24 kinky ideeën voor een upgrade van je seksleven

Thomas Lammers
Door Thomas Lammers
11 minuten leestijd

Je zit samen aan de keukentafel, koffie in je handen en een zachte glimlach op je gezicht. Het is niet altijd makkelijk geweest tussen jou en je partner, maar vandaag voel je dat er iets gaat veranderen. Jullie hebben besloten om je seksleven te verbeteren en je voelt een nieuwe energie stromen. Samen bespreken jullie open en eerlijk wat jullie kunnen doen om meer en vooral betere seks te kunnen hebben. Jullie willen het wat meer kinky maken.

Je voelt je hart warm worden als je nadenkt over wat je nog allemaal wilt proberen. Jullie willen beiden iets anders, maar komen toch overeen over dat het wel wat spannender mag worden. Jullie willen avontuur beleven en nieuwe dingen leren. Eindelijk, denk je, het voelt alsof jullie weer op één lijn zitten.

24 kinky ideeën

Tegelijkertijd realiseren jullie je ook dat dit makkelijker gezegd dan gedaan is. Het is een stap uit je comfortzone en dat kan best ongemakkelijk zijn. Want, als je je grenzen nooit hebt opgezocht, weet je ook niet waar je grenzen liggen. Daarom lees je dit, omdat je weleens wilt weten wat je zoal kunt proberen in de slaapkamer. Dit zijn 24 kinky ideeën die je kunt overwegen.

Dating vol passie?

novamora"Laat je VERLEIDEN tot een pittige date: Novamora is dé datingsite voor singles en stellen die op zoek zijn naar spanning en avontuur."

1. Bondage en BDSM

Bondage en BDSM: ze kunnen bijdragen aan een beter seksleven als je daardoor spannender vindt. Het kan de intimiteit en het vertrouwen tussen jou en je partner zelfs vergroten. Door de controle over te dragen of te nemen, kun je jezelf openstellen voor nieuwe ervaringen en emoties. Als je een fantasie hebt die hiermee te maken heeft, kan BDSM een manier zijn om grenzen te verleggen en diepere verlangens te verkennen.

2. Rollenspellen

Rollenspellen kunnen een fantasierijke manier zijn om te experimenteren met nieuwe seksuele scenario’s en fantasieën. Het kan een kans zijn om uit je comfortzone te stappen en nieuwe delen van jezelf te ontdekken. Hoe zou jij het vinden als je partner ineens dominant en dwingend zou zijn? Het kan ook een manier zijn om de rollen in de seksuele relatie eens om te draaien en de machtsdynamiek te veranderen.

3. Verkleden en crossdressing

Verkleden en crossdressing kunnen een manier zijn om jezelf op een andere manier uit te drukken. Als je een uniform draagt, bijvoorbeeld, kun je nieuwe aspecten van jezelf te verkennen.

4. Spanking

Spanking is een vorm van lichte pijn en controle, wat de boel opwindender kan maken en het plezier vergroten. Door het spelen met sensaties kan het ook een manier zijn om jezelf opnieuw te verbinden met je lichaam en de intensiteit van het moment te voelen.

5. Blinddoeken

Hoe zou jij seks ervaren als je niets kon zien? Blinddoeken kan een manier zijn om de zintuigen te versterken en jezelf meer bewust te maken van je lichaam en de aanrakingen van je partner. Je kunt het ook gebruiken om te experimenteren met het vertrouwen en de intimiteit tussen jou en je partner.

6. Verstikking

Verstikking kan een risicovolle activiteit zijn. Het moet daarom met de nodige voorzichtigheid worden uitgevoerd. En dan kan het wel onderdeel zijn van je seksleven. Door verstikking (niet volledig) kun je intense en erotische sensaties ervaren die de opwinding en het plezier kunnen versterken. Als je besluit om deze praktijk uit te proberen, zorg er dan voor dat je de juiste veiligheidsmaatregelen neemt en de nodige informatie hebt opgezocht over hoe je dit veilig kunt doen.

novamora
Casual chat tip: Novamora
  • Chatten en flirten bij Novamora (18+)
  • Discreet en anoniem chatten
Bekijken op Novamora

7. Seksspeeltjes

Seksspeeltjes kunnen een leuke en opwindende toevoeging zijn aan het seksleven. Het is niet zonder reden dat sommige bekende seksshops elk jaar miljoenen euro’s winst maken. Seksspeeltjes zijn in, en het is niet meer dan normaal om een seksspeeltje in huis te hebben. Met seksspeeltjes kun je bijvoorbeeld experimenteren met verschillende vormen van stimulatie.

8. Seksuele fetisjen

Heb je een seksuele fetisj? Hoewel het moeilijk kan zijn om te bespreken, kan je fetisj een rol spelen in de manier waarop jij je seksuele verlangens en fantasieën wilt verkennen. Zelfs als je fetisj anders is of als ongewoon of ongepast kan worden gezien. Inspelen op je fetisj kan helpen om nieuwe niveaus van opwinding en plezier te bereiken.

9. Exhibitionisme en voyeurisme

Exhibitionisme en voyeurisme is niet voor iedereen. Maar je kunt het wel proberen, bijvoorbeeld door stiekem te kijken naar je partner. Dat kan het verlangen en de opwinding tussen jou en je partner vergroten.

