Home Dating apps 9 dating apps voor vrouwen die vrouwen zoeken

9 dating apps voor vrouwen die vrouwen zoeken

6 minuten leestijd
0
vrouw vrouw

Ben jij op zoek naar die ene leuke vrouw die jouw perfecte match kan zijn? Dat het moeilijk kan zijn om die persoon te vinden, zal niemand ontkennen. De datingwereld is groot en het is lastig om ergens te beginnen. Zeker als lesbische, biseksuele of bischierige vrouw kan het moeilijk en frustrerend zijn om leuke single vrouwen tegen te komen. Een dating app voor LGBTQ-vrouwen is hiervoor de oplossing. Maar ook als je als vrouw vriendschap zoekt met een andere vrouw, dan is het te vinden op een app.

Veel queer vrouwen vinden hun relatie of date online, omdat dit een veilige en comfortabele manier is om een partner te vinden. Ten eerste weet je dat deze vrouwen ook single zijn en daarnaast weet je ook 100% zeker dat ze zich ook aangetrokken voelen tot vrouwen. Dit vermindert de kans op een blauwtje aanzienlijk. Wil jij ook graag leuke vrouwen online ontmoeten, lees dan snel verder en probeer een van deze 9 dating apps voor vrouwen uit.

Vrouwen die vrouwen zoeken

Ben je niet helemaal zeker of je op vrouwen valt, maar wil je dit wel ontdekken, dan zijn dating apps de perfecte oplossing. Ontdek je seksuele voorkeur op een ongedwongen manier en ontmoet ook andere bischierige vrouwen. Het fijne van datingplatforms die zich specifiek richten op lesbische, biseksuele en bischierige vrouwen, is dat er zo een comfortabele, open en veilige omgeving gecreëerd kan worden. Eén ding is zeker: je gaat hier geen mannen tegenkomen.

Nu populair:

lexa "Serious Dating, Crazy Love: Lexa is waar je moet zijn. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken." Bekijk de leukste singles

Of je nu op zoek bent naar de ware liefde of op zoek bent naar een vriendin die je seksualiteit volledig accepteert, deze vrouwen ga je eenvoudig vinden bij deze dating apps. Word eenvoudig lid van een app voor vrouwen en vind je perfecte match.

9 dating apps voor vrouwen

Of je nu op zoek bent naar een flirt, een date, een relatie, je grote liefde of een vriendschap. Het is te vinden op een app. En ook voor advies, gemeenschap en ondersteuning ben jij welkom bij deze dating apps. Dit zijn 9 dating apps die specifiek gericht zijn op vrouwen die op zoek zijn naar vrouwen. Meld je aan, word lid en ontmoet die perfecte match.

bilove

1. Bilove

Bilove is een dating app die zich richt op biseksuele vrouwen. Ook voor vrouwen die hun seksuele voorkeur nog willen ontdekken, is Bilove een ideale plek om dit avontuur te beginnen. Bilove is echt alleen bedoeld voor lesbiennes, biseksuele en bischierige vrouwen. Zowel te gebruiken op smartphone als tablet, maar ook op desktop pc en laptop. Maak je persoonlijke profiel aan, ga op zoek naar profielen die je aandacht trekken en stuur een leuk berichtje.

App StoreGoogle Play

girls dating

2. G-dating

Gay mannen en lesbische en biseksuele vrouwen kunnen terecht bij de datingsite G-dating. Deze datingsite richt zich specifiek op singles die op zoek zijn naar een date of relatie. Ben je op zoek naar een casual hook-up of one-night stand, dan is G-dating niets voor jou.

G-dating probeert een platform en een community te creëren waar LGBTQ’ers op een veilige en comfortabele manier gelijkgestemden kunnen ontmoeten. Er wordt dan ook hard gewerkt door het G-dating team om alle nepprofielen buiten de site te houden. Een fijne plek om een match te vinden! Maak eenvoudig een account aan, vul je profiel in en begin vandaag nog je dating avontuur bij G-dating.

