Het is de online ontmoetingsplaats voor homoseksuele mannen die op zoek zijn naar spannend contact. We hebben het over GayPartner, de Belgische nummer één datingsite voor deze doelgroep: bekend van OutTV, Vier en SBS6. Volgens de datingsite zelf is het dé gaydating site voor een leuk gay-avontuur, gaydate of een gayrelatie. Kortom, voor elke man en voor elk doel is er wat wils.

Als je op zoek bent naar leuke maar vooral enerverende contacten dan hoef je niet verder te zoeken; bij GayPartner zit je goed. Vooral omdat je in België nu eenmaal niet veel opties hebt. En daarom is het niet voor niets één van de populairste datingsites voor gay en bi-mannen.

Hoe werkt GayPartner?

De werkwijze van GayPartner is niet verrassend. Ten eerste dien je je aan te melden voor een account bij de datingsite. Daarvoor hoef je alleen een aantal basisgegevens in te vullen. Wat je zoekt, hou oud je bent, een zelfverzonnen gebruikersnaam en je e-mailadres: dat is het enige dat écht vereist is. Bevestig vervolgens je e-mailadres en je account wordt aangemaakt. Maar met het invullen van deze informatie ben je er nog niet.

Vervolgens kun je aan de slag met het invullen van je profiel, inclusief een aantal foto’s van jezelf toevoegen. Welke en hoeveel je foto’s je toevoegt hangt volledig van jezelf af; het is zelfs niet verplicht om een foto toe te voegen bij GayPartner. Kies de foto waar jij je goed bij voelt en waarmee jij jezelf wilt presenteren aan de andere gebruikers.

“Leden met een profielfoto krijgen meer aanspraak dan leden zonder profielfoto.” – Gaypartner

Handig om te weten: een profielfoto is voor niemand verplicht. Wel is het natuurlijk zo dat een verleidelijke profielfoto een veel betere indruk achterlaat dan een relatief leeg profiel. Het leidt niet alleen tot meer gespreksstof, maar ook verwacht iedereen tegenwoordig dat je iets te verbergen hebt als je geen profielfoto hebt.

Begin hier met je profiel op GayPartner

Zodra je je GayPartner-profiel aantrekkelijk hebt ingericht, om andere mannen uit te nodigen om je een bericht te versturen, kun je zelf ook op zoek. Je kunt zoeken in de lijsten met profielen, waarbij je kunt filteren om bepaalde mannen uit te sluiten. Als je bijvoorbeeld alleen jongens wilt zien, en geen oude mannen, dan kun je eenvoudig op leeftijd zoeken.

Mocht er iemand tussen zitten die je wel ziet zitten, dan kun je direct contact opnemen of een wink of flirtbericht versturen. Meer functies heb je in feite niet nodig als je snel contacten wilt leggen. De winks die je kunt versturen zijn niets anders dan een digitale versie van de klassieke knipoog om iemand te laten weten dat je interesse hebt.

profielen gaypartner

Voor wie is het?

GayPartner is een datingsite voor volwassen mannen die contact willen met andere mannen. En als we mannen onder elkaar contact met elkaar hebben, dan weten we allemaal wel waar dat eindigt. Het is bij datingsites zoals GayPartner eerder regel dan uitzondering dat je benaderd wordt voor seksuele avontuurtjes. Houdt er dus ook rekening mee dat je seksuele of erotisch getinte beelden te zien krijgt, zelfs als je er niet expliciet om gevraagd hebt.

Er is bovendien nog iets om rekening mee te houden als je lid wordt van GayPartner. Op de homepage van de datingsite wordt vermeld dat een deel van de profiel voor entertainment bedoeld is en fysieke afspraken met deze leden niet mogelijk zijn.

“Gaypartner.be is een populaire gay-flirtwebsite.” – Gaypartner

App en website

Voor een chatsite met de populariteit van GayPartner verwacht je een razendsnelle en populaire app, maar dat is helaas niet het geval. GayPartner heeft helemaal geen app. Hoewel het wel te gebruiken is op smartphones en tablets, is er geen app die te vinden is in een appstore. Het platform van GayPartner is daarentegen wel mobielvriendelijk gemaakt, wat wil zeggen dat het via de internetbrowser te gebruiken is – zowel op pc’s en laptops als op tablets en smartphones.

Bekijken op GayPartner

Tips voor GayPartner

  • Houdt het spannend en ga niet te diep in op persoonlijke onderwerpen.
  • Maak gebruik van de wink en flirt functies.
  • Probeer de website eerst uit met een gratis lidmaatschap.

