet geheimzinnig over gedaan en ook worden er geen valse intenties gewekt. Wie zich inschrijft bij Ondeugend-daten is op zoek naar intiem contact zonder verplichtingen.

Hoe werkt Ondeugend Daten?

Zodra je je hebt ingeschreven op het platform kun je meteen een profiel aanmaken. Vanuit de basis is Ondeugend Daten een profielensite. Je zoekt elkaars profielen en legt contact met de personen achter die profielen. De site is simpel en overzichtelijk opgezet en het maken van een account wijst zich eigenlijk vanzelf.

Ondeugend Daten is beschikbaar met een gratis account. Met een gratis account kun je zelf foto’s plaatsen en de hoofdfoto van anderen bekijken. Je kunt ook standaardberichten sturen – daarmee laat je blijken dat je interesse hebt. Wil je liever een persoonlijke tekst versturen, dan moet je VIP-toegang hebben, het betaalde abonnement van Ondeugend Daten. Dit is een korte samenvatting van Ondeugend Daten. We leggen daarentegen ook uitvoerig uit hoe de datingsite precies werkt.

Begin hier met je profiel op Ondeugend Daten

Aanmelden

Welke datingsite of app je ook kiest; je ontkomt niet aan de registratie. Bij Ondeugend Daten is dat niet anders. De registratie zorgt ervoor dat je steeds met dezelfde gebruikersnaam actief bent op de datingsite en daardoor kun je ook een eigen profiel aanmaken, berichten versturen en teruglezen en inloggen in je account. Het is dus niet zonder reden dat je je moet registreren op een datingsite.

Het registratieproces is binnen een minuut geregeld omdat er vrij weinig gegevens worden gevraagd om een account aan te kunnen maken. Tijdens de registratie vraagt Ondeugend Daten om de volgende gegevens:

 • Gebruikersnaam (zelfbedacht)
 • Wachtwoord (zelfbedacht)
 • E-mailadres
 • E-mailvoorkeuren
 • Wie je bent
 • Wat je zoekt
 • Leeftijd
 • Postuur
 • Locatie
 • Profielfoto (mag later)

Anoniem blijven

Lid zijn van een datingsite als Ondeugend Daten is niet het lidmaatschap waar je openlijk met anderen over spreekt. Natuurlijk is dat mogelijk, maar de meeste leden willen bijvoorbeeld niet dat hun collega’s het weten, familie of kennissen. Om deze reden is het verstandig om het meteen goed aan te pakken zodat je anonimiteit gewaarborgd is. Het is slechts een kleine moeite, terwijl het veel problemen kan voorkomen.

Ten eerste is het belangrijk dat je nadenkt over je gebruikersnaam. Hoewel je misschien gewend bent om je echte naam te gebruiken in formulieren op het internet, doe je er goed aan om niet je voor- en achternaam te gebruiken bij de registratie. Sterker nog, een gefingeerde naam is de beste optie – dus helemaal geen verwijzing of hint naar je echte naam.

Alle kleine referenties naar je ware identiteit kunnen het beste achterwege gelaten worden. Van je naam en woonplaats tot je functie en hobby’s; de voorkeur heeft een profielnaam zonder enige verwijzing naar iets uit je echte leven. Ons advies is een verzonnen profielnaam die je alleen voor Ondeugend Daten gebruikt.

Ten tweede is ook je e-mailadres een manier om herkend te worden. In het geval van een datalek – je weet het maar nooit – waarbij gegevens worden gelekt, wil je immers niet dat je e-mailadres op straat komt te liggen. Wederom is het een stukje informatie dat leidt naar je echte identiteit. Daarom is het advies om voor datingsites een nieuw e-mailadres aan te maken. Mocht er dan sprake zijn van een lek, dan ben je niet te herleiden op basis van je e-mailadres. Wat betreft de aanmelding bij Ondeugend Daten zijn dit de dingen waar je aan moet denken.

