Home Vreemdgaan 13 tekenen dat een getrouwde man met je flirt

13 tekenen dat een getrouwde man met je flirt

6 minuten leestijd
0
man getrouwd

Hij is getrouwd, een vader en volwassen, maar toch zoekt hij op een speelse manier toenadering. Wat begon als een alledaags compliment is inmiddels uitgebreid naar koosnaampjes en seksistische grapjes met een knipoog. De grens tussen beleefdheid en flirten is dun, waardoor het onderscheid soms moeilijk te maken is.

Je denkt dat hij met je flirt, maar omdat hij getrouwd is twijfel je. Zelf zou je zoiets namelijk nooit van je leven doen. Daarom ga je er niet zomaar vanuit dat hij met aan het flirten is. Want als hij getrouwd is, dan is flirten met anderen toch uit den boze?

Elke keer dat hij met je flirt voel je je verloren. Daag ik hém uit? Is hij ongelukkig? Of is hij verliefd op me? Wil hij met me vreemdgaan? Of bedoelt hij het echt? Iedereen houdt van aandacht. Alleen een getrouwde man die openlijk met je flirt, dat is toch net wat anders.

#1 Populair voor Affaires

second love"Willen we niet allemaal weer de spanning ervaren? De nieuwigheid voelen en aandacht krijgen? Discretie en anonimiteit zijn gegarandeerd op Second Love."

Bekijk hoe het werkt

Waarom flirten getrouwde mannen?

Mannen blijven mannen. Zelfs als ze getrouwd zijn met de liefde van hun leven, dan nog flirten sommige mannen alsof er geen ring om hun vinger zit. De reden erachter is eigenlijk redelijk simpel: jagen zit in de genen van mannen. En ook al is de buit binnen, de jacht gaat altijd door.

Dat getrouwde mannen flirten betekent alleen niet dat ze vreemdgaan met de eerste de beste. Voor de meerderheid van de getrouwde mannen is flirten slechts tijdverdrijf: ze hebben het verlangen om gewild en populair te zijn onder vrouwen. Ze zoeken bevestiging dat ze het ‘jagen’ nog in zich hebben, zelfs als dat jagen niet meer hoeft.

Van deze getrouwde mannen die flirten doen de meeste het dus voor hun zelfvertrouwen. Ze willen simpelweg weten hoe aantrekkelijk ze nog zijn: of ze nog goed in de markt liggen. Anderen vervelen zich in hun vastgeroeste getrouwde leven, dus zoeken ze afwisseling en afleiding in hun leven. Sommigen willen misschien alleen seks, terwijl anderen zich echt aangetrokken kunnen voelen tot een ander en misschien hun partner wel willen verlaten.

13 tekenen dat hij aan het flirten is

Getrouwde mannen weten dat er een onzichtbare grens bestaat tussen wat wel en wat niet door de beugel kan. En door te flirten balanceren ze op deze grens: soms er net overheen, maar vaker op het randje. Het is dus helemaal niet gek dat je moeite hebt om onderscheid te maken tussen een getrouwde man die aardig tegen je is en een man die op zoek is naar een kans. Dit zijn 13 signalen die je vertellen dat hij daadwerkelijk met je flirt.

1. Hij plaagt je

Hij kent je voorliefde om series als La casa de papel te bingen, en dus kan hij niet laten om je ermee te plagen. “Mi casa o su casa?” en “Ciao! Bella” als hij de deur uitloopt. Elke kans om je te teasen wordt benut: hij kan het niet laten om je te plagen. En we weten allemaal wat dat betekent: meisjes plagen is kusjes vragen.

novamora
Casual chat tip: Novamora
  • Chatten en flirten bij Novamora (18+)
  • Discreet en anoniem chatten
Bekijken op Novamora

Bron: GIPHY

2. Hij verzint excuses om bij je in de buurt te zijn

Zelfs als hij niets met jou te doen heeft, zal hij proberen zoveel mogelijk tijd met je door te brengen. Als het een collega is, dan kan hij je helpen, of je hulp vragen. Of hij raakt opeens bevriend met je vrienden zodat hij in je inner circle kan komen. Een man die op dezelfde sportvereniging zit, kan opeens op al je trainingsdagen verschijnen. Het zijn de signalen dat hij je wel ziet zitten.

3. Hij wordt te persoonlijk als hij met je praat

Interesse tonen is normaal. En als een getrouwde man uit beleefdheid vragen stelt over wat je leuk vindt, je interesses en familie, dan is dat compleet normaal. Maar ergens is er een grens die vragen net iets te persoonlijk maken. Als hij dus openlijk interesse toont in je persoonlijke leven en daarbij net iets te persoonlijke vragen stelt, dan kun je ervan uitgaan dat hij interesse in je heeft.

4. Hij toont interesse in je relatiestatus

“En, ben je nog single?” Als hij vragen stelt over je relatiestatus, datingleven, of je iemand leuk vindt of niet, dan heeft dat meestal een reden. Tenzij hij je als een zusje ziet, dan wil hij dit weten omdat hij je aantrekkelijk vindt. Want laten we eerlijk zijn: hij vraagt dit niet als hij je lelijk vindt.

