Home Suikerarrangement

Suikerarrangement

Je hebt vast wel eens over sugardaddy’s en sugarbaby’s gehoord? Veel jonge mannen en vrouwen dromen ervan om met een rijke (oudere) man of vrouw te daten en daarvoor iets moois in retour te krijgen. Daartegenover zijn er ook veel rijke mannen of vrouwen op zoek naar het gezelschap van een aantrekkelijke jongeman of vrouw. Deze afspraak noemen we ook wel een suikerarrangement.

In dit ‘suikerarrangement’ verwennen suikerooms en tantes hun suikernichtjes of neefjes met geld, etentjes, reisjes of cadeautjes in ruil voor hun gezelschap. Sugardating, zoals dit ook wel wordt genoemd, is een echte win-win situatie, dus waarom zou je het niet eens uitproberen? Dit kan nu eenvoudig via online daten. Schrijf je in bij Suikerarrangement en vind jouw ideale match.

Bekijken op Suikerarrangement

Voor wie is het?

Het maakt niet uit of je een man of vrouw bent en welke geaardheid je hebt. Bij Suikerarrangement zijn alle suikerooms, tantes, neefjes en nichtjes welkom. Met meer dan 40.000 gebruikers is er altijd een perfecte suikermatch voor jou te vinden.

Suikeroom en tante

Voor een ‘Suikermatch’ zijn er uiteraard twee mensen nodig. Een suikeroom of tante is een succesvolle, intelligente en charmante persoon die het leuk vindt om iemand anders te ‘sponsoren’. Dit sponsoren kun je opvatten in de breedste zin van het woord.

Over het algemeen zijn suikerooms en -tantes geslaagde vrouwen of mannen, maar hebben een bepaalde behoefte aan aandacht en gezelschap. Net zoals iedereen in de wereld. Je weet wat je nodig hebt qua gezelschap en aandacht en daar stel je iets tegenover voor je date. Dit kan ook in materiële zin, zoals geld of bepaalde spullen.

Suikernichtje en neefje

Daarnaast heb je voor deze Suikermatch ook een suikernichtje of -neefje nodig. Dit is over het algemeen een jongere vrouw of man die aantrekkelijk en ambitieus is. Je weet wat je later in het leven wilt bereiken. Een suikernichtje kan bijvoorbeeld een studente, model of alleenstaande moeder zijn.

Om een suikernichtje of -neefje te zijn, moet je goed met mensen overweg kunnen, wat te vertellen hebben en een gesprek van niveau kunnen onderhouden. Over het algemeen kun je een prettig gezelschap bieden. Hiervoor verwacht je uiteraard wel iets terug. Dit kan op emotioneel, mentaal of materieel vlak.

suiker profielen

Hoe werkt Suikerarrangement?

Je kunt je volledig gratis inschrijven bij Suikerarrangement. Maak eenvoudig een account aan. Vervolgens kun je een persoonlijk profiel aanmaken waarop je je minimaal één foto moet uploaden. Een sexy foto mag, maar houd het netjes en classy. Bij Suikerarrangement kun je vervolgens op zoek gaan naar andere profielen. Blader door diverse profielen en bekijk wie jouw aandacht trekt. Je ziet heel eenvoudig op het profiel van een ander wat diegene is en waar hij of zij naar op zoek is. Verstuur iemand een leuk flirterig berichtje om in contact te komen.

Is er een klik ontstaan tijdens het chatten? Ga dan een suikerarrangement aan. Wat je vervolgens gaat doen tijdens het sugardaten is uiteraard volledig aan aan jullie zelf. De inhoud van een suikerarrangement kun je helemaal zelf bepalen. Zorg dat je hier duidelijk over communiceert met elkaar en goed uit wat je van elkaar verlangt in het arrangement. Vele suikerooms en -tantes hebben vaak meerdere suikernichtjes en -neefjes contacten, omdat ze meer te besteden hebben.

Prijzen

Wanneer je gebruik maakt van een gratis lidmaatschap, kun je zelf op zoek gaan naar potentiële matches. Ook kun je gebruik maken van diverse filters om specifieker te zoeken. Suikerarrangement biedt ook een andere dienst aan: namelijk dat zij matches voor jou persoonlijk samenstellen. Hiervoor heb je wel een betaald abonnement nodig. Je kunt dan ook gebruik maken van alle mogelijke chatfuncties en het schrijven van e-mailberichten.

