10 dingen die mannen willen in bed, maar niet tegen je zeggen

Jay
Door Jay
12 minuten leestijd

Het is niet ongewoon om wat verlegen te zijn over wat je in bed wilt. Door de dingen te leren die mannen lekker vinden in bed, maar waar ze niet om vragen, kun je het toch nog een stuk spannender maken. Verlangt je mannetje stiekem naar iets in de slaapkamer, maar is hij terughoudend om het je te vertellen? Dan is hij niet de enige.

Er zijn een hoop dingen die mannen heerlijk vinden, maar die ze niet meteen durven of willen aangeven aan hun partner. Soms zal dat zijn omdat hij denkt dat je het niet eens serieus zult nemen en zult weglachen, terwijl die gedachte ook kan worden veroorzaakt omdat hij denkt dat je er niet klaar voor bent. Veel mannen willen je immers niet ongemakkelijk laten voelen door het op directe wijze aan je te vragen.

Maar wat nu als jij het zelf aanbiedt of er interesse in toont? Als je je seksleven wat meer pit wilt geven, dan kun je je vent ook gewoon vragen wat hij wil tussen de lakens. En misschien is dat wel het startsein van een hoop moois in jullie seksleven, want ook jij kunt jouw verlangens met hem delen. Zo genieten jullie allebei optimaal van jullie seksleven.

Dating vol passie?

novamora"Laat je VERLEIDEN tot een pittige date: Novamora is dé datingsite voor singles en stellen die op zoek zijn naar spanning en avontuur."

Natuurlijk is het wel cruciaal dat iedereen zich prettig voelt bij wat de ander vraagt of verlangt. Want ook tijdens de seks is de communicatie van wereldbelang. Reden om het vandaag met je te hebben over tien dingen die mannen stiekem wel willen in bed, maar (nog) niet tegen je zeggen.

10 dingen die mannen heerlijk vinden in bed

We hebben zo allemaal onze eigen voorkeuren als het gaat om seks. Over sommige dingen durf je nu misschien niet zo snel te praten, waardoor ze nooit in de praktijk worden toegepast terwijl ze wel door je hoofd blijven spelen. Juist op seksueel vlak zijn de fantasieën belangrijk en daarom kan het geen kwaad om ze toch ter sprake te brengen. Seks kan na verloop van tijd behoorlijk saai en alledaags worden als je als stel niet af en toe de grenzen verlegt.

Natuurlijk moet je, net als voorheen, je op je gemak voelen met wat je doet, en je partner moet het ook helemaal goed vinden. Maar nieuwe dingen proberen kan een hele nieuwe dimensie aan je seksleven geven. Het kan je daardoor dichter bij elkaar brengen. Hier zijn een paar van de meest voorkomende dingen die mannen lekker vinden in bed, maar waar ze doorgaans niet om vragen.

1. Dat jij de baas bent

Veel mannen vinden het hartstikke spannend als hun partner de volledige controle neemt in de slaapkamer. Bijkomend voordeel? Zo kunnen zij nu ook een keer ontspannen en het ondergaan. Veel mannen zullen je dit echter niet vertellen, omdat zij dominant en mannelijk willen lijken in de slaapkamer. De man neemt de vrouw immers te grazen, niet andersom.

De leiding nemen in bed geeft je als vrouw echter een krachtige kick waar je zelf ook wel warm van wordt. Het geeft je het gevoel dat je het plezier van je man volledig in de palm van je hand hebt. Dus geef het een kans en misschien vind jij het ook leuk.

2. Om geknuffeld te worden na de seks

We gaan ervan uit dat de man na de seks de knuffelaar moet zijn, want de vrouw moet vanuit de romantiek zoveel worden behaagd. Maar heel soms wil ook hij even geknuffeld worden. Zo doet lepeltje-lepeltje liggen bijvoorbeeld al een hoop, maar ook gewoon even tegen ‘m aankruipen en op een liefdevolle manier met hem praten. Hij zal het waarschijnlijk waarderen als hij er zelf niet om hoeft te vragen, maar dat het natuurlijk gebeurt. Hij zal zich geliefd en gekoesterd voelen. Precies eigenlijk zoals jij dat ook wilt.

novamora
Casual chat tip: Novamora
  • Chatten en flirten bij Novamora (18+)
  • Discreet en anoniem chatten
Bekijken op Novamora

3. Om verleid te worden

Los van af en toe de leiding nemen in bed, willen sommige mannen ook dat je een stap verder gaat dan dat. Er mannen mannen die geplaagd en verleid willen worden tot het punt waarop ze het volledig verliezen. Ook dit is een kick voor jou, omdat jij de touwtjes in handen hebt en hij zal de drang voelen zoals hij nog nooit eerder heeft gevoeld. Als jij je er goed bij voelt, probeer het dan eens uit en kijk maar of hij zichzelf wel kan beheersen. Het kan extreem sexy zijn om je man op deze manier helemaal overgeleverd te zien aan jou.

