15 verleidelijke zinnen die je tegen hem kunt zeggen

Jay
Door Jay
8 minuten leestijd

Mannen vinden het erg belangrijk dat hun vrouwen of vriendinnen seksueel verlangen laten zien. Het is een stukje oermannelijkheid zullen we maar zeggen, want als vrouwen verleidelijke, sensuele, of zelfs seksueel getinte dingen zeggen, dan geeft dat mannen het gevoel dat ze sterk en mannelijk zijn. En de kleinste sensuele opmerkingen kunnen al een seksueel verlangen opwekken.

Mannen willen de bevestiging dat hun vrouw zich echt seksueel tot hen aangetrokken voelt. De vraag is echter wat je als vrouw moet zeggen om de juiste snaar te raken. Nu hebben we zelf het gevoel dat je hier zelf wel een beeld bij hebt, maar toch zullen we je helpen met de ultieme verleidingen. Zo leggen we uit welke verleidelijke woorden je tegen een man moet zeggen om ervoor te zorgen dat hij jou (nog meer) wil.

15 verleidelijke zinnen

De onderstaande voorbeelden helpen je om je fantasie de vrije loop te laten als het gaat om de zogeheten dirty talk. Merk op dat de meeste van deze zinnen eindigen met een vraagteken. Waarom? Omdat dit helpt het uitdagend te maken als je hem wilt prikkelen. Je wilt dat hij antwoordt en zijn mening geeft.

Dating vol passie?

novamora"Laat je VERLEIDEN tot een pittige date: Novamora is dé datingsite voor singles en stellen die op zoek zijn naar spanning en avontuur."

Houd het pikant, maar voel daarbij wel aan welke zinnen bij jou passen. Hieronder volgen een 15-tal opties om uit te kiezen.

 1. Ik voel me heel stout. Straf jij me?
 2. Ik kan maar niet stoppen met aan je mond te denken. Geef me je lippen.
 3. Ik heb zin in jou. Geef jij me waar ik naar op zoek ben?
 4. Als ik jou iets met mijn lichaam zou laten doen, wat zou je dan willen doen?
 5. Zorg dat je goed eet vandaag, want vanavond heb je al je energie nodig.
 6. Ik wil me vanavond helemaal laten gaan in bed. Kun jij me aan?
 7. Ik ga een paar sexy hoge hakken aantrekken en verder niets anders. Hoe klinkt dat?
 8. Vanavond wil ik dat je jouw favoriete seksuele fantasie waarmaakt. Wat heb je in gedachten?
 9. Mijn slipje wordt drijfnat als ik eraan denk wat ik vanavond met je ga doen.
 10. Ik heb een sterke man nodig om wat klusjes voor me te doen zonder zijn shirt aan. Sta jij voor me klaar?
 11. Ik had vannacht een droom waarin je heel ondeugend was. Wil je mijn droom met me na spelen?
 12. Alles wat ik wil is jou diep in mij. Wanneer ben jij er klaar voor?
 13. Wat kan ik met je doen om je net zo opgewonden te maken als ik nu ben?
 14. Vanavond geef ik mezelf helemaal aan je over in bed. Ben je er klaar voor?
 15. Ik wil je laten zien hoe sexy ik me voel. Ben je klaar om erachter te komen?

Hoe je hem opwindt

De bovenstaande zinnen zijn er uiteraard voor bedoeld om je mannetje te triggeren. Maar dat betekent niet dat je er meteen bent. Naast een seksuele trigger kun je hem daarnaast ook in de stemming brengen door extra aandacht te besteden aan het volgende.

1. Complimenteer hem

Neem de tijd om te vertellen hoe jij je voelt over hoe hij eruitziet. Vertel hem wat je leuk aan hem vindt. Laat hem zien dat je om z’n uiterlijk geeft en zijn uiterlijk waardeert. Leg de nadruk op z’n sterke punten. Net als vrouwen hebben ook mannen af en toe bevestiging nodig.

Vind manieren om zijn ego te strelen; maak duidelijk dat hij de enige voor jou is. Hoe voor de hand liggend het ook mag zijn. Als jij een compliment krijgt van je mannetje dat je er sexy uitziet, dan doet dat jou toch ook goed?

2. Vertel hem wat je voelt

Het moge duidelijk zijn dat je je liefdesleven wat wilt opfleuren. Begin hem daarom te vertellen over hoe je je op dit moment voelt en ga daarbij nader in op je hormonen. Je hebt zin om met hem het bed in te duiken, dus laat vooral weten dat je heel erg opgewonden bent. Uiteindelijk draait het alleen om de gevoelens en hoe je deze kenbaar maakt.

De gevoelens die je vanbinnen voelt, brengen namelijk ook fysiek wat in je teweeg en dat wil je uiteindelijk weer tot uiting laten komen in de slaapkamer. Dat begint echter allemaal met het uiten van je gevoelens. Klinkt vanzelfsprekend, is het niet.

novamora
Casual chat tip: Novamora
 • Chatten en flirten bij Novamora (18+)
 • Discreet en anoniem chatten
Bekijken op Novamora

3. Plaag hem met wat je aan hebt

Laat hem weten wat je draagt ​​(of juist niet draagt). Praat er langzaam over en geef hem de kans om zich in zijn hoofd voor te stellen wat je precies aan hebt. Praat over die sexy laarzen, hoge hakken, of dat minirokje waar hij zo wild van wordt. Laat z’n fantasie op hol slaan door het te hebben over de prachtige lingerie of het sexy ondergoed dat je aan hebt.

Een andere optie is uiteraard om hem een ondeugende selfie​​ te sturen waarop je er super sexy uitziet en dan iets te zeggen over wat je eronder aan hebt. Hij zal zo opgewonden zijn dat hij zo snel mogelijk bij je langs wil komen.

4. Vertel hem wat je wilt doen

Denk aan alle dingen die je zou willen dat hij je aandoet. Wat gebeurt er nu in je verbeelding? Sta open voor nieuwe gedachten en ervaringen, en bel je vriend of man op en vertel hem precies wat er in je hoofd omgaat. Hij zal waarschijnlijk eerst wat geschokt zijn door je openhartigheid en zal het daarna al snel geweldig vinden.

Zeg hem wat je van plan bent en als het iets te direct wordt om dat via de telefoon te doen of face-to-face, dan kun je er altijd voor kiezen om een appje te sturen. Je kunt het hebben over de dingen waarvan je weet dat hij ze wil proberen, maar die jullie nog niet hebben gedaan. Wedden dat hij al kwijlend je berichten zal lezen?

Je bent niet de enige...

... die zich afvraagt wat de meest sexy datingsite is. Avontuur, passie en een beetje pittig: wist je dat je ergens discreet en anoniem kunt daten? Er is één datingsite waar dat allemaal kan: Novamora is het geheime online plekje voor de avontuurlijke dater. Nieuwsgierig waarom deze Nederlandse datingsite zo snel in ledenaantal is gegroeid?

Deel dit artikel
Geef je reactie