Home Twoo

Twoo

twoo
Twoo is voor degenen die niet willen betalen een handige app om kennis te maken met andere mensen. Het is een dating app maar het heeft veel weg van een sociaal netwerk. Of je nu op zoek bent naar iemand om gewoon gezellig mee te kletsen, een date of vaste relatie: bij Twoo kom je allerlei soorten mensen tegen in bijna alle leeftijdsgroepen. Wat je er precies gaat doen is aan jou. Er is voor ieder wat wils zodat iedereen er een leuk gesprek kan hebben of een gezellige date.

Twoo is een soort van sociaal netwerk waarop dating mogelijk is. Als het je puur om het daten gaat en het leren kennen van mensen voor een relatie, dan is deze dating app een betere optie:

Bekijk het beste alternatief

Hoe werkt Twoo?

Twoo appOp de website van Twoo kun je snel een account aanmaken. In tegenstelling tot veel andere datingapps ben je niet verplicht om dit met je Facebook account te doen. Je kunt ook gewoon met je email adres een account creëren. Als je je account geverifieerd hebt door op de link in je email te klikken dan kun je een begin maken aan je profiel. Vul de gegevens in en voeg de leukste foto’s van jezelf toe. Anderen die je profiel bezoeken beoordelen je foto’s en tekst dus zorg ervoor dat je hier de tijd voor neemt. Als je dit gedaan hebt dan kun je direct beginnen met zoeken naar andere singles. Je krijgt meldingen per e-mail als iemand je profiel bezoekt, je een bericht verstuurd of als je een nieuwe match hebt. Als je dit niet wilt dan kun je het op ieder moment uitschakelen. Kom je zelf een leuke single tegen? Dan kun je meteen een bericht versturen. Met de Discover functie kun je snel singles keuren en hopen op een leuke match als de ander jou ook leuk vindt.

Twoo gratis?

Wil je niet betalen voor online daten? Bij Twoo hoeft dat niet en kun je als gratis lid gebruik maken van veel functionaliteiten. Je kunt je gratis inschrijven, een profiel opstellen, foto’s uploaden en berichten versturen. Als je niet meer dan dit nodig hebt dan kun je zonder kosten gebruik maken van Twoo. Mocht je echter de kans op succes willen vergroten dan kun je credits kopen. Dit opent de deuren naar opties zoals First in search, hiermee kun je je profiel naar boven laten stijgen. Met de credits kun je ook virtuele cadeautjes geven aan de leukste leden die je tegenkomt. Hiernaast is er nog een Premium functie, Daily Discover, Daily Spotlight, Daily First in search en Daily Boost.

Twoo app

Uiteraard is Twoo beschikbaar via de app. Deze app kun je in de app stores van Apple, Google Play en Windows Phone downloaden. Alles wat je op de website kunt is ook mogelijk met de app van Twoo. Je blijft door de app op ieder moment van de dag op de hoogte van wat er gebeurt met je account op Twoo. Je krijgt bijvoorbeeld een melding als je een bericht ontvangen. Zo voorkom je dat je die leuke single misloopt.

Over Twoo

Twoo is onderdeel van de wereldwijd opererende Match Group. Dit is een organisatie dat vele datingsites in beheer heeft waaronder Tinder, Match, OKCupid, Plenty of Fish, Meetic en OurTime. Meetic is in Nederland bekend onder de merknaam Lexa, dat ook onderdeel is van de Match group. In 2017 heeft Twoo al meer dan 182 miljoen leden. Deze zijn niet meer allemaal actief maar het geeft aan hoeveel mensen er wel niet ingeschreven zijn op de datingsite. Twoo is beschikbaar in 200 landen en in 38 talen. Iedere maand maken meer dan 13 miljoen leden gebruik van de website.