10. Dirty talk

Dirty talk kan een opwindende manier zijn om te communiceren tijdens seks. Heb je er wel eens over nagedacht om te experimenteren met verschillende vormen van taalgebruik tijdens de seks? Of over nieuwe manieren om jezelf uit te drukken, zoals dirty talk?

11. Pijn

Spelen met pijn is niet zonder risico’s en moet dan ook met de nodige voorzichtigheid worden uitgevoerd. Met pijn kun je echter wel intense sensaties creëren die je anders niet kunt ervaren. Als je besluit om dit te proberen, zorg er dan voor dat je – net als bij verstikking – de juiste veiligheidsmaatregelen neemt.

13. Anale seks

Anale seks: voor sommigen is het een duidelijke no-go, voor anderen een handeling om te overwegen. Afhankelijk van hoe je erover denkt, kan het een nieuwe vorm van stimulatie zijn. Zowel voor jou als je partner, ongeacht of je nu de ontvanger of gever bent.

14. Spelen met temperaturen

Spelen met temperaturen kan een manier zijn om te experimenteren met verschillende sensaties. Denk bijvoorbeeld aan ijs of wax. De toevoeging van temperaturen kan iets nieuws toevoegen aan de gehele ervaring in de slaapkamer.

15. Orale seks

Orale seks is bij iedereen bekend. De mondeling seksuele handeling hoort echter niet bij iedereen tot het standaardrepertoire. Orale seks kun je bovendien op verschillende manieren uitvoeren, waardoor je de seks net iets meer kinky kunt maken.

16. Trampling

Laat jij vaak over je heen lopen? Letterlijk? Dan ben je niet onbekend met trampling, een seksuele handeling waarbij je iemand over je heen laat lopen. Het is misschien een wat vreemde handeling om te proberen, maar sommige mensen ervaren een intens genot als iemand anders op hen staat.

17. Verleiding en onthouding

Verleiding en onthouding – elkaar opvolgend – vergroten het verlangen en de opwinding tussen jou en je partner. Het kan een manier zijn om te spelen met de machtsdynamiek tussen jullie beiden, bijvoorbeeld door een rol aan te nemen waarbij je verleidt en onthoudt.

18. Waterseks

Waterseks kan net als extreme temperaturen iets nieuws toevoegen aan de seks. Je kunt ermee experimenteren om zo verschillende sensaties te voelen. Houd er wel rekening mee dat je wat glijmiddel nodig hebt als je seks onder water hebt.

19. Seks in openbare ruimtes

Seks in openbare ruimtes is misschien niet het eerste waar je aan denkt. Maar het kan een manier zijn om te spelen met het risico betrapt te worden. Kinky toch? Het risico dat je iemand jullie kan ontdekken kan nieuwe niveaus van opwinding en plezier geven.

20. Striptease en lapdance

Striptease en lapdance zijn vormen van erotisch dansen waarbij je op een verleidelijke manier je kleding uittrekt of jezelf aanraakt. Je hebt er waarschijnlijk vaker over gehoord. Het kan opwindend zijn om te zien hoe je jezelf op een sensuele manier uitkleedt en zo de ander verleidt en andersom. Striptease en lapdance zijn manieren om jezelf te uiten en je seksualiteit te ontdekken.

21. Seks met meerdere partners

Seks met meerdere partners kan variëren van een trio tot een grotere groep. Het is belangrijk om hierbij goede afspraken te maken en open te communiceren over je grenzen en verwachtingen. Enerzijds kan het zorgen voor nieuwe ervaringen en het ontdekken van verschillende vormen van seksualiteit. Anderzijds kan het een uitdaging zijn om hierbij rekening te houden met ieders wensen en gevoelens.

22. Seksuele massage

Met een seksuele massage kun je elkaar op een sensuele manier verwennen en laten ontspannen. Door het geven van een massage kun je de ander op een dieper niveau leren kennen en hun lichaam beter begrijpen. Het kan zorgen voor meer intimiteit en verbondenheid tussen jou en je partner. Een seksuele massage kun je ook gebruiken om de seksuele energie te verhogen en tot een hoogtepunt te komen.

23. Elektrostimulatie

Elektrische impulsen om seksuele sensaties te veroorzaken? Het kan met elektrostimulatie, een manier om stroomprikkels te geven. Het kan gebruikt worden bij zowel mannen als vrouwen en kan variëren van zacht tot intens. Uiteraard is het belangrijk om hierbij voorzichtig te zijn en te communiceren over elkaars grenzen en wensen.

24. Seksuele fantasiespelen

Welke seksuele fantasieën heb jij? Denk er eens over na om een fantasie ten uiting te brengen. Dat kan bijvoorbeeld het spelen van een rollenspel betekenen of het gebruiken van bepaalde attributen. Wie weet ontdek je op deze manier wel een nieuwe vorm van seksualiteit die jou ligt. Wat je ook doet, bespreek het eerst met je partner, vóórdat je overgaat tot actie.

Je bent niet de enige...

... die zich afvraagt wat de meest sexy datingsite is. Avontuur, passie en een beetje pittig: wist je dat je ergens discreet en anoniem kunt daten? Er is één datingsite waar dat allemaal kan: Novamora is het geheime online plekje voor de avontuurlijke dater. Nieuwsgierig waarom deze Nederlandse datingsite zo snel in ledenaantal is gegroeid?

Deel dit artikel
Geef je reactie