Hoe zorg je ervoor dat iemand je mist: 13 manieren uitgelegd

Thomas Lammers
Door Thomas Lammers
10 minuten leestijd

Er is iemand in je leven die niet genoeg aandacht aan je besteedt of niet (genoeg) naar je omkijkt. Terwijl je dat heel graag zou willen. Of misschien wil je weer de aandacht van een ex of goede vriend die je een tijdje niet hebt gesproken. Hoe doe je dat? Hoe kom je weer volop in the picture te staan? En hoe zorg je ervoor dat deze persoon jou gaat missen?

Soms kan het lastig zijn om ervoor te zorgen dat iemand je mist, maar het is zeker niet onmogelijk. Er zijn een aantal manieren die ervoor te zorgen dat iemand jouw aanwezigheid mist. Van het delen van foto’s en verhalen over geweldige ervaringen op sociale media, waarvan je weet dat ze het zullen zien, tot een subtiele afwezigheid, waarbij je jezelf langzaam uit hun dagelijkse leven verwijdert. Laten we eens kijken naar hoe je ervoor zorgt dat iemand je echt gaat missen.

Hoe je ervoor zorgt iemand jouw aanwezigheid mist

Als je niet het gevoel hebt dat iemand jou mist, dan kun je daar wel voor zorgen. Je kunt bijvoorbeeld niet meer direct op hun berichten en telefoontjes reageren. Of helemaal niet. Of je vermijdt de favoriete hangplekken en sociale evenementen waarvan je weet dat de ander er is.

Nu populair:

lexa "Serious Dating, Crazy Love: Lexa is waar je moet zijn. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken."

Op deze manier kun je de ander laten voelen dat jouw aanwezigheid misschien wel voor lief is genomen. Je geeft de ander de kans om te beseffen hoeveel je normaal gesproken aanwezig bent. Het doel? Dat de ander jou gaat missen en beseft hoeveel jij aan hun leven toevoegt. Maar dit is slechts het topje van de ijsberg. Er zijn nog veel meer manieren om ervoor zorgen dat iemand jou gaat missen. En die gaan we nu bespreken.

1. Verras met kleine attenties

Laat af en toe een verrassing achter voor degene die jou moet gaan missen. Dit kunnen kleine attenties zijn, zoals een handgeschreven brief, een favoriete lekkernij of een speciaal cadeautje. Met deze onverwachte gebaren van genegenheid laat je zien dat je aan de ander denkt, zelfs als je fysiek niet aanwezig bent.

2. Laat je geluk zien

Gaat het om een ex die je niet meer ziet? Probeer dan een toevallige ontmoeting na te bootsen, door bijvoorbeeld naar dezelfde plek te gaan. Laat vervolgens op een subtiele manier zien dat je gelukkig bent zonder je ex. Je straalt en geniet van het leven. Zorg ervoor dat je ex ziet dat je onafhankelijk bent en een gelukkig leven leidt. Dit kan een gevoel van gemis opwekken en ervoor zorgen dat je ex beseft dat ze jou missen in hun leven.

3. Laat je talenten en passies zien

Toon je unieke vaardigheden en passies op een creatieve manier. Of het nu gaat om muziek, schilderen, schrijven of iets anders waar je gepassioneerd over bent: laat het zien. Maak kunstwerken, deel je muziek, schrijf inspirerende verhalen en laat de ander versteld staan van je talent. Als je het in je hebt, laat de ander dan verlangen naar meer van je creatieve uitbarstingen.

4. Creëer gedenkwaardige momenten

Breng onvergetelijke momenten door met degene die jou moet gaan missen. Organiseer avontuurlijke uitstapjes, neem de ander mee naar adembenemende locaties en deel samen bijzondere ervaringen. Op deze manier, door samen memorabele momenten te creëren, bouw je een sterke band op en maak je ze bewust van de unieke connectie die ze met jou delen.

25 zinnen die het verschil maken

Heb je trouwens deze kant-en-klare berichtjes voor op WhatsApp of Tinder al gezien? Het zijn de beste zinnen om iemand stapelgek op je te maken.

5. Geef ruimte en tijd

Soms is het nodig om wat afstand te nemen. Afstand creëert ook een bank. Geef ze de ruimte om hun eigen leven te leiden en de tijd om je afwezigheid te voelen. Zorg ervoor dat je niet altijd beschikbaar bent en dring jezelf niet op. Geef de ander de kans om te beseffen hoeveel je werkelijk voor hem of haar betekent.

