Bullchat

2,8 van 5

Vlieg recht op je doel af met Bullchat, een onvervalste chatsite voor heren die dol zijn op heren. Met zijn gedurfde en grensverleggende benadering, slaat Bullchat traditionele offline ontmoetingen over en brengt je direct in contact met mannen in jouw omgeving. Met zijn eenvoudige en intuïtieve interface, maakt Bullchat het flirten gemakkelijker dan ooit. Maar dat is niet het hele verhaal van Bullchat – de chatsite kent ook een duistere kant.

PluspuntenAnoniem chattenGrote gebruikersdatabaseMogelijkheid tot het delen van foto’s
MinpuntenVeel ongewenste berichtenSlechte gebruikerservaringVeel fakers en nepprofielen

Twee top daddies die een bttm stud zoeken, een 19-jarige student die ‘gewoon even’ rondkijkt en een dertiger die zichzelf een camslaaf noemt: op Bullchat kom je deze mannen tegen. Met wat ooit een van de populairste platforms voor mannen was, stelt Bullchat een gebruiksvriendelijke, maar enorm simpele chatsite beschikbaar.

Heb je tijd over en zoek je iemand voor vanavond? Wil jij je (seksuele) verlangens naar mannen ontdekken? Of is een kinky chat al voldoende om aan je trekken te komen? Het is precies waar Bullchat voor is gemaakt: om gesprekken tussen gays te faciliteren. In die zin is Bullchat een seksdatingsite voor homo, bi en nieuwgierige mannen. Geen romantiek, geen liefde op het eerste gezicht en geen serieuze relaties – Bullchat staat synoniem aan seks voor mannen.

“Chat, Meet, Play” – Bullchat

Bullchat wordt door velen als een gevaar voor de gay-samenleving gezien. Omdat iedereen zich doodeenvoudig kan aanmelden is de chatsite een plek geworden waar dingen gebeuren die het daglicht niet kunnen verdragen. Het wordt gezien als de gevaarlijkste plek voor mannen die willen afspreken, omdat de beheerders er weinig aan doen om de veiligheid van gebruikers te waarborgen.

Vanwege de aanhoudende negatieve publiciteit en vele klachten over Bullchat raden wij een andere gaydatingapp aan. Als je op zoek bent naar een datingapp voor gay’s, dan raden wij eerder de volgende chatsite aan:

Bezoek GayParship

Wat is Bullchat?

Bullchat is een anonieme gay-chatroom waar je andere jongens van over de hele wereld kunt ontmoeten. Hoewel dit de officiële beschrijving is waarmee de chatsite zichzelf profileert, weet iedereen dat Bullchat met name in Nederland populair is. Wat dat betreft is Bullchat net een Nederlandse homobar waar je ‘online’ met duizenden andere bezoekers kunt praten.

Dankzij een simpel chatsysteem is registreren niet vereist en kun je met alleen een bijnaam al chatten met andere mannen. In de chats kan iedereen berichten uitwisselen, afbeeldingen verzenden en een videochat starten. Bullchat wordt vooral gebruikt voor gay dating en minder voor platonische relaties.

Hoe werkt Bullchat?

Terwijl de meeste datingapps zich continu blijven aanpassen, houdt Bullchat zich vast aan het vaste concept van een klassieke chatroom. Vanaf 2005 is er dan ook niet veel veranderd aan de werkwijze van Bullchat. De chatsite voor mannen is erg simpel in gebruik – het is niet eens nodig om een account aan te maken.

