taimi
Soms kan het lastig zijn om te daten als homoseksueel, biseksueel, lesbienne of transgender. Ben je zelf een lhbt’er of ben je op zoek naar een partner die dit is, dan ben je bij Taimi aan het juiste adres. Bij Taimi kun je terecht wanneer je op zoek bent naar een date, een vriendschap of een relatie. Vind hier eenvoudig je ware liefde, vriendschap of gewoon leuke contacten.

Met een grote pool aan gebruikers vind je er lhbt’ers van over de hele wereld. Schrijf je vandaag nog in en begin je grote datingavontuur. Het enige nadeel? Er zijn weinig tot geen Nederlanders. Hoewel Taimi een internationaal karakter heeft, zijn er op dit moment (nog) weinig Nederlandse leden. Daarom raden we een van deze datingsites aan:

Voor wie is Taimi?

Taimi is een datingapp speciaal ontworpen om te worden gebruikt door LHBT+ mensen. Iedereen die zich daarmee identificeert is welkom. De app matcht twee gebruikers op basis van hun locatie en geselecteerde voorkeuren. Als je ware liefde wilt vinden, of een vriend, die je seksualiteit volledig accepteert, dan is het zeker een goed idee om lid te worden van Taimi. Elk lid van de app ontvangt en geeft advies, gemeenschap en ondersteuning.

LGBTQ+ App: Dating, Chat & Social Network

Hoe werkt Taimi?

De registratie bij Taimi is snel en eenvoudig gedaan – de gehele aanmelding duurt zo’n 5 minuten. Hierbij moet je een e-mailadres, naam, geboortedatum en wachtwoord opgeven. Je moet ook een gebruikersnaam invoeren, wat je een hoog niveau van privacy en anonimiteit geeft als je niet je echte naam wilt gebruiken. Als je je aanmeldt, kom je automatisch in aanmerking voor een gratis proefperiode van een week. Dit is handig als je Taimi wilt uitproberen om te kijken of het bij je past.

De dating app vereist dat je je eigen profiel maakt op basis van je voorkeuren. Daarnaast moet je ook aangeven wat je zoekt in een partner. Naast het uploaden van een profielfoto, kun je ook een korte tekst over jezelf schrijven voor op je profiel. De foto die je uploadt moet verplicht een foto van je gezicht zijn.

Profielen worden eerst gecontroleerd door het Taimi team voordat het op de app te zien is. Na voltooiing van het registratieproces heb je nu volledige toegang tot de aangeboden functies en features van Taimi.

taimi

Features en functies van Taimi

Taimi maakt gebruik van de feature genaamd Finder. Dit werkt hetzelfde als het populaire Tinder-systeem. Je krijgt profielfoto’s te zien van andere gebruikers en je veegt naar rechts als je de persoon leuk vindt en naar links als dit niet het geval is. Vind je elkaar leuk, dan ben je een match. Vervolgens wordt je gelijk doorverwezen naar een chatgesprek waarin je een leuke conversatie kan beginnen met je match.

Taimi werkt verder net zoals andere sociale mediaplatformen die je kent. Je kunt verhalen en posts delen, groepen maken en lid worden, gebruikers volgen en volgers krijgen. Taimi XL, het premium lidmaatschap, biedt je een verscheidenheid aan functies bovenop de basisapp:

  • Rollbacks: een functie waarmee je de swipe ongedaan kunt maken als je een persoon hebt gemist die je leuk vond.
  • Spot zoeken: mogelijkheid om naar matches te zoeken op elke gekozen locatie, waar ter wereld je ook bent.
  • Onbeperkte likes en rainbow likes: kom efficiënter in contact met mensen.
  • XL-filters: een uitgebreide set filters waarmee je extra zoekcriteria kunt kiezen.
  • Profielboosts: een toename van 50% in profielweergaven en een kans om matches te krijgen.

Prijzen

Net als bij alle andere dating apps wordt Taimi ook geleverd met zowel een premium als een gratis abonnement. Een van de grote voordelen van Taimi is dat je een gratis proefperiode krijgt om uit te zoeken of de dating app bij je past. Ben je tevreden, dan kun je doorgaan met een gratis lidmaatschap en is het niet nodig om kosten te maken.

