Hoe mannen appen als ze jou leuk vinden: 7 tekenen om op te letten

Jay
Door Jay
9 minuten leestijd

Je hebt een man ontmoet. Je vindt hem echt leuk. En je denkt dat dit gevoel wel eens wederzijds kan zijn. Het enige probleem is dat jullie vooral contact via de app hebben en het daarom wat lastig is om de emoties achter de berichten te begrijpen.

Toch zijn er bepaalde patronen als het gaat om het appgedrag door mannen die iemand leuk vinden. Als je goed op de signalen uit dit artikel let kun je namelijk wel degelijk herkennen of iemand gevoelens voor je heeft of begint te krijgen. We hebben namelijk zeven tekenen voor je dat een man jou inderdaad net zo leuk vindt als dat je stiekem had gehoopt.

Mannen appen anders

Mannen en vrouwen hebben een hele andere manier van communiceren en dat is ook merkbaar tijdens het appen. Mannen zijn veel praktischer, vrouwen hebben meer woorden nodig. Mannen hebben problemen met emoties uiten, veel vrouwen hebben dat een stuk minder. Voor een deel komt dat ook naar voren in het appen, al is er één groot verschil; de persoon met wie je appt kan in het echte leven compleet anders zijn dan via de app.

Nu populair:

lexa "Serious Dating, Crazy Love: Lexa is waar je moet zijn. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken."

We hebben allemaal vrienden met wie je urenlang face-to-face kunt praten, terwijl het over de app alleen maar kortaf en droog is. Iemand die heel erg uitgesproken is via de app hoeft dat dus niet per se te zijn als je in het echt met ‘m samen bent. Toch zijn er wel een aantal manieren om enigszins in te schatten wat zijn gedachten bij jou zijn en of hij je leuk vindt.

7 tekenen dat hij je appt omdat hij jou leuk vindt

Nu zijn er een hoop meer tekenen dat de man in kwestie je leuk vindt, maar een aantal simpele kenmerken maken toch het verschil. We hebben er zeven voor je op een rij gezet. Als hij je leuk vindt, dan kun je de volgende patronen herkennen.

1. Hij reageert snel

Als je bijna onmiddellijk een antwoord ontvangt nadat je hem een ​​bericht hebt gestuurd, dan is dit een teken dat hij je leuk vindt. Iedereen vindt het heerlijk om een ​​snelle reactie van zijn geliefde te krijgen in plaats van uren te wachten op een antwoord, en dit is niet voor niets. Een snelle reactie betekent meestal dat iemand je belangrijk vindt. Dit heeft te maken met prioriteiten stellen. Als hij snel antwoordt, dan ben jij belangrijk voor hem.

Bovendien zijn mannen over het algemeen niet zo dol op appen, dus als hij dan toch al snel appt, dan is dat alleen maar een goed teken. Waarschijnlijk hoopt hij – net als jij – dat je snel reageert op zijn apps. Het is haast kinderlijk hoe enthousiast iemand kan worden.

2. Hij vraagt ​​naar je leven

Ook wil hij meer over je weten, over wie je bent, waar je vandaan komt, wat je bezighoudt. Hij vraagt ​​daarom naar je leven, je familie en je interesses. Als hij veel interesse toont in je persoonlijke leven, is dit een teken dat hij je beter wil leren kennen. Diepzinnige vragen stellen over het leven betekent ook dat hij al voorzichtig aan het aftasten is of je in ieder geval op de korte termijn al in zijn leven past. Als hij je niet leuk vond, zou hij niet naar je leven vragen. Zorg er dus voor dat je ook interesse toont in zijn leven.

25 zinnen die het verschil maken

Heb je trouwens deze kant-en-klare berichtjes voor op WhatsApp of Tinder al gezien? Het zijn de beste zinnen om iemand stapelgek op je te maken.