 1. Verzin een nieuwe en niet eerder gebruikte profielnaam.
 2. Bedenk een sterk en nieuw wachtwoord (hoofd en kleine letter, cijfers en symbolen).
 3. Voer de registratie uit met een nieuw e-mailadres.

overzicht ondeugend

Profiel invullen

Voordat je jezelf meteen in het diepe gooit en losgaat op de FotoZapper, heb je meer succes als je eerst wat tijd en aandacht aan je eigen profiel besteedt. Meteen na de registratie kun je inloggen en op zoek gaan naar andere leden, maar als je eigen profiel niet gereed is, dan heeft het nog helemaal geen zin.

Hoeveel succes je hebt op een datingsite als Ondeugend Daten hangt voor een groot deel af van de kwaliteit van je profiel. Zie het als een sollicitatiebrief die je verstuurt naar een werkgever die de keuze heeft uit een twintigtal sollicitanten. Welke sollicitant wordt uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek is volledig afhankelijk van de brief en de CV. Een datingprofiel is niet anders: hoe beter het is ingevuld, hoe verleidelijker je boodschap, hoe populairder je bent op de datingsite.

Je ondeugende profiel bestaat uit meerdere onderdelen: basisgegevens, foto’s, omschrijving, over mij, ik zoek. Al deze onderdelen samen vormen je profiel zoals anderen dit zien. Wat je invult wordt getoond aan anderen, wat je leeg laat wordt ook niet getoond. De gegevens die je hebt ingevuld tijdens de aanmelding worden automatisch ingevuld. Je bepaalt verder zelf hoeveel en wat de anderen precies over je te weten komen. Het kan tot 24 uur duren voordat gewijzigde teksten of nieuwe foto’s zichtbaar worden voor anderen.

“Een compleet ingevuld profiel verhoogt de kansen op een goede match.” – Ondeugend Daten

Foto’s

Door het seksuele karakter van de datingsite gelden er andere regels dan op de “normale” datingsites. Waar je op de gemiddelde datingapp verplicht bent om een headshot als profielfoto te hebben, is dat bij Ondeugend Daten niet het geval. Om herkenning te voorkomen is een foto niet verplicht. En mocht je wel een foto toevoegen als hoofdfoto, dan is er geen verplichting om je gezicht te tonen.

Ondeugend Daten heeft echter wel een aantal voorwaarden gesteld aan de profielfoto. Zo worden alleen recente foto’s waar je zelf op staat geaccepteerd als hoofdfoto. Dat mag dus zonder je gezicht of een foto waarop je gezicht onherkenbaar is gemaakt. Daarnaast geldt voor de profielfoto dat deze niet seksueel expliciet mag zijn. Foto’s waarop een seksuele handeling wordt uitgevoerd of waarop de geslachtsdelen te zien zijn, worden niet toegelaten. Deze regels gelden verder voor de foto’s:

 • Foto’s met seksuele inhoud mogen wel als ‘overige foto’s’ mits je er zelf op staat.
 • Geen foto’s waarop andere mensen herkenbaar in beeld zijn.
 • Foto’s worden door de medewerkers gekeurd voor publicatie.
 • Foto’s kunnen voor alle leden verborgen worden.
 • Foto’s kunnen op elk moment zelf verwijderd worden.

Welke foto’s je voor Ondeugend Daten gebruikt is uiteraard aan jezelf. Hoe meer je van jezelf laat zien, hoe meer interesse je wekt bij de andere leden. Daarentegen geef je letterlijk en figuurlijk meer van jezelf bloot, waardoor je eventueel sneller herkend kunt worden. En dat is weer van invloed op de anonimiteit die je verlangt.

“Profielen met een foto krijgen veel meer bezoekers dan profielen zonder foto.” – Ondeugend Daten

Zoeken

Anders dan bij de huidige generatie datingapps kun je niet swipen bij Ondeugend Daten. Wat de werkwijze betreft heeft deze datingsite een ouderwetse maar bekende methode om andere leden te ontmoeten. Geen swipen of voorstellen door een ingewikkeld algoritme: bij Ondeugend Daten kun je gewoon zoeken naar leden die aan je criteria voldoen.

