Home Lexa Gay

Lexa Gay

“Overal en altijd daten”, dat is de slogan van Lexa Gay. Het is één van de bekendste datingsites van Nederland met een eigen versie speciaal voor de gay community. De vraag naar gaydating is groot dus dan is Lexa er als de kippen bij om exclusief voor deze groep singles een datingsite te maken. Met de jarenlange ervaring heeft Lexa een grote database met singles opgebouwd die door weinig andere datingsites geëvenaard wordt. Hoe meer singles, hoe meer kans op een het vinden van je droompartner.

Hoe werkt LexaGay?

Het inschrijven op de LexaGay datingsite is gratis. Je begint standaard met een gratis lidmaatschap waarmee je een profiel kunt samenstellen, de zoekopdrachten gebruiken maar je kunt ook de profielen van andere singles bekijken. Met het betaalde lidmaatschap kun je gebruik maken van alle functies die de datingsite biedt. Zo kun je singles op de zwarte lijst zetten (blokkeren) en kun je op Afwezig profielen bekijken. Om te voorkomen dat je benaderd wordt door singles die niet aan je wensen voldoen kun je instellen wie contact met je op mag nemen. Met de MeeticMessenger kun je met andere singles chatten maar je kunt ook uitnodigingen versturen naar singles met een quiz die je hebt samengesteld.

Bezoek Lexa Gay

Lexa Gay gratis?

Profielen afstruinen naar een geschikte date is gratis mogelijk net als het samenstellen van je profiel. Dit alles zonder kosten maar berichten versturen is jammer genoeg niet gratis. Als je eerst rond wilt kijken voor je betaalt dan is dit een uitstekende werkwijze. Uiteraard kun je hiernaast zelf selecteren op verschillende eigenschappen zoals leeftijd, opleidingsniveau en specifieke interesses.

Tips voor Lexa

  • Stuur een unieke openingszin om meer kans te hebben dat het bericht gelezen wordt.
  • Besteedt tijd aan je profiel. Uitgebreide profielen ontvangen meer reacties.
  • Voeg meerdere foto’s toe zodat andere singles een goed beeld van je krijgen.

Lexa Gay app

Lexa Gay is niet alleen bereikbaar via de website maar ook via de handige app. In 2017 is de vraag naar een dating app groot en daar speelt Lexa op in met de eigen datingapp. Als je altijd op de hoogte wilt blijven van je berichten dan kan dit met de app van Lexa. Je ontvangt een pushbericht als een single interesse in je toont.

Bezoek Lexa Gay

Over Lexa

Als een bekende datingsite heeft Lexa een naam hoog te houden. Dit geldt niet alleen voor de datingsite voor hetero’s maar ook de gaydatingsite staat voortdurende onder toezicht van de medewerkers. Op de website geeft Lexa aan dat de helft van de medewerkers actief profielen controleert. Lexa is onderdeel van het Franse Meetic. Dit bedrijf is Europees marktleider op het gebied van online dating en is in 2002 opgericht. Hiernaast is Lexa lid van Thuiswinkel.org en mede initiatiefnemer van het Keurmerk Veilig Daten. Dit is een keurmerk dat alleen gedragen wordt door datingsites die veiligheid, transparantie en een goede klantenservice hoog in het vaandel hebben staan.