Geen registratie vereist

Vanuit de basis is Bullchat gemaakt om privacyvriendelijk te zijn. Dat wil zeggen: met zo min mogelijk informatie inloggen en chatten. Je bezoekt de website om in te loggen. Dit gebeurt volledig anoniem en je kunt zelfs een nickname invullen, dus niet je echte naam. Je kunt een locatie selecteren, maar dit hoeft niet: geen locatie mag ook. Je kunt daarnaast nog een foto uploaden als profielfoto en iets over jezelf vertellen. Bullchat vraagt alleen om deze gegevens:

 • Gebruikersnaam (vereist)
 • Beschrijving
 • Afbeeldingen
 • Locatie

Locatie delen

Als je Bullchat in een browser gebruikt, wat de meeste gebruikers ook doen, dan kun je Bullchat toegang geven tot je locatie. De chatsite vult je locatie dan automatisch in op basis van de info die je browser deelt. Aangezien dit tot op de wijk nauwkeurig kan zijn, moet je er wel rekening mee houden dat dit wel heel precies is – en of je dat wel wil. Mocht je de locatie willen wijzigen, dan tik je op je locatie en kies je op de kaart een andere locatie uit.

bullchat inlog

Chatbox

Zodra je de basisgegevens hebt ingevuld, kom je in de chatbox terecht. Dit is waar het om draait bij Bullchat en dit is de plek waar je op zoek kunt gaan naar mannen. Je kunt op regio zoeken naar mannen, maar ook aan de hand van gebruikersnamen en foto’s. Als je even door de foto’s of namen scrolt, dan kom je er al snel achter waar Bullchat voor bedoeld is: een snelle seksdate.

Waar de mannen naar op zoek zijn geven ze meestal aan met behulp van hun nickname. Ze nemen vaak niet eens de moeite om hun beschrijving in te vullen, maar proppen alles met een paar korte termen in hun gebruikersnaam. Vanuit de chatbox kun je zoeken naar geschikte gesprekspartners, met ze chatten en cammen.

Aangezien de profielen van gebruikers niets aan de verbeelding overlaten, is dat iets om rekening mee te houden. Het overgrote merendeel van de bijnamen zijn seksgerelateerd of geven een seksuele wens weer. Dat geldt zowel voor de namen als voor de foto’s die bij de profielen horen. Laten we dus stellen dat Bullchat niet met een preutse bril bekeken kan worden. In tegenstelling tot veel andere datingapps en sites is het plaatsen van een persoonlijke afbeelding echter niet verplicht.

Sneltoetsen
 • Ctrl + [M]: lees bericht
 • Ctrl + [+]: inzoomen
 • Ctrl + [-]: uitzoomen
 • Ctrl + [0]: zoom resetten
 • F11: Fullscreen modus
Onze tips

Bij het gebruik van een gaydatingsite is het altijd zeer belangrijk om te denken aan je veiligheid. Vooral Bullchat is het nemen van voorzorgsmaatregelen een must. Dit zijn onze tips om veilig de chatsite te gebruiken:

 • Gebruik niet de locatiedetectie van je browser, vul handmatig je locatie in.
 • Bedenk een unieke gebruikersnaam.
 • Vul nooit je echte naam in.
 • Gebruik een nieuw e-mailadres voor online contacten.
 • Vul geen persoonlijke gegevens in.
 • Stap eerst over een naar andere chatapp voor het afspreken.
 • Spreek niet te snel af.

Houd er rekening mee dat iedereen zich kan aanmelden op Bullchat. Iedereen die bekend is met de chatsite zal kunnen bevestigen dat de chatsite niet alleen overspoeld wordt door homomannen die willen afspreken, maar ook door fakers, catfish, oplichters en anderen die niets goeds van plan zijn. Het advies is daarom om altijd uiterst voorzichtig te zijn met Bullchat-contacten.

“192 94 kg 54 18.5 bttm ontvang!” – Bullchat gebruiker

Zoeken

Bij Bullchat kom je na het inloggen meteen terecht in de chatbox. Links zie je de nieuwste aanmeldingen, in het midden de chatters die je kunt benaderen en rechts worden de gesprekken getoond. Door op de menu-icoontje te tikken kun je de lijst met chatters anders indelen, ofwel door deze te sorteren op gebruikersnaam of op afstand. Als extra optie kun je ook nog selecteren op basis van de profielen die een foto hebben bijgevoegd. Met de pijltjes kun je van het ene naar het andere profiel navigeren.