5. Hij doet extra mannelijk

Zowel mannen als vrouwen flirten vanuit de basis op dezelfde manier, alleen doen ze dat met verschillende signalen. Volgens een bekend onderzoek flirten veel mannen op de typisch Spartaanse manier: een mannelijke houding, gekromde rug, borst naar voren en de benen geopend. Dit masculiene flirtgedrag benadrukt hun dominantie. En deze signalen gelden voor vrijwel elke man, zelfs voor mannen die getrouwd zijn.1

6. Hij geeft je regelmatig een compliment

Vrouwen houden ervan dat mannen lieve dingen tegen ze zeggen en complimenten geven. En het leukste is: mannen weten dit. Als een getrouwde man met je flirt maakt hij zonder twijfel gebruik van deze wetenschap. “Heb je je haar anders?” of de klassieker “Ben je afgevallen?” kennen we allemaal. Eén compliment is aardig, een tweede is attent, het derde compliment is een signaal.

hart sleutel divider

7. Hij wil je laten lachen

Het valt je op dat hij er wel heel veel moeite voor doet om je te laten lachen. En we weten het allemaal: grappige mannen zijn hot. Hij wil dus dat je gecharmeerd bent van hem. Met grappige anekdotes en foute openingszinnen probeert hij je aan het lachen te krijgen, en dat heeft een reden: hij flirt met je.

Hij wordt je vriend/volger op social media

En dat niet alleen: hij geeft je likes en reacties alsof hij single is. Een like op een selfie, een reactie op je verhaal. Iedereen weet dat dit een universele manier van flirten is in de 21e eeuw, zelfs als hij getrouwd is.

8. Hij doet soms anders tegen je

Wanneer een man normaal gesproken met je flirt, merk je dat meteen als hij dat niet doet. Bijvoorbeeld, als z’n vrouw in de buurt is. Met zijn wederhelft binnen oogbereik zal hij afstandelijker zijn en minder warmte tonen. Mocht je eerder dus getwijfeld hebben of hij met je flirtte, als z’n gehele houding verandert als zijn vrouw in de buurt is, dan weet je dat je eerder goed zat.

huwelijk angst

9. Hij klaagt over z’n huwelijk

Elk huwelijk heeft ups en downs. Dat is echter nog geen reden om het aan de grote klok te hangen. Dat hij je persoonlijke dingen vertelt over zijn getrouwde leven, de struggles en problemen, betekent vaak dat hij iets van je wil. Hij wil het zaadje planten dat hij ooit z’n vrouw gaat verlaten, misschien voor jou. Want als hij met je wil vreemdgaan of een relatie beginnen, dan helpt het enorm dat je een hekel aan z’n vrouw hebt gekregen.

10. Hij staart naar je

Of je nu beschikbaar bent voor een relatie of niet, de getrouwde man die met je flirten, zal ongetwijfeld naar je staren als je niet naar hem kijkt. Het is een gegeven dat we graag naar iets kijken, als we het aantrekkelijk vinden. Zoals de nieuwste collectie pumps en laarzen op je netvlies staan gegrift, zo kan de man z’n ogen niet van je afhouden. Hij staart bovendien niet alleen naar je wanneer je het niet in de gaten hebt, maar zoekt ook oogcontact wanneer je wel kijkt.

11. Hij raakt je aan

Het lijkt onschuldig: z’n hand op je onderrug of een argeloze schouder tegen schouder. Alleen gebeurt het zelden gedachteloos. De geniepige aanrakingen zijn het gevolg van een intens verlangen. Het is ook een manier om af te tasten hoever hij kan gaan. En dus wil hij weten hoe je op de aanraking reageert, omdat het hem vertelt hoe je over hem denkt.

12. Hij kijkt naar je mond

Als je iemand wilt kussen, dan kijk je instinctief elke drie tot vijf seconden naar zijn mond. Dat geldt niet alleen voor vrouwen, ook voor mannen. Als je zijn ogen dus steeds ziet afwijken naar de onderkant van je gezicht (en dus niet naar je decolleté), dan betekent het dat hij je kussen. Zelfs getrouwde mannen spelen dit onbewuste spelletje, omdat ze het niet doorhebben dat ze het doen.

13. Hij draagt zijn ring nooit als je in de buurt bent

Elke keer wanneer je hem ziet, merk je dat zijn trouwring verdwenen is. Misschien vindt hij het ongepast om z’n trouwring te dragen als hij met anderen flirt. Of hij wil juist niet dat vrouwen weten dat hij getrouwd is, zodat hij beschikbaar lijkt. Natuurlijk, het is mogelijk dat hij z’n trouwring niet naar het werk draagt, maar als hij hem alleen afdoet als jij in de buurt bent, dan is het een duidelijk signaal.

En? Is het een getrouwde man die met je flirt, of is hij gewoon aardig? Met deze signalenlijst zou je een aardig goed idee moeten hebben wat het antwoord is. Wat je met het antwoord doet, dat is aan jou.

Flirten niet alleen voor...

... singles? De meningen zijn verdeeld. Of je het nu goedkeurt of niet: een tweede liefde, avontuur en passie zijn met één tik op de virtuele knop binnen handbereik. Dankzij het oer-Hollandse Second Love kan dat bovendien in je eigen taal en niet op een schimmige datingsite uit het buitenland. Nieuwsgierig hoe het eraan toegaat op zo’n vreemdgaan datingsite?

Bekijk hoe het werkt
Laad meer artikelen
Laad meer in Vreemdgaan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Wat is een minnaar? 5 signalen dat jij de andere man bent

Heb je een vrouw ontmoet, maar heb je het gevoel dat er iets niet klopt? Dat het wat ander…