Die criteria mag je volledig zelf bepalen met verschillende filters die je kunt instellen om je perfecte match te vinden. Zoek je een stel uit de provincie Overijssel om samen mee te experimenteren? Of zou je graag een volslanke blondine willen ontmoeten die niet ouder is dan 40 jaar? Of val je juist op een donkere huidskleur met een niet-Nederlandse look? Met de uitgebreide filters kun je specifiek zoeken op bepaalde kenmerken. Direct na het instellen van de filters worden de profielen getoond die overeenkomen met je voorkeuren.

Naast de filters en zoekopdrachten kun je ook profielen bekijken die dichtbij zijn, nieuwe profielen en ‘online’. De namen van deze onderdelen spreken voor zich. Ze laten de profielen bij je in de buurt zien, de nieuwste leden die onlangs lid zijn geworden en de leden die op dit moment actief zijn op de datingsite.

Contact leggen

Van het invullen van je profiel en het zoeken tussen de profielen. Ze leiden allemaal naar één ding: contact leggen. Het is de reden waarom iedereen zich inschrijft op Ondeugend Daten. Als je de perfecte kandidaat hebt gevonden, dan kun je deze persoon benaderen met een persoonlijk bericht. Daarvoor ga je naar het profiel van die persoon en tik je op ‘bericht versturen’ of op de tekstballon-pictogram. Als je bericht is gelezen, wordt een vinkje bij het bericht getoond.

fotozapper ondeugend

FotoZapper

Hoewel Ondeugend Daten geen mogelijkheden biedt om te swipen zoals dat op andere datingapps de standaard is, kent de datingsite wel een vergelijkbare functie: FotoZapper. Het is een moderne vorm van de hot-or-not methode om op een eenvoudige manier aan te geven of je iemand ziet zitten. De FotoZapper toont je foto’s van leden met een simpele vraag: “Vind je …….. leuk?”

Als je diegene leuk vindt, dan tik je op ‘ja’. Als je snel door wilt gaan naar de andere foto, dan tik je op ‘nee’. De FotoZapper is enorm gebruiksvriendelijk omdat het zo eenvoudig is. Wanneer je iemand leuk vindt, ontvangt de ander er een melding van. In het geval van een VIP-lid kan diegene ook nog zien wie jij bent. Het is dan duidelijk wie interesse heeft getoond: dat ben jij. Wanneer je op ‘nee’ tikt, ontvangt diegene er geen bericht van.

“Een compleet ingevuld profiel verhoogt de kansen op een goede match.” – Ondeugend Daten

Onze beoordeling van Ondeugend daten

Na de afgelopen maanden al vele datingapps te hebben getest, duik ik deze keer in de zinderende, onstuimige wereld van Ondeugend daten. Direct na aanmelding raak ik ondergedompeld in een zee van actieve gebruikers die, net als ik, hunkeren naar avontuur. Wat dat betreft voel ik mij een ontdekkingsreiziger die een nieuwe stad binnenstapt, vol met mensen die open-minded en klaar zijn om nieuwe vriendschappen en relaties te verkennen.

Laten we beginnen met een beetje eerlijkheid – het roept niet direct ‘modern en chic’ op. De datingsite is vrij simpel qua uiterlijk, met knoppen en profielen zoals je ze wel vaker hebt gezien. Maar ik zeg je, er zit een ruwe charme in de eenvoud en directheid die, net als een vintage schilderij op een vlooienmarkt, een bepaalde aantrekkingskracht op mij heeft.

Als ik de eerste gesprekken heb komt het ondeugende deel nog niet echt naar voren. Misschien is het mijn benadering? Ik heb er duidelijk nog niet genoeg ervaring mee. Maar in de dagen erna gaan de gesprekken snel dieper en krijg ik er wat handigheid in. Het voelt soms als een feest waarop iedereen openstaat om nieuwe mensen te leren kennen. En dat is toch wel heerlijk.