In de lijsten met gebruikersnamen kun je gebruikers selecteren die je wilt spreken. Tik op de naam om het profiel te bekijken. Aan de rechterzijde wordt het profiel getoond, terwijl je onderin in het chatformulier een bericht kunt versturen naar diegene. Open het gesprek door een bericht te typen of deel meteen een afbeelding.

“31 onervaren geil. Fantasie is om gedwongen naakt te moeten voor jouw plezier.” – Bullchat gebruiker

Contact leggen is over het algemeen niet lastig op de Bullchat-website. Je geeft aan waar je naar op zoek bent, of in je naam of in je beschrijving, en je krijgt bijna automatisch al de eerste berichten binnen. Andersom kan het natuurlijk ook. Als jij een interessante nickname ziet met precies hetgeen wat je zoekt, dan kun je zelf ook contact opnemen met de man.

Je kunt berichten versturen naar elkaar, maar je kunt ook de webcam aanzetten zodat je elkaar kunt zien. Als je de webcam inschakelt, kun je ervoor kiezen om deze aan iedereen te tonen of alleen aan de personen met wie je in gesprek bent. Dat is wel zo fijn als je verder anoniem wilt blijven op de chatsite.

Gekleurde letters

Leg je het liefst contact met nieuwe gebruikers? Of wil je alleen profielen bekijken die een beschrijving hebben? Of foto’s? Met de gekleurde letters kun je snel zien bij wie je moet zijn.

 • New
 • Text
 • Profile
 • Cam

Met de letters NTPC maakt Bullchat bekend wat er bij een profiel verwacht kan worden. Een PC vermelding achter een gebruikersnaam betekent dat diegene een webcam heeft en een profiel. Een NT vermelding geeft bijvoorbeeld aan dat diegene zowel nieuw is en ook een tekst heeft ingevuld bij de omschrijving van het profiel.

Onze beoordeling van Bullchat

Laten we eens diep in de catacomben afdalen van de digitale datingwereld, waarin chatsite Bullchat een ronduit unieke positie inneemt. Voor een week lang betreed ik elke nacht met ingehouden adem de vreemde jungle die Bullchat voor mij representeert. Anonimiteit? Check. Een lekker grote userbase? Absoluut. Eenvoudig en gebruiksvriendelijk? Zeker weten. Maar wacht even, laat je niet misleiden door die eerste indrukken, de donkere kant van deze chatsite komt al snel om de hoek kijken.

Achter het masker van die zo eenvoudige interface en riante gebruikersbasis schuilen talloze nepprofielen. Je zou er bijna slapeloze nachten van krijgen, proberen onderscheid te maken tussen de echte profielen en die niet echt zijn. Tijdens mijn onderzoek lijkt het er al snel op alsof half Bullchat een dubbele identiteit heeft. Wie zijn de mensen achter deze profielen en waarom verstrikken ze anderen in hun web van leugens? Wie zal het weten.

Het wordt nog grimmiger als we naar mijn derde punt gaan: de commercie. Het lijkt wel een zwarte markt daar op Bullchat. Je stuit op de meest opmerkelijke aanbiedingen, van onethische en illegale goederen tot diensten. Niets is te radicaal, te smerig of te verboden, het lijkt wel een vrijhaven voor alle duistere zaakjes die het daglicht niet kunnen verdragen.

Maar de angst en oplichting is nog maar het topje van de ijsberg. Ik heb verschillende keren ervaren dat de app gebruikt wordt voor bedreigingen. Chatgesprekken kunnen plotseling een zeer duistere wending nemen, waardoor je met angst bezweet wakker schrikt (als je geen dikke huid hebt). Diverse gebruikers hebben mij verschrikkelijke verhalen verteld van situaties waarin ze werden gechanteerd of bedreigd.

Tenslotte is er de reputatie. Weet je, in het landschap van datingapps kan Bullchat bijna worden gezien als het slechte jongetje van de groep. Het hangt in de schaduw, wordt vaak verguisd, maar toch blijft het hangen. Het lijkt schijnbaar onverstoorbaar. De grootste zorg hier is echter het gebrek aan controle en toezicht door de app zelf.

