Home VrouwVrouw

VrouwVrouw

vrouwvrouw
Online dating is tegenwoordig de populairste manier van daten. Je komt steeds vaker een koppel tegen die elkaar hebben ontmoet op een website of dating app. Vrijwel alle singles in Nederland die actief op zoek zijn naar een partner, maken gebruik van deze manier van daten. Vooral wanneer je op vrouwen valt kan het lastiger zijn om iemand te ontmoeten, waardoor een datingsite perfect is om op zoek te gaan naar een vrouw die goed bij je past.

We vertellen je meer over hoe de site werkt en of deze betrouwbaar is. Ben je op zoek naar een leuke vrouw voor een relatie of een vriendschap en geïnteresseerd om je aan te melden bij VrouwVrouw? Lees dan vooral verder voor meer informatie over deze site.

Voor wie is deze datingsite bedoeld?

VrouwVrouw is een actieve datingcommunity alleen voor lesbische en biseksuele vrouwen. Mannen zijn daarom niet welkom op deze site. Bij VrouwVrouw is elke vrouw welkom; lang, kort, blond of bruin, het maakt niet uit. De website is actief in België en Nederland en is een site die ontmoetingen tussen lesbiennes en biseksuele vrouwen stimuleert.

Het is een datingsite voor de lesbische vrouw die op zoek is naar een mooie relatie, een vriendschap of gewoon een leuke date. Ook als je nog niet uit de kast bent en nog niet zeker weet of je lesbisch bent, kun je je inschrijven bij VrouwVrouw. Je kunt hier terecht voor een eerste verkenning om meer helderheid te krijgen over je eigen gevoelens.

Hoewel de website zich leent voor zowel vriendschappen als relaties, is het toch opvallend dat de meeste leden op zoek zijn naar een relatie. Daarnaast zul je toch wel goed moeten zoeken voor een leuke match. Er zijn redelijk veel leden, maar helaas is er ook een hoge inactiviteit, waardoor de kans kleiner is dat je snel iemand ontmoet. Daarom raden we voorlopig deze website aan:

Bezoek Bilove

Hoe werkt VrouwVrouw?

Aanmelden bij VrouwVrouw is redelijk gemakkelijk. Je vult je profielnaam en e-mailadres in en daarna dien je een aantal verplichte velden in te vullen. Zo zijn er vragen over je persoonlijkheid, uiterlijk, opleidingsniveau, overtuigingen en activiteiten die je leuk vindt. Zo kun je bijvoorbeeld je mening over concerten, bioscoop, sport en café geven. Als laatste onderdeel van de vragenlijst kun je jezelf met 5 eigenschappen omschrijven.

Je kunt 5 eigenschappen of kernwaarden aangeven, waarmee je direct aan anderen kunt zien of zij je type zijn of niet. Ook kun je nog een korte biografie over jezelf schrijven om je profiel een stukje persoonlijker te maken.

Functies van de site

De website VrouwVrouw bestaat uit een aantal basisfunctionaliteiten. Zo heb je bijvoorbeeld je matches, je favorieten, berichten en instellingen. In dit opzicht lijkt de datingsite op veel andere sites en zal het niet moeilijk zijn om de functionaliteiten goed te snappen. Er wordt een groot beroep gedaan op zelfstandigheid. Er worden geen matches voorgesteld en je zult dus zelf op zoek moeten gaan om leuke vrouwen te ontmoeten.

Met een gratis account kun je foto’s zien, matches bekijken en 3 interesseberichten versturen naar anderen. Dit type bericht heeft een vaste test, die vrij onpersoonlijk zijn. Op deze manier kun je dus niet echt laten horen wat jou aanspreek in die ander. Wil je liever een persoonlijk bericht kunnen versturen, dan ontkom je er niet aan om een betaald abonnement te nemen.

vrouwvrouw stats

Kiezen voor een betaald abonnement

Met een gratis account kun je alvast kijken of je leden ziet die je die moeite waard vindt om mee in contact te komen. Als je echter met iemand in contact wilt komen, dan zul je toch persoonlijke berichten moeten sturen. Dit is alleen mogelijk met een abonnement bij VrouwVrouw. Daarnaast heeft een betaald lidmaatschap nog wat meer voordelen. Je bent namelijk beter vindbaar voor andere leden, waardoor je een grotere kans hebt op een date. De kosten voor een lidmaatschap nemen af naarmate je langer lid blijft van de site. Dit zijn de kosten:

 • 1 maand voor €14,95
 • 3 maanden voor €29,85
 • 6 maanden voor €47,70
 • 12 maanden voor €71,40

Vergeleken met andere datingsites zijn dit schappelijke prijzen. Je kunt snel en gemakkelijk betalen via iDeal en nadat de termijn is verstreken zal je account weer worden omgezet naar een gratis account. Dit heeft als voordeel dat je niet wordt geconfronteerd met onverwachte kosten door een stilzwijgende verlenging.

Gratis lid

Onbeperkt profielen bekijken. Zelf tot 3 foto’s plaatsen, interesseberichten sturen en alle berichten lezen.

 • Je profiel maken
 • Toegang tot alle profielen
 • 3 foto’s plaatsen
 • Profielfoto’s bekijken
 • Favorieten markeren
 • Berichten ontvangen
 • 3 Interesse berichten per dag versturen
 • € 0,-

Abonnement

Met een abonnement kun je alles doen wat een gratis lid kan, plus je krijgt toegang tot de volgende mogelijkheden:

 • Eigen berichten sturen
 • Tot 10 foto’s plaatsen
 • Alle foto’s kunnen bekijken
 • Zien wie betaald of gratis lid is
 • Zien wie je profiel bezocht heeft
 • Onbeperkt zoeken
 • SuperVrouw uitdelen
 • vanaf € 8,49 / maand

Is de site betrouwbaar?

VrouwVrouw vermeldt op de site dat ze er alles aan doen om het gebruik zo prettig mogelijk te laten verlopen. Ze controleren daarom alle nieuwe profielen en zijn zeven dagen per week bereikbaar voor vragen, opmerkingen of suggesties. Daardoor is het een veilige site en kun je met een gerust hart gebruik maken van de website.

Zo is de site namelijk eerlijk en transparant over de prijzen en abonnementsmodellen, zijn de algemene voorwaarden klantvriendelijk en is Vrouwvrouw goed bereikbaar bij klachten of problemen. Verder handelt de site tegen oplichters en worden profielen handmatig gecontroleerd. Melden van leden over oplichting worden direct in behandeling genomen en hier worden ook maatregelen tegen genomen.

Wel is het goed om te weten dat de klantenservice redelijk beperkt is en dat je alleen contact kunt krijgen door een antwoordformulier op de website. Het is echter fijn dat er wordt gestreefd om je vragen binnen 24 uur te beantwoorden.

Bezoek VrouwVrouw

Over VrouwVrouw

VrouwVrouw is een datingsite en digitale ontmoetingsplaats voor lesbische en biseksuele vrouwen. Er zijn inmiddels ongeveer 25.000 leden in een groot aantal leeftijdscategorieën. De website is in 2008 opgericht speciaal voor lesbische en biseksuele vrouwen en is inmiddels een van de populairste datingsites van Nederland en België in deze categorie.

Het grootste voordeel van de website is dat deze specifiek gericht is op lesbische en biseksuele vrouwen. Het is echter geen grote datingsite en de functionaliteiten zijn redelijk beperkt. Toch zijn de kosten niet hoog en kun je gratis ontdekken of er mogelijk leuke matches zijn op de site.