Tinder test abonnement van $500 per maand

Michael Schouten
Door Michael Schouten
3 minuten leestijd

Hoeveel ben jij bereid te betalen voor een datingapp? Is het een tientje per maand? Twintig? Of is geld geen belemmering voor jou? Als je in de laatste categorie valt, dan ben jij de doelgroep van het nieuwste abonnement dat Tinder aan het testen is. Volgens Bloomberg is Tinder namelijk een abonnement aan het testen dat een buitensporig prijskaartje draagt van – schrik niet – 500 dollar per maand, omgerekend zo’n 460 euro.

Wat je krijgt voor dit gigantische maandbedrag? Dat is nog niet bekend. Tinder is op dit moment alleen de interesse aan het peilen in een dergelijk abonnement. Gebruikers kunnen op een wachtlijst komen zodra de ultra-premium versie van Tinder beschikbaar komt. Tinder-eigenaar Match Group heeft het bestaan van dit prijzige abonnement inmiddels bevestigd.

Tinder heeft op dit moment drie abonnementsvormen: Tinder Plus, Tinder Gold en Tinder Platinum. De duurste variant, Tinder Platinum, kost op dit moment net iets meer dan 26 euro per maand. Een abonnement dat maar liefst 17 keer zoveel kost lijkt krankzinnig, maar blijkbaar denkt Tinder dat er vraag naar is.

Nu populair:

lexa "Serious Dating, Crazy Love: Lexa is waar je moet zijn. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken."

Gemotiveerde dater?

Hinge, een andere app van Match Group, test ook een nieuw premium-abonnement voor ‘gemotiveerde daters’. Met een maandelijks prijskaartje van 60 dollar (circa 55 euro) gokt Hinge erop dat een deel van de gebruikers het nieuwe abonnement – en de bijbehorende features – als een waardevolle investering in hun liefdesleven zullen zien. De huidige tarieven van het duurste Hinge-abonnement liggen op 35 dollar (circa 32 euro) per maand.

Wat je krijgt voor bijna het dubbele maandbedrag? Het nieuwe abonnement van Hinge zal je verbeterde functies bieden om je bekendheid te vergroten. Zo word je sneller gezien door andere gebruikers en de app zal betere aanbevelingen doen voor profielen waarvan het denkt jij erin geïnteresseerd zal zijn.

Het is nog onbekend of en wanneer het dure Tinder-abonnement wordt geïntroduceerd voor gebruikers wereldwijd. De Hinge-variant staat al wel in de planning. Volgens Bloomberg wordt het nieuwe abonnement vanaf het volgende kwartaal wereldwijd uitgerold.

Verliefd worden is meer...

... dan geluk hebben. Er zijn twee personen voor nodig die ervoor openstaan. Bij één app weten ze precies hoe ze die twee mensen kunnen samenbrengen voor een langdurige relatie. De matching in deze succesvolle app heeft één doel: het koppelen van mensen die écht bij elkaar passen. Ontdek zelf hoe Elitedating een extreem hoog succespercentage behaalt.

Deel dit artikel
Geef je reactie