Ik wou dat ik beter nieuws te melden had. Ik wou dat ik deze rit door de donkere onderwereld van Bullchat kon afronden met goed nieuws. Maar helaas, na deze licht ongemakkelijke ervaring kan ik alleen maar hopen dat er lichtpuntjes zijn die ik gemist heb. Aldus, beware of Bullchat.

Beoordeling vond plaats in augustus 2023 door Thomas Lammers.

Voor wie is het?

Als homo, bi man of nieuwsgierige jongen heb je vast wel eens kennisgemaakt met Bullchat. Mocht dat niet zo zijn, dan weet je wel meteen wat de doelgroep is van de klassieke chatkamer. Bullchat is een chatsite met webcamfeature waarmee je snel grote aantallen mannen kunt leren kennen. Het is bedoeld voor homo’s, biseksuele mannen en mannen die nieuwsgierig zijn naar andere mannen.

Wat Bullchat vooral anders maakt dan veel datingapps en datingsites is dat het vooral bedoeld is voor seksdates met mannen. Snelle afspraken, discreet en anoniem: dat is in het kort waar het om gaat op Bullchat. Als je niet op zoek bent naar een seksdate maar een relatie, dan ben je bij Bullchat op het verkeerde adres. De gebruikers zijn voornamelijk uit op een quick-fix: een seksdate.

Gevoelens komen er vaak niet aan te pas en lust is het enige dat telt. Als je op zoek bent naar een man voor een vaste relatie, of iets met meer diepgang, dan zijn er betere opties. Andere datingsites die alleen homo’s toelaten zijn de volgende.

Twijfel je of de term ‘hetero’ wel bij je past? Heb je het gevoel dat je niet in één hokje thuis hoort? Of dat je niet tevreden bent met het label dat je draagt? Ondanks dat Bullchat bekendstaat als het platform voor homo’s, wordt de chat ook veelvuldig gebruikt door mannen die nog niet precies weten waar hun seksuele interesses liggen.

Bovendien is Bullchat een plek waar mannen komen die willen experimenteren. Of dat nu met Party and Play is een kinky fantasie: de meest gekke wensen komen voorbij in de chats op Bullchat. Wat dat betreft is Bullchat dus ook een plek waar mensen hun fantasieën laten uitkomen en meer sekservaring kunnen opdoen. Bullchat is daarmee een sekspositief platform waar alles open en bloot besproken wordt.

Vanwege dit alles kun je op Bullchat te maken krijgen met seksuele verzoeken, expliciete inhoud en naaktheid. Je kunt erop rekenen dat je al snel erotische beelden te zien krijgt – zelfs beelden die je misschien liever niet had gezien. Bijna alles is toegestaan op Bullchat, wat bij een bezoek aan Bullchat al meteen duidelijk is.

bullchat chat dashboard

Gratis en betaald

De Bullchat-website kun je niet echt zien als een datingsite. Het is meer een chatbox die mannen bij elkaar brengt. Je kunt zonder kosten inloggen en gebruikmaken van alle functies. Berichten versturen is gratis, maar ook webcammen met andere mannen is kosteloos. Hierdoor is Bullchat toegankelijk voor ieder budget en zijn de kosten nooit een probleem, aangezien deze er niet zijn. Althans, niet voor ‘normale’ gebruikers.

 • € 0,99 euro voor 24 uur

Iedereen die op Bullchat een dienst aanbiedt, dient dit te doen met een persoonlijke advertentie. Deze advertenties kosten wel geld, hoewel het slechts 99 cent per keer is. Voor iedereen die geen dienst aanbiedt is Bullchat echter wel gratis in gebruik. Hoe dit kan?

