Home Ondeugend daten

Ondeugend daten

Online daten bestaat al heel wat jaren en is inmiddels aardig uit de taboesfeer gekomen. Dat geldt in ieder geval voor de reguliere datingsites waar mannen en vrouwen op zoek zijn naar een partner voor een serieuze relatie. Of dit ook opgaat voor de site ondeugend-daten.nl is echter nog maar de vraag. Op deze site zijn mensen op zoek naar erotische avontuurtjes. Er wordt niet geheimzinnig over gedaan en er worden ook geen valse intenties gewekt. Wie zich inschrijft bij ondeugend-daten.nl is op zoek naar intiem contact zonder verplichtingen.

Voor wie is het?

Bij Ondeugend-daten worden geen eisen gesteld aan leeftijd, geslacht of opleiding en het maakt ook niet uit of je een relatie hebt of niet. Iedereen is welkom om zich gratis in te schrijven, ook stellen. Samen op zoek naar een derde, die de relatie net wat spannender kan maken. Of alleen op zoek naar even iemand erbij.

Hoe werkt Ondeugend-daten?

Zodra je je hebt ingeschreven, kun je je profiel aanmaken. De site is simpel en overzichtelijk opgezet en het maken van een account wijst zich eigenlijk vanzelf. Met een gratis account kun je zelf foto’s plaatsen en de hoofdfoto van anderen bekijken. Je kunt ook standaard berichten sturen. Daarmee laat je blijken dat je interesse hebt. Wil je liever een persoonlijke tekst versturen, dan moet je VIP-toegang hebben en dus een abonnement nemen.

Bezoek Ondeugend-daten

Ondeugend-daten gratis?

Het is geen verrassing dat aanmelden volledig gratis is bij Ondeugend-daten. Dit biedt vrijwel iedere datingsite aan om gratis kennis te kunnen maken met de mogelijkheden. Je kunt zonder kosten je account aanmaken en je profiel invullen inclusief een foto. Het zoeken naar andere leden is ook gratis. Deze kun je een standaard bericht versturen. Chatten en berichten versturen is echter niet mogelijk. Daarvoor is een betaald lidmaatschap nodig. Dit is ervoor bedoeld om alleen de échte leden toe te laten op de website en geen nepprofielen.

lichaam naakt

De prijzen voor een volledig abonnement met VIP-toegang zijn maandprijzen en worden goedkoper naar gelang je meer maanden inkoopt. Je betaalt voor 1 maand 25 euro. Voor dat bedrag krijg je credits en met die credits kun je gebruik maken van alle functionaliteiten van de site. Wil je bijvoorbeeld iemand een persoonlijk berichtje sturen, dan kan dat door met credits te betalen. Bestel je meteen credits voor twee maanden, dan kost het je slechts 20 euro per maand. Voor vier maanden ineens zakt de prijs naar 15 euro per maand. Betalen kan je in een beveiligde omgeving binnen de website met creditcard, iDeal, een overschrijving of BanContact.

Tips voor Ondeugend-daten

  • Houdt het spannend en ga niet te diep in op persoonlijke onderwerpen.
  • Maak gebruik van de fotozapper functie.
  • Probeer de website eerst uit met een gratis lidmaatschap.

Bezoek Ondeugend-daten

ashley madison

Spelregels, voorwaarden en veelgestelde vragen

Is het bij sommige datingsites nog weleens zoeken naar de spelregels en voorwaarden? Bij ondeugend-daten.nl is alles overzichtelijk omschreven. De veelgestelde vragen zijn voorzien van duidelijke antwoorden en de klantenservice is te bereiken via een reactieformulier. De site hult zich bepaald niet in geheimzinnigheid en dat is alleen maar goed voor de gebruikers. Er geldt zelfs een bedenktermijn van 14 dagen voor iedereen die een VIP-abonnement heeft afgesloten. Mocht je binnen die tijd toch nog van deelname af willen zien, dan kan dat. Mits je nog geen credits hebt gebruikt, uiteraard. Uitschrijven gaat sowieso heel gemakkelijk. Al vindt er geen restitutie plaats van het reeds betaalde abonnementsgeld.

Hoewel er in Nederland een keurmerk bestaat voor datingsites (Stichting Keurmerk Veilig Daten) zijn er slechts een handjevol sites die dit keurmerk ook daadwerkelijk hebben verkregen. Ondeugend-daten.nl is een van de honderden sites die het keurmerk niet hebben. Of dat iets zegt over de kwaliteit van een site is lastig te bepalen. Over het algemeen maakt ondeugend-daten.nl een betrouwbare indruk. Door hun openheid lijken ze ook echt niets te verbergen te hebben. De klantenservice doet zijn werk en de profielen worden pas geplaatst nadat ze zijn goedgekeurd. Bovendien worden er op de site tips gegeven om misbruik te voorkomen en wordt leden gevraagd dit te rapporteren via het contactformulier wanneer zij hier slachtoffer van worden.

lippen seks

Commentaar op Ondeugend-daten

Internet is het ultieme medium om geen mening onbelicht te laten. Recensies en persoonlijke ervaringen over ondeugend-daten.nl zijn dan ook niet moeilijk te vinden. De vraag is alleen, welke van die meningen geloofwaardig en betrouwbaar zijn. Iemand die een succesverhaal schrijft, kan wel in dienst zijn van de datingsite. Een ander die zijn gal spuwt en van oplichterij spreekt, is misschien wel bedrogen door iemand die hij of zij via ondeugend-daten heeft leren kennen.

Het is bekend dat er datingsites zijn, die nepaccounts creëren om mensen tot betaalde abonnementen te verleiden. Je kunt immers alleen reageren op iemands berichtje als je betaalt. Vervolgens wordt het door de gebruiker gestuurde bericht nooit meer beantwoord. Was het dan een fake profiel of knapte de persoon in kwestie gewoon af op het antwoord van de gebruiker. Dat soort dingen zijn moeilijk te achterhalen. Profielen die een tijdlang inactief zijn, kunnen niet zomaar verwijderd worden. Zolang iemand betaalt, heeft hij of zij er recht op om zichtbaar te blijven op de site. Maar mensen die een berichtje sturen, kunnen ook denken dat het uitblijven van een reactie het bewijs van een nepaccount is.

Blijf bij jezelf

Wat belangrijk is als je je inschrijft op een datingsite is het advies om altijd bij jezelf te blijven. Of je nu op zoek naar een serieuze relatie bent of een eenmalig contact wilt via ondeugend-daten.nl. Doe alleen waar jij je prettig bij voelt. Wees eerlijk in je profiel, dan kunnen er bij een ontmoeting geen onaangename verrassingen opduiken. En als je iets niet vertrouwt, maak er dan melding van. Wordt je klacht niet naar tevredenheid afgehandeld, schrijf je dan uit van de betreffende site. Zo blijf je zelf in controle en loopt een spannend avontuur niet uit de hand.

Bezoek Ondeugend-daten

Over Ondeugend-daten

Ondeugend-daten is eigendom van Orbinair B.V.. Dit bedrijf is eigenaar van meerdere datingsites en heeft het KVK-nummer 09206903. Als het op de veiligheid aankomt is het goed om te weten dat de profielen die aangemeld worden altijd handmatig gecontroleerd worden. Dit is ervoor bedoeld om te voorkomen dat je niet opgelicht wordt of te maken krijgt met louche personen of zaken. De website is hiernaast beveiligd met een SSL encryptie zodat je gegevens niet onderschept kunnen worden.