6. Wees zelfverzekerd en onafhankelijk

Straal zelfvertrouwen uit en laat zien dat je een bevredigend leven hebt, zelfs zonder hun constante aanwezigheid. Je doet dit niet om de ander jaloers te maken, maar om te laten zien dat je onafhankelijk en gelukkig kunt zijn zonder hun aanwezigheid. Waardeer jezelf en toon je eigen onafhankelijkheid, zodat de ander kan beseffen hoe welkom je bent in hun eigen leven.

7. Straal positieve energie uit

Besteed aandacht aan je uiterlijk en gezondheid. Zorg ervoor dat je er goed uitziet en je goed voelt, zodat je een positieve energie uitstraalt. Positieve vibes zijn besmettelijk. Wanneer jij straalt als jullie samen zijn, zal de ander je aanwezigheid nog meer missen.

8. Wees wat mysterieuzer

Laat de ander in verwarring achter door af en toe te verdwijnen en net zo abrupt weer te verschijnen. Wees niet altijd beschikbaar en geef niet meteen al je geheimen prijs. Door een vleugje mysterie om je heen te creëren, wek je nieuwsgierigheid op en zorg je ervoor dat de ander geïnteresseerd blijft in jou als persoon.

Plaats bijvoorbeeld raadselachtige citaten op sociale media of deel foto’s van activiteiten waarvan ze niet weten met wie je die hebt gedaan. Door een zweem van geheimzinnigheid om je heen te creëren, zorg je ervoor dat je de ander geïntrigeerd raakt en het mysterie wil ontrafelen.

9. Wees een goede luisteraar

Toon oprechte interesse in wat de ander te zeggen heeft. Wees een goede luisteraar wanneer ze hun gedachten en gevoelens met je delen. Geef de ander de ruimte om zich vrij uit te drukken zonder oordeel. Als je er niet meer bent, zullen ze je missen als een waardevolle steunpilaar in hun leven.

10. Straal zelfliefde uit

Om ervoor te zorgen dat iemand je mist, is het belangrijk om zelfliefde uit te stralen. Wees trots op wie je bent, omarm je eigen imperfecties en wees zelfverzekerd in je eigen huid: #Selflove. Met zo’n positieve uitstraling trek je anderen aan en laat je zien dat je het waard bent om gemist te worden. Mocht je er niet meer voor ze zijn, zullen ze beseffen dat ze een speciale persoon in hun leven hebben verloren.

11. Maak tijd voor persoonlijke groei

Investeer in je eigen persoonlijke groei en ontwikkeling. Leer nieuwe vaardigheden, ontdek interesses en neem de tijd om aan jezelf te werken. Laat zien dat je voortdurend groeit en inspireer anderen om hetzelfde te doen. Ze zullen je missen omdat je een bron van inspiratie en groei bent geworden in hun leven.

12. Wees avontuurlijk en spontaan

Neem ze mee op avontuurlijke en spontane uitstapjes. Plan verrassende activiteiten waarvan je weet dat ze ervan zullen genieten. Dit kan variëren van een roadtrip naar een onbekende bestemming tot een spontane picknick in het park. Haal de ander uit de comfortzone en deel onvergetelijke avonturen met elkaar. Daarmee creëer je kostbare herinneringen die ze zullen koesteren – zelfs als jij niet meer aanwezig bent.

13. Laat ruimte voor hun verlangen

Geef de ander de ruimte om hun eigen verlangen naar jou te ontdekken. Laat merken dat je beschikbaar bent, maar dring niet aan. Geef de ander de gelegenheid om jou uit te nodigen. Dat betekent dus ook dat jij niet steeds degene mag zijn die de ander uitnodigt. Dit zal het verlangen naar jou versterken en er sneller voor zorgen dat ze je gaan missen als jij niet de eerste stap zet.

Met deze creatieve en originele aanpak kun je ervoor zorgen dat die ene speciale persoon je werkelijk gaat missen. Voeg wat avontuur toe, toon je oprechtheid en straal positiviteit uit. Creëer een onuitwisbare indruk terwijl je ruimte laat voor verlangen. Als je wilt dat iemand je mist, zorg er dan voor dat er genoeg is dat gemist wordt als jij niet aanwezig bent.

Onthoud dat het doel niet is om spelletjes te spelen of manipulatief te zijn. Het doel is laten zien dat je een waardevol mensen bent dat een geweldig leven kan leiden, zowel met als zonder de ander.

Verliefd worden is meer...

... dan geluk hebben. Er zijn twee personen voor nodig die ervoor openstaan. Bij één app weten ze precies hoe ze die twee mensen kunnen samenbrengen voor een langdurige relatie. De matching in deze succesvolle app heeft één doel: het koppelen van mensen die écht bij elkaar passen. Ontdek zelf hoe Elitedating een extreem hoog succespercentage behaalt.

Deel dit artikel
Geef je reactie