Bullchat verdient niet direct aan de gebruikers die er chatten. Je hoeft geen abonnement af te sluiten en ook hoef je niet te betalen voor extra functies, zoals gebruikelijk is op datingsites. In plaats daarvan biedt Bullchat advertenties aan die wel of niet relevant zijn voor homo’s. Zo zien we bijvoorbeeld dat er geadverteerd wordt voor poppers, wat natuurlijk een product is die aansluit bij de behoeften van de Bullchatters. Omdat deze adverteerders betalen voor de zichtbaarheid in de chatbox hoeft Bullchat geen geld te vragen aan gebruikers.

App en website

Van Bullchat werd al heel lang verwacht dat er wel een app zou komen, maar tot op heden is deze er nooit gekomen. De reden is voor kenners echter wel duidelijk: de naaktheid en seksuele content wordt simpelweg niet toegestaan in de officiële appstores. Mocht Bullchat daarom een app maken, dan zou het niet toegelaten worden tot de appstores van Google en Apple.

Om alle mobiele gebruikers van Bullchat een alternatief te geven, hebben de makers een mobiele website ontwikkeld. In het Help-gedeelte van de website kun je overschakelen naar de mobiele versie van Bullchat. Door deze versie is Bullchat te gebruiken op alle apparaten die een internetbrowser hebben, of dat nu een laptop is of een smartphone.

Privacy en veiligheid

Bullchat heeft je privacy hoog in het vaandel staan, zo zeggen de ontwikkelaars van de chatkamer. In hun eigen woorden noemen ze Bullchat ‘privacy first en privacy by design’. Het gebrek aan een uitvoerige registratie toont dit al aan, maar Bullchat gaat nog veel verder. Zo worden de profielen alleen lokaal op je apparaat opgeslagen en niet op een server. Al je gegevens worden niet ergens opgeslagen. Bullchat zegt zelf geen persoonlijke gegevens te verzamelen en ook delen ze deze niet met anderen.

Het is privé.

Veiligheid en risico’s

Gezien de media-aandacht die Bullchat door de jaren heen heeft gekregen, kan niemand eromheen dat het gebruik ervan gepaard gaat met een aantal risico’s. Hoewel je binnen een minuut actief kunt zijn op Bullchat, kun je ook snel zo snel opgelicht worden. Omdat de controle op de profielen minimaal is en iedereen zich anoniem kan aanmelden, blijft het een groot risico om Bullchat te gebruiken. Als we bijvoorbeeld alleen al kijken naar de vermelding van Bullchat in rechtszaken, dan vinden we meteen al 68 rechterlijke uitspraken waarin de naam wordt vermeld. En dan zijn er ook nog heel wat krantenberichten waarin de chatsite wordt vermeld, waaronder deze:

 • ‘Rechtbank spreekt man (55) vrij die op homodatingsite chatte met lokprofiel Quinten
 • ’Zorgen over buiten beeld blijven jongensprostituees’
 • ‘Docent en jeugdleider Eibergen met kinderporno veroordeeld tot 4 maanden cel
 • ‘Man ontkent afpersing bij ‘seksdate’, maar de rechter ziet: ‘U draagt dezelfde jas als op de camerabeelden

Het beste advies is om altijd voorzichtig te zijn wanneer je met iemand van Bullchat afspreekt – of via elke andere gay app. Er zijn genoeg voorbeelden van uitlokking en mishandeling die hun oorsprong vonden op de chatsite. Maak van jezelf geen slachtoffer en neem alles wat iedereen zegt met een korreltje zout. Wees extra voorzichtig als iemand zich alleen kan verplaatsen, niet ontvangen, en ook met afspraken op afgelegen locaties. Spreek in eerste instantie altijd af op een openbare locatie om eventueel samen te verplaatsen naar een andere plek.

Gegevensbescherming

Over het algemeen deelt Bullchat nauwelijks informatie om veilig te daten. Het lijkt er sterk op dat de makers die overlaten aan de gebruikers zelf, terwijl het platform natuurlijk ook deels verantwoordelijk is. Een aantal tips om veilig te blijven met daten en je persoonlijke gegevens te beschermen zijn de volgende:

 • Deel je telefoonnummer nooit.
 • Gebruik een chatapp waarbij je telefoonnummer niet nodig is.
 • Koop eventueel een prepaidkaart voor online contacten.
 • Geef je adres nooit door aan een chatcontact.