Maar geen feest zonder een kleine buzzkill, toch? Ondeugend daten heeft een maandelijks abonnement dat toegang biedt tot onbeperkte toegang tot dit ondeugende platform. En neem maar van me aan, het is elke cent waard. Want wie weet wat je met de kleine bijdrage kunt krijgen?

Na een week kan ik zeggen dat mijn bezoek aan Ondeugend daten een interessante rit was, met hoogtes en diepten, aparte wendingen en interessante ontmoetingen. Het is een landschap dat zowel uitnodigend als uitdagend was, met zijn mix van openhartige avonturiers en snelle, no-nonsense interface. Net als de oude zeelieden zeggen, het is niet de bestemming, het is de reis… en Ondeugend daten? Dat is een reis die het waard is om te maken.

Beoordeling vond plaats in september 2023 door Thomas Lammers.

Voor wie is het?

Ondeugend Daten is bedoeld voor iedereen van 18 jaar en ouder die op zoek is naar een date, relatie of vriendschap. Althans, dat is wat de datingsite zelf zegt over de doelgroep. De naam van de datingsite is echter al wat duidelijker over de doelen van de leden: een spannende date met een intiem tintje. Ondeugend Daten staat voor casual dating; een meer op seksueel contact gerichte vorm van daten.

Bij Ondeugend Daten worden geen eisen gesteld aan leeftijd (alleen 18+), geslacht of opleiding en het maakt ook niet uit of je een relatie hebt of niet. Iedereen is welkom om zich gratis in te schrijven, ook stellen. Samen op zoek naar een derde die de relatie net wat spannender kan maken? Of alleen op zoek naar een flirtcontact? Alles is mogelijk op de datingsite.

Ondeugend Daten is onderdeel van een netwerk van datingsites met vooral in Nederland een grote database met leden. Exacte cijfers ontbreken helaas over het ledenaantal en de man-vrouwverdeling. Daarentegen is wel bekend dat de meeste leden uit Nederland en België komen.

Bekijk wie ‘online’ is

Geen fictieve profielen

Het is een doorn in het oog van de mensen die erotische contacten willen leggen: fictieve profielen. Omdat niet duidelijk (genoeg) is dat er gebruik gemaakt wordt van deze nepprofielen, oftewel profielen die beheerd worden door chatoperators, weten de leden niet dat ze aan het chatten zijn met een medewerker. En het doel van die medewerker is vervelend: de gebruiker zo lang mogelijk aan het lijntje houden, want daardoor geeft de gebruiker het meeste geld uit. Het gevolg is dat veel mensen op zoek zijn naar een spannende date, maar uiteindelijk niet verder komen dan chatcontact en geen fysieke afspraken. Bij Ondeugend Daten maken ze geen gebruik van deze fictieve profielen.

Er zijn geen chatoperators die met de leden chatten, geen medewerkers die je aan het lijntje houden en geen praktijken die op het randje van de wettelijke grens plaatsvinden. Ondeugend Daten benadrukt dat het alleen uit échte profielen bestaat met échte mensen die deze profielen aanmaken.

Geen misleiding

In het verleden hebben partijen die actief zijn met datingsites voor sekscontacten jarenlang hun leden besodemieterd – zo kunnen we het wel noemen. Terwijl zij dachten een seksafspraak te kunnen maken met een persoon werden ze langdurig aan de praat gehouden via de chat. Omdat elk bericht voor meer kosten zorgde, betaalden de leden steeds opnieuw en meer geld. Op deze manier werden nietsvermoedende leden weken, maanden en soms jaren voor de gek gehouden met fictieve profielen. Het is de reden waarom de ACM in 2020 een aantal regels heeft opgesteld om dergelijke misleiding op datingsites te voorkomen.

Ondanks het feit dat Ondeugend Daten zich aan het ‘fair play’-motto houdt en dus niet actief is met nepprofielen, is het belangrijk om altijd je gezond verstand te gebruiken. Word je benaderd door een slank model van in de 20, terwijl je zelf een maatje meer bent met grijs haar en een leeftijd van 60+? Dan mag je met recht gaan twijfelen aan de intenties van het aantrekkelijke aanbod. Met andere woorden: als het te mooi is om waar te zijn, is het dat ook.

