Home LGBTQ Gay seksdate voor mannen: wat zijn je opties?

Gay seksdate voor mannen: wat zijn je opties?

3 minuten leestijd
0
seks gezocht

Als het op daten aankomt dan is er veel veranderd in de afgelopen tien jaar. Waar je als gay man een decennium geleden nog naar een club moest om andere mannen te versieren voor een seksdate (of parkeerplaats) kun je je nu aanmelden bij een datingsite en vanavond nog afspreken met een gewillige jongen. Tijden veranderen en dat geldt ook voor gay seksdating. Het is niet meer nodig om de straten af te struinen op zoek naar gelijkgestemden. Door de opkomst van datingsites ben je binnen enkele klikken in gesprek met iemand die hetzelfde wil als jou.

Waarom een seksdating website?

Het voordeel van een gay seksdating website is dat je er alleen maar mannen vindt die hetzelfde zoeken als jou en niemand van “buitenaf” die klaar staat met een oordeel. Wat je op de datingsite doet weet niemand en dat hoeft niemand te weten. In tegenstelling tot veel apps worden de leden bij een datingsite wat beter gecontroleerd. Zo worden bij de meeste datingsites de profielen handmatig gecontroleerd om te voorkomen dat je lastig gevallen wordt door nepprofielen. Dat wil niet zeggen dat een dating app niet geschikt is; deze zijn nog altijd enorm populair zoals je verder leest. Dit zijn op dit moment de drukst bezochte gay seksdatingsites:

Gaybuddy

Nu populair:

lexa "Serious Dating, Crazy Love: Lexa is waar je moet zijn. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken." Bekijk de leukste singles

1. Gaybuddy

Zoals de naam al aangeeft vind je hier je gay seksbuddy. Registreren voor een account is gratis en neemt maar weinig tijd in beslag. Het voordeel van een datingsite zoals Gaybuddy is dat er een controle van de leden is waardoor je relatief veilig en anoniem mannen kunt ontmoeten voor een seksdate. Om gebruik te maken van alle opties kun je credits kopen.

Bezoek Gaybuddy

grindr

2. Grindr

Van alle dating apps voor mannen die een avontuurtje willen meemaken is Grindr waarschijnlijk het bekendst. Het was ooit de eerste dating app voor gay mannen. Opgericht in 2009 is het een dating app met een lange historie. Miljoenen gebruikers hebben via de app een snelle hook-up geregeld. Lees meer over Grindr.

romeo

3. Gay Romeo

Het sociale netwerk voor gay mannen dat eigenlijk gewoon een datingsite genoemd mag worden: Romeo. Het is beschikbaar als website maar ook als app met uiteenlopende features. De app wordt veel gebruikt om snel en effectief mannen te ontmoeten voor een seksdate. Met miljoen leden wereldwijd is Gay Romeo een plek waar je veel mannen kunt tegenkomen. Lees meer over Gay Romeo.

gaychat

4. Gaychat

Eén van de bekendste chatsites voor mannen is Gaychat.nl. Het is elke dag een komen en gaan van mannen. Het aanbod is groot en je komt er van alles tegen; van de jonge studenten tot de oudere zakenmannen die het voor elkaar hebben. Het is een chatsite zonder specifiek doel maar het wordt veel gebruikt om seksdates te regelen. Registreren is niet nodig; alleen een nickname, omschrijving en locatie zijn nodig om te kunnen chatten. Het is dan wel eerst nodig om een betaling te doen per telefoon. Bezoek Gaychat

bullchat

5. Bullchat

Ooit was Bullchat één van de populairste gay chatsites van Nederland maar dat is tegenwoordig niet meer het geval. Er is iedere dag nog veel activiteit op de website maar de controle op de leden is niet meer zoals het geweest is. Je komt er jammer genoeg steeds meer mensen tegen die je eigenlijk niet wilt ontmoeten. Lees meer over Bullchat en de alternatieven.

Profielfoto of niet?

Het is bij de meeste datingsites niet verplicht om een foto te plaatsen. Mocht je niet herkend willen worden dan kun je ervoor kiezen om slechts een deel van je lichaam te tonen. Het is niet nodig om een profielfoto met alleen je gezicht te plaatsen. Een foto plaatsen heeft altijd de voorkeur boven geen foto plaatsen. Het vergroot de kans op een reactie enorm.

Welke leeftijden?

De seksdating websites voor gay jongens zijn beschikbaar vanaf de 18-jarige leeftijd, sommigen vanaf 17 jaar. Als je ouder dan 18 bent dan ben je in ieder geval altijd welkom op deze websites. Het grootste deel van de mannen die je tegenkomt op deze datingsites hebben een leeftijd van 25 tot 40 jaar. Deze leeftijdscategorie is het meest actief op de vele datingsites, ook onder hetero’s doet zich dit fenomeen voor.

Een website voor gay seksdating biedt je de mogelijkheid om snel en effectief af te spreken zonder al teveel poespas. Geen langdurige gesprekken over je diepste geheimen en verborgen gevoelens; het draait er meer om de lust, spanning en het avontuur. De small talk die je gewend bent op een serieuze gay datingsite is niet nodig: iedereen is op zoek naar één ding en dat is hete seks met een leuke jongen of man.

Verliefd worden is meer...

... dan toeval. Er zijn twee personen voor nodig die ervoor openstaan. Bij gayParship weten ze welke aspecten belangrijk zijn voor een langdurige relatie. Hun matchingsprincipe heeft één doel: het samenbrengen van mensen die bij elkaar passen en samen gelukkig zijn, en dat natuurlijk voor lange tijd. Ontdek zelf hoe 1 op de 3 leden er een partner vindt.

Bekijk het gayParship-Principe
Laad meer artikelen
Laad meer in LGBTQ

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Wat is Grindr Boost? Hoe het werkt, prijzen en meer

Grindr is onlangs begonnen met het testen van Boost, een nieuwe feature in de gay hook-up …