Alternatieven voor Bullchat

Voel je je niet veilig genoeg om af te spreken? Kom je alleen maar fakers tegen die op het laatste moment afhaken of afzeggen? Of ben je gewoon toe aan iets anders? Er zijn gelukkig nog veel meer apps en sites waar homo’s en bi-mannen met elkaar in contact komen. En bij deze datingsites wordt er wel rekening gehouden met je veiligheid. Dit zijn de beste alternatieven voor Bullchat:

Over Bullchat

Er wordt veel gezegd over Bullchat; in positieve en negatieve zin. Zo zijn er verhalen over drugsdealers en escorts op de website. De media heeft de Bullchat-naam al zo vaak genoemd in verband met homogeweld, moordzaken, pedojagen, mishandelingen en uitlokkingen dat het vrij bijzonder is dat er nog mensen actief zijn op de gay chatsite. Maar als je daar doorheen kijkt en echt alleen op zoek bent naar een seksgesprek, dan is het nog altijd mogelijk om dit te vinden op de chatbox.

Terwijl de één zegt dat de chatbox al lang over het hoogtepunt heen is, kan de ander er nog altijd zijn ei kwijt. Wat je ook wil als homo of bi-man; op Bullchat kun je het vinden, zolang het maar geen relatie is.

Beoordeel Bullchat

Alle beoordelingen van Bullchat

3,0
Rated 3,0 out of 5
3,0 van 5 sterren (op basis van 45 reviews)
Uitstekend4%
Heel goed38%
Gemiddeld27%
Slecht13%
Verschrikkelijk18%

Oppassen!

Rated 1,0 out of 5
14 april 2024

Gevaarlijk! Oppassen met deze site. Als overvallen worden ding is, zul je het hier naar je zin hebben. Als je veilig wilt blijven, ontwijk je Bullchat

Sparkles
Gecontroleerd

Het blijft een zootje

Rated 3,0 out of 5
7 april 2024

Door de jaren heen is het niets veranderd. Het blijft een direct en ongecompliceerd zootje. Snelle ontmoetingen. Rare mensen. Alles komt er voorbij

Noom
Gecontroleerd

Is niet gratis

Rated 4,0 out of 5
28 maart 2024

Ik raak niet meer binnen op bullchat. Elke keer als ik me inlog vragen ze voor een betaling. Maar bullchat is toch gratis? Dacht het niet

BitterBas
Gecontroleerd

Wisselend publiek

Rated 4,0 out of 5
23 maart 2024

Soms voel je je thuis, soms voel je je een vreemdeling. Het is werkelijk waar een aparte chatsite, eentje waar je geen genoeg van kunt krijgen

Mass
Gecontroleerd

veel aanwezig

Rated 4,0 out of 5
22 maart 2024

leuke contacten.

rik
Gecontroleerd

Snelle ontmoetingen

Rated 4,0 out of 5
22 maart 2024

Bullchat is perfect als je snel nieuwe mensen wilt ontmoeten. Houdt er wel rekening mee dat je moet oppassen met wie je afspreekt. Veel fakers

Gitario
Gecontroleerd

goed

Rated 4,0 out of 5
22 maart 2024

mooi site

rik
Gecontroleerd

Veel advertenties

Rated 3,0 out of 5
15 maart 2024

Bullchat is soms net een reclamebord. Overal zie je advertenties. Duurt niet lang voordat je contact hebt. Gaat snel daar

Straks
Gecontroleerd

Verrassend

Rated 2,0 out of 5
14 maart 2024

Bullchat brengt je in onverwachte situaties. Het kan zowel hilarisch als vreemd zijn.

Klappertje
Gecontroleerd

Overal en altijd

Rated 4,0 out of 5
9 maart 2024

24/7 actie. Altijd wel iemand om mee te praten, maar soms is het een chaos

Daan
Gecontroleerd

Thrill-seekers

Rated 3,0 out of 5
8 maart 2024

Bullchat trekt avontuurlijke types aan. Je moet wel van een beetje risico houden.