Gratis en betaald

Het is geen verrassing dat aanmelden volledig gratis is bij Ondeugend-daten. Dit biedt vrijwel iedere datingsite aan om gratis kennis te kunnen maken met de mogelijkheden. Je kunt zonder kosten je account aanmaken en je profiel invullen, inclusief een foto, profieltekst en voorkeuren. Het zoeken naar andere leden is ook gratis waarbij je de profielen en hoofdfoto’s kunt bekijken en eventueel een knipoog kunt versturen. Daarnaast kun je de Fotozapper gebruiken om andere leden vluchtig te beoordelen. Chatten en berichten versturen zijn echter niet mogelijk. Daarvoor is een betaald VIP-lidmaatschap nodig. Dit zijn alle functies van het gratis lidmaatschap met standaard toegang:

 • Registratie
 • Profiel aanmaken
 • Foto’s toevoegen
 • Zoekopdrachten uitvoeren
 • Profielen bekijken
 • Hoofdfoto’s bekijken
 • Knipogen versturen

Meer informatie

VIP

Het VIP-lidmaatschap geeft toegang tot alle functies van de datingsite. En die functies zijn nodig om enige vorm van afspraak te kunnen maken met andere leden. Dit VIP-lidmaatschap maakt het mogelijk om de FotoZapper volledig te gebruiken, persoonlijke berichten te versturen en te lezen. Maar ook kun je alle foto’s bekijken, de laatste bezoekers worden zichtbaar en je ziet wie jou leuk vond in het FotoZapper-spel. Dit is een overzicht met de verschillen tussen het lidmaatschap met standaard toegang en VIP-toegang.

Standaard toegangVIP-toegang
Gratis profiel aanmakenJaJa
ZoekenJaJa
Profielen bekijkenJaJa
Foto’s toevoegenJaJa
Hoofdfoto’s bekijkenJaJa
Knipogen sturenJaJa
FotoZapper gebruikenJaJa
FotoZapper matches bekijkenNeeJa
Verzonden berichten altijd leesbaarNeeJa
Persoonlijke berichten versturenNeeJa
Extra foto’s bekijkenNeeJa
Laatste bezoekers bekijkenNeeJa
Berichten lezenNeeJa

Prijzen

De prijzen voor een volledig abonnement met VIP-toegang zijn maandprijzen en worden goedkoper naar gelang je meer maanden inkoopt. Betalen kan je in een beveiligde omgeving binnen de website met creditcard, iDeal, een overschrijving of BanContact. Wil je toegang tot de FotoZapper, alle foto’s bekijken en zelf berichten versturen? Het VIP-lidmaatschap is beschikbaar in periodes van 1, 2 en 4 maanden.

 • 1 maanden voor € 24,99 (€ 24,99 p/m)
 • 2 maanden voor € 39,98 (€ 19,99 p/m)
 • 4 maanden voor € 59,96 (€ 14,99 p/m)
Belangrijk

Besef dat alle lidmaatschapsvormen uit een abonnement bestaan. Dit abonnement wordt na de vervaldatum automatisch vernieuwd voor dezelfde periode. Heb je een 4-maanden-lidmaatschap genomen? Dan wordt hetzelfde bedrag nogmaals afgeschreven als de 4 maanden voorbij zijn. Het abonnement is op elk moment op te zeggen.

ondeugend daten platform

App en website

Ondeugend-daten is een datingsite dat op meerdere platforms te gebruiken is. Zolang het apparaat een internetbrowser heeft is het beschikbaar. Dat betekent dat Ondeugend-daten beschikbaar is op smartphones en tablets, maar ook op de pc en laptop. Op kleine apparaten wordt de lay-out van de datingsites aangepast naar de vorm en grootte van het display; handig, omdat het daardoor ook op mobiele telefoons te gebruiken is. Er is helaas geen app die te downloaden is in de Apple App Store of Google Play Store.

