Home LGBTQ 3 alternatieven voor Bullchat: altijd toegang, altijd gratis?

3 alternatieven voor Bullchat: altijd toegang, altijd gratis?

3 minuten leestijd
24
bullchat alternatieven

“Altijd toegang… Altijd gratis” Dat was ooit de slogan van Bullchat. Maar na vele jaren dienst te hebben gedaan als chatsite voor de gay gemeenschap, is daar nog weinig van over. Bullchat is slecht bereikbaar, moeilijk te begrijpen en niet meer volledig gratis.

Sterker nog: als er een “datingsite” is waar we de meeste klachten over hebben ontvangen, dan is het Bullchat wel. Van de ongecontroleerde chats en het aanbod van bepaalde diensten tot gebruikers die geen toegang meer hebben tot de chatsite: er zijn meer dan genoeg redenen om eens wat anders te proberen dan Bullchat.

3 alternatieven voor Bullchat

Maar waar moet je dan naartoe als je op zoek bent naar een portie sekstalk en meer? Het goede nieuws is dat er meer websites zijn waar daddy’s, jongens en alle anderen elkaar ontmoeten. Als je op zoek bent naar een alternatief voor Bullchat, dan zijn dit de chat- en datingsites waar je terecht kunt.

Nu populair:

lexa "Serious Dating, Crazy Love: Lexa is waar je moet zijn. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken." Bekijk de leukste singles

Gaybuddy

1. Gaybuddy

Of je nu met jonge jongens wilt chatten of met oudere mannen, op Gaybuddy zit je goed. Zoals de naam al aangeeft is deze website specifiek bedoeld voor gay- en bi-mannen die op zoek naar spannend contact. Alles mag en niets moet. De enige voorwaarde om deze gay seksdatingsite te gebruiken is een leeftijd van 18 jaar of ouder. Inschrijven en knipoogjes versturen is gratis, zodat je zonder kosten de website kunt testen.

Bezoek Gaybuddy

Registreren is zeer eenvoudig, omdat je maar weinig gegevens hoeft in te vullen om een profiel aan te maken. Je e-mail adres is bovendien niet zichtbaar voor anderen. Deze wordt alleen gebruikt voor het registreren. Wat dat betreft werkt alles zich verder vanzelf. Gaybuddy werkt met profielen zodat je eenvoudig naar andere mannen kunt zoeken.

GayParship

2. GayParship

Als Bullchat niet serieus genoeg voor je is, of als je dat hele seks-only wel een keer zat bent, dan zou je eens kunnen kijken naar gayParship. Voor de bi- en gaymannen die een vaste relatie willen met meer diepgang is dit een van de betere websites om uit te proberen. In tegenstelling tot Bullchat ligt de nadruk er op relaties en niet op kortstondige avontuurtjes. Is dit misschien wat je echt wilt?

Bij gayParship vind je gelijkgestemde hoogopgeleide single homo’s en lesbiennes. 76% heeft een opleiding op HBO- of WO-niveau en 85% van de gebruikers is 30 jaar of ouder. Combineer deze twee statistieken en je houdt een serieuze doelgroep over die op zoek is naar een partner voor een langdurige relatie.

grindr

3. Grindr

Het derde alternatief komt geen enkele bi- of gay man onbekend voor: Grindr. Opgericht in 2009 is dit de dating app die voor veel mannen het verschil heeft gemaakt. Maar Grindr is geen vergane glorie: de app is nog altijd de drukstbezochte gay app ter wereld. In 2020 is het nog steeds de plek waar gay, bi, trans en queer elkaar vinden. Toegegeven, het is niet voor iedereen weggelegd, maar als je het nog niet geprobeerd hebt dan is Grindr een alternatief voor Bullchat.

App StoreGoogle Play

De Grindr-app is te downloaden in de Google Play Store voor Android-apparaten en in de Apple App Store voor iOS-apparaten. Aanmelden is binnen enkele minuten achter de rug, waarna je binnen de kortste keren bezig kunt gaan met de invulling van je profiel. Met een vaste relatie als doel is Grindr echter niet de plek waar je moet zijn. Als dat niet je doel is, dan zou het downloaden van de Grindr-app je avonden op korte termijn heel wat interessanter maken.