Bearthy
Gecontroleerd

Spannend!

Rated 2,0 out of 5
7 maart 2024

Soms zijn er rare types, maar dat maakt het spannend!

MocroB
Gecontroleerd

Chaotisch

Rated 4,0 out of 5
1 maart 2024

Ik kan niet anders zeggen dat BC een knotsgekke plek is waar je van alles kunt tegenkomen. Soms gezellig, vaak een beetje raar

AlwaysMoodie
Gecontroleerd

Veel onzin

Rated 3,0 out of 5
28 februari 2024

Zit vol met onzin, maar soms is dat precies wat je nodig hebt haha. Luchtig en grappig

Panol
Gecontroleerd

Grote chatsite

Rated 3,0 out of 5
26 januari 2024

Bullchat is groot en actief. Veel nieuwe gezichten. Of usernames eigenlijk. Maar het kan allemaal ook een beetje overweldigend zijn

Gerrit73
Gecontroleerd

Eigen wereldje

Rated 4,0 out of 5
26 januari 2024

Het heb zn eigen regels en cultuur. Je moet erin duiken om het te begrijpen.

Legen
Gecontroleerd

Ongefilterd

Rated 4,0 out of 5
18 januari 2024
BdsmMale
Gecontroleerd

Onvoorspelbaar

Rated 3,0 out of 5
18 januari 2024

Bullchat is een mysterieuze plek. Je praat met onbekenden, wat het spannend maakt. Al die slechte verhalen over de site. Ik snap het. Je moet wel erg goed oppassen wat je doet en met wie je het doet

GG
Gecontroleerd

Vrij chatten

Rated 3,0 out of 5
11 januari 2024

Vrij en speels. Informele gesprekken en veel ruimte voor expressie. De site kan wat slecht werken. Wel heel druk, dat is fijn

Pdate
Gecontroleerd

Doolhof

Rated 4,0 out of 5
11 januari 2024
Rikkie
Gecontroleerd

Alles kan

Rated 4,0 out of 5
3 januari 2024

Gedurfd en open. Sommige gebruikers zijn wat te opdringerig

Vincent
Gecontroleerd

Wisselend

Rated 3,0 out of 5
3 januari 2024

De site heeft een mix van mensen. De sfeer verandert snel, soms neigend naar gevaarlijk. maar dat maakt het wel boeiend

TopDude
Gecontroleerd

Losjes

Rated 3,0 out of 5
1 januari 2024

Losse gesprekken en veel rare mensen. Vaak een gebrek aan diepgang. Eigenlijk alleen goed als je vanavond nog iets wilt regelen

Dirk
Gecontroleerd

Direct

Rated 3,0 out of 5
1 januari 2024

De mensen op de site houden van directheid. Mensen zijn er open en eerlijk over wat ze willen

Kees
Gecontroleerd

Foto's, foto's, foto's

Rated 4,0 out of 5
1 januari 2024

Het draait er vooral om foto’s delen. Het is soms leuk, maar ook wel oppervlakkig. Heb daar niet altijd zin in. Maar toch kom ik er steeds weer.

Niek
Gecontroleerd

Waarom betalen

Rated 1,0 out of 5
24 december 2023

Elke keer betalen voor inloggen 99 cent zeggen wel dat het gratis is maar niet dus en dan staat ook nog je nummer erbij wat ik helemaal niet wil

Noah
Gecontroleerd

Hoogte- en dieptepunten

Rated 4,0 out of 5
15 december 2023

Ik heb zowel goede als slechte dagen gehad op Bullchat. Het is een mix, maar nog steeds de moeite waard

XXL
Gecontroleerd

Geen toegang

Rated 2,0 out of 5
10 december 2023

Toegang niet mogelijk. Al weken geweigerd. Niets verkeerd gedaan, Reageren nergens op