App StoreGoogle Play

GayParship

3. GayParship

Parship ken je misschien al, maar wist je dat Parship ook een speciale datingsite heeft voor gay, lesbische en biseksuele singles? Een ideale plek dus om een date of relatie te vinden! De datingsite heeft een grote database aan gebruikers waarvan een groot deel een hoog opleidingsniveau heeft. Ook is het merendeel van de leden boven de 30 jaar. Daarnaast heeft GayParship een succespercentage van maar liefst 38%.

GayParship is een dating app die vooral bedoeld is voor vrouwen die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Meld je aan, vul de persoonlijkheidstest in en de site matcht met gelijken. Met het hoge succespercentage is de kans groot dat jij hier jouw ware ontmoet.

App StoreGoogle Play

lexa

4. Lexa Gay

Lexa is een van de meest bekende Nederlandse dating apps. Daarnaast heeft Lexa ook een extra platform gecreëerd voor lesbian en gay dating. Lexa Gay is puur bedoeld voor lesbiennes en biseksuele vrouwen die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Een casual hook-up of one-night stand ga je hier dus niet vinden.

Lexa Gay heeft een grote database aan serieuze single vrouwen die net als jij op zoek zijn naar een leuke date of relatie. Grote kans dat jij hier jouw match gaat tegenkomen. Maak vandaag nog een account aan en vind snel je match bij Lexa Gay.

App StoreGoogle Play

her

5. Her

Her is een dating app die zichzelf meer omschrijft als een social media of community app. Je kunt hier dan ook terecht voor een date, relatie, maar ook voor vriendschap en een gevoel van community. De app streeft naar LGBTQ gelijkheid en creëert een platform waar alle queer vrouwen welkom zijn. Her focust de aandacht op je persoonlijkheid en vermijdt het oppervlakkige aspect wat veel andere dating apps hebben.

Maak een profiel aan en scrol op je gemak door je feed heen. Zo ontmoet je eenvoudig anderen op Her, maar kun je ook deelnemen aan een forum en evenementen. Zeker als bischierige vrouw, is dit een fijne plek om je avontuur te starten!

App StoreGoogle Play

qutie

6. Qutie

Qutie is een dating app die zich richt op de gehele LGBTQ gemeenschap. Qutie weet als geen ander dat er een grote vraag is naar een plek waar echt iedereen welkom is. Voor singles die op zoek zijn naar een date, intimiteit, vriendschap of naar een betekenisvolle relatie. Niet alleen gay mannen en lesbiesche en biseksuele vrouwen zijn welkom bij Qutie, maar ook aseksuele, transgenders en binaire mensen. Wat je seksuele geaardheid of voorkeur ook is, iedereen is hier welkom.

Maak een profiel aan wanneer je op zoek bent naar een partner, maar je kunt ook terecht bij Qutie om je vriendennetwerk uit te breiden. Ben je op zoek naar betekenisvolle connecties, dan bij je bij Qutie aan het juiste adres.

App StoreGoogle Play

zoe

7. Zoe

Zoe is een dating app voor alle queer vrouwen. Ben je lesbisch, biseksueel of bischierig, dan is Zoe de plek voor jou! Veel LGBTQ-vrouwen vinden hun partner online, omdat dit een veilige en makkelijke plek is om gelijkgestemden te vinden. Zoe creëert een platform waar je comfortabel met andere vrouwen in contact kunt komen. De dating app focust zich met name op vrouwen die op zoek zijn naar iets serieus, zoals een date, een relatie of een vriendschap. Ben je op zoek naar een casual hook-up, dan ben je bij Zoe niet aan het juiste adres. Maak een account aan, begin met swipen en vind vandaag nog je perfecte match.

