Nieuwerelatie: de datingsite voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe relatie. Het is een datingsite dat zich niet op jongeren richt maar op singles van 40 jaar of ouder. Toch is iedereen welkom op de website. Voor alle alleenstaanden in deze categorie biedt de Nieuwerelatie datingsite de kans op een nieuwe relatie. De datingsite probeert met een eenvoudige uitstraling en hoge gebruiksvriendelijkheid de leden het zo makkelijk mogelijk te maken. Alle profielen worden handmatig gecontroleerd zodat je niet snel benaderd wordt door een nepprofiel of door iemand die niet serieus op zoek naar een relatie is. Daten in je eigen woonomgeving is mogelijk maar je kunt ook in de rest van Nederland zoeken.

[btn btnlink=”/go/nieuwerelatie” btnsize=”full” bgcolor=”#81d742″ txtcolor=”#ffffff” btnnewt=”1″]Bezoek NieuweRelatie[/btn]

Hoe werkt NieuweRelatie?

De datingsite biedt alles wat je nodig hebt om in contact te komen met andere singles. Nieuwerelatie houdt het simpel. Je maakt een gratis een profiel aan op de website waarna je deze kunt invullen. Er wordt gevraagd om wat persoonlijke gegevens zodat andere singles je makkelijker kunnen vinden. Er is ook de mogelijkheid om iets over jezelf te vertellen. Als gratis lid kun je niet veel op de datingsite. Het inschrijven is gratis op Nieuwerelatie maar als je gebruik wilt maken van alle functies is een betaald lidmaatschap nodig. Bij Nieuwerelatie krijg je geen matchvoorstellen op basis van een ingewikkeld algoritme maar kun je gewoon zoeken tussen de profielen van andere singles.

Tips voor NieuweRelatie

  • Chat met andere singles in het Chatcafé. Je leert daarmee mensen kennen die misschien net niet onder je zoekopdracht vallen.
  • Vrouwen op NieuweRelatie ontvangen veel berichten. Wees uniek en stuur een bericht dat opvalt.
  • Laat merken dat je met interesse profiel gelezen hebt door iets uit het profiel te vermelden. Dit vergroot de kans op een reactie op je bericht.

Wat is gratis?

Uiteraard is het aanmelden bij NieuweRelatie volledig gratis, net zoals bij alle andere datingsites. Het gaat er echter om wat je met een gratis lidmaatschap kunt. Bij NieuweRelatie kun je met een gratis account de profielen van andere leden bekijken, de foto’s, flirts sturen en chatten in het Chatcafé. Met het Full Member lidmaatschap open je alle deuren; je kunt onbeperkt berichten versturen naar al je favoriete singles, een 1-op-1 chat starten en gehele datingsite reclamevrij gebruiken. Als extra mogelijkheden kun je nog uitgebreid zoeken, zien je profiel bekeken heeft of opgeslagen als favoriet maar ook wie je bericht gelezen heeft en met wie met jou flirt. Kortom, met Full Member lidmaatschap kun je van alle denkbare functionaliteiten van de datingsite gebruik maken. Dit zijn de kosten van een betaald lidmaatschap bij NieuweRelatie:

  • 6 maanden: € 7,50 per maand
  • 3 maanden: € 9,99 per maand
  • 1 maand: € 14,99 per maand

Over NieuweRelatie

Nieuwerelatie heeft volgens de datingsite zelf een ledenbestand van maar meer dan 70.000 singles. De datingsite Nieuwerelatie is onderdeel van Didio Internet BV en is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 30275518. De verwerking van persoonsgegevens is gemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens. Deze melding is opgenomen in het openbaar register van het CBP onder nummer 1439679.

[btn btnlink=”/go/nieuwerelatie” btnsize=”full” bgcolor=”#81d742″ txtcolor=”#ffffff” btnnewt=”1″]Bezoek NieuweRelatie[/btn]