Home Alone nu
Gecontroleerd

Bullchat

Rated 3,0 out of 5
28 november 2023

Ik krijg geen nr code niet meer wel het 99 cent tarief. Kan het niet veranderen terwijl het free is. Wie kan mij helpen

wout
Gecontroleerd

Justin

Rated 5,0 out of 5
22 november 2023

Ik ben Justin, ik ben op zoek naar vriendschap! Mijn voorkeur gaat uit naar de wat oudere mannen onder ons! 30 en 40+ en ouder

Justin
Gecontroleerd

Vaste waarde

Rated 4,0 out of 5
22 november 2023

Bullchat is vast onderdeel van mijn dagelijkse routine. Even kijken of er nog wat lekkers is

BareB
Gecontroleerd

0,99 euro

Rated 4,0 out of 5
7 november 2023

Pas op met wat je invult als nickname want dat lijkt erop te bepalen of je wel of niet moet betalen. Bijv niet je telefoon invullen. Verder oppassen met wie je afspreekt

Jan
Gecontroleerd

Is geen gratis chat meer

Rated 1,0 out of 5
5 november 2023

Nu moet je betalen om op dating te gaan, het was toch gratis

Teav slut
Gecontroleerd

Betalen

Rated 1,0 out of 5
2 november 2023

Opeens 0,99 € betalen……… d8t dat het gratis is maar nee, het staat er wel

chatter
Gecontroleerd

Zwart scherm

Rated 1,0 out of 5
29 oktober 2023

Elke keer een zwart scherm. Waarom? Ik kan er niets mee

W
Gecontroleerd

Doet niet

Rated 1,0 out of 5
22 oktober 2023

Waarom laten jullie mij niet toe elke keer problemen met bullchat

IL
Gecontroleerd

Tijd voor make-over

Rated 2,0 out of 5
18 oktober 2023

De interface kan wel een make-over gebruiken. Het voelt allemaal een beetje verouderd aan. En dan heb ik het nog niet eens over dat ze je weigeren als je lang online bent. En vragen om 0,99 cent te betalen. Daarna geweigerd

Mickey Mouse
Gecontroleerd

Niet doen

Rated 1,0 out of 5
10 oktober 2023

Gevaarlijk, niet doen. Vaak in nieuws geweest voor stalking, chantage en meer

Willem
Gecontroleerd

Waar zijn de updates?

Rated 3,0 out of 5
8 oktober 2023

De site ziet eruit alsof het al een tijdje niet is geüpdatet. Een moderner design zou niet misstaan

Ab
Gecontroleerd

Niet gratis hoor

Rated 1,0 out of 5
7 oktober 2023

Adverteren met de slogan gratis chat en dan geld vragen. Hoe nep kun je zijn

Sammie
Gecontroleerd

Bullchat steekt er bovenuit

Rated 5,0 out of 5
6 oktober 2023

Van alle chatsites die ik heb geprobeerd, blijft Bullchat mijn favoriet. De mensen zijn niet altijd even makkelijk maar dat mag de Pret niet drukken

2top4u
Gecontroleerd

Niet helemaal wat ik verwachtte

Rated 2,0 out of 5
4 oktober 2023

Ik heb gemerkt dat iedereen hier meer op zoek is naar wat los plezier. Niet naar serieuze relaties. Dat was een beetje een teleurstelling voor mij

Joep
Gecontroleerd

Mijn go-to plek

Rated 4,0 out of 5
22 september 2023

Geen oordeel bij Bullchat. Het kost gewoon wat tijd om de goeden te vinden tussen de fakers

Liam
Gecontroleerd

Sceptisch, nu niet meer

Rated 4,0 out of 5
7 september 2023

Ik was eerst een beetje sceptisch, maar Bullchat heeft mij aangenaam verrast. De site is eenvoudig in gebruik en de mensen zijn tja heel verschillend

Eeren
Gecontroleerd

Een gemengde ervaring

Rated 2,0 out of 5
4 september 2023

de ene keer leuk, de andere keer moeilijk. er zijn ook technische mankementen die echt aangepakt moeten worden

Ben
Gecontroleerd