Net als veel andere dating apps kun je beginnen met een gratis lidmaatschap, maar is het verstandig het te upgraden naar een betaald lidmaatschap. Zo kun je gebruik maken van alles wat Suikerarrangement aanbiedt qua diensten, functies en features waardoor jij alleen maar sneller jouw match kan vinden. Dit zijn de kosten van een betaald abonnement bij Suikerarrangement:

  • 1 maand voor € 24,95
  • 2 maanden voor € 39,95
  • 3 maanden voor € 52,40
  • 5 maanden voor € 89,85

App en website

Suikerarrangement heeft vooralsnog alleen een website die je kunt gebruiken om jouw ideale match te vinden. Daarvoor ga je uiteraard naar de website en kun je direct beginnen met aanmelden. Je kunt uiteraard ook de site bezoeken op andere devices, zoals je tablet of smartphone. Zo heb je altijd je chatberichtjes bij de hand.

Bekijken op Suikerarrangement

Privacy en veiligheid

Suikerarrangement maakt gebruikt van een beschermde SSL-verbinding. Hierdoor kun je er zeker en gerust van zijn dat jouw persoonlijke gegevens beschermd zijn. Het is veel gebruikers zeer belangrijk dat je discreet kunt daten op dit platform. Suikerarrangement werkt er hard aan om alle netprofielen te weren. Alle profielen bij Suikerarrangement worden gekeurd op echtheid door het team. Heb je zelf de indruk dat een profiel nep is of dat een gebruiker slechte bedoelingen heeft, dan kun je dit melden bij de helpdesk. Ook kun je eenvoudig een andere gebruiker blokkeren.

Voor- en nadelen

Suikerarrangement krijgt over het algemeen goede recensies. Het actieve aantal leden is groot en het concept van sugardating is zeer vernieuwend. Veel mensen kennen het vanuit Amerika en willen dit concept graag zelf uitproberen in Nederland. Het biedt een uniek arrangement van daten zonder verplichtingen. Voor beide partijen valt er zeker iets te winnen. Een nadeel van Suikerarrangement is dat er veel meer suikerooms en tantes te vinden zijn, waardoor de verhouding niet ideaal is.

suikerarrangement

Over Suikerarrangement

Suikerarrangement brengt mensen samen die geïnteresseerd zijn in sugardating. Suikerarrangement is de grootste en eerste Nederlandse datingsite voor sugardates. Deze datingsite werd in 2013 opgericht door eigenaar Dick Krijnen. Het is de Nederlandse versie van de Amerikaanse sugardating website Seeking Arrangement.

In Amerika is het concept van sugardating al langer een populaire manier van daten. Langzamerhand verspreiden deze datingsites zich over de hele wereld. Met al meer dan 40.000 gebruikers is er een grote kans dat je op Suikerarrangement je gelijke vindt. Date zonder verplichtingen, volledig veilig en betrouwbaar.

Bekijken op Suikerarrangement

Veelgestelde vragen

Is Suikerarrangement voor iedereen?

Nee, Suikerarrangement is niet voor iedereen geschikt. De datingsite enkel bedoeld voor Suikerooms (Sugardaddy) en Suikertantes (Sugarmommy) die op zoek zijn naar een Suikernichtje of Suikerneefje (Sugarbaby).

Is Suikerarrangement gratis?

Ja, aanmelden bij Suikerarrangement is gratis. Er zijn echter wel beperkingen als gratis gebruiker van de datingsite. Een betaald abonnement is nodig om van alle functionaliteiten gebruik te kunnen maken.

Kun je swipen op Suikerarrangement?

Nee, Suikerarrangement heeft geen mogelijkheid om te swipen. De datingsite heeft wel voldoende andere functies om beschikbare gebruikers te zoeken.

Wat is de minimumleeftijd voor Suikerarrangement?

Iedereen die ouder is dan 18 jaar kan zich aanmelden op Suikerarrangement. Minderjarige gebruikers worden niet toegelaten tijdens het aanmeldproces.

Heeft Suikerarrangement een app

Nee, datingsite Suikerarrangement is exclusief beschikbaar via de website. Hoewel de datingsite te bezoeken is vanaf een smartphone of tablet, is er geen dating app beschikbaar in de app stores.