4. Dat jij vaker aanzet tot seks

Mannen hebben vaak het gevoel dat zij degenen moeten zijn die seks moeten beginnen, maar de meeste mannen zouden juist graag willen dat jij als vrouw de druk wat zou wegnemen en het ook eens zou doen. Dit zal vooral in het begin van de relatie het geval zijn, want als de man niet het initiatief neemt, dan lijkt het bijna alsof hij geen zin in je heeft en het eigenlijk als een verplichting ziet om aan te zetten tot een vrijpartij. Wanneer jij dat af en toe doet, kan dat wat druk van de ketel nemen. En het windt hem nog op ook.

5. Uitproberen van lichte bondage

De kinky capriolen die je in de Fifty Shades-reeks hebt gelezen of gezien, hebben de lichte vormen van bondage wereldwijd op de kaart gezet. En hoewel veel mannen niet zullen toegeven dat ze de film hebben gezien, zijn er een aantal van die handelingen die de meeste mannen eigenlijk ook wel met je zouden willen delen. Hij wil alleen niet dat je denkt dat hij gestoord is of dat hij zijn inspiratie uit de filmreeks haalt.

Toch is het inmiddels niet zo vreemd meer om lichte bondage uit te proberen en de boekenreeks van Fifty Shades of Grey heeft eraan bijgedragen dat het niet eens meer een taboe is voor velen. Wel belangrijk is uiteraard dat je het wel doet met mensen die je vertrouwt. Laat je fantasie op de vrije loop en maak het even net wat pikanter.

6. Een sexy lapdance krijgen

De meeste mannen zijn niet vies van een ​​sexy lapdance of zelfs een striptease en eigenlijk is dat toch wel de fantasie van elke man. Toch weet hij niet zeker hoe hij het aan jou moet vragen, want heel diep van binnen, zou hij jou eigenlijk wel van zo’n paal af zien glijden. En mocht je er geen in huis hebben, dan kan je nog altijd strippen of een lapdance geven.

Neem de druk wat weg en gooi die haren lekker los. Hij zal ongetwijfeld van elke seconde genieten, en de seks daarna zal daardoor nog een stuk sensationeler zijn.

7. Om te zien hoe je jezelf aanraakt

Veel mannen windt het ook op als ze je jezelf op je meest intieme plekken zien aanraken. Erom vragen doen ze echter lang niet altijd, want het kan wat confronterend zijn en ook als wat creepy overkomen misschien. Desondanks is en blijft het een fantasie van velen. Als je het eens wilt proberen en je zelfbewust wilt voelen, sluit dan je ogen en laat je meeslepen door de sensaties. Hij zal dol zijn op wat hij ziet, en je zult op een gegeven moment zelfs helemaal vergeten dat hij kijkt.

8. Dirty talk

Sommige mensen vinden dirty talk geweldig en vinden het zelfs makkelijk om te doen. Anderen zullen zich er super onhandig bij voelen en de woorden er maar niet uit kunnen krijgen. Dit is ook de reden dat lang niet iedereen aan dirty talk doet, vooral als je van nature vrij netjes bent in je taalgebruik. Dirty talk is daarom niet voor iedereen weggelegd, maar als je hem wilt verbazen van jouw verbale vermogen en seksuele fantasieën, dan kun je er eens over nadenken.

Vertel hem gewoon wat je wilt dat hij met je doet of hoe het voelt. Daar kun je langzaam in beginnen om steeds intenser te worden. Hoe meer je zelfvertrouwen groeit, hoe natuurlijker het wordt om even lekker vies en vunzig te praten.

9. Om op een spannende plek seks te hebben

Iedereen heeft wel een spannende plek waar hij of zij wel eens een keer van bil wil gaan en waarschijnlijk geldt dit ook voor jou en je vent. Bij het vinden van zo’n spannende plek is het wel zaak om eerst wat onderzoek te doen. Je wilt immers niet worden aangehouden door de politie om het verstoren van de openbare orde. Je kunt eventueel ook mild beginnen door bijvoorbeeld te vrijen in de auto in je garage of in je eigen tuin onder de heldere hemel. Vanuit daaruit kun je kijken naar nog spannendere plekken.

10. Om hem echt te vertellen wat je wilt

We noemden eerder de dirty talk, maar hem vertellen wat je wilt, betekent niet noodzakelijk dat je vies en vunzig tegen hem moet zijn. In dit geval hebben we het over een duidelijke manier laten weten wat je van hem verlangt. Pak zijn hand en laat het hem zien, of vertel het hem gewoon op de best mogelijke manier.

Het punt is dat hij niet kan raden waar je wilt worden verwend en wat je allemaal wilt. Tenzij je hem niet zelf vertelt wat je leuk vindt of wilt, zal hij het misschien niet weten wat jij allemaal prettig vindt in bed. Want daar gaat het uiteindelijk ook om, dat jij het allemaal net zo lekker vindt als hij.

Je bent niet de enige...

... die zich afvraagt wat de meest sexy datingsite is. Avontuur, passie en een beetje pittig: wist je dat je ergens discreet en anoniem kunt daten? Er is één datingsite waar dat allemaal kan: Novamora is het geheime online plekje voor de avontuurlijke dater. Nieuwsgierig waarom deze Nederlandse datingsite zo snel in ledenaantal is gegroeid?

Deel dit artikel
Geef je reactie