Home GayPartner (BE)

GayPartner (BE)

Het is de online ontmoetingsplaats voor homoseksuele mannen die op zoek zijn naar spannend contact. We hebben het over GayPartner, de Belgische nummer één datingsite voor deze doelgroep: bekend van OutTV, Vier en SBS6. Volgens de datingsite zelf is het dé gaydating site voor een leuk gay avontuur, gay date of een gayrelatie. Kortom, voor elke man en voor elk doel is er wat wils.

Als je op zoek bent naar leuke maar vooral enerverende contacten dan hoef je niet verder te zoeken; bij GayPartner zit je goed. Vooral omdat je in België nu eenmaal niet veel opties hebt. En daarom is het niet voor niets één van de populairste datingsites voor gay en bi-mannen.

Hoe werkt GayPartner?

De werkwijze van GayPartner is niet verrassend. Ten eerste dien je je aan te melden voor een account bij de datingsite. Daarvoor hoef je alleen een aantal basisgegevens in te vullen. Wat je zoekt, hou oud je bent, een zelfverzonnen gebruikersnaam en je e-mailadres: dat is het enige dat écht vereist is. Bevestig vervolgens je e-mailadres en je account wordt aangemaakt. Maar met het invullen van deze informatie ben je er nog niet. Vervolgens kun je aan de slag met het invullen van je profiel, inclusief een aantal foto’s van jezelf toevoegen. Welke en hoeveel je foto’s je toevoegt hangt volledig van jezelf af; het is zelfs niet verplicht om een foto toe te voegen bij GayPartner. Kies de foto waar jij je goed bij voelt en waarmee jij jezelf wilt presenteren aan de andere gebruikers.

Begin hier met je profiel op GayPartner

Zodra je je GayPartner-profiel aantrekkelijk hebt gericht, om andere mannen uit te nodigen om je een bericht te versturen, kun je zelf ook op zoek. Je kunt zoeken in de lijsten met profielen, waarbij je kunt filteren om bepaalde mannen uit te sluiten. Als je bijvoorbeeld alleen jongens wilt zien, en geen oude mannen, dan kun je eenvoudig op leeftijd zoeken. Mocht er iemand tussen zitten die je wel ziet zitten, dan kun je direct contact opnemen of een wink of flirtbericht versturen. Meer functies heb je in feite niet nodig als je snel contacten wilt leggen. De winks die je kunt versturen zijn niets anders dan een digitale versie van de klassieke knipoog om iemand te laten weten dat je interesse hebt.

gay man

Voor wie is het?

GayPartner is een datingsite voor volwassen mannen die contact willen met andere mannen.  En als mannen onder elkaar contact met elkaar hebben dan weten we allemaal wel waar dat eindigt. Het is bij datingsites zoals GayPartner eerder regel dan uitzondering dat je benadert wordt voor seksuele avontuurtjes. Houdt er dus ook rekening mee dat je seksuele of erotisch getinte beelden te zien krijgt, zelfs als je er niet expliciet om gevraagd hebt. Er is bovendien nog iets om rekening mee te houden als je lid wordt van GayPartner. Op de homepage van de datingsite wordt vermeld dat een deel van de profiel voor entertainment bedoeld is en fysieke afspraken met deze leden niet mogelijk zijn.

Tips voor GayPartner

  • Houdt het spannend en ga niet te diep in op persoonlijke onderwerpen.
  • Maak gebruik van de wink en flirt functies.
  • Probeer de website eerst uit met een gratis lidmaatschap.

GayPartner gratis?

Er wordt wel eens gezegd dat ‘niet in het leven gratis is’, en in het geval van GayPartner geldt dit gezegde ook. GayPartner is in de basis volledig gratis, maar als je écht wilt daten, dan ontkom je er niet aan om credits te kopen. Het aanmaken van je GayPartner-profiel en foto’s toevoegen kan zonder kosten. En ook kun je gratis profielen bekijken van andere leden, inclusief de foto’s. Wat je als gratis gebruiker van GayPartner echter niet kan is berichten versturen. Wie fysiek wilt afspreken met andere gebruikers kan niet zonder deze functie en daarom ontkomt niemand aan het aanschaffen van credits vereist. Gaypartner (BE) biedt verschillende creditpacks aan:

  • CreditPack 10 voor € 10,00
  • CreditPack 25 voor € 22,50
  • CreditPack 50 voor € 42,50
  • CreditPack 100 voor € 80,00
  • CreditPack 275 voor € 200,00

De credits zijn een onmisbaar onderdeel van de GayPartner-website. Ze zijn ervoor bedoeld om alleen de échte leden toegang te geven en geen nepprofielen. Als gratis lid kun je de datingsite testen voordat je overgaat op de aanschaf van credits. Op de website kun je diverse pakketten met credits aanschaffen, beginnend bij €10,- voor 10 credits. De GayPartner-credits zijn ook nodig als je een flirtbericht wilt versturen. Winkberichten zijn gratis op GayPartner.

Bezoek GayPartner

Over GayPartner

GayPartner is onderdeel van een Nederlands bedrijf dat eigenaar is van diverse datingsites. Voor vragen kun je terecht bij de klantenservice van de datingsite. Deze dienst is op werkdagen telefonisch te bereiken en 24 uur per dag bereikbaar per e-mail. Mocht je een vraag hebben, dan krijg je binnen 24 uur antwoord. De website van GayPartner.be is hiernaast beveiligd met een SSL encryptie zodat je gegevens en berichten niet door derden onderschept kunnen worden.