Gratis en betaald

Er wordt wel eens gezegd dat ‘niet in het leven gratis is’, en in het geval van GayPartner geldt dit gezegde ook. GayPartner is in de basis volledig gratis, maar als je écht wilt daten, dan ontkom je er niet aan om credits te kopen.

Het aanmaken van je GayPartner-profiel en foto’s toevoegen kan zonder kosten. En ook kun je gratis profielen bekijken van andere leden, inclusief de foto’s. Wat je als gratis gebruiker van GayPartner echter niet kan is berichten versturen. Wie fysiek wil afspreken met andere gebruikers kan niet zonder deze functie en daarom ontkomt niemand aan het aanschaffen van credits vereist. Gaypartner (BE) biedt verschillende creditpacks aan:

  • CreditPack 10 voor € 10,00
  • CreditPack 25 voor € 22,50
  • CreditPack 50 voor € 42,50
  • CreditPack 100 voor € 80,00
  • CreditPack 275 voor € 200,00

De credits zijn een onmisbaar onderdeel van de GayPartner-website. Als gratis lid kun je de chatsite testen voordat je overgaat op de aanschaf van credits. Op de website kun je diverse pakketten met credits aanschaffen, beginnend bij €10,- voor 10 credits. De GayPartner-credits zijn ook nodig als je een flirtbericht wilt versturen. Winkberichten zijn gratis op GayPartner.

Bezoek GayPartner

De betaling gebeurt veilig en anoniem. Als je een betaling aan GayPartner overmaakt via bijvoorbeeld of een bankoverschrijving, zal er op je bankafschrift geen verwijzing zijn naar Gaypartner of chatsite. Of een andere herkenbare tekst. Je ziet alleen een betalingskenmerk en de naam van het bedrijf die de betaling verwerkt.

Over GayPartner

GayPartner is onderdeel van een Nederlands bedrijf dat eigenaar is van diverse datingsites. Voor vragen kun je terecht bij de klantenservice van de datingsite. Deze dienst is op werkdagen telefonisch te bereiken en 24 uur per dag bereikbaar per e-mail. Mocht je een vraag hebben, dan krijg je binnen 24 uur antwoord. De website van GayPartner.be is hiernaast beveiligd met een SSL-encryptie zodat je gegevens en berichten niet door derden onderschept kunnen worden.

GayPartner

Veelgestelde vragen

Is GayPartner voor iedereen?

Nee, GayPartner is alleen bedoeld voor contact onder mannen onderling. Aanmelden is niet mogelijk voor vrouwen. Daarnaast geldt een minimale leeftijd van 18 jaar. Door deze voorwaarden te stellen is GayPartner niet voor iedereen beschikbaar.

Is Gaybuddy gratis?

Ja, GayPartner is gratis met beperkingen. Iedereen die zich inschrijft bij GayPartner start met hetzelfde lidmaatschap dat bedoeld is om de chatsite te testen. Met dit lidmaatschap kun je een profiel aanmaken, zoeken, profielen bekijken, berichten ontvangen en lezen, maar geen berichten terug versturen. Voor het verzenden van berichten op GayPartner zijn credits nodig die verkrijgbaar zijn in diverse creditpakketten.

Kun je swipen op GayPartner?

Nee, swipen is geen onderdeel van GayPartner. Daarentegen is er wel een vergelijkbaar datingspel: Matchgame. Met dit simpele spel kun je profielen van andere mannen beoordelen door op de groene button te tikken als je diegene wilt leren kennen en op de rode button om het profiel te negeren.

Is er een minimumleeftijd voor Gaybuddy?

Ja, GayPartner is alleen beschikbaar voor jongens ouder dan 18 jaar. Omdat er seksuele inhoud wordt getoond op het platform mogen alleen meerderjarigen lid worden van het platform. GayPartner vraagt tijdens de aanmelding om je geboortedatum dat het gebruikt om je leeftijd te bepalen.

Zijn er vergelijkbare datingsites als GayPartner?

Ja, naast GayPartner zijn er meer datingsites die zich exclusief richten op mannen die mannen zoeken. De Nederlandse variant van GayPartner is bekend onder de naam Gaybuddy. Andere Nederlandse concurrenten zijn Bullchat en Gaychat.

Heeft GayPartner een app?

Nee, GayPartner heeft geen applicatie die te downloaden is in een appstore. Er is tot op heden nog geen app beschikbaar geweest van GayPartner. De chatsite is echter wel te gebruiken op smartphones en tablets via de internetbrowser.