Home Zoe

Zoe

zoeBen jij op zoek naar leuke vrouwen? De datingwereld is niet altijd even makkelijk. Iedereen heeft het druk en heeft vaak een eigen vaste sociale bubbel. Zeker als lesbische of biseksuele vrouw is het niet altijd makkelijk om gelijkgestemde vrouwen tegen het lijf te lopen. Een groot deel van LGBTQ-vrouwen ontmoet hun partner dan ook online, zo is bewezen door onderzoek. Online dating apps zijn namelijk een ideale oplossing wanneer je op een veilige en comfortabele manier vrouwen wilt daten.

Wil jij graag in contact komen met leuke lesbische, biseksuele of queer vrouwen, dan is datingapp Zoe wellicht de plek voor jou. Met deze app kun je eenvoudig en snel LGBTQ-vrouwen ontmoeten. Ook voor vriendschappen kun je bij Zoe terecht. Probeer de app uit en wie weet vind jij hier wel de ware.

Maar voordat je dit doet.. er is een nadeel. Er zijn maar vrij weinig Nederlandse leden. Daarom raden wij op dit moment deze datingsite aan voor lesbi en bi-vrouwen:

Bezoek Bilove

Voor wie is Zoe?

Zoe richt zich specifiek op lesbische en biseksuele vrouwen. Ben jij er nog niet helemaal uit of je op mannen of op vrouwen valt? Ook dan ben je bij Zoe aan het juiste adres. De app is namelijk ook bedoeld voor bischierige vrouwen. Ga op ontdekkingsreis en ontmoet eenvoudig andere LGBTQ-vrouwen in een veilige en comfortabele omgeving op dit platform.

Onthoud dat de meeste Zoe leden zijn op zoek naar een serieuze relatie en minder naar casual hook-ups. Deze dating app is dus vooral gericht op vrouwen die op zoek zijn naar een leuke date, een serieuze relatie, de ware liefde of een vriendschap. De enige eisen van Zoe zijn dat je vrouw moet zijn en een minimumleeftijd van 18 jaar moet hebben om je te kunnen inschrijven.

Zoe: Meet local woman on the best rated lesbian dating app worldwide.

Hoe werkt Zoe?

De registratie bij Zoe is snel en eenvoudig. Het duurt je ongeveer 5 minuten om je te registeren. Je kunt je gemakkelijk aanmelden via je Facebook account. Zoe importeert je basisinformatie en profielfoto vanuit Facebook naar je Zoe profiel. De app stelt je vervolgens enkele persoonlijkheidsvragen om te peilen hoe compatibel je bent met andere leden. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om meer persoonlijke informatie over jezelf op te geven. Ten slotte heb je natuurlijk de mogelijkheid om enkele foto’s van jezelf te uploaden.

zoe app

Profielen bekijken, compatibiliteit en locatie functie

Wat Zoe onderscheidt van vele andere oppervlakkige dating apps is dat de app de nadruk legt op je persoonlijkheid. Op basis van je antwoorden op de vragen over je persoonlijkheid wordt er een compatibiliteitspercentage berekent met andere leden. Wanneer je andere profielen aan het bekijken bent, zal dit percentage worden weergegeven op het profiel. Zo zie je snel en eenvoudig meteen of iemand bij je zou kunnen passen.

Verder kun je ook gebruik maken van het welbekende datingapp swipe-systeem. Swipe naar rechts wanneer je iemand aantrekkelijk vindt of wanneer iemand je interessant lijkt. Veeg naar links als dat niet zo is. Swipe je elkaar allebei naar rechts, dan heb je een match en kun je beginnen met chatten. Stuur eenvoudig foto’s of video’s tijdens het chatten om elkaar beter te leren kennen. Daarnaast heeft Zoe ook een locatiefunctie, waarmee je op zoek kunt gaan naar vrouwen in je buurt.

Prijzen

Je kunt de Zoe app gratis downloaden en gratis gebruiken. Maar zoals bij veel dating apps kun je niet alle functies gebruiken met een gratis abonnement. Met een gratis lidmaatschap kun je een profiel aanmaken en berichten verzenden en ontvangen. Met een betaald lidmaatschap kun je profielen van andere vrouwen liken, je krijgt toegang tot meer zoekfilters, toegang tot exclusieve stickers om in berichten te gebruiken en je kunt profielen bekijken in een incognitomodus.