Bekijk de datingsite

Privacy en veiligheid

Is het bij sommige datingsites nog weleens zoeken naar de spelregels en voorwaarden? Bij ondeugend-daten.nl is alles overzichtelijk omschreven. De veelgestelde vragen zijn voorzien van duidelijke antwoorden en de klantenservice is te bereiken via een reactieformulier. De site hult zich bepaald niet in geheimzinnigheid en dat is alleen maar goed voor de gebruikers.

Er geldt zelfs een bedenktermijn van 14 dagen voor iedereen die een VIP-abonnement heeft afgesloten. Mocht je binnen die tijd toch nog van deelname af willen zien, dan kan dat. Uitschrijven gaat sowieso heel gemakkelijk. Al vindt er geen restitutie plaats van het reeds betaalde abonnementsgeld.
Hoewel er in Nederland een keurmerk bestaat voor datingsites (Stichting Keurmerk Veilig Daten) zijn er slechts een handjevol sites die dit keurmerk ook daadwerkelijk hebben verkregen. Ondeugend-daten.nl is een van de honderden sites die het keurmerk niet hebben. Of dat iets zegt over de kwaliteit van een site is lastig te bepalen. Over het algemeen maakt ondeugend-daten.nl een betrouwbare indruk.

Door hun openheid lijken ze ook echt niets te verbergen te hebben. De klantenservice doet zijn werk en de profielen worden pas geplaatst nadat ze zijn goedgekeurd. Bovendien worden er op de site tips gegeven om misbruik te voorkomen en wordt leden gevraagd dit te rapporteren via het contactformulier wanneer zij hier slachtoffer van worden.

Partnersites

Zoals gezegd is Ondeugend Daten onderdeel van een netwerk genaamd Sexy Dating Networks. Alle leden van verschillende casual datingsites worden gekoppeld in hetzelfde platform zodat zij meer mogelijke contacten hebben. Wil je niet gevonden worden voor gebruikers van een andere datingsite? Houdt er dan rekening mee dat de instelling “zoeken en gevonden worden op partnersites” standaard ingeschakeld is.

Door deze instelling worden deelnemers getoond van alle sites van Sexy Dating Networks die aan je zoekcriteria voldoen. Daardoor kun je ook met hen communiceren en zij met jou.
Dat wil ook zeggen dat je profiel dus ook zichtbaar voor deelnemers op andere sites van Sexy Dating Networks. Je kunt deze functie uitschalen, mocht je dat willen. Maar dan zijn er wel minder beschikbare leden.

Commentaar op Ondeugend-daten

Internet is het ultieme medium om geen mening onbelicht te laten. Recensies en persoonlijke ervaringen over ondeugend-daten.nl zijn dan ook niet moeilijk te vinden. De vraag is alleen, welke van die meningen geloofwaardig en betrouwbaar zijn. Iemand die een succesverhaal schrijft, kan wel in dienst zijn van de datingsite. Een ander die zijn gal spuwt en van oplichterij spreekt, is misschien wel bedrogen door iemand die hij of zij via ondeugend-daten heeft leren kennen.
Het is bekend dat er datingsites zijn die nepaccounts creëren om mensen tot betaalde abonnementen te verleiden. Je kunt immers alleen reageren op iemands berichtje als je betaalt. Vervolgens wordt het door de gebruiker gestuurde bericht nooit meer beantwoord. Was het dan een fake profiel of knapte de persoon in kwestie gewoon af op het antwoord van de gebruiker? Dat soort dingen zijn moeilijk te achterhalen.

Profielen die een tijdlang inactief zijn, kunnen niet zomaar verwijderd worden. Zolang iemand betaalt, heeft hij of zij er recht op om zichtbaar te blijven op de site. Maar mensen die een berichtje sturen, kunnen ook denken dat het uitblijven van een reactie het bewijs van een nepaccount is. Bij Ondeugend-daten hoef je je daar geen zorgen over te maken. Het geeft duidelijk en helder aan dat het geen gebruik maakt van nepprofielen om leden te lokken.