App StoreGoogle Play

vrouwvrouw

8. VrouwVrouw

VrouwVrouw is een dating community voor lesbische en biseksuele vrouwen. Of je nu op zoek bent naar een date, een relatie of een vriendschap. Alles kan en mag bij VrouwVrouw. Ook als je nog niet uit de kast bent, biedt VrouwVrouw een veilig en comfortabel platform om je geaardheid te ontdekken. Bij VrouwVrouw vind je een grote database aan vrouwen die net als jij op zoek zijn naar hun perfecte match. Maak vandaag nog een account aan, vul je profiel in en ga op zoek naar je match.

lesbichat

9. Lesbichat

Lesbichat is een bekende Nederlands chatsite voor lesbische en biseksuele vrouwen. Je kunt hier eenvoudig andere vrouwen ontmoeten. Bekijk profielen van andere vrouwen en chat met hen. Verder kun je op Lesbichat ook zien wie er op dat moment online is, zodat je ermee kunt gaan chatten. Op de site zijn ook seksverhalen te lezen van andere gebruikers. Of je nu op zoek bent naar een spannend gesprek, een erotisch verhaal of een date met een leuke vrouw bij jou in de buurt, bij Lesbichat ben je hiervoor aan het juiste adres.

2 apps voor vriendschappen

Er zijn niet alleen apps voor vrouwen die op zoek zijn naar dates of relaties, maar ook voor vrouwen die op zoek zijn naar vriendschappen. Naarmate je ouder wordt, zul je ontdekken dat het niet altijd makkelijk is om nieuwe vriendschappen te sluiten.

Als je een date kunt vinden via een dating app, kun je uiteraard ook een nieuwe vriend vinden via een vriendschaps-app. Daar vind je eenvoudig vrouwen die net als jij op zoek zijn naar een vriendin. Probeer deze apps uit en wie weet vind jij vandaag nog jouw nieuwe BFF.

bumble

1. Bumble

Op zoek naar je nieuwe best friend? Bij Bumble BFF ben je hiervoor aan het juiste adres. Maak eenvoudig een account aan en upload wat foto’s. Bumble BFF werkt net zoals veel dating apps werken. Zo kun je naar andere leden op zoek gaan met behulp van de locatiefunctie en enkel vrouwen bij jou in de buurt zoeken.

Het leuke van Bumble BFF is dat je zeer specifiek op zoek kunt gaan naar een vriendin. Zo kun je aangeven dat je op zoek bent naar een sport- of reismaatje. Bekijk op je gemak profielen van andere vrouwen en swipe naar rechts als je iemand leuk vindt. Trekt iemand je interesse? Stuur dan een leuk spontaan berichtje.

App StoreGoogle Play

hey vina

2. Hey! Vina

De sociale app Hey! VINA is er voor vrouwen die op zoek zijn naar nieuwe vriendinnen. Daten gaat tegenwoordig online, dus waarom ook niet het zoeken naar vrienden? Sta je open om nieuwe vriendschappen te sluiten of ben je onlangs verhuisd en op zoek naar nieuwe sociale contacten? Hey! VINA biedt hiervoor de ideale uitkomst.

Meld je eenvoudig aan en maak een leuk profiel aan. Hey! VINA maakt gebruik van het welbekende swipe-systeem. Swipe iemand naar rechts wanneer iemand je aandacht trekt. Deze app voor vriendschap is ook ideaal om te gebruiken wanneer je tijdelijk in het buitenland werkt of studeert of op reis bent en op zoek bent naar een leuk sociaal contact.

App StoreGoogle Play

Meer mensen zoals jij...

... willen weleens wat anders proberen dan swipen. Zij willen meer diepgang, iets serieus, een échte kans op liefde. Uit onze statistieken blijkt dat 68% van deze groep singles dezelfde datingapp kiest. Ontdek zelf waarom elke maand 5.5 miljoen berichten worden verzonden op deze datingapp.

Bekijk welke app dit is
Laad meer artikelen
Laad meer in Dating apps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

‘Dating app match online inspecteren verkleint kans op romantiek’

Je veegt naar rechts in een datingapp en wordt verrast door de instant match. Nog voordat …