Home Dating Hoe laat je een man weten dat je hem leuk vindt?

Hoe laat je een man weten dat je hem leuk vindt?

2 minuten leestijd
0
man verliefd

Een man recht in het gezicht vertellen dat je hem leuk vindt durft bijna niemand. Het is alleen weggelegd voor de stoerste dames onder ons. Als je een man wilt laten weten dat je hem leuk vindt dan kan het tricky zijn. Alleen het idee dat je je gevoelens voor hem blootlegt is al reden genoeg om zenuwachtig te worden. Dat hoeft niet zo te zijn als je het met subtiele maar slimme hints laat merken. Dit geeft je de steun om kalm te blijven zodat je niet begint te goochelen met woorden zodra je in gesprek met hem bent. Op deze manier neem je de angst weg als je een man wilt vertellen dat je hem leuk vindt.

Lichaamstaal

Met behulp van lichaamstaal kun je een man laten weten dat je interesse hebt. Simpele technieken zoals oogcontact gevolgd door een lach werkten 50 jaar geleden net zo goed als vandaag de dag. Het is één van de oudste technieken om te laten merken dat je interesse hebt. Als daarbij ook nog je lichaam richting hem wijst dan laat je zien dan je toegankelijk bent en open staat voor een gesprek.

Volledige aandacht

Als je eenmaal met hem in gesprek bent dan kun je het er dik bovenop leggen dat je hem leuk vindt. Geef hem een compliment over iets wat hij je verteld en laat zien dat je volledige aandacht naar hem uitgaat. Lach terwijl hij iets tegen je zegt en luister actief naar wat hij zegt. Geef een man de volledige aandacht om te laten merken dat je hem leuk vindt.

Nu populair:

lexa "Serious Dating, Crazy Love: Lexa is waar je moet zijn. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken." Bekijk de leukste singles

Flirten

“Een compliment betekent nog niet dat ze me leuk vindt”, aldus de nuchtere man die niet doorheeft dat je hem leuk vindt. Om geen misverstanden te laten bestaan over de gevoelens kun je het wat aandikken door te flirten. Raak hem lichtjes aan op de onderarm als hij iets zegt, lach om zijn grappen en zorg voor het fysieke contact. Door te flirten geef je aan dat je je aangetrokken tot hem voelt.

Waag je kans

Als de mogelijkheid zich voordoet, probeer dan in een situatie te komen waarin je alleen met hem bent. Dit geeft de mogelijkheid om het tot een kus te laten komen. Het is slim om zelf niet het initiatief te tonen maar dit aan de man over te laten. Mannen willen graag degene zijn die de eerste stap zet, geef hem deze kans. Is hij het type dat wat je ook doet niet lijkt te begrijpen dat je hem leuk vindt? Dan blijft er maar één optie over.

Vertel het hem

Als niets anders werkt komt er het moment dat je het moet vertellen. Dit kun je het best doen als er niemand anders bij is en je alleen met hem bent. Je kunt hem dan in alle rust vertellen wat je gevoelens voor hem zijn. Let hierbij goed op zijn stemming en of het moment goed is. Als hij met iets bezig is of niet veel tijd heeft dan kies je een ander moment. Maak het niet te moeilijk en praat er licht over alsof het niet vreemd is. Hoe kalmer je bent terwijl je dit vertelt, hoe beter. Als het gevoel niet wederzijds is dan mocht het niet zo zijn maar ben je een ervaring rijker. Als hij er hetzelfde over denkt dan kan dit ongemakkelijke gesprek de start van een prachtige relatie betekenen.

Meer mensen zoals jij...

... willen weleens wat anders proberen dan swipen. Zij willen meer diepgang, iets serieus, een échte kans op liefde. Uit onze statistieken blijkt dat 68% van deze groep singles dezelfde datingapp kiest. Ontdek zelf waarom elke maand 5.5 miljoen berichten worden verzonden op deze datingapp.

Bekijk welke app dit is
Laad meer artikelen
Laad meer in Dating

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Hoe je de vonk laat overslaan tijdens je dates

Een klein beetje passie van beide kanten kan het verschil maken tussen een leuke en een le…