Blijf bij jezelf

Wat belangrijk is als je je inschrijft op een datingsite is het advies om altijd bij jezelf te blijven. Of je nu op zoek naar een serieuze relatie bent of een eenmalig contact wilt via ondeugend-daten.nl. Doe alleen waar jij je prettig bij voelt. Wees eerlijk in je profiel, dan kunnen er bij een ontmoeting geen onaangename verrassingen opduiken. En als je iets niet vertrouwt, maak er dan melding van. Zo blijf je zelf in controle en loopt een spannend avontuur niet uit de hand.

Bekijken op Ondeugend Daten

Over Ondeugend Daten

Ondeugend-daten is één van de toonaangevende datingsites voor flirt- en sekscontacten. Het staat voor veilig, discreet en anoniem daten. De datingsite is eigendom van Orbinair BV. Dit bedrijf is eigenaar van meerdere datingsites en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel als een Nederlands bedrijf. Dat is wel zo fijn om te weten, aangezien dit garandeert dat al je gegevens onder de AVG-regels vallen.

Als het op de veiligheid aankomt is het goed om te weten dat de profielen die aangemeld worden altijd handmatig gecontroleerd worden. Dit is ervoor bedoeld om te voorkomen dat je niet wordt opgelicht of te maken krijgt met louche personen of zaken. De website is hiernaast beveiligd met een SSL encryptie zodat je gegevens niet onderschept kunnen worden.

ondeugend daten

Beoordeel Ondeugend daten

Alle beoordelingen van Ondeugend daten

3,6
Rated 3,6 out of 5
3,6 van 5 sterren (op basis van 9 reviews)
Uitstekend11%
Heel goed33%
Gemiddeld56%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Opwindende ervaringen

Rated 3,0 out of 5
17 mei 2024

Deze site heeft me enkele opwindende avonden opgeleverd! Soms voelt het oppervlakkig aan maar dat mag de pret absoluut niet drukken. Het ligt er maar net aan wie je aanspreekt

ERO
Gecontroleerd

Soms vreemde types

Rated 3,0 out of 5
2 mei 2024

Soms kom je hier vreemde types tegen. Even goed filteren voordat je in zee gaat met iemand. Voor de spanning, dan is het goed. Verwacht er niet te veel van

Niels
Gecontroleerd

Veel keuze maar gebrek aan serieuze relaties

Rated 3,0 out of 5
26 april 2024

Ik waardeer de vele keuzemogelijkheden, maar ik zoek toch wat meer naar serieuze relaties

Mariska
Gecontroleerd

Wel oke

Rated 3,0 out of 5
14 april 2024

Eigenlijk wel leuk, maar er zijn weinig leden. Het is alsof je steeds dezelfde mensen ziet. Voor de rest wel ok

Lotte
Gecontroleerd

Niet voor als je in hokjes denkt

Rated 5,0 out of 5
1 maart 2024

Sinds ik mij heb aangemeld heb ik mij geen dag verveeld. Ondeugend daten is echt mijn ding. Gewaagde gesprekken en veel plezier. Niet voor de verlegen types, maar perfect als je niet in zwart-wit denkt

One love
Gecontroleerd

Casual, niet-serieus

Rated 4,0 out of 5
22 februari 2024

Superleuk voor casual dates, niet voor serieuze relaties

Marias
Gecontroleerd

Voor de avontuurlijke geest

Rated 3,0 out of 5
1 februari 2024

Perfect voor de avontuurlijke geest. Veel mensen op zoek naar spanning en sensatie. Ja, dat is soms wat oppervlakkig, maar als je openstaat voor nieuwe ervaringen, is dit de juiste plek

Tijn
Gecontroleerd

Speels

Rated 4,0 out of 5
24 januari 2024

Speelse vrijheid. Sexy ontmoetingen, al zijn er soms kleine bugs

Griet
Gecontroleerd

Houd opties open

Rated 4,0 out of 5
1 oktober 2023

Redelijk, maar kan beter. Het concept is leuk, maar de uitvoering laat wat te wensen over. Voor nu blijf ik het gebruiken, maar ik houd mijn opties open

PIKant
Gecontroleerd