3. Hij stuurt lange berichten

De meeste mannen sturen normaal gesproken geen lange apps. Dus als je toch ineens lange berichten van hem ontvangt, betekent dit waarschijnlijk dat je zijn gedachten op hol hebt gebracht. Als hij niet in je geïnteresseerd was, zou hij niet eens reageren en al helemaal geen lange berichten uittypen. Hij wil het gesprek namelijk voortzetten en hoopt dat hij met de lange apps ook een signaal afgeeft. Door de tijd te nemen om je lange berichten te sturen, maakt hij je tot één van zijn prioriteiten. Hij stuurt zijn vrienden waarschijnlijk niet eens dit soort berichten.

4. Hij stuurt flirterige teksten

Uit het niets ontvang je een flirterige emoji aan het einde van zijn apps, waar je waarschijnlijk zelf wel een voorstelling van kunt maken. Daarmee probeert hij ook zichtbaar met je te flirten al durft hij het misschien nog niet letterlijk onder woorden te brengen. Misschien is hij daar nog net iets te verlegen voor of wil hij subtieler ogen door het uit te beelden in plaats van het letterlijk te zeggen.

Mocht hij al wel op het punt zijn gekomen dat hij met je flirt, dan is ook dat een signaal dat hij je leuk vindt. Flirten is altijd een teken van interesse tonen in iemand, dus deze spreekt wat ons betreft voor zich.

5. Hij stuurt je willekeurige complimenten

Gedurende de dag stuurt hij je op willekeurige momenten een appje om je te vertellen hoe leuk je wel niet bent. Misschien vat je dat op als wat slijmerig, maar hij wil eigenlijk alleen maar lief voor je zijn. Hij probeert je immers een goed gevoel te geven.

Als hij je op willekeurige momenten allerlei schattige berichten en lieve complimenten stuurt, vindt hij je waarschijnlijk heel erg leuk. Het is eigenlijk een opstapje naar betuigingen die nog meer lading hebben, zoals bijvoorbeeld hardop toegeven dat hij verliefd op je is. Weet dat zijn complimenten oprecht zijn.

6. Hij appt je om met je af te spreken

Als hij je appt om je te vragen wat je de komende week van plan bent, komt dat waarschijnlijk omdat hij bij die plannen betrokken wil zijn. Als hij je blijft appen om plannen te maken en je agenda vrij te houden, dan wil hij waarschijnlijk (zoveel mogelijk) tijd met je doorbrengen. En in het echt is hij wellicht nog veel leuker dan via de app, dus zorg ervoor dat hij ook een topprioriteit is in jouw agenda.

7. Eigenlijk… wil hij dat je hem eerst appt

Hoewel hij toch echt de nodige moeite doet om het appcontact met jou op te zetten en voort te zetten, wil hij niets liever dan dat jij hem als eerste appt. Soms zal hij het laten om een gesprek op te zetten in de hoop dat jij hem een berichtje stuurt. Als je hem nooit eerst appt en altijd wacht tot hij je het eerste bericht stuurt, kan hij gaan denken dat je eigenlijk niet in hem geïnteresseerd bent.

Het kan bijvoorbeeld een gewoonte zijn geworden dat hij je elke ochtend een fijne dag wenst. Maar als je merkt dat hij dat nalaat, om vervolgens met hernieuwde enthousiasme te reageren op een app van jouw kant, dan betekent het dat hij daarop gewacht heeft. Neem daarom zelf ook het initiatief en app hem zo af en toe (of heel vaak) ook als eerste. Want net als vrouwen hebben mannen ook bevestiging nodig.

Verliefd worden is meer...

... dan geluk hebben. Er zijn twee personen voor nodig die ervoor openstaan. Bij één app weten ze precies hoe ze die twee mensen kunnen samenbrengen voor een langdurige relatie. De matching in deze succesvolle app heeft één doel: het koppelen van mensen die écht bij elkaar passen. Ontdek zelf hoe Elitedating een extreem hoog succespercentage behaalt.

Deel dit artikel
Geef je reactie