Home Datingsites Datingsite boeren: waar je vind je singles van het platteland?

Datingsite boeren: waar je vind je singles van het platteland?

3 minuten leestijd
0
checklist man

Dating voor boeren is hot. Dat is ook te merken aan het aantal datingprogramma’s dat zich specifiek op boeren richt. De liefdesverhalen van de inmiddels bekende Nederlanders staan bij iedereen op het netvlies gegrift. Wie kent boer Geert en boerin Bertie immers niet van het geliefde Boer zoek vrouw programma? Niet alleen Nederland is betoverd door de datende boeren en boerinnen maar ook in het buitenland is het populairder dan ooit tevoren. Ben je een boer of boerin die op zoek is naar een flirt, gezellig chatgesprek of een vaste relatie? Dan ben je op de goede pagina terecht gekomen.

Datingsites voor boeren

In Nederland zijn er inmiddels honderden datingsites. Een groot deel richt zich op een specifieke doelgroep. Zo zijn er datingsites die zich exclusief richten op de hoger opgeleide single, andere websites laten alleen gay leden toe en zo zijn er ook datingsites die zich specifiek richten op boeren. Als je online wilt daten als single met een agrarische achtergrond dan is er keuze genoeg. Zelfs bij de onderstaande datingsites staan vele boeren aangemeld met een uitgebreid profiel.

Hoe werkt het?

De datingsites voor boeren werken niet zoals je misschien verwacht met honderden brieven die je door moet lezen. Alles gebeurt virtueel en verloopt via de datingsite. Je hoeft niet de media op te zoeken als je wilt daten als boer of boerin. Het kan allemaal online en binnen enkele minuten is je account aangemaakt en ben je klaar om in het diepe te stappen. Hoe het precies werkt verschil per datingsite. Bij de ene datingsite word je gematcht door het intelligente matchingsysteem terwijl je bij de andere datingsite zelf op zoek moet naar een single die bij je past.

Nu populair:

lexa "Serious Dating, Crazy Love: Lexa is waar je moet zijn. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken." Bekijk de leukste singles

Waarom dating voor boeren?

De singles die op het platteland wonen komen minder snel in contact met andere singles. Dit komt simpelweg doordat er minder mensen in de omgeving wonen en je iedereen in het dorp wel een keer kent. Dit is heel wat anders dan in de grote stad waar je iedere dag nieuwe mensen tegenkomt. Het boerenberoep zorgt er hiernaast ook niet voor dat er veel nieuwe contacten zijn. Als boer werk je met vaste leveranciers en bedrijven waardoor je als boer weinig nieuwe mensen leert kennen. Alsof dit nog niet genoeg is heeft een boer een intensief leven met veel werken en weinig vrije tijd. Dit alles samen zorgt ervoor dat boeren hun heil zoeken op de datingsites, op zoek naar het geluk dat men mist.

Waar op letten?

Hoewel de datingsites voor boeren bedoeld is zijn anderen ook welkom die juist interesse hebben in een boer of boerin. Als het je leuk lijkt om in contact te komen met boeren dan kun je gebruik maken van dezelfde datingsites. Let er wel goed op dat het leven als een boer heel wat anders is dan je gewend bent. Dit heb je kunnen zien in de afleveringen van Boer zoekt vrouw. Als boer moet je veel werken en daar moet je rekening mee houden als je gaat daten met een boer of boerin. Mocht het je leuk lijken dan is er niemand die je tegenhoudt. Het kan zelfs een welkome verademing zijn om een nuchtere boer of boerin te daten. De boeren kom je echter niet alleen op de gespecialiseerde datingsites voor boeren tegen. De bekendere datingsites hebben ook grote aantallen boeren verwelkomd waardoor je ze ook daar tegen kunt komen.

Veiligheid

Het maakt niet uit welke datingsite je uiteindelijk kiest, het is belangrijk om op de veiligheid te letten. Let op of de datingsite voor boeren de profielen handmatig controleert. Dit voorkomt dat je te maken krijgt met nepprofielen en personen met kwaad in de zin. De betrouwbare datingsites van Nederland controleren alle profielen handmatig zodat geen enkel profiel er tussendoor glipt. Als dit toch gebeurt dan worden deze bijna meteen verwijderd van de website. Als je een veilige datingsite voor boeren wilt vinden dan kijk je naar de tekenen zoals het Thuiswinkel.org waarborg, het Keurmerk Veilig Daten en of het aangemeld is bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Meer mensen zoals jij...

... willen weleens wat anders proberen dan swipen. Zij willen meer diepgang, iets serieus, een échte kans op liefde. Uit onze statistieken blijkt dat 68% van deze groep singles dezelfde datingapp kiest. Ontdek zelf waarom elke maand 5.5 miljoen berichten worden verzonden op deze datingapp.

Bekijk welke app dit is
Laad meer artikelen
Laad meer in Datingsites

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

6 VrouwVrouw alternatieven die misschien wel beter zijn

Voordat we voor alles een app konden installeren op onze smartphones, was het ontmoeten va…