Home Dating Vindt hij me leuk? De 8 belangrijkste signalen die het je vertellen

Vindt hij me leuk? De 8 belangrijkste signalen die het je vertellen

2 minuten leestijd
0
checklist man

Apps als Tinder en Badoo hebben het makkelijk gemaakt om erachter te komen of iemand je leuk vindt. Tenminste, zo lijkt het. Het naar rechts swipen van iemand zegt jammer genoeg niet zoveel. Het is slechts een eerste indruk en zegt nog niet dat hij je écht leuk vindt.

Hoewel de vrouw van origine misschien een complexe gedachtegang kan hebben, zijn mannen gelukkig wat simpeler te ontcijferen. Als een jongen of man je leuk vindt dan laat hij dat merken, onbewust of bewust. Dit zijn de tekenen waar je aan kunt merken dat hij je écht leuk vindt.

1. Hij kijkt altijd naar je

Ook al ben je met iets anders bezig; je voelt dat hij altijd naar je kijkt. Als iemand jou leuk vindt dan probeert hij contact met je te maken. Dat betekent niet dat hij alleen nog maar oog voor jou hoeft te hebben. Als hij veel meer dan anderen naar je kijkt, dan weet je dat hij je leuk vindt. Glimlacht hij naar je terwijl jullie beiden in gesprek zijn? Dan vindt hij je leuk.

Nu populair:

lexa "Serious Dating, Crazy Love: Lexa is waar je moet zijn. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken." Bekijk de leukste singles

2. Hij maakt graag plannen

Een duidelijker teken dat hij je leuk vindt krijg je niet. Als iemand afspraken met je wil maken om elkaar weer te zien dat weet je dat hij je leuk vindt. Uiteraard spreekt het voor zich dat als iemand je elke dag wil zien dat hij wel eens verliefd kan zijn.

3. Hij geeft niet op

Stel dat je aangeeft dat je niet kunt op een bepaalde dag. Stelt hij een andere dag voor of laat hij het open? Dit kan veel zeggen over hoe graag hij je weer wil zien. Als hij echt interesse in je heeft dan geeft hij het niet op als je een keer niet kunt.

4. Hij wil veel met je praten

Als een man veel met je wil praten, dan is dit een duidelijk teken dat er wat achter zit. Geen enkele man zal zijn diepste geheimen zomaar open en bloot op tafel leggen. Voor een man is het openen meestal niet zo makkelijk. Het kan zelfs één van de moeilijkste dingen in het leven zijn voor sommige mannen. Een man die veel praat? Die vindt je leuk.

5. Hij wil alles van je weten

Wat je ouders voor werk doen en hoe je eerste cavia heette? Als een man jou leuk vindt, kan hij er geen genoeg van krijgen. Hij wil alles weten over wat je in je vrije tijd doet, wat voor muziek je leuk vindt maar nog belangrijker, wie jij bent.

6. Hij reageert snel op je berichten

Er is niets irritanter dan een man die je vele uren negeert en pas veel later reageert. Het komt ongeïnteresseerd over en vaak is dat ook zo. Als iemand jou leuk vindt dan wil hij zo snel mogelijk reageren en doet dat ook. Hij reageert niet alleen snel op je berichten maar stelt ook vragen om het gesprek gaande te houden.

7. Hij bindt zich aan je

Heeft hij kaartjes gekocht voor een concert dat over drie maanden plaatsvindt? Dan weet je dat hij niet snel uit je leven verdwijnt. De kans is groot dat hij je leuk vindt en niet alleen zichzelf aan jou wil binden maar ook andersom. Wil je weten of iemand je echt leuk vindt? Vraag hem dan of hij een maand later iets met je wil doen en let op de reactie.

8. Hij zegt het tegen je

Hoe duidelijk wil je het hebben? Gelukkig zijn er nog steeds mannen die je recht in je gezicht zeggen dat ze je leuk vinden. Als hij het je direct durft te zeggen, is er niets om je druk over te maken.

Als je iemand hebt gevonden die jou gelukkig maakt en aan verschillende van deze tekenen voldoet, dan is het tijd om het te accepteren: hij vind je leuk. Misschien dat het niet altijd zo lijkt maar iedereen is anders. De één is meer in staat om liefde te delen dan de ander. Maak je geen zorgen en geniet.

Meer mensen zoals jij...

... willen weleens wat anders proberen dan swipen. Zij willen meer diepgang, iets serieus, een échte kans op liefde. Uit onze statistieken blijkt dat 68% van deze groep singles dezelfde datingapp kiest. Ontdek zelf waarom elke maand 5.5 miljoen berichten worden verzonden op deze datingapp.

Bekijk welke app dit is
Laad meer artikelen
Laad meer in Dating

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Bijna helft van Nederlandse singles valt als een blok voor iemands stem

Zou jij op iemand verliefd kunnen worden als je alleen diens stem hoort? Als je onlangs he…