Wil je gebruik kunnen maken van alle mogelijke functies en features die Taimi aanbiedt, dan is het verstandig om voor het XL-lidmaatschap te gaan. Met dit premium abonnement heb je de grootste kans om andere gebruikers van de app te ontmoeten. Je krijgt dan namelijk toegang tot verschillende extra functies. Het betaalde abonnement van Taimi heet Taimi XL. Dit zijn de kosten van dit abonnement:

  • € 15,99 voor 7 dagen.
  • € 43,00 voor 1 maand.
  • € 56,99 voor 3 maanden.
  • € 72,99 voor 1 jaar.

App en website

Taimi heeft alleen een app die je kunt gebruiken. De website is slechts ter informatie. De Taimi dating app kun je op Android- of iPhone-apparaat installeren. Deze app is dus geschikt voor zowel Android als iOS gebruikers. Download gratis de Taimi app in de Google Play of Apple Store.

App StoreGoogle Play

Is het betrouwbaar?

Als je op zoek bent naar een datingsite die eenvoudig is, maar van hoge kwaliteit, dan is Taimi de dating app voor jou. Je hebt een grote kans om in contact te komen met gebruikers van over de hele wereld zonder geld uit te geven. Je zult ook het gevoel hebben dat jouw seksualiteit volledig wordt geaccepteerd, aangezien de meeste van haar leden tot de LGBTQ-familie behoren. Daardoor vind je er geheid liefde en vriendschap. Een nadeel is de gps-functie die niet optimaal werkt volgens veel gebruikers.

Veiligheid en privacy

Je kunt er zeker van zijn dat je profiel en andere persoonlijke gegevens veilig zijn. Taimi maakt namelijk gebruik van een beschermde SSL verbinding, wat betekent dat jouw persoonlijke gegevens goed beschermd zijn tegen anderen. Je kunt de Taimi app gerust gebruiken, wetende dat ze jouw persoonlijke gegevens tegen verdachte gebruikers zullen beschermen en beveiligen. Het gesprek tussen jou en de andere leden is volledig vertrouwelijk. Daar hoef je je geen zorgen over te maken.

Blokkeren of rapporteren

Veiligheid en beveiliging is de belangrijkste zorg van iedereen die datingsites gebruikt. De Taimi is een app die je een hoog niveau van veiligheids- en beveiligingsfuncties biedt. De app geeft je ook de optie om andere gebruikers te blokkeren of zelfs te rapporteren. Als je denkt dat er enkele verdachte leden op de site te vinden zijn, vraag dan onmiddellijk het Taimi ondersteuningsteam om hulp. Als je merkt dat sommige gebruikers andere leden of jou misbruiken, meld ze dan meteen.

taimi

Over Taimi

Taimi is een dating app die over de hele wereld wordt gebruikt. Zo wordt het onder meer gebruikt in de Verenigde Staten, Brazilië, Australië en 40 andere landen. In 2017 werd Taimi in Las Vegas gelanceerd door Social Impact. De oprichter van Taimi, Alex Pasykov, noemde de app eerst Tame Me, maar dit veranderde uiteindelijk in de naam Taimi. De dating app is van dezelfde eigenaar als Hily, een dating app voor hetero-singles.

Veelgestelde vragen

Is Taimi gratis?

Ja, Taimi is gratis als app te gebruiken. Er zijn echter wel beperkingen met een gratis lidmaatschap. Een Taimi XL-lidmaatschap is vereist om alle functionaliteiten te kunnen gebruiken.

Is Taimi voor iedereen?

Nee, Taimi is alleen bedoeld voor lhbt’ers. Het omschrijft zichzelf als een LGBTQ+ dating app waardoor de app niet aanbevolen wordt voor hetero’s.

Zijn er vergelijkbare dating apps als Taimi?

Ja, een andere maar vergelijkbare app is Planet Romeo. Hoewel geen enkele app exact hetzelfde is valt Planet Romeo onder dezelfde categorie.

Kun je swipen op Taimi?

Ja, profielen swipen is de standaard werkwijze van de Taimi app. Er zijn echter ook andere manieren om in contact te komen met andere Taimi gebruikers.

Wat is de minimumleeftijd voor Taimi?

Taimi is alleen beschikbaar voor gebruikers vanaf 18 jaar oud. Minderjarige gebruikers worden niet toegelaten tot de app.

Heeft Taimi een website?

Ja, Taimi heeft een website. De datingfunctionaliteit is echter alleen beschikbaar in de app. De website dient slechts ter informatie over de app.