Home Datingsites Miljonairs datingsite Millionaire Match behaalt mijlpaal 4 miljoen gebruikers

Miljonairs datingsite Millionaire Match behaalt mijlpaal 4 miljoen gebruikers

1 minuten leestijd
0
Millionaire Match

Het is een levensecht probleem voor elke multi-miljonair; “Houdt ze echt van mij of vooral van mijn geld?” Er is namelijk een reden waarom de term ‘gold digger’ bestaat. Sommige mensen is het namelijk vooral om het geld te doen, en aanzienlijk minder om wie je als persoon bent. De rijkdom en status maken blind, net zoals liefde dat vermogen heeft.

Een datingsite die dit probleem oplost is Millionaire Match, een datingsite exclusief voor miljonairs. En daar is het aardig succesvol in. Deze week behaalde Millionaire Match namelijk een indrukwekkende mijlpaal van 4 miljoen actieve gebruikers.

Echte liefde?

Millionaire Match, opgericht in 2001, verbindt vermogende en aantrekkelijke singles zodat de twijfels over echte liefde weggenomen worden. De woordvoerder van Millionaire Match, Gorden W., zegt: “In tegenstelling tot andere miljonair datingsites, richt Millionaire Match zich op echte, geverifieerde gebruikers die op zoek zijn naar een serieuze, langdurige relatie. Wij streven ernaar om de hoogwaardige matching te leveren aan de elite, succesvolle mensen, miljonairs en alleenstaande vrouwen.”

Klaar met de vleeskeuringsapps?

relatieplanet"NIET swipen, MEER diepgang: Relatieplanet is precies dat. Voor mensen met inhoud die een vaste relatie zoeken."

Bekijk de leukste singles
  • ✅ Dating
  • ✅ Relatie
  • ✅ Liefde

Vorige maand alleen, in maart 2019, werden in totaal 1.105.953 berichten verzonden op Millionaire Match. Niet alleen werd deze maand de mijlpaal van 4 miljoen gebruikers behaald maar ook werd een recordaantal verstuurde berichten gemeten van 40.400 berichten op één dag.

Iedereen kan lid worden van de datingsite, maar er is geen garantie dat je wordt toegelaten. Alle profielen op de datingsite worden binnen 24 uur handmatig gecontroleerd op echtheid. Profielen die niet aan de eisen voldoen worden niet toegelaten en verwijderd, zo meldt de datingsite.

Certified Millionaire

Hoewel het altijd mogelijk is dat er niet-miljonairs actief zijn op de datingsite kunnen miljonairs zichzelf certificeren op de datingsite. Dit maakt het mogelijk om het kaf van het koren te scheiden. Leden kunnen bewijs van vermogen en inkomen indienen waarna zij het certificaat Miljonair krijgen, in de vorm van een badge dat aan het profiel wordt toegevoegd. Mocht je er dus zeker van willen zijn dat je een echte miljonair aan de haak slaat; deze badge biedt je de garantie. Millionaire Match is beschikbaar in de app stores van alle iOS en Android apparaten.

Meer mensen zoals jij...

... willen weleens wat anders proberen dan swipen. Zij willen meer diepgang, iets serieus, een échte kans op liefde. Uit onze statistieken blijkt dat 68% van deze groep voor Relatieplanet kiest. Ontdek zelf waarom deze datingsite al 10 jaar op rij is verkozen tot de 'beste datingwebsite van Nederland'.

Bezoek Relatieplanet
Laad meer artikelen
Laad meer in Datingsites

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Milieubewuste match: ‘Klimaatverandering steeds belangrijker voor singles’

Wil je de toekomstige generaties niet opzadelen met de gevolgen van hoe wij nu leven? De u…