Kies voor veiligheid

Het zal niemand zijn ontgaan dat er heel wat fakers online zijn die zich voordoen als een gewillige bi- of gay man. Soms zijn het heteromannen die nieuwsgierig zijn en nooit de stap durven te zetten. Maar ook kunnen het kwaadwillenden zijn die geen interesse in jou hebben, maar wél in je geld. Hoe vaak hoor je wel niet dat er weer iemand is beroofd nadat zij dachten met een jongen of man af te spreken, om vervolgens overvallen te worden door een groep mannen. Dat is niet wat je wilt, want dat is wat niemand wil.1,2

Websites zoals Bullchat staan erom bekend dat zij weinig controle uitoefenen op de chats en contacten. Als je veiligheid je lief is, dan kies je dus voor een website die wél controles uitvoert. De bovenstaande alternatieven voor Bullchat controleren alle profielen die aangemeld worden handmatig, waarbij Grindr een algoritme gebruikt om nepprofielen te weren.

Met behulp van geavanceerde technieken worden gebruikers automatisch geweerd en de handmatige check is de extra bescherming om de échte gebruikers te beschermen. Als je dus een alternatief zoekt voor Bullchat, wees dan geïnformeerd over het feit dat andere datingsites de beveiliging en controle beter op peil hebben.

Verliefd worden is meer...

... dan toeval. Er zijn twee personen voor nodig die ervoor openstaan. Bij gayParship weten ze welke aspecten belangrijk zijn voor een langdurige relatie. Hun matchingsprincipe heeft één doel: het samenbrengen van mensen die bij elkaar passen en samen gelukkig zijn, en dat natuurlijk voor lange tijd. Ontdek zelf hoe 1 op de 3 leden er een partner vindt.

Bekijk het gayParship-Principe
Laad meer artikelen
Laad meer in LGBTQ

24 Reacties

 1. Dirk

  14 februari 2020 at 00:23

  Om het kort te houden: mijn echtgenoot kan door een cva niet meer praten of knuffelen. Ik wijd er liever niet verder over uit. Natuurlijk zorg ik graag voor hem thuis. Maar na tien jaar zorg & zorgen mis ik die dingen enorm. In de eerste plaats de goede gesprekken, het kameraadschappelijke, samen iets ondernemen – niet de seks hoewel ik dat niet uitsluit. Bij Gayparship zegt men dan koelbloedig: “Jij hebt hier niks te zoeken want je bent getrouwd. Wil je seks: dan betaal je er maar iemand voor.” Dit is onmenselijk. Scheiden kan niet de oplossing zijn, dat is ongevoelige toogpraat.

  Reageer

  • Dirk

   28 augustus 2021 at 18:21

   Komt u nog op bullchat

   Reageer

  • Liam

   3 januari 2022 at 20:34

   Zonder te betalen kom ik niet meer op Bullchat. Dus nix gratis

   Reageer

   • willy

    14 januari 2022 at 18:48

    Bullchat is inderdaad blijkbaar enkel nog betalend

    Reageer

 2. Edward

  17 september 2020 at 17:24

  Bij bullchat kun je eigenlijk altijd wel terecht, bij alle andere chatboxen is het vaak een stuk lastiger, of je moet betalen. En bij bull kun je langer als een uurtje online blijven, wat ik nog bij geen enkele andere chatbox heb meegemaakt. Bij elke andere lig je er na 5 minuten stil zijn gewoon uit, bij bullchat kun je er gewoon in blijven zitten, net als vol, wat je bij veel andere vaak hoort.

  Reageer

 3. Tio

  31 oktober 2020 at 17:08

  Vind bullchat niet veilig en er wordt gezegd dat ze met elkaar afspreken en daarna beroven wat met Jan in Arnhem is gebeurd. Je veiligheid gaat voor alles.

  Reageer

 4. prinse

  3 januari 2021 at 09:46

  Toegang wordt geweigerd. Heb twee keer betaald en nog steeds niet erin.

  Reageer

 5. Cor

  28 januari 2021 at 06:02

  Waarom moet ik telkens 0,99€ betalen voor bullchat terwijl het een gratis datingsite is

  Reageer

  • Rick

   12 mei 2021 at 13:52

   Je hoeft niet te betalen voor BC. Probeer eens bij Bull in te loggen als je jouw google account hebt afgemeld en als gastgebruiker doorgaat

   Reageer

 6. kijk uit

  1 februari 2021 at 23:30

  En je wordt gelokt door groep Marokkanen, doen zich als vr voor en rippen je. En dan word ik ook nog als klap op de vuurpijl door bullchat geblokt, dus daar zitten verkeerde operators die er in meegaan.

  Reageer

 7. walter 015

  19 februari 2021 at 10:41

  Kom ook niet in bullchat, plotsklap 0,99 cent betalen….

  Reageer

  • appie62

   7 maart 2021 at 09:44

   Ja 0.99 cent , echt waanzin terwijl men zegt Gratis. Dus niet !!!

   Reageer

  • Bennie

   19 maart 2021 at 15:16

   ik kan ook niet op Bullshat komen je moet betalen 0,99

   Reageer

 8. appie62

  7 maart 2021 at 09:45

  Oplichters, gratis website…..niet dus

  Reageer

 9. Theo

  28 maart 2021 at 19:10

  heb hetzelfde plots €0,99 vreemde bedoeling

  Reageer

 10. nadiatvslet

  11 april 2021 at 20:33

  Bullchat is niet gratis meer, moet nu 1 euro betalen. Is er nog wel een gratis chat site voor lgbtq? Gaybuddy is slecht tijdelijk gratis. Ik mis Bullchat.

  Reageer

 11. monic

  17 juli 2021 at 13:09

  Bullchat gaat richting waardeloze oplichters, om iedere keer 0,99 te vragen anders kan je niet chatten. Wat is daaraan gratis dan?

  Reageer

 12. m.v

  17 juli 2021 at 13:16

  Jullie doen er nog steeds niks aan bij inloggen 0,99ct betalen anders mag je niet inloggen, lijkt wel een groep richting oplichters om te zeggen deze site is gratis. Laat jullie niet in de maling nemen niks gratis, ze vragen iedere keer 0,99ct. Laat me niet lachen!

  Reageer

 13. Marnik

  10 augustus 2021 at 16:15

  Je kan altijd gratis op bullchat maar om te verhinderen dat er te veel volk op zit, zeggen ze 0.99 cent, wacht jij maar een uurtje en je kan er zo in. Geen probleem, enkel veel fakers en belovers, en escorts, het is er niet meer eerlijk op die site.

  Reageer

 14. Florian

  1 september 2021 at 12:28

  Gratis chat zeggen ze jaja…. waarom die 1 euro dan… Slaat nergens op.

  Reageer

 15. Petee

  9 september 2021 at 18:13

  Hoi, vraagje waarom moet ik steeds betalen en mijn vriend niet?

  Reageer

 16. Travestiet Maria

  17 oktober 2021 at 10:18

  Ik moet nu ook al een tijd 0,99 euro betalen om op bullchat te komen. Het ergste is dat je niemand van bullchat kunt bereiken om dat aan te kaarten. Is oplichterij geworden.

  Reageer

 17. Jack

  24 november 2021 at 08:31

  Ik weet niet hoe ik in Bullchat moet komen. Ala je inlogd krijg je de melding contact advertentie en dan moet je ook 99 euro cent betalen. Wie weet hoe ik deze melding weg kan krijgen en gewoon weer normaal in kan loggen?

  groeten Jacck

  Reageer

  • Anonymous

   17 februari 2022 at 02:00

   Niet!! Niet meer bezoeken…

   Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

‘Locatiedata van Grindr-gebruikers staan al jarenlang te koop’

Grindr, de bekende datingapp voor homo’s, verkoopt ‘al jaren’ gebruikers…