Ten slotte krijg je ook de mogelijkheid om de antwoorden van de persoonlijkheidsvragen van een ander lid te bekijken en kun je dankzij de speciale profiel markering bovenaan de lijst van zoekresultaten van andere leden komen te staan met een premium lidmaatschap. Dit zijn de kosten van een Premium lidmaatschap bij Zoe:

  • 1 maand voor €15,99 per maand
  • 3 maanden voor €39,99 per maand
  • 12 maanden voor €119,99 per maand

App en website

Zoe heeft een handige app waar je gebruik van kunt maken. Deze app kun je gratis downloaden in de Google Play of Apple Store. Zoe is dus te gebruiken voor zowel Android- als iOS gebruikers. Zoe heeft geen desktopversie waar je gebruik van kunt maken, enkel de app. Aangezien Zoe een locatiefunctie heeft, is het gebruik van de app erg fijn. Zo kun je eenvoudig zien welke singles zich bij jou in de buurt bevinden. Daarnaast heeft het gebruik van een app het voordeel dat je altijd in contact kunt blijven met je matches.

App StoreGoogle Play

Is het betrouwbaar?

Zoe krijgt door veel gebruikers een positieve beoordeling. In 2020 werd Zoe zelfs de best beoordeelde dating app van het jaar. Door de accountregistratie via Facebook kan de app beter controleren op de echtheid van de profielen. Dit betekent dus ook dat je op Zoe weinig nepaccounts en oplichters zult tegenkomen wat voor een veilige en fijne date omgeving zorgt.

Daarnaast vinden veel leden de nadruk op de persoonlijkheid een fijn detail. Zo voelt de dating app totaal niet oppervlakkig aan en kun je eenvoudig op zoek gaan naar oprechte verbindingen. Een nadeel van Zoe is dat het nog een relatief nieuwe dating app is, wat betekent dat de database aan leden nog niet heel groot is. Het kan dus nog lastig zijn om bijvoorbeeld een date bij jou in de buurt te vinden.

Veiligheid en privacy

Zoe maakt gebruikt van een een SSL-verbinding, dit betekent dat je persoonlijke gegevens altijd beschermd en veilig zijn. Heb je vragen, opmerkingen of klachten, dan kun je deze kwijt bij de klantondersteuning die op de app te vinden is.

Over Zoe

Zoe is een dating app die in 2020 werd gelanceerd door de ontwikkelaar Surge Gay App. Zoe verwelkomt alle LGBTQ-vrouwen om lid te worden van deze gemeenschap. De waarden van Zoe zijn gebaseerd op verbinding, plezier, vriendelijkheid, positiviteit, inclusiviteit en jezelf kunnen zijn. Zoe vindt het dan ook erg belangrijk om een veilig en vriendelijk platform te creëren voor vrouwen of je nu op zoek bent naar een date, relatie, vriendschap of een andere vorm van verbinding.

Veelgestelde vragen

Is Zoe gratis?

Ja, aanmelden en swipen is gratis bij Zoe. Dit lidmaatschap heeft echter wel enkele beperkingen waardoor niet alle functies te gebruiken zijn. Een Premium lidmaatschap is bij Zoe benodigd om van alle functionaliteiten gebruik te kunnen maken.

Is Zoe voor iedereen?

Nee, Zoe is alleen bedoeld voor bi, lesbi en queer vrouwen. Het omschrijft zichzelf als een dating app voor LGBTQ+ vrouwen.

Zijn er vergelijkbare dating apps als Zoe?

Ja, een andere maar vergelijkbare app is Her. Hoewel de werkwijze overeenkomt tussen de apps, zijn ze niet exact gelijk.

Kun je swipen op Zoe?

Ja, swipen is de standaard werkwijze van Zoe. Wanneer je naar rechts veegt op een profiel, dan betekent dit dat je in die persoon geïnteresseerd bent. Als je op naar links veegt, betekent dit dat je niet geïnteresseerd bent.

Wat is de minimumleeftijd voor Zoe?

De Zoe app in de Google Play en Apple Play Store is beschikbaar voor deelnemers vanaf 18 jaar oud. Minderjarige gebruikers worden niet toegelaten tot de datingapp.

Heeft Zoe een website?

Ja, Zoe heeft een website. Deze website is echter niet te gebruiken als datingplatform. De datingfuncties zijn echter alleen beschikbaar in de Zoe-app. De website dient slechts ter informatie.