Home Datingsites Miljonair daten? Zo ontmoet je rijke mensen online

Miljonair daten? Zo ontmoet je rijke mensen online

3 minuten leestijd
0
man vrouw geld

Je kunt rijk worden door een innovatief product te bedenken en hard te werken. Maar je kunt ook rijk worden door jezelf te koppelen aan een miljonair. Het is de makkelijke weg naar rijkdom, hoewel het vinden van een miljonair verre van makkelijk is. Want, waar kun je nu een miljonair ontmoeten?

Patti Stanger, de ‘Millionaire Matchmaker’, is niet in Nederland actief en de kans dat je een rijkaard treft op een dating app als Badoo is vrijwel nihil. Als ze er al te vinden zijn, dan delen ze ongetwijfeld geen screenshots van hun 7-cijferige banksaldo. En hetzelfde geldt voor alle andere algemene datingsites, zoals Lexa en Parship.

Maar dat betekent niet dat er helemaal geen miljonairs te vinden zijn op de datingsites; je moet alleen weten waar je moet zoeken. De afgelopen jaren is er namelijk een trend gaande; een trend waarin singles actief zijn op een datingsite van hun doelgroep.

Nu populair:

lexa "Serious Dating, Crazy Love: Lexa is waar je moet zijn. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken." Bekijk de leukste singles

Miljonairs dating

Miljonairs dating is een van deze nieuwe niches, om miljonairs met elkaar te matchen of een miljonair met iemand die op zoek is naar een miljonair. Dus of je nu je vermogen met iemand wilt delen of wilt kennismaken met het leven in weelde; het kan online.

rich meet beautiful

1. Rich Meet Beautiful

De naam van deze datingsite zegt eigenlijk al genoeg; het is er voor de rijken die mooie mensen willen ontmoeten. Deze datingsite begon als een sugardatingsite, voor het koppelen van sugar daddies aan de sugar babies, maar inmiddels is de strategie iets gewijzigd. Hoewel er nu benadrukt wordt dat betalingen voor diensten niet zijn toegestaan, is deze datingsite nog wel een plek waar de twee groepen elkaar ontmoeten. Aan de ene kant hebben we de succesvolle singles met meer geld dan tijd, aan de andere kant de single die niet (zo) vermogend zijn maar wel interesse in het leven op stand.

Bezoek RichMeetBeautiful

millionaire match

2. Millionaire Match

CEO’s, professionele sporters, advocaten, investeerders en ondernemers; al het geld dat ze hebben garandeert nog niet een gelukkig leven. Terwijl je zou denken dat al dat geld het makkelijker maakt om iemand te vinden, is het misschien zelfs een stuk moeilijker om echte liefde te vinden. Zo liggen bijvoorbeeld de golddiggers op de loer en dat weten vermogende singles als geen ander. En daarom hebben veel miljonairs de neiging om iemand te daten die ook wat te besteden heeft, om ieder geval uit te sluiten dat het geld niet doorslaggevend is. Dat kan op Millionaire Match.

Millionaire Match is de datingsite voor miljonairs die andere miljonairs willen daten. Het is een elite club van gelijkgestemden, die allen op zoek zijn naar een duurzame relatie. En dat zijn er aardig wat, gezien Millionaire Match maar liefst 4 miljoen gebruikers heeft. Het enige nadeel is dat het gericht is op de internationale markt en er dus geen tot weinig Nederlandse leden zijn. Maar als je eens wat anders wilt proberen, en niet vies bent van reizen, dan zou dit zomaar de website kunnen zijn waar je je match kunt vinden.

luxy

3. Luxy

Luxy is een miljonair-matchmaker; een dating app voor de rijke, succesvolle, mooie en elite-singles die houden van alles wat luxe is. Je kunt gratis lid worden van Luxy als je meer dan 200.000 dollar per jaar verdient of als je door de andere Luxy’ers wordt toegelaten, op basis van aantrekkelijkheid. De app speelt op deze manier als matchmaker tussen CEO’s, ondernemers, supermodellen, beroemdheden, pro-atleten, artsen, advocaten en andere elite-singles die op zoek zijn naar romantiek. En hoewel deze dating app wereldwijd aardig wat leden heeft, zijn er ook bij deze dating app (nog) niet veel Nederlandse leden.

suikerarrangement

4. Suikerarrangement

Sommige datingsites richten zich op duurzame relaties tussen mensen die liefde zoeken. Maar er zijn ook datingsites die wat minder serieus zijn. Datingsite Suikerarrangement is daar een voorbeeld van, een website die rijke mensen koppelt aan singles die op zoek zijn naar iemand met geld. En wat er op de datingsite gebeurt is vrij duidelijk, de single mannen en vrouwen kunnen zich aanbieden als suikernichtje of neefje. Zij worden financieel onderhouden door de vermogende singles die er lid zijn, in ruil voor hun tijd en diensten. Op Suikerarrangement wordt er dus open en bloot gepraat over geld, wat de behoeften zijn en wat ze ervoor terug krijgen.

Bezoek Suikerarrangement

Relatiebemiddeling

Het daten van een miljonair gebeurt misschien nog wel het meest via enkele exclusieve relatiebureaus. Wegens het gebrek aan tijd laten miljonairs het tijdrovende werk graag aan anderen over. En dat werk nemen de relatiebureaus graag uit handen. Zo zitten bij de meeste relatiebureaus wel een aantal miljonairs, omdat het voor hen een aantal duidelijke voordelen heeft.

De voorgestelde leden hebben geen weet van de financiële positie en kiezen dus voor de persoon, en niet voor het geld. Hiernaast bespaart het de vermogende singles veel tijd, omdat de relatiebureaus het selectieproces uit handen nemen. Hier staat tegenover dat het niet bepaald goedkoop is.

Een high-end relatiebureau rekent al snel 5.000 euro voor de inschrijving, waarna er nog extra kosten zijn als het succesvol blijkt te zijn. Berkeley International is een goed voorbeeld. Het internationale relatiebemiddelingsbureau voor de elite heeft een lidmaatschap van 10.000 euro per jaar.

Daar komt, afhankelijk van de diensten, nog een bedrag van 5.000 tot 15.000 euro bij. En als je alles bij elkaar optelt is dit een vrij groot bedrag, maar wel de prijs die miljonairs willen betalen om discreet te daten.

Meer mensen zoals jij...

... willen weleens wat anders proberen dan swipen. Zij willen meer diepgang, iets serieus, een échte kans op liefde. Uit onze statistieken blijkt dat 68% van deze groep singles dezelfde datingapp kiest. Ontdek zelf waarom elke maand 5.5 miljoen berichten worden verzonden op deze datingapp.

Bekijk welke app dit is
Laad meer artikelen
Laad meer in Datingsites

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Opzoeknaarjou verwijderen: hoe zeg je je profiel op?

Alle singles die online op zoek gaan naar hun perfecte